slm arkadaşlarrrrr... dün akşam geldim eve... ama siteye giremedim.. cafeye bile gittim ama giremedim.. site bozulmuş sanırım.. şimdi girebildim.. dünyalar benim oldu.. geçmişi okuyup gelicem ama kimse3de yok sanırım...
slm.. allahıma şükürki 1 saat arayla da olsa girip 2-3 sayfa okuyabiliyoruz.. sorun en kısa zamanda giderilirse sevinirim yani.. tekrar ne zaman girebilirim bilmiyorum(sorundan dolayı)
o yüzden toplu olarak uzuuun bi msj atıcam... babam şu an iyi.. geçmiş olsun dileyen herkese teşekkür ederim.. perşembe akşam acil çıkmak zorunda kaldık.. geçenlerde babamda kalp sıkışması nedeniyle alarm durumu yaşamış sonunda bişey olmadığı anlaşılmıştı.. yine aynı şey oldu... ama sebep farklı tabi.. geçenki kardeşimden kaynaklanıyodu.. busefer ki daha ilginç... balığa çıkmış yazlıkta.. köpek balığı tutmuş babacımm... tabi o an panik,stres fln. sanırım.. kalbi sıkışmış.. sol kol fln uyuşmuş .. annemde zaten panik bi kadın.. maaile gittik yazlığa... ama şükür doktorda bişey çıkmadı.. aman babama bişey olmasında ben apar topar gitmeye razıyım..
bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..kendimi de tabiki... aylincim ayrıca zaminden dolayı tebrikler cnmm.. herkese devamını diliyorum...
listemi yaziim bugünkü..
sabah-öğle(geç kalktık)---------- 1 dilim k.ekmek,domates,salatalık,2 çatal sucuklu yumurta
ara--------------------------------------- 1 elma
akşam--------------------------------- 1 kepçe çorba(daha karar vermedim),4 kaşık ıspanak yemeği,yoğurt,salata
ara-------------------------------------- biraz çilek yada çay
herkesi çokkk özledimm. akşam gelipte siteye giremeyince şifre koydurdum ben giremezsin boşuna uğraşma diyen kocama sinir oldum yaa... ciddimi acaba diye düşünmedim değil yani:)) ama napimm kk hariç heryere giriliyodu.. o da hiç bilg. başından kalkmaz oldun deyip duruyodu diye şüphelendim doğrusu.. inş.. düzelir sorun da sık sık girebiliriz...
saol aylincim. iyi hadi gözün aydın patlamış yumurtan :))) ilk günlerde şişkinlikten fazla çıkıyo benim.. bitince iner birden gider merak etme.. devam et sen tam gaz... bende site açılmışken şu çizelgemi değiştiriimm sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?