TSK ederim ablammm, ama EFLATUN ablamda birinci, 2000gr vermis, allahtan benim daha 200gr var hehe kaydirigubbakcemile3, tebrik ederim senide EFLATUN ablam.
Bu arada Handerya abla, listeye iyi bakarsaniz en genc kiz olarak en cok kiloya ben sahibim, bu beni üzdügü icin haftayada birinci olmak istiyorum tabikide, insallah benneyaptımki.......... evet tablo cok güzel, herkes vermis. DEVAMMMM BÖYLEE,
bu arada ablam ellerine saglikk
günaydın kızlar
aylincim tebrikler canım kutlarım seni
kahvaltıda yedikleri yazıyım
una layt ekmeğinden tost yağsız
1 fincaan çay bu kadar
ara 1 elma
handeryacım ellerine sağlık tablo için önemli değil canım birara eklersen sevinirim..ben çok geç yazdım aslında...işlerim çoktu..
aylincim sonunda rakibim oldun bak..200 gr la fark attın bana...
tebrik ediyorum canım...isteyince oluyormuş değil mi...alkisalkisalkis
lavita ablam nasilsin, bekar oldugunu gördüm yasini ögrenebilirmiyim abla diyorumda :)
Evetttt taze taze yeni tablomuz da hazır şampiyon tabiki belli Aylincim tekrar kutlarım tatlım,bence sen haftaya birinci olamazsınnnnn! ( azıcık gaza getiriyim seni :) )
Kızlar sadece aylin değil tablo bu hafta şahaneeeee! gerçekten önceki haftaları hatırlarsanız bol sıfırlıydı bu hafta neredeyse herkes vermiş kiloları haftaya scapula ve vuslattan atak bekliyorum artık..
yarın yani bugün sabah erkenden kalkmak lazım ben yatarrrrr!
22 yim ben canim:)))))
iyiyim canim simdi kahvalti yapip spora gitcem
sen nasilsin
ayy güzelmis :) tmm abla demiyim ozaman :)
bende iyiyim kahvalti yapiyorum su an :)
spora gitsemmi diye kararsiz kaldim belki ögleden sonra giderim :)
aylincim git canım sporuna ben senin yerinde olsam giderim valla ben ide stiyorum spor salonuna yazılmak ama ufaklık engelliyor işte :Saruboceq: hadi canım bende öptüm seni:1hug:
Saolun kızlar bende sizleri tebrik ederim bu hafta herkes çok güzel kilo verdi anlaşılan... Flatliners yine çok formundasın tatlım az kaldı 60lara ha gayret!
Lavitacım saolasın canım şarkı için eşim ve ben tsk ederis!
Bu arada selma ve cerencim hatırımı sormuşsunuz görmedim canlarım kusura bakmayın yazıp çıkıyorum çoğu zaman sayfayı yenilemeden,umarım sizler de iyisinizdir
selam kızlar ne oldu sitemize yaa çok üzüldüm bozulmuş galibaa neyse ancak girebildimm neyse umarım sizde girebilirsinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?