80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hg ablaa.
aradabir girebiliyorumm..... site bozuk veya cok kisi girdi cöktü masallah :)
nasilsin

merhaba
fazla birsey kacirmamisim, evet siteden sorun var
umarim en kisa zamanda sorun giderilir
veya neden kaynakladin hakkinda bilgilendiriler bizleri

nasilsiniz

bebegm cnm hosgeldin, nasil oldu babacin...
serram senlede konusamioruz dogru dürüst cnm ya, nasilsin

Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında. Kadınlar her şeye
ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya, bir yazıya... En az erkekler
kadar yani! Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir kadın
yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir. Ama o yüreğin
değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker
batırır iğnelerini yüreğe!

Işte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının.
Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca yumruk canını çok acıtır. Gözleri
buğulanır kadının sonra. Ağlamayacağım, der içinden. Ama engel olamaz
işte.

Çünkü yüreğine ulaşmıştır birileri ve iğneler saplamaktadır.. Bu acıya ne
kadar karşı koyabilir ki bir kadın. İnce ince süzülür yaşlar gözünden;
önce birkaç damla, sonra bir yağmur seli... Ve kadın ağlar; hem de çok!

Sanmayın ki gidene ağlar kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu
ağlatan, orada bıraktığı yaradır. O yaranın hiç kapanmayacağını, kapansa
bile izinin kalacağını bilir kadın; o yüzden ağlar. Ama bilir misiniz,
ağlamak kadınları olgunlaştırır. Her damla, daha çok kadın yapar
kadınları. Her damla bir derstir çünkü. Bazen kadınlar ağladığında çoğu
insan, ağlama niye ağlıyorsun ki, değmez onun için derler.
Bilmediklerindendir böyle demeleri. Çünkü yürekleri acıyan
kadınlar ağlamazlarsa, ölürler. İçlerindeki zehirdir onları öldüren!

Ağlayarak o zehirden kurtulur kadınlar, o irini temizlerler yaralarındaki!
Çünkü bilirler, o irin temizlenmezse iltihaba dönüşür yaraları.
Dönüşmemesi lazımdır oysa. O yüzden de bolca ağlarlar. Zaman geçer sonra.
Kadınlar kendilerine sarılmayı öğrenirler. Umarım öğrenirler, yoksa ruhlar
sapkın yollara çarpar kendini. Sapan ruhların doğru yolu bulması da yeni
acılar demektir. Bunu bilir kadınlar, o yüzden eninde sonunda öğrenirler
kendilerine sarılmayı...

Çok ağlayan kadınlar, bir çok şeyden vazgeçen kadınlardır aslında. Her
damla olgunlaştırır kadınları evet ama olgunlaştıkça o safça
inandıkları aşk gerçeği onların gözünde küçülür.. Küçüldükçe değerini
yitirir ve işte o zaman kendilerine sarılıp, yeni bir kadın yaratırlar
kendilerinden. Güçlü, yenilmez, mağrur ve aşka inanmayan...

İnsanlar soruyorlar çoğu zaman neden bu kadar çok bekar kadın var diye;
hepsi kariyer derdinde olan. Çünkü inançlarını yitirdi o kadınlar.
Zamanında yüreklerine o kadar çok iğne saplandı ki, o kadar çok ağladılar
ki! Artık kendilerinden başka bir doğru olmadığına
inanıyorlar, o yüzden kendilerine sarılıyorlar. Çünkü biliyorlar ki
sarıldıkları adamlar onları hak etmedi; hem de hiçbir zaman! Hep bir
çıkarları oldu sarıldıkları adamların. e ozaman niye sarılsınlar ki!

Etrafınızda yürekten ağlayan bir kadın varsa bilin ki olgunlaşıyordur.
Bilin ki, gerçekleri kabul etmeye başlamıştır. Bilin ki, artık aşkın
olmadığına inanmıştır. Bilin ki, sarılacak tek bir doğrusu kalmıştır.
O da kim, ne diye sormayın artık. Çok ağlayan kadınlar, eninde sonunda
kendilerine sarılırlar çünkü!

selammm, ayyy cnm skliyoo sitede acilmiyo sinir olucam burdaaa

slm.. allahıma şükürki 1 saat arayla da olsa girip 2-3 sayfa okuyabiliyoruz.. sorun en kısa zamanda giderilirse sevinirim yani.. tekrar ne zaman girebilirim bilmiyorum(sorundan dolayı)
o yüzden toplu olarak uzuuun bi msj atıcam... babam şu an iyi.. geçmiş olsun dileyen herkese teşekkür ederim.. perşembe akşam acil çıkmak zorunda kaldık.. geçenlerde babamda kalp sıkışması nedeniyle alarm durumu yaşamış sonunda bişey olmadığı anlaşılmıştı.. yine aynı şey oldu... ama sebep farklı tabi.. geçenki kardeşimden kaynaklanıyodu.. busefer ki daha ilginç... balığa çıkmış yazlıkta.. köpek balığı tutmuş babacımm... tabi o an panik,stres fln. sanırım.. kalbi sıkışmış.. sol kol fln uyuşmuş .. annemde zaten panik bi kadın.. maaile gittik yazlığa... ama şükür doktorda bişey çıkmadı.. aman babama bişey olmasında ben apar topar gitmeye razıyım..

bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..kendimi de tabiki... aylincim ayrıca zaminden dolayı tebrikler cnmm.. herkese devamını diliyorum...
listemi yaziim bugünkü..
sabah-öğle(geç kalktık)---------- 1 dilim k.ekmek,domates,salatalık,2 çatal sucuklu yumurta
ara--------------------------------------- 1 elma
akşam--------------------------------- 1 kepçe çorba(daha karar vermedim),4 kaşık ıspanak yemeği,yoğurt,salata
ara-------------------------------------- biraz çilek yada çay
herkesi çokkk özledimm. akşam gelipte siteye giremeyince şifre koydurdum ben giremezsin boşuna uğraşma diyen kocama sinir oldum yaa... ciddimi acaba diye düşünmedim değil yani:)) ama napimm kk hariç heryere giriliyodu.. o da hiç bilg. başından kalkmaz oldun deyip duruyodu diye şüphelendim doğrusu.. inş.. düzelir sorun da sık sık girebiliriz...

cok cokkk gecmis olsunn ablacimmm... allah sifalar versinn...

ve tsk ederimm evet birinci oldum bu haftam, dün yumurta patladi nihayet :roflol:. bugün 90 geldim, niye bilmiyorum, spora gitmeye devammm, insallah 2 kilo daha verebilirim.
evet sinir oldum bende bu siteye acilmiyorrr iiicene cnm sklmaya basladi, kimsede yok :a015:

saol aylincim. iyi hadi gözün aydın patlamış yumurtan :))) ilk günlerde şişkinlikten fazla çıkıyo benim.. bitince iner birden gider merak etme.. devam et sen tam gaz... bende site açılmışken şu çizelgemi değiştiriimm sositososito

arkadaşlar size memleketimle ilgili bikaç şey yaziiimm...

Altiparmak ve heykeli özlemek,uludag'da kayak yapıp inkaya'da meyve salatası,mudanya'da balık yemeye gitmek,santral garajın krolarına,zafer plaza'nın tikilerine,adliye arkasinın özenti ama eğlenceli gençliğine,cacaron'una,hamamlarına,aralıkta güneş açan haziranda kar yağan değişken havasına,bir o kadar değişken insanına,otobüs çilesine,meridyenine,iskender kebabına aşık olmak, bursa yı sevmektir bursa'lı olmak...

-sadece bursa'da doğmak değildir, bursa'ya öyle yada böyle bir şekilde yolu düşenlerinde hissettiği duygudur. garip bir çekim büyüsü vardır bursa'nın, gelen bir daha kopamaz bu şehirden. çok göç alan şehirlerden olsa da, bursa'ya yerleşenler kendilerini bursalı hissederler.

patladi yumurta hehehe :)
ama bugün neden 90 gösterdi cnm skldiiiii..... halbuki patladi yumurta,.... insallah 88 gösterir cuma günü insallahhhhhhhhh

-denize, dağa, kara, yeşillige, kestane şekerine, şeftaliye, kozahana, pirinçhana ve bunun gibi birçok güzellige sahip olmak.

-Çanakkale Savaşı'nda en çok şehit vermiş memleketin evlatları olmaktır. bu yönüyle her ne kadar dalga geçilse de "bursalı olmak" bu ülkedeki diğer herhangi bir memleketli olmatan çok daha gurur verici bir hadisedir.

-iskender döneri doyasıya yiyebilmek, uludag da keyif çıkarabilme ayrıcalığına sahip olmak, tarihle iç içe olmaktır.

-yepyeni değil, “yepisyeni” demektir.
misket, bilye değil, “cilli”demektir
dolmuştan inmek istediğinde müsayit yerde bırakırmısınız yerine “burda kalıyım” demektir.
çay koymak değil, çay dökmek demektir.
kışları uludağ'a, yazları mudanya veya kumla'ya gitmektir.
sabahları her yeri siyah mat girintili çıkıntılı bir kaplama ile kaplanmış araçları görmektir.**
gemlik'e doğru denizi görmektir.
sokaklarda, caddelerde buz gibi suları olan çeşmelerden su içmektir.
heykel'e çıkmaktır.
"heykel'deki heykelin hangi ayağı havada"diye sormaktır.
akmerkez dendiğinde asmerkez'in çağrışmasıdır.
bukart sahibi olmaktır.
tekstil ve otomotiv cennetinde yaşamaktır.
özdilek'te su böreği yemektir.
kültürpark'a gitmektir.
başka şehirlere giderken kestane şekeri götürmektir.
kozahan, pirinç han, yeşil, hünkar, tophane'de çay ve nargile içmektir.
trafik sıkışmaya başladığında bursa'ya yaklaştığını anlamaktır.
sütaş'ın günlük sütlerinden içmektir.
*gerçek iskender kebap yemektir.
hayatında en az bir kez bursa'nın ufak tefek taşları eşliğinde folklör oynamış olmaktır.
kaliteli bıçakların nerede bulunduğu bilmektir.
bur-sa-lı-sın diyenleri umursamamaktır.
çok modern, çok büyük, çok gelişmiş olmasa da bursa'nın büyülü bir şehir olduğunu bilip vazgeçememektir.
uludağ yolunda içmektir.
arap şükrü'de rakı balıktır.
teleferikten korkmamaktır.
teksas deyince amerika'yı değil bursaspor'u hatırlamaktır.
bursalı olmakla gurur duymaktır. *

-bursalı olmak kışın 20 km . gidip kayak yapmaktır. sonra inip denize girmektir, deniz soğuk mu geldi? o zaman dön ankara tarafına inegöl de oylat ı sor. şöyle gerine gerine bir hamam sefası çek kendine. hala rahatlayamadın mı? bir de masaj isteyiver ordan. dönüş yolunda istersen inegöl den çıkma, köfte ye, istersen de bursa da iskender.

bursa dedin mi iki kere düşün. üniversite bitirdin ve istanbul gibi bir metropolde de çalışmak istemiyor musun ? o zaman bursa ya gel işsiz kalma ihtimalin düşük. istanbul dan kopamam diyenler mi var? zaten istanbul feribotla 20 dk.

16 plakayi gördüünde gözlerin yasariosa,

Her sehirde bursaliyim dediinde yalama yapiliorsa,

Atatürk stadinda sadece besiktasa küfür ediosan,

Hiçbir yerde hiçbir seyden korkmuosan,

Çok çabuk sinirleniosan,

Polislerle beraber alem yapiosan,

Altindaki sahin 'i ferrari saniosan

Ya Kaninda var! YadA BURSALISIN..

selam kızlar nihayet girebildim ama yine çok zorluyor inşallah yakında site göçmez.
bebq geçmiş olsun canım. babanın iyi olmasına sevindim

dünü yazamadım...
kaçamaklarım sadece bir avuç ekstradan çekirdek, 1 topkek ve 1 lt eksik su içtim

bugünü yazayım da sitenin başına birşey gelmeden
sabah 2 dilim kepek ekmek, 1 kk peynir, 1 yumurta, 5 zeytin, 1 tk çokokrem :) ve şekersiz çay..lar
ara nescafe
öğle----
az önce diyetimin kaçamağını yaptım güveç :)) ya bu hafta sonları neden böyle oluyor
1 lt su içtim şimdilik

kızlar selma,baharnaz hoşgeldiniz... sitemiz arızalı.. en kısa zamanda çözülür inş.. selmacım baak bursamızla ilgili neler buldum :)))
aylincim kilo çizelgem olmucak sandım ama cidden o siteden düzeltince otomatikman burdan da değişti...

sağol baharnazcım.. bizde sevindik bir sorunun olmamaısna.. ama sizi çok özledim... giderken eşimin kapının önünde dikilp beni bekliyor ve arabayı çoktan çalıştırmış olmasına aldırmayıp(birazda annemin evhamını bildiğimden panik yapmak istemedim)handeryacıma özel msj attım.. ama bi acele daha kızımın montu giydirilcek,eşarbımı örtücem ama ben bilg. başındayım.. sorma bi koşturmaca arasında bile ihmal etmedimm :))) dün akşamda bi geldim... siteyi bulamadım bıraktığım yerde.. inş. düzelir de kavuşuruz birbirimize..

bebeqcim şu kilo çizelgesi geçen gün beni mahvetti sonunda gidip naschkatsenden hallettim

cok şükür sinirim bozuldu dünden beri kızlar neyse kavuştuk

bu arada aylin baharnaz nasılsınız bu gün benim aşırı derecede işim var halı yıkıyorum biraz ara vardim

evet bebeg canım güzel bursayı güzel anlatmışsın babanada gecmiş olsun allah şifa versin

tşkler selmacım iyiyim ama bende ulaşamayınca üzüldüm
ayrıca halı yıkamak zor iş kendini fazla yorma kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…