ay sorma ya aynen
benim sirf bacaklarimi gören zayif bise sanar kollarimda cok kalin diil
sirf migde kismim cok kalin benim yaaa
göbek bile diil böyle migdenin üstü cok sacma sapan bi yerde var kilom
kilo verince tam o bölge sarkar diye cok korkuyorum insallah bise olmaz
hadi yaa biz gerçek sanmıştıkhahahah photoshoplanmış o bea
yaapp vallahi inşallah beğenmişsindirizlem senin şu sarmısaklı yoğurtlu karnıbahardan yapıcam haşladım şimdi yarına hazır olsun.inş. severim kızartmasına bayılırım yemeğinide yerim ama yoğurtluyu ilk deniycem.
ayran acayip tıkıyo insanı ya her akşam ayran içicem artık :)
mutfağı toplayıp geliyorum burdamısınız kıslar
bizim egeyle öyle bir videomuz varben burdayım,yine sinirlerdeyim,bu kız akşamları baba yokken çıldırıyor,benide çıldırtıyor ya sabır ya sabır attım kendimi pc başına,dumanın burnumdan çıktığını görünce bulaşmıyor bir süre kendi halime bırakıyor
leslie yapmaya çalıştım ilk 5 dakkasında çıldırttı yine...artık geceye kaldı
bazı insanlar evinin düzenine çok düşkündür
kesinlikle öyle ,ev gezmesine gideceğim zaman evde çocuk olan yerleri daha çok tercih ediyorum bende genelde,çünkü rahatsız oluyorlar bende rahatsız hissediyorum...
ya anne herşeyi sööyler de başkası söyleyince dayanamazkimsenin anneligini sorgulamak istemem ama bagzilarini hic anlamiyorum,biride oglunun hakkinda konusurken 3 yasinda oda "Benim köpek bunu yapardi,benim köepk bunu sever" diye konusuyor.ama sorsan tabi onlardan iyi anne yokdur....bende cocuklulari daha cok tercih ediyorum cünkü cocuk bisey yaptimi cocuksuzda ,bömböm bakiyor kadin bize aman olsun ne olcak dahi lafin gelisi demiyor,gerci cok simarmiyolar benimkiler,evde canavariz disarda kuzuyuz
menüm:
sabah:1 dilim ekmek,kk light peynir
ara:yeşilçay
öğlen: tavuklu mantar yemeği,3 kaşık patates püresi,1 dilim k.ekmek,1 kase ezogelin çorbası
akşam:tavuklu salata,limonlu maydanoz,yarım kase domates çorbası,6 kaşık ıspanak yemeği,1dilim k.ekmeği
gece:1 bardak yeşilçay,1 bardak form çayı,1 yeşil elma
kızlar yarın bir aksilik olmazsa ben de fotoğraf çekilip koyacağım :)
yaaaaa kızlar muhteşem yüzyıldaki takılar tukularrrr tokalarrrrrr nefisssssssssssssssss bende istiyorummmm onlardan yaaaaaa:84::84::84:
nburcu geçmiş olsun bende50gün olucak nerdeyse hala gelen giden yok doktor özürlü olduğum için gitmiyorm
günaydınnn taze annemiz nasıl gidiyor meloşum elvin hanımın keyfi yerindemi
hoşgeldin melocum bebişinle sen nasılsınız
günaydın canım nasılsın bebişimiz nasıl
ben ara verdim şimdilik koruyorum
saol sena abla
hiç duymamıştım ama mantıklı bence ya havucu falan zor eritir mide zorlanır kendi kendine
aa meloş abla gelmiş elvin hanımlar nasıllarr sen nasılsın
:
aynennnnnnnnnnnn tam gögüs altinda torba gibi sallaniyor,pantolon giysem göbegi kapatiyor ama mide löp diye ortaya cikiyor cok cirkin duruyor...midem gitse göbegim cok az yani rahatsiz cok etmiyor ama mide oldugu icin ne giysem bi garip duruyor...yarim korseler oluor ya onlar hic isime yaramiyor göbegi cekiyor icine ama mide tamamen ortada kaliyor
geçmiş olsun canım,neyse ki önemli bişey yokmuş,ilaçla düzene girer merak etme ödemlerde gitmeye başlar ,sen aman ipin ucunu bırakma çünkü ben hızlandımsağol ortim yaadet düzensizliğim vardı ya onun için ne zamandır gidiyorum. hormonlarda bişey yok ama yok tahlil yok ultrason en son tıp fakültesinde dediler pko lusun. ilaç verdi düzensizlik için. umarım düzene girer o zaman kendiliğinden zaten gider diye düşünüyorum. çünkü böyle düşünsene her ay ödem oluyorum
evet kalçalar yok gibi nerdeyse,göbek gidince çok güzel olacaksın,umarım göğüslerin sarkmaz canım ya,biraz büyük duruyorkizlar bidaha resim eklim
burda 91 kiloydum üstümdeki bady biraz bol dökümlü ama belli oluyo yinede
gördügünüz gibi benim problemim daha cok üst kismimda özellikle bel ve migde
bel diye bise kalmadi ya kalinlastikca kalinlasiyo
Eki Görüntüle 146243 Eki Görüntüle 146244 Eki Görüntüle 146245 Eki Görüntüle 146246
ya aslında bende çok uyuz oluyorum o duruma,ama bide şu var ben kızıma mesela yengesine güllü,eniştesine nejdet falan dedirtiyorum,çünkü bir sürü yenge bir sürü enişte var,bak kızım yenge geldi desem sonra diğer yengeye de yenge geldi desem çocuğun kafası karışmaz mı öğrenme döneminde hangisi yenge diye,aklı erince güllü yenge derim tabi ki,yada eren amca gibi ama şimdilik eren diyorum...bilemedim ki ben :44:kizlar bide fark ettinizmi dizilerde biseye,kücük cocuklar hep ismiyle hitap ediyolar cogu kisiye,abi abla eklenmiyor genelde...yani su unutulmazdada fark ettim kücük kiz koca adama aras diyor ötekinede ece diyordu...cogu dizide var ,10 yil sonra artik amca,teyze ,dememeye baslarlar cocuklar direk isimle.....almanlarda öyle mesela abi kelimesi hic yok ,ablada yok...
işte bu çok güzel haber çok hızlı ve kararlısınIyigeceler hatunlar,
Aman yine daldik gittik bu Muhtesem Yüzyil'a...
Her Carsamba Harem gecesi artik ilan edildi
Amaaan yarin bir sürü isim var, bir sürüüüüüüüüüüüü
Ama iclerinde en güzeli, yarin SPOORRR MERKEZINE randevu aldim
Gidip konusucam, görücem bakalim.
Haftaya da kursa baslama ihtimalim var aksam kursu ama.
Simdilik kafamca ne hayaller kuruyorum
Sabah belirli günlerde sporuma giderim, aksamda kursuma sonra eve gelir yine yaparim
Amaaaaaaaaaaaaan sardi beni bi heyecan, yarin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?