80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok ablam uzamaz zaten genelde,bitti bile..
Neden artıdasın ablam,kötü bir hafta mıydı ? :26:

ya ben şimdi akşama kadar çok dikkat ediyorum ,akşam yemeğimi de çok güzel sebze salata ağırlıklı yiyorum.ama sadece çayın yanına 3 tane bisküvi yiyorum.bu hafta her akşam olmadı sadece 2 akşam oldu.ama ben sanırım doğru beslenmediğim için veremiyorum.yani proteini az alıyorum.sebze de olsa karbonhidrat ya sebze yiyorum zayıflamam lazım diyorum ama fazla karbonhidrat alıyorum galiba.suyumu bile fazla içtim.evet canım sıkkın yani sıkkın değil aslında.ama eşimle mesafeliyiz artık koptuk birbirimizden.fazla oturmuyoruz bi arada.neyse önceden acısını çıkartırdım moral bozukluğunun ama şimdi alıştım galiba çok üzülmüyorum.yani aslında artıda olmayı hakketmiyorum.

hosbuldumm teşekkür ederim canım ilk günler cok zor geçer ama bi alıştınmı gerisi çorap sökügü gibi gelirr allahın izniyle

Canım boyun kaçtı senin,48 çok az gibi ama boyunu bilmek lazım önce tabi..
Ben artık çiçek tozunu hafta da iki defa alıyorum.O bile fazla aslında ama tuvalet problemim var o yüzden.Suyla yutamadım ben hiç,midemi bulandırıyor o şekilde.Yoğurtla yiyorum ben.Bir akşamda 2 çay kaşığından fazlasını alma,bundan fazlası çok zararlı.

Hemen cevap vermissiniz cok sevindimm saolunnn arkadaşşlar yok canım ya daha bitmedi valla 10 kilo vermek istiyorum aslına bakarsan acaba 48 falan olurmuyum diorum amaa yok olamam galibaa o kiloda oldugumu dönem hiç olmadı benim hepp tombişşdim birde canım ben sana bu çiçek tozunu sormak istiyorum diyorum ya sizi takip edıyorum die sen kullanıyosun ben bugün bir çay kasıgı dolusu aldım agzıma suyla yuttum miktar konusunda kararsız kaldım sen ne kadar içiyosun :26:[/QUOTE]

sanırım 1 yemek kaşığı yoğurda q çay kaşığı koyuyorlardı.

hosbuldumm teşekkür ederim canım ilk günler cok zor geçer ama bi alıştınmı gerisi çorap sökügü gibi gelirr allahın izniyle

öyle mi diyorsun.okulda herkese söyledim diyete başladığımı.tutamadım çenemi ya..ama böyle olunca yediğime çok dikkat ediyorum.millete rezil olmayayım diye..

Son düzenleme:
selmaa abla
aşk olsunnn biz de sana slm veriyoruz ama sen ceee diyip kaçıyorsun bizim yazdıklarımızı görmüyorsun haliylee

nilgüncümm ehhh iştee iileşmeye çalışıyorlar benimde dişim agrıyor cnm

ii akşamlar kızlar yatayım bendeee

canım boyum 1.58 acaba kaç olsam ayıf gözükürüm bilemedimki kiloyla boy arasndaki fark 10 olcak denio ya ondan ölee aklıma gelir arada ama zaten olmam pek mümkün gözükmüyorr

canım boyum 1.58 acaba kaç olsam ayıf gözükürüm bilemedimki kiloyla boy arasndaki fark 10 olcak denio ya ondan ölee aklıma gelir arada ama zaten olmam pek mümkün gözükmüyorr

Ya bana o laf çok saçma geliyor..Hayatta kendimi 67 kiloyla hayal edemiyorum,çok kötü durur..Bence insan sağlığını koruduğu sürece sevdiği kiloda olmalı..Boyun da çok kısa değilmiş.Tabi ki 48 istiyorsan 48 ol,bu benim kişisel düşüncem sadece.

[/COLOR][/B]
sanırım 1 yemek kaşığı yoğurda q çay kaşığı koyuyorlardı.

öyle mi diyorsun.okulda herkese söyledim diyete başladığımı.tutamadım çenemi ya..ama böyle olunca yediğime çok dikkat ediyorum.millete rezil olmayayım diye..[/QUOTE]

öyle tabi bi kaç gün zor geçer ama sonrası helede etraftakilerinn aaa sn kilomu verdin gibi sözleri sni iyice kamçılar emin ol ismin neydi bu arada:26:

haklısın canım cokda abartmanın alemi yok şöyle 58 55 arası olsam yeter teşşekür ederim sanada

haklısın canım cokda abartmanın alemi yok şöyle 58 55 arası olsam yeter teşşekür ederim sanada

Rica ederim canım,hep beraber mutlu olduğumuz kiloya ineceğiz inşallah

Kızlar bu arada bugün ölçülerimi aldım

Göğüs : 101

Bel : 90

Kalça : 113

Ölçtüğüme ölçeceğime pişman oldum

iyiyim şükür nilgün abla diyette olamama rağmen 67.5 e düşmüşüm çok mutluyum seninde diyetin iyi gidiyordur umarım istediğin kiloya ulaşırsın bu sefer olcak ben eminim

derya abla sana 70 le 75 arası çok iyi gider 60 lara düşmenü pek tavsiye etmem bende zaten kemiklisin zor olur yani yağı kası geç kemiklerinmi ericek benim bi lafım vardır ben 38 bedene giremem kemiklerimi törpületmem lazım yani onun için

Derya bizim seninle üst beden ölçülerimiz aynıııı

gögüs 101 bel benim 91

sen belini nerden ölçüyosu mesela ben tam göbek deligimden ölçüyorum

Ay bende derim hep o lafı
Çünkü en başta kemikliyiz zaten..Ben de öyle düşünüyorum ablacım,bir ihtimal gözüm doymazsa 75 in altına düşebilirim
Ama önerilenler çok saçma yani boyun 10 eksiği olacakmış hesaba bak..Bir de bunu örnekleyip rencide edip psikolojisini bozuyorlar insanların ne saçma..

gögüs 101 bel benim 91

Canım ben hep göbek deliğimin altından ölçerdim eskiden yanlışmış..Göbek deliğinin 4 parmak üstü dediler ama ben gene vicdanım rahat etmedi 2 parmak üstünden ölçtüm..Kilo vermek yetmez spor lazım bunlara

evet valla spor şart zaten benim üst tarafın maşşallahı var en yakın zamanda resim eklicem zaten öncesi sonrası resmimi senin o havadaki resminde süperr sölemeden geçemiycem bayıldımmmm

gögüs 101 bel benim 91

evet valla spor şart zaten benim üst tarafın maşşallahı var en yakın zamanda resim eklicem zaten öncesi sonrası resmimi senin o havadaki resminde süperr sölemeden geçemiycem bayıldımmmm

Teşekkür ederim
Benim de göbek ve basen sorunlu bölgem..Yoksa kollar bacak filan o kadar kötü değil.Zaten şu havalrın düzelmesini dört gözle bekliyorum,bir an önce park aletlerine koşmak için

derya abla bence boyundan 10 kilo eksiği heralde manken ölçüsüdür ben yaşımdan dolayı boyum 172-173 bişey yaşım küçük diye 63 kilo olmak istiyorum ilerde alıp verme olur mutlaka yine o yüzden şimdi benim boyumla kilom arasında 5 sayı var işte 5 eksiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…