Yok ablam uzamaz zaten genelde,bitti bile..
Neden artıdasın ablam,kötü bir hafta mıydı ? :26:
daha yeni bitti geçmişi okumak 20 sayfa okudum geciktim pardon..iyiyim canım senin biraz canın sıkkınmış.üzme tatlı canını olUYOR ARADA sırada.inşallah halledersiniz büyümeden.uzamasın fazla ama :))
iyiyim çocuklar hala hastaymış.kıyamam ya kaç gün oldu.iyileşsinler artık..
şimdi farkettim kusura bakma iyiyim sen nasılsın?
hoş geldin...
ben de bugün diyeti uygulamaya başladım.yemekler fazla gibi görünse de 1 saat sonra sanki bir şey yememiş gibi acıkıyorum ama yemiyorum.en azından ne yediğim belli.uğraşmıyorum kaşori hesabıyla..
mesela diyetisyendeyken 85.7 çıkmıştım öğleden sonraydı.bugün öğleden sonra tartıldım 83.5 çıktı anlamadım ödemdi galiba..yarını sabırsızlıkla bekliyorum.geçen haftaya göre artıda çıkarım ama olsun.
Hemen cevap vermissiniz cok sevindimm saolunnn arkadaşşlaryok canım ya daha bitmedi valla 10 kilo vermek istiyorum aslına bakarsan acaba 48 falan olurmuyum diorum amaa yok olamam galibaa o kiloda oldugumu dönem hiç olmadı benim hepp tombişşdim birde canım ben sana bu çiçek tozunu sormak istiyorum diyorum ya sizi takip edıyorum die sen kullanıyosun ben bugün bir çay kasıgı dolusu aldım agzıma suyla yuttum miktar konusunda kararsız kaldım sen ne kadar içiyosun :26:
Aramıza hoşgeldin
Sen maratonu koşmuş bitirmişsin zaten maaşallah
Sadece çok az kalmış sanırım..Çok kilo vermiş olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır mutlaka vücudunun direncini kırma konusunda..
hosbuldumm teşekkür ederim canım ilk günler cok zor geçer ama bi alıştınmı gerisi çorap sökügü gibi gelirr allahın izniyle
Canım boyun kaçtı senin,48 çok az gibi ama boyunu bilmek lazım önce tabi..
Ben artık çiçek tozunu hafta da iki defa alıyorum.O bile fazla aslında ama tuvalet problemim var o yüzden.Suyla yutamadım ben hiç,midemi bulandırıyor o şekilde.Yoğurtla yiyorum ben.Bir akşamda 2 çay kaşığından fazlasını alma,bundan fazlası çok zararlı.
canım boyum 1.58acaba kaç olsam ayıf gözükürüm bilemedimki kiloyla boy arasndaki fark 10 olcak denio ya ondan ölee aklıma gelir arada ama zaten olmam pek mümkün gözükmüyorr
[/COLOR][/B]Hemen cevap vermissiniz cok sevindimm saolunnn arkadaşşlaryok canım ya daha bitmedi valla 10 kilo vermek istiyorum aslına bakarsan acaba 48 falan olurmuyum diorum amaa yok olamam galibaa o kiloda oldugumu dönem hiç olmadı benim hepp tombişşdim birde canım ben sana bu çiçek tozunu sormak istiyorum diyorum ya sizi takip edıyorum die sen kullanıyosun ben bugün bir çay kasıgı dolusu aldım agzıma suyla yuttum miktar konusunda kararsız kaldım sen ne kadar içiyosun :26:
Ya bana o laf çok saçma geliyor..Hayatta kendimi 67 kiloyla hayal edemiyorum,çok kötü durur..Bence insan sağlığını koruduğu sürece sevdiği kiloda olmalı..Boyun da çok kısa değilmiş.Tabi ki 48 istiyorsan 48 ol,bu benim kişisel düşüncem sadece.
haklısın canım cokda abartmanın alemi yok şöyle 58 55 arası olsam yeter teşşekür ederim sanada
Rica ederim canım,hep beraber mutlu olduğumuz kiloya ineceğiz inşallah
Kızlar bu arada bugün ölçülerimi aldım
Göğüs : 101
Bel : 90
Kalça : 113
Ölçtüğüme ölçeceğime pişman oldum
iyiyim şükür nilgün abla diyette olamama rağmen 67.5 e düşmüşüm çok mutluyum seninde diyetin iyi gidiyordur umarım istediğin kiloya ulaşırsın bu sefer olcak ben eminim
derya abla sana 70 le 75 arası çok iyi gider 60 lara düşmenü pek tavsiye etmem bende zaten kemiklisin zor olur yani yağı kası geç kemiklerinmi ericek benim bi lafım vardır ben 38 bedene giremem kemiklerimi törpületmem lazım yani onun için
Derya bizim seninle üst beden ölçülerimiz aynıııı
gögüs 101 bel benim 91
sen belini nerden ölçüyosu mesela ben tam göbek deligimden ölçüyorum
Canım ben hep göbek deliğimin altından ölçerdim eskiden yanlışmış..Göbek deliğinin 4 parmak üstü dediler ama ben gene vicdanım rahat etmedi 2 parmak üstünden ölçtüm..Kilo vermek yetmez spor lazım bunlara
Derya bizim seninle üst beden ölçülerimiz aynıııı
gögüs 101 bel benim 91
sen belini nerden ölçüyosu mesela ben tam göbek deligimden ölçüyorum
evet valla spor şart zaten benim üst tarafın maşşallahı var en yakın zamanda resim eklicem zaten öncesi sonrası resmimisenin o havadaki resminde süperr sölemeden geçemiycem bayıldımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?