80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tşkler selmacım iyiyim ama bende ulaşamayınca üzüldüm
ayrıca halı yıkamak zor iş kendini fazla yorma kolay gelsin

bebeq cim bursayla yazılanların hepsini yapabildinmi

canmm.. tabiki aman bi kasyak yapalım hooop uludağa... bi köfte canım çekti hoop inegöle olmuyo...ama sık sık iskender,kestane şeker... yediğimiz kilolardan belli oluyodur... :))
ama 26 yıldır bursadayım.. burda doğdum yani... herkese öyle gelir ama bursam bi başka.. çok şehir gördüm.. ama memleketimin kokusunu duymadan zoorr.... :))) beklerim.. herkesi gelmek isteyenleri gezdiririmde misafir de ederim... :)) :içelim:

selmacım kolay gelsin cnmm.. halı yıkamak zordur cidden.. ben genelde pazarları eşimi beraber yıkayalım diye kandırıp sadece suyu tutup ona yıkatıyorum kaydirigubbakcemile3

selamm canlarımm ya ne olduu çok korktum bizim ağdamı bir problem var diye neyseki siteyle alakalıymış düzeltilir umarımm ay ben nasıl tek başıma veririm bu kiloları yaa iyki burası ve sizz varsınızz kızlarr bebg canımm çok geçmiş olsunn kızlarr aslında msn adreslerimiz olsaydı birbirimizde ordanda konuşurduk neyse almak isteyen özele mesaj atsınn lavitam umarım düzelirde eskisi gibi bol bol sohbet ederizz kızlarr şimdilik çıkıyorumm bura olmayınca kaçamak lar yaptım azıcıkk yanii neyse beni affedersinizz inşş bayy

Acı Cehre hakkında sitemizde yapılan olumsuz eleştirilerden dolayı ürünün firması tarafından sitemiz saldırı almaktadır. Ürünleri o kadar illegal ki bu yöntemi uyguluyorlar. Yasal olsa belgelerle (bakanlık izin belgeleri) karşımıza çıkar olumsuz her türlü ifadenin sitemizden kalkmasını kendilerine yapılan sözde karalamaların yalan olduğunu ispat ederler.
Tesbit edilen IP adresleri pazartesi günü savcılığa bir dilekçe ile teslim edilecektir.
kızlar işta bundan problem varmış aman dikkat edelim zayıflıycaz diye sağlığımızdan olmayalım

ayyyyyyyy kecileri kaciricam, nekadar skicii bir pazar günü yaaaa, forum da acilmiyoooo... delirdim burdaaa

bugün yediklerimi yazayim yine bi yamukluk cikmadan :)

sabah: 1 kagse cornflakes sütlü
öglen: 1 kasarli tost, salatalik dpmates 1 kk peynir, 2 zeytin
ara: bi parca cikolata, seker. kücücük parca ama
aksam: 1,5 cay bardagi bulgur pilavi, domatesli baharatli yaptim, 1 tk zeytinyagi ile. (pirinc yerine bulgur pirinciyle daha güzel oluyor deneyin), marulll, salataa, 3 yk yogurt.

2,5 litre su

aloooooooooo kimse varmiiiii, girebildinizmiiii

merhabaaa kizlaaar nasilsiniz

yavas yavas gircez artik insallah:)))
bende süslendim büslendim
eski 45 likleri dinlemeye gitcez:)) cok sevincliyim
dikkat etcem ama iki kadeh icerim galiba:))) ama kilo veriorum hergüüün dünden bugüne 800 grm gitmis :)))

ya bu site ya cökerse, ben cok seviyom sizleri nasil bulcam sizi:)

belki okuma firsatiniz olmadi ama okumaya deger bence

ay ablam hic sorma yaaaa, kafayi yiyorum burdaa, site cökemezzzzz, ben baglandim buraya yaaa

senin adina sevindim, iyi ormantikler :) romantik demiyorum ormantik diyorum :)

:)) saol canim beniiim
abla demsin yine canim;:))

ay unutmusummm ben seni evli sanip esinle kast ettim iyi romantikler derken :))))
cok pardonnn.
sinirliyimmm o yüzden ne dedigimi bilmiom, site gelip gidiyooo kötükedihüso

ben cikiyorum yoksa kecileri kacircam, yarin grss, byby
iyi eylenceler

ay unutmusummm ben seni evli sanip esinle kast ettim iyi romantikler derken :))))
cok pardonnn.
sinirliyimmm o yüzden ne dedigimi bilmiom, site gelip gidiyooo kötükedihüso

:))) insallah oda olcak canim

öptüm seni canim
siniri bozma, hallolur sitenin isi ccaniiim:)
görüsüürz canim

kızlar bu saatte ancak girebildim ama kimseler yok.. inşallah en kısa sürede şu sorun halledilir de rahat rahat devam ederiz motivasyonumuza... ben sizsiz başarabileceğime inanmıyorum arkadaşlar...
iyi geceler benden sonra girecek olanlara.... byyy...

Kahretsin haftasonu!:enbuyukkk:
Offff dün yeğenlerimin d.günündeydim az yemeye çalıştım ama kaçtı biraz üzgünüm...
Bugün hep dışarıdaydık ee azda olsa biraz da bugün kaçtı.Yarın haftasonu kaçamaklarını telafi etmem lazım,kendimi cezalandıracağım!

herkese günaydın...hafta sonundan korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı...kaçamak yapmadım:)))sabah tartıldım 84.300 olmuşum.hafta içi biraz daha hızlı verebilirim.ben çizelge hazırlamayı bilmediğim için çizelgem yok, göze hitap edemiyorum kusura bakmayın.bi öneri de bulunmak istiyorum.Motivasyonumuzun artması için, istediğiniz kiloya düşünce kesinlikle şundan giyeceğim dediğiniz kıyafetleri, stilleri anlatalım.gözlerimizi kapatıp kendimizi o giysiler içinde görelim...mesela ben kendimi buz mavisi kotumun üstüne beyaz bady giymiş, hatta bady i pantolun içine sokmuş,kalın kemerli şıkır şıkır görüyorum...ne göbek var ne bişey:))) olmaz mı olur...biz böyle doğmadık ya...ha bi gayret kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…