80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar...Günaydın...Ben dün yoğunluk nedeniyle sizlere kilomu yazamadım... biraz önce tartıldım. 85.60 geldim...Tartıdaki rakamı ve Çevremdekilerden aaa zayıflamışsın sen diye cümleleri duyunca doğru yolda olduğuma karar verdim:)))) ınşallah hepimiz istediğimiz zamana kadar istediğimiz kiloya düşeriz...Bu hafta biraz daha sistemli yaklaşacağım...Herkese kolay gelsin...

bende bu grupa en cok kilo ile basliyanim senağlama
tebrikler canim tekrardan

handeeryam seninde ellerine sagliiik

günaydın kızlar

aylincim tebrikler canım kutlarım seni

kahvaltıda yedikleri yazıyım
una layt ekmeğinden tost yağsız
1 fincaan çay bu kadar
ara 1 elma

tsk ederim ablamm öptümmm :1hug::teselli:

oluyormus valla abla :) rakibimsin artik hehe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3, regl halen olmadimmm anlamadim gittiii, yumurta patlasindaaa haftaya insallah az göstercek tarti hehesırnaşık şey

lavita ablam nasilsin, bekar oldugunu gördüm yasini ögrenebilirmiyim abla diyorumda :)

tekrar öne alinmistir öne almak istiyenler

sayfa 547 de tablooo

22 yim ben canim:)))))
iyiyim canim simdi kahvalti yapip spora gitcem
sen nasilsin

ayy güzelmis :) tmm abla demiyim ozaman :)
bende iyiyim kahvalti yapiyorum su an :)
spora gitsemmi diye kararsiz kaldim belki ögleden sonra giderim :)

günaydın kızlarr bugün çok yorgundum uyanamamışım... tabloda kendimi gördüm çok mutlu oldumm ..daha bi gayret geldi :) öpüyorum herkesiiikaydirigubbakcemile2

ayy güzelmis :) tmm abla demiyim ozaman :)
bende iyiyim kahvalti yapiyorum su an :)
spora gitsemmi diye kararsiz kaldim belki ögleden sonra giderim :)

aylincim git canım sporuna ben senin yerinde olsam giderim valla ben ide stiyorum spor salonuna yazılmak ama ufaklık engelliyor işte :Saruboceq: hadi canım bende öptüm seni:1hug:

aylincim git canım sporuna ben senin yerinde olsam giderim valla ben ide stiyorum spor salonuna yazılmak ama ufaklık engelliyor işte :Saruboceq: hadi canım bende öptüm seni:1hug:

simdi gidesim yok, ögleden sonra insalah :)

iyiyiz selma abla sen nasilsin

günaydın kızlar, ızmir'den herkese selamlar...
Aylini tebrik ediyorum, kilo veren, vermeyen herkese de durmak yok diyorum.
Dünkü menümü de yazayım:
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 2 kk peynir, 4 zeytin
ara: 6-7 çilek
öğle: 4 köfte, 4yk zeytinyağlı fasülye
akşam: 1 biber, 1 patlıacn dolması, 1 kase yoğurtlu yarma çorbası, 2 tatlı kaşığı tiramisu
hepsi bu. Annemlerin yanındayım pazartesine kadar, bugün de yazlığa gidicez yazamayabilirim orada internet yok, bulursam internet kafe belki. Hepinizi kocaman öpüyorum kızlar, görüşmek üzere...

canım benim hepimiz iyi gidiyoruz ama değil mi?, birbirimizin sayesinde :) öpüyorum.

kizlar gunaydin acayip yorgunum dun temizlikti, kuafore gitmekti. (yuruyus olsun diye yurudum) Yagmur baslayinca dolmusa bindim.. Neyse Dugunde de biraz attirdim gobecikleri.. Sabah kakltigimda her yerim agriyordu ama olsun..Gobecikleri atarken oh oh biraz daha yag eridi diye diye attim kizlar. Cok da guldum kendi kendime hepinizi optum.. K.validemde gun var.. Oraya gidecegim.. Bu arada yeni gelen arkadaslar nacizane bir tavsiye. okudugum bir kitaptan alinti (ferarisini satan bilge) Bir olayin aliskanlik haline gelebilmesi icin 21 gun arka arkaya araliksiz devam etmesi gerekiyormus.. Biz cogumuz artik fazla kacamaklar yapmiyoruz. Sizde kendinizi biraz zorlarsaniz 21 gun sonra kacamaklar daha azalacaktir. Nitekim Handerya nin bilgisi ile dinledigim Nil Gun un kasedinde 21 gun gunde 2 defa dinleyin daha sonra gunde bir kere dinlesiniz de olur diyor.. Birazcik kendimizi adapte edersek.. Hayat aliskanligimiz olacak kizlar.. Bugun yarin giremeyebilirim.. P.tesi gorusuruz kizlar..

günaydın..dün gece pc de bi sorun vardı açamadım bi türlü..kermesimiz vardı ve pastalardan kaçamak yapacağımı düşümüştüm..ama yapamadım...
beni pastaların başına koydular ve midem mahvoldu...tadlarına bile bakamadım..
sabah evde süt içmiştim k-bar la beraber...saat 17:00 e kadar ağzıma bişey koyamadım...
açlıktan bayılacaktım biraz kalabalık azaldı da yeme fırsatı buldum
sabah--k-bar,1 b yarım yaağlı süt
17:00--yarım bazı
19:00--yarım tavuk şiş
ve malesef saat 9da yarım tabak pilav yedim..
çok düzensiz beslendim ama npıym..
bugün dengelerim ya da yarından itibaren...
çünkü bugün de kermes var...

selam kızlar ne oldu sitemize yaa çok üzüldüm bozulmuş galibaa neyse ancak girebildimm neyse umarım sizde girebilirsinizz

selam kızlar ne oldu sitemize yaa çok üzüldüm bozulmuş galibaa neyse ancak girebildimm neyse umarım sizde girebilirsinizz

merhabaaaaaaa
ay kafayi yedim dünden beri yaa, site acilmadiiii, ay nihayet girebildim simdiiii. sabahtan beri deniyordummm
ay özelmisimmm :)

spora gittim geldimmm, dün yumurtam patladi haha...
ama tartildim bugün, 90 gösterdi, neden acaba anlamadim, halbuki tam gaz devam ediyorum rejime, kacamak da olmadi... hmmm, cuma görecez artik...

nasilsinizzz

slm arkadaşlarrrrr... dün akşam geldim eve... ama siteye giremedim.. cafeye bile gittim ama giremedim.. site bozulmuş sanırım.. şimdi girebildim.. dünyalar benim oldu.. geçmişi okuyup gelicem ama kimse3de yok sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…