80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selma12,canım sıkma canını regl dönemindendir o şişkinlik..bende o dönemlerde 1-2 kilo fazla çıkıyorum

gamzeli canım nasılsın?moralin nasıl..kilo verdiğine göre biraz daha iyisin heralde...aramıza döndün yanee..kaydirigubbakcemile5

daha iyi sayılırım canım,en azından kötü düşünceleri kafamdan amak için farklı şeylerle uğraşmaya çalışıyorum..diyetime de daha fazla dikkat ediyorum,yürüyüşe başladım hem kilo vermeme yardımcı oluyor ,hemde düşüncelerden uzaklaşmış oluyorum...
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim,yüzünüzü görmesem bile en azından derdimi paylaşacağım arkadaşlarım var.yeniden aranızdayım artık :))

ne demek canım her zaman dinlemeye hazırım elimden ne gelirse yardımada tabi..dertler paylaştıkça azalır..bak hedeflerimizde aynı.60 kiloya düşmek:)ben inanıyorum buna..60 kiloya düşelim birer bebek yaparız ee benim yaş kemale eriyor artıksenağlama

günaydın herkese bende tartıldım 1 kilo daha vermişimhihoyyytbu hafta regl dönemim ve sporda yapamadım umarım gelecek hafta daha iyi geçer hoşçakalın.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile

evet arkadaşlar... 80.2 yi görmenin mutluluğunu yaşıyorumdelikafadulden geçen cuma 81.2 idi tam 1 kilo vermişim.inşallah haftayada 79u görürüm.çooook mutlu oldumhihoyyyt

kızlar selam 80 kiloya indim ama şu çizelgeyi düzeltmeye çalışamayacağım zaten zorla yapmıştım. Benim elma kürü ve sarı kanyaron otu çayı gerçekten işe yarıyor mucize gibi kendime inanamıyorum. Müthiş tok tutuyor ve bol bol wc ye çıkıyorsun herkese tavsiye ederim öpüldünüz güzeller

slm kızlar şimdilikiyi gidiyor diyetim bu arada güzel resim çok teşekkür ederim sağol canım hepimize kolay gelsin arkadaşlar beşi bir yerde çayının kesinlikle tavsiye ediyorum gelişmeleri yazarım sizde yazın canlarım

kızlar canım çok sıkıldı geçen haftayla aynı regl olduğum için heralde

kilo veren herkesi tebrik ederim ben bir yerde yanlış yapıyorum sanırım çok yavaş gidiyo

edanaz senin şu karışımı bir daha yazarmısın arkadaşım lütfen çok kötüyüm....

Canım hiç merak etme gerçekten faydasını gördüm ben ama iki günde mucize bekleme iki hafta filan kullan farkı hem tartıda hem aynada göreceksin. Zayıflama desteği kısmından kaynanamın yağ söktürücüsü diye bir yazı var elma kürünün tarifi orada, birde aktardan sarı kantaron ou al br demlikde çay gibi demle ama kesinlikle kaynatmak yok. En az bir saat beklesin rengi koyulaşıyor çay gibi iç. Ben içerken biraz ısıtıyorum, ılık olunca daha hoşuma gitti çay yerine ikisine de içiyorum. İki hafta sık dişini sonucu görünce daha hırslanacaksın. Görüşürüz canım.

Herkese slmmmm..Bu hafta bende d tık yok regl dönemim olması ve misafir gel-gitleri dolayısıyla almadan yırtttık ona şükrediyorum.Kızlar bu arada ben emziren bir anneyim ve sabah elma sirkeli,ballı ılık su içiyordum ardından yarım saat sonra ve yemeklerden önce (günde 2 bardak) beşi bi yerde çay içiyordum ama emziren annelerin kullanmaması gerekiyormuş araştırmadan başlamıştım oysaki bebeklere zararlıymış ,oğlum ben çaya başladığımdan beri tuhaf bi şekilde öksürüyor doktor baktı hiç birşey bulamadı alerjik öksürük dedi bu çaydan olabilir dedi ve bence de çaydan çünkü şimdi bıraktım ve öksürük azaldı umarım hemen geçer ( bu arada işe yaramıştı yaklaşık 3 kilo kadar vermiştim o çay ve elma sirkesi sayesinde )

slm kızlar nasıl gidiyo dün bildiremedim kilomu şimdi yazıyom dünkü kilom 81 yarım kilo gitmiş bunada şükür hepimize kolay gelsin

selam kizlar ben 81 e düsmüstüm 2 gün misafir agirladim 82 ye ciktim ne yapcam ya bu aksamda misafir var gelde pasta cörelk yapma sen yemeyincede neden bize eslik etmiyon diyorlar biri bana gaz versinnn öffkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…