haha lilium önce alkisliyo sonra teselli ediyo tsk ederim canim
öglen kendime ne güzel hakim olmustum aksam bozdum pöfff :44:
Banuuuş,feryaaal,nilgün ablaaa :94::94: :79::79:
Çıkın ortaya kızlar,muhabbetim geldi,nasılsınız :78:
Ay ne yapayım iraden için tebrik ettim,sonra da moral verdim tam destek
deryaa
cnm valla bilmiyorum yarın ne olcek bakalımm
kızlar dişim agrıyor bu aradaaa
selam kızlar nasılsınız gerci kimse beni görmüyor selamımı almıyor ama olsun selam allahın selamı
merhaba arkadaşlar
Berra ben kilosuyla başı dertte olanlardan biride benim
Ben sizi uzun zamandır okuyorum takip ediyorum kısacası hepinizii tanıyorum
Bende kendimi tanıtıyım İsmim berra 22 yasındayım 2.5 yıldır evliyim bebişimde yok
cogunluk gibi bende evlendikten sonra kilo aldım gerçi gelin olurken pekte zayıf degildim ama neyysee
80 kilo olarak başladıgım zayıflama maceramaa 64.500 65 arası olarak devam ediyorum :81:
uzun süredir bu kiloda takıldım vee veremıyorum acıkcası cokda çabalamıyorum motive olamıyorum belkide burda sizinle beraber bende zayıflamak istiorumm :26:
geçmiş olsun canım içebiliyorsan apranax ford iyi gelir alfasilin 500 mg antibiyotik te iltihabı kurutur diş ağırısı geçirir 3 gün kullanman yeterli gelir,ama bir diş hekimine görünürsen iyi olur,diş önemli giden diş yerine zor geliyor ...deryaa
cnm valla bilmiyorum yarın ne olcek bakalımm
kızlar dişim agrıyor bu aradaaa
merhaba arkadaşlar
Bende kendimi tanıtıyım İsmim berra 22 yasındayım 2.5 yıldır evliyim bebişimde yok
cogunluk gibi bende evlendikten sonra kilo aldım gerçi gelin olurken pekte zayıf degildim ama neyysee
80 kilo olarak başladıgım zayıflama maceramaa 64.500 65 arası olarak devam ediyorum :81:
uzun süredir bu kiloda takıldım vee veremıyorum acıkcası cokda çabalamıyorum motive olamıyorum belkide burda sizinle beraber bende zayıflamak istiorumm :26:
Banuuuş,feryaaal,nilgün ablaaa :94::94: :79::79:
Çıkın ortaya kızlar,muhabbetim geldi,nasılsınız :78:
feryall
nasılsınnn tatlışım
nilgünn
seni gördüm aşagıda nasılsın cnm
selam kızlar nasılsınız gerci kimse beni görmüyor selamımı almıyor ama olsun selam allahın selamı
merhaba arkadaşlar
daha yeni bitti geçmişi okumak 20 sayfa okudum geciktim pardon..iyiyim canım senin biraz canın sıkkınmış.üzme tatlı canını olUYOR ARADA sırada.inşallah halledersiniz büyümeden.uzamasın fazla ama :))
ben de bugün diyeti uygulamaya başladım.yemekler fazla gibi görünse de 1 saat sonra sanki bir şey yememiş gibi acıkıyorum ama yemiyorum.en azından ne yediğim belli.uğraşmıyorum kaşori hesabıyla..
mesela diyetisyendeyken 85.7 çıkmıştım öğleden sonraydı.bugün öğleden sonra tartıldım 83.5 çıktı anlamadım ödemdi galiba..yarını sabırsızlıkla bekliyorum.geçen haftaya göre artıda çıkarım ama olsun.
geçmiş olsun canım içebiliyorsan apranax ford iyi gelir alfasilin 500 mg antibiyotik te iltihabı kurutur diş ağırısı geçirir 3 gün kullanman yeterli gelir,ama bir diş hekimine görünürsen iyi olur,diş önemli giden diş yerine zor geliyor ...
hoş geldin canım,çok güzel kilo vermişsin neler yaptın kilo verirken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?