80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bide fark ettinizmi dizilerde biseye,kücük cocuklar hep ismiyle hitap ediyolar cogu kisiye,abi abla eklenmiyor genelde...yani su unutulmazdada fark ettim kücük kiz koca adama aras diyor ötekinede ece diyordu...cogu dizide var ,10 yil sonra artik amca,teyze ,dememeye baslarlar cocuklar direk isimle.....almanlarda öyle mesela abi kelimesi hic yok ,ablada yok...

aynennnnnnnnnnnn tam gögüs altinda torba gibi sallaniyor,pantolon giysem göbegi kapatiyor ama mide löp diye ortaya cikiyor cok cirkin duruyor...midem gitse göbegim cok az yani rahatsiz cok etmiyor ama mide oldugu icin ne giysem bi garip duruyor...yarim korseler oluor ya onlar hic isime yaramiyor göbegi cekiyor icine ama mide tamamen ortada kaliyor

hahahah photoshoplanmış o bea
hadi yaa biz gerçek sanmıştık
hayatım tabiki öyle bacağındaki ışık yansımasını bile değiştirmemiş salaklar

yaapp vallahi inşallah beğenmişsindir
bu ara bende yemiyorum yarın öğlen yapim bende
çok az kalorisi var...

bizim egeyle öyle bir videomuz var
gülmekten ölürsün...

napalım öyle öyle yapıcaz....

kesinlikle öyle ,ev gezmesine gideceğim zaman evde çocuk olan yerleri daha çok tercih ediyorum bende genelde,çünkü rahatsız oluyorlar bende rahatsız hissediyorum...
bazı insanlar evinin düzenine çok düşkündür
kaç tane çocukk büyütmüş olursa olsun, unuturlar
bende çok rahatsız olurum yüreğim kıl kırkar bişiy olcak diye
öyle kabul etmek lazım, bizde pek çıkmıyoruz evden kış
ama yaz gelince atıyorum oğlanı arabaya çıkıyoruz yollara
ya anne herşeyi sööyler de başkası söyleyince dayanamaz
sende öyle değilmisin
bende sıpa diye severim eşşek derim
ama başkası demesin ben diyim sadece

resmini bekliyoruz canım...

yaaaaa kızlar muhteşem yüzyıldaki takılar tukularrrr tokalarrrrrr nefisssssssssssssssss bende istiyorummmm onlardan yaaaaaa:84::84::84:

nburcu geçmiş olsun bende50gün olucak nerdeyse hala gelen giden yok doktor özürlü olduğum için gitmiyorm

aa mutlaka git canım yaa
50 gün ne demek
benimde hep gecikirdi 1 hafta 10 filan ama
kilo verince günü gününe geliyor şimdi
evlenmeden önce bile hiç gününde geldiğini görmemiştim
şimdi içim çok rahat

Iyigeceler hatunlar,

Aman yine daldik gittik bu Muhtesem Yüzyil'a...
Her Carsamba Harem gecesi artik ilan edildi

Amaaan yarin bir sürü isim var, bir sürüüüüüüüüüüüü

Ama iclerinde en güzeli, yarin SPOORRR MERKEZINE randevu aldim
Gidip konusucam, görücem bakalim.
Haftaya da kursa baslama ihtimalim var aksam kursu ama.
Simdilik kafamca ne hayaller kuruyorum
Sabah belirli günlerde sporuma giderim, aksamda kursuma sonra eve gelir yine yaparim

Amaaaaaaaaaaaaan sardi beni bi heyecan, yarin icin

zeynep demişti sanırım green ısland diye form çayı aldım diye...
bende aldım bugün markette kayısılı kalmamış
bunu denedim müthiş birde kabuk tarçın attım içine
hangisi işe yaradı bilmiyorum
pazardan beri tuvalete çıkamamıştım
tavsiye ederim

fiyatı da 2.15

günaydınnn taze annemiz nasıl gidiyor meloşum elvin hanımın keyfi yerindemi

hoşgeldin melocum bebişinle sen nasılsınız

günaydın canım nasılsın bebişimiz nasıl

canlarım teşekkürlerrr..şimdilik iyiyiz alışmaya çalışıyoruz yeni hayatımıza.diyete henüz başlamadım erken sanki birazcık da geçsin evde tek kalayımyavaştan başlayacağım
ilk banyomuzu yaptık.
önce ayaklarına döküp oynadık biraz elvin acayip keyif aldı banyodan,sonra kaloriferin üzerinde ılıttığımız zeytin yağını bütün vücuduna sürdük şimdi mışıl mışıl uyuyor

ben o korseleri hic begenmiyorum
sadece toparlamaya yariyo yani kat kat diilde dümdüz duruyo karin ama yinede kalinligi belli oluyo
bence sadece katlari düzlestiriyo benim pek isime yaramiyo yani

iyi akşamlar kızçelerrrrr yorgun savaşçı benn geldim ama hemen kaçıcam inanılmaz bir baş agrım varrr azcık uyusam geçermi acep?

kayra sürekli uyanıpp sayıklıyor , ilaç içmiycem diyip duruyor yavrumm

kızlar o düzen hastası olanlardan iride benim k.valdem hiç rahat degilim evine gittigimdee
onada hak veriyorum tabi yıllar geçmiş unutmuş çocuk nasıl büyürr ,filann bende okadar rahatt dgeilimdir dökerse döksün dememm amaaa ne kadar demesende dökülüyorrr
o yüzden çocukluysan en ii gezmee ya kendi annen yada avm lerrr:) yada paşa paşa oturcan evindee
birde ikizseee benim gibiii hiç ses etmedenn demliycen yeşil çayınıı:) oturcan kardeşimmm evinde

burcuu
çok geçmiş olsun cnm bende pko luyum kilo verince düzeldi adetleirmm
benim öle hormonlarımdaa gariplikler yoktu sadce yumurtalıklaırmd a kistle roluyordu birde adet düzensilzigii dogum yaptımm hala aynıydıı taki zayıflayana kadarrrrr
belki sneinkiside geçer cnmm zayıflayıncaaa ne ilacı verid drr glokufen filan mı dogum kontol hapımı

izloş bunlar seninnn için bacım okurken içim gidiyor valla yaptıgın spora bnde koşuya başlıycamm artık sabahları havalar biraz düzelsin 7 de gitmem gerekiyorr biraz ısınması lazımm havanın

kızlar benim evin dibine b fit diye bir spor salonu açıldı..bilmem kaçıncı şube diyetle ona da başlıycemm

kizlar ben günde 1 kupa isirgan otu cayi,1 kupa ece bitki karisimi cayi form cayi ,2 kupa yesil cay iciyorum....bu cok gelirmivücuda:97:

slm kızlar ooh maş. sohbetler almış yürümüş gene

ben bugün kahvaltı ve süttten sonra akşam üstü az yağlı bol sebzeli kısır yaptım
akşam da az kısır yedim 1 tane de mandalina
ha 1 ince dilimde kek
bu kadardı menüm...

a e olun...

geçmiş olsun canım,neyse ki önemli bişey yokmuş,ilaçla düzene girer merak etme ödemlerde gitmeye başlar ,sen aman ipin ucunu bırakma çünkü ben hızlandım

evet kalçalar yok gibi nerdeyse,göbek gidince çok güzel olacaksın,umarım göğüslerin sarkmaz canım ya,biraz büyük duruyor

ya aslında bende çok uyuz oluyorum o duruma,ama bide şu var ben kızıma mesela yengesine güllü,eniştesine nejdet falan dedirtiyorum,çünkü bir sürü yenge bir sürü enişte var,bak kızım yenge geldi desem sonra diğer yengeye de yenge geldi desem çocuğun kafası karışmaz mı öğrenme döneminde hangisi yenge diye,aklı erince güllü yenge derim tabi ki,yada eren amca gibi ama şimdilik eren diyorum...bilemedim ki ben :44:

işte bu çok güzel haber çok hızlı ve kararlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…