80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Banuuuş,feryaaal,nilgün ablaaa :94::94: :79::79:
Çıkın ortaya kızlar,muhabbetim geldi,nasılsınız :78:

Son düzenleme:
ii akşamlarrr kızlarrrrr
k.valdmedeydim yeni geldim sayılırr

nhrcim
o şişlik bendedee var cnm yaaaa midme sürekli şiş gibi veee kötü duruyor birdee çok iri duruyorum

deryacım
cnm gerçekten zor iş yaaa valla en kısa zmanda kurtulursunuz inş cnm

sevgii
ahh cnm ya üzülme diycme olmuycak eldende bişiy gelmiyorrr
allah en kısa zmanda bii ferahlık verir cnm inşş
annenn şimdi bi süre kendine gelemezdeee

ilkoş
bizde seni seviyoruz cnm

Ben de iyiyim kızlar teşekkür ederim..Yarın nasıl sonuçlar bekliyorsunuz bakalım?
Banucum senin başında bir sürü dert vardı,artı çıksan da üzülme

deryaa
cnm valla bilmiyorum yarın ne olcek bakalımm

kızlar dişim agrıyor bu aradaaa

selam kızlar nasılsınız gerci kimse beni görmüyor selamımı almıyor ama olsun selam allahın selamı

merhaba arkadaşlar
Berra ben kilosuyla başı dertte olanlardan biride benim
Ben sizi uzun zamandır okuyorum takip ediyorum kısacası hepinizii tanıyorum

Bende kendimi tanıtıyım İsmim berra 22 yasındayım 2.5 yıldır evliyim bebişimde yok
cogunluk gibi bende evlendikten sonra kilo aldım gerçi gelin olurken pekte zayıf degildim ama neyysee

80 kilo olarak başladıgım zayıflama maceramaa 64.500 65 arası olarak devam ediyorum :81:
uzun süredir bu kiloda takıldım vee veremıyorum acıkcası cokda çabalamıyorum motive olamıyorum belkide burda sizinle beraber bende zayıflamak istiorumm :26:

deryaa

Geldi mi üst üste gelir zaten,bir kurtulamadın hastalıklardan
Kendini de ihmal etme,ciddileşirse doktora git,sen ayakta duramazsan kim bakacak onlara..

selam kızlar nasılsınız gerci kimse beni görmüyor selamımı almıyor ama olsun selam allahın selamı

Aşkolsun,daha önce hiç denk gelmemiştim.Selamlar olsun
Sanırım tanışmadık da.Ben derya.27 yaşındayım

Aramıza hoşgeldin
Sen maratonu koşmuş bitirmişsin zaten maaşallah
Sadece çok az kalmış sanırım..Çok kilo vermiş olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır mutlaka vücudunun direncini kırma konusunda..

deryaa

geçmiş olsun canım içebiliyorsan apranax ford iyi gelir alfasilin 500 mg antibiyotik te iltihabı kurutur diş ağırısı geçirir 3 gün kullanman yeterli gelir,ama bir diş hekimine görünürsen iyi olur,diş önemli giden diş yerine zor geliyor ...

hoş geldin canım,çok güzel kilo vermişsin neler yaptın kilo verirken..

Banuuuş,feryaaal,nilgün ablaaa :94::94: :79::79:
Çıkın ortaya kızlar,muhabbetim geldi,nasılsınız :78:

daha yeni bitti geçmişi okumak 20 sayfa okudum geciktim pardon..iyiyim canım senin biraz canın sıkkınmış.üzme tatlı canını olUYOR ARADA sırada.inşallah halledersiniz büyümeden.uzamasın fazla ama :))

feryall
nasılsınnn tatlışım

nilgünn
seni gördüm aşagıda nasılsın cnm

iyiyim çocuklar hala hastaymış.kıyamam ya kaç gün oldu.iyileşsinler artık..

şimdi farkettim kusura bakma iyiyim sen nasılsın?

hoş geldin...

ben de bugün diyeti uygulamaya başladım.yemekler fazla gibi görünse de 1 saat sonra sanki bir şey yememiş gibi acıkıyorum ama yemiyorum.en azından ne yediğim belli.uğraşmıyorum kaşori hesabıyla..
mesela diyetisyendeyken 85.7 çıkmıştım öğleden sonraydı.bugün öğleden sonra tartıldım 83.5 çıktı anlamadım ödemdi galiba..yarını sabırsızlıkla bekliyorum.geçen haftaya göre artıda çıkarım ama olsun.

okunacak çok şey olunca alıntı yapamadım fazla..

meloşum elvinin ilk banyosu yapıldı ha..maşallah yeğenimize.sen de iyisin umarım.

izlem spor aşkın öldürecek beni..bu ne iştah ya..yarın en çok sen ver istiyorum çok uğraştın bu hafta..,avatarımı da beğenmişsin.sağol ben de çok beğendim..

gülçin sen de güzel spor yapıyorsun.,

elma sirkesi içen leslie güzeli arkadaş adını unuttum ya..sen de süpersin çok istikrarlısın maşallah..

cindy kilo vermişsin yine bravo...

feryal canım nasıl oldun ağrın sızın var mı?

huriciğim sen nasılsın?

derya bugün nasılsınız?senin şu tarçın çayını içiyorum.diyeti daha rahat yapıyor gibiyim.sen de ne faydası vardı?

banu sen de mi hasta oldun?geçmiş olsun...

Yok ablam uzamaz zaten genelde,bitti bile..
Neden artıdasın ablam,kötü bir hafta mıydı ? :26:

Aramıza hoşgeldin
Sen maratonu koşmuş bitirmişsin zaten maaşallah
Sadece çok az kalmış sanırım..Çok kilo vermiş olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır mutlaka vücudunun direncini kırma konusunda..
[/QUOTE]

Hemen cevap vermissiniz cok sevindimm saolunnn arkadaşşlar yok canım ya daha bitmedi valla 10 kilo vermek istiyorum aslına bakarsan acaba 48 falan olurmuyum diorum amaa yok olamam galibaa o kiloda oldugumu dönem hiç olmadı benim hepp tombişşdim birde canım ben sana bu çiçek tozunu sormak istiyorum diyorum ya sizi takip edıyorum die sen kullanıyosun ben bugün bir çay kasıgı dolusu aldım agzıma suyla yuttum miktar konusunda kararsız kaldım sen ne kadar içiyosun :26:

teşekkür ederimmmm
80 den 75 e kadar kendi çabalarımla daha dogrusu aç kalarak düştüm daha sonra karbonhidrat diyetile tanıstım ve 11 kilo kadarda onunla verdim ama bu aralar durdu dedigim gibi spor falanda yapmıyorum ben eringeçligimden sizleri okuyup motive olmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…