80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhaba hanımlar.. inanılmaz şekilde diyete devam ediyorum:1shok: bende kendime şaşıyorum.kaçamak bile yok.ama emzirdiğim için bebeğimi düşünerekten onun için bir kaç özel öğünüm var sadece.ve her gece 15 dakika step,15 dakika mekik yer hareketleri ve 10 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş.bunları yaparken karışım yağlarımı göbek bölgeme sürüp streç filmle sarıyorum.etkisini görmeye başladım gibi.inşallah şu göbeği yaza kadar eritirimkaydirigubbakcemile2 faydalı olduğuna inandığınız spor şekilleri varsa paylaşalım arkadaşlar..hoşçakalın.oğlum bekliyor çıkmam lazıma.s.

arkadaslar ilk iki gün basarisiz gecti misafir geldi misafirlige gittik ne yapacam ben ya yok diyemiyorum güzel yemek ler tatlilar gelince yemeyim kalsin mi diyecem ya ben anladimki diyet yaptigin süre icinde ne kimseye gidicen nede kimse sana gelecek ancak öyle ki ben esime yemek yaparken bile ben yiyemeyecegim icin yemek yapmak zor geliyo keske kilolari almadan önce dikkat etseyik...almasi cok kolay vermesi cok zorrrr

morsima canım bende sana katılıyorum bencede hayatla bagını kesecn yalnız oda olmuyorgezmeye gidecen orda yiyecen eve misafir gelecek onla yiyecen eeeeeeee biz nasıl zayıflıyacagız yinede herşeye ragmen zayıflıyacagız pes etmek yok bay

slm arkadaşlar benimde morsima gibi iki günüm pek iyi geçti sayılamaz tam anlamıyla uygulayamadım ama inş olur bu arada güzelresim karışım yağ demişsin onlar nasıl bişey ve nelere yarıyor açıklarmısın canım şimdiden tşk ne olur destek olalım sık sık giriyorum buraya destek olsun diye ama olur inş

portakal,melisa,kekik ve susam yağı belirli oranları var. karıştırıp bel çevresine ve basen kısmına sürüyorum.streç filmle sarıyorum yada sarmadan eşofmanlarımı giyip sporumu yapıyorum.kokusu biraz ağır oluyor o yüzden verilen ölçülerden kekiği özellikle az koyuyorum. daha sonra duşta ipek keseyle o bölgeye masaj uyguluyorum.kan dolaşımının hızlanması için.özellikle selülit konusunda işe yarıyor.kullanmaya başlayalı çok olmadı ama değişim var gibi.bir süre daha kullanayım sonuçları bildiririm..

arkadaslar dünü basariyla atlattim cok sükür ya inanirmisiniz hemen baskülde yerini gösteriyor demekki girenlerle cikani kontrol edince oluyo ama yavas yavas bünyemi hic zorlamiyorum cokda ac durmuyorum her seyin tadina bakiyorum ama az az tika basa midemi sisirmiyom arti abur cuburu kestim olacak Allahin izniyle alamasini bilen vermesinide bilir ne bu ya öküz gibi olduk ne giydigin yakisiyo ne bise indirimlerde bile hep kücük beden kiyafet satiliyo azcik bogazimizi tutalim lütfen bir gün cok yiyen ikinci gün kendine ceza versin ben öyle yapiyom

öylede özel bi diet listesi uygulamiyom evde ne varsa Allah ne verdiyse meyveydi sebzeydi corbaydi insan kendine göre caninin istedigine göre diet yapabili tabi bol bol sivi icerek...
Allah herkesin gönlüne göre bir fizik verssin hic kimseden bir eksigimiz yok sadece 15-20 kilo fazlaligimiz var he bide kimse zorla vermedi güle oynaya yedik ictik bir söz vardir tatli tatli yemenin aci aci osurmasi olur... simdi cikarma zamani ha gayret....

çok teşekkürler güzel resim peki bu yağların fiyatı ne kadar toplam umarım işe yarar mor sima gerçekten çok zor bir duygu herkes güzel giysiler giyiyor bense istediğim gibi bi türlü giyemedim 6 senedir çok zor oturup ağlıyorum ama ağlamakla olmuyo daha iki gün önce alış verişe çıktık vitrinlere baktım içeri girdim ve olmadı çıktım çk üzülüyo insan umarım hepimiz bi gün istediğimiz gibi giyeriz

:1no2:iyi akşamlar kızlar nasılsınız pazartesi tartıldım ama yazamadım moralim bozuldu bi hafta yemedim ama yinede kilolar çok yavaş gidiyor herkese başarılar zor çünkü gerçekten kilo vermek zorrrrrrrrrCADIARZU:bbo:

merhaba kızlar nasıl gidiyor diyet benim ki idare eder işte bu hafta regl oldum zorladı biraz bakalım cumaya belli olur. Haftada 3 gün 1'er saat yürüyorum saunaya giriyorum arada yüzüyorum ikinci bebeği düşünüyorum birr an önce kurtulsam şu kilolardan...

onları alalı çok oldu net hatırlamıyorum ama hepsi sanırım 15 tl gibi birşeydi.çok pahalı değil.küçük şişelerde benim aldıklarım miktara göre değişebilir tabi. birde canım uygulamayı düşünüyorsan önce az bir yere uygula dene cildin hassasiyeti önemli çünkü alerji,kızarıklık yapabilir. kolay gelsin

arkadaşlar gün aydın tartılmaya az bir süre ver cok heyecanlıyım yalnız benim regli dönemim vermemiş olma ihtimalim yüksek ama yinede yarın tartılırım bakalım ne olacak hoşcakalın

bende hasta olcam cumartesi günü kasıklarım ağrıyo karnım taş gibi oldu habire tatlı canım çekiyo bu hafta hep kaçamak yaptım gıcık oldum bu duruma ama bugün spora başlıyorum baktım evde olmuyo aletlerimmde var ama iş güç fırsat bulamıyorum yada umursamıyorum dün yazıldım pazartesi perşembe cumartesi günleri gidicem hemde hocalar çalıştıracak üniversitenin içiolduğundan beden hocaları çalıştıracak 2 saat napcam ben ölürüm heralde ama çalışcam ve kilolar gitsin bikinilerimi giyip eskisi gibi salınarak sahilde yürümek istiyorum denize girmek istiyorum.

arkadaslar 83 den 81 e düstüm sevincten ucuyom demekki yemeyince oluyo verdigim kilolari görünce daha bi istahim kesiliyo ya benim bikini giyme derdim yok yeterki su 46-48 bedenden 42 ye düseyim her giydigin üstüne oturuyor yaglar kat kat cikiyo bide sunu anladim zaman gecikce bu görüntüne alismaya basliyon 40 di 42 oldu sonra 44 sonra 46 simdi 48 birinin dur demesi lazim oda biz bedenimizede yazik dimi karar verdim artik kimsetutamaz beni eytttt sisko arkadaslarim kendime rakip istiyorummmkaydirigubbakcemile2

slm kızlar nasılsınız bakalım.ben bu hafta kilo veremedim sanırım benim bünye takılıyor bir yerde o zinciri kırdımmı gidiyor kilolar..bide geri gelmeseler offfff...yarın görüşürüz bakalım ne olmuşş

bana da bu grupta yer var mi? Bende dogum sonrasi kilolarini veremeyenlerdenim. Dogum yapali 10 sene oldu. Ama kilolar hala basimda..Esim 2. cocugu istemeye basladigindan beri daha cok korkuyorum kilolardan. Simdilik kilo verip hamile kalmaya ikna ettim. 9 subatta kendi irademle basladim yemeklerimi azaltip, ogunleri cogaltim. bol sicak su ve yesil cay iciyorum. Sabahlari yapamadigimdan her aksam saat 8.00 de baslayip 30 - 35 dk lik spor yapiyorum. Merdivenleri cikarken 2.ser 2.ser ya da hizli hareket ederek cikmaya calisiyorum. 81 ile baslamistim bugun sabah tartildigimda 80.5 ciktim.Tabi yeniyim ama yardima ve motivasyona ihtiyacim var. Beni de araniza alir misiniz? yasim 35? yapmam gerekenler ve kurallar var midir? simdiden tesekkurler..

kızlar iki haftadır diyet yapıyorum sonuç kaçamaklarda oldu yani tan 1 kilo 600 gr vermişim 88 400 olmuşum çok mutluyum sporada başladım bugün tam iki saat hoca eşliğinde çalıştım kendimi iyi hissediyorum

iyi geceler kızlar hadi bakalım yarın büyük gün ben ancak yarın akşam sonucu bildirebilirim, yarım kilo vermiş olsam bile şükür. iki gündür canım nasıl tatlı istiyor anlatamam kilo verdiysem kendimi ödüllendiricem yarın herkese iyi geceler yarın görüşürük...

hoşgeldin cnm olmaz olurmu herkese yer var yeterki sağlıklı yaşama bir adım at..burda hep beraber zayıflayacağız .gerçi ben yakında ayrılacağım buradan ama hep takpte olacağım kızlarıklava:fazla kaçırmak yok tek yapman gereken bu

kızlar ben bu haftada veremiycem sanırım adetim baya geçti hamile de değilim şiştim iyice bakalım adet olunca nasıl olacam ..kilo verenlerede imreniyorum valla..ne yapıyorsunuz paylaşın bizle gııızlaaaarr...eeee hadin gaaarriiiii....öptüm canlarıımm..

nerelerdesiniz kızlar ben tartıldım 500 gr fazlam var regli oldugum icin galiba moralim sıfır 84100 olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…