80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eve geldim bantta 45dk4km yürüdüm çok terledim yaabu ter yüzünden spor yapmayı sevmiyorum senacım haklısın valla elin ağzı torba değilki büzesin

kuzucum ben bi terlerim varya daha sporun 5. dakikasında su gibi olurum

temizlik yaparken bi resim ekleyim dedim,karsinizda göbekim ve ben

hangi göbek hani nerde sen ona göbekmi diyorsun

Canım yaa kaynanan yokmu o baksın oğlu çalışmıyo bari onlar destek olsa

kaynanam gelmezde bakmazda zaten öyle özverili olsaydılar byle bir oğulları olmazdı
kurttan kuzu doğmuyor

allah gercekten sabrini versin....birsey oldumu zaten hersey üstüste geliyor,allah yardimciniz olsun canim

amin

bakmazlar canım benim
doğumumda gelmediler arkadaşlarım olmasa ne sıkıntı yaşardım

inş nehircim

o strçler bildiğim kadarıyla sadece su attırıyor vücuttan
yani gittiğini düşündüğün kilo sahte kilo

harika bi duygu en sevdiğin şeye karşı koyabilmek
kutluyorum seni

söylediklerinin hepsi aklımdan geçiyor
hatta söyledim bile ona
çocukları alırmış vermezmiş falan filan
bu işi ciddi ciddi gözden geçiriyorum

teşekkür ederim

kızlar alışverişe çıkıyoruz bizz görüşüz hepinizi öpüyorummm kucaklıyorummm hepinizi çıkarsız karşılıksız beklentisiz SEVİYORUM

bende seni seviyorum

kızlar leslie yaptım ,kızım erken uyandı terledim duş alamıyorum,nolur terle atılan yağlar vuctta geri çekilir mi?? siz her sporda duş alıyormusunuz hemen teriniz kurumadan yani??:26:

ter buharlaşır gider
yağ ve tuz cilde yapışır
kıyafetlerinde emer hem
sen korkma
duş al mutlaka hastalanısın tutulma sonra

kizlar aldigim vitrin ve koltuk ama koltuklarimin rengini beyaz yaptiriyorum,model ayni renk sadece beyaz

moebelix.at / SERIE SITZGARNITUR ASTORIA

moebelix.at / WOHNWAND LIBERO 2

hayırlı olsun çok güzel

Sevgicim canım ne yazıkki sana yardımcı olamıyoruz RABBİM yardımcın olsun cnm gün doqmadan neler doqar derler Rabbim herşeye kadir O düşünmüştür duanı et ve tevekkül eyle bitanem

inş amin

umarım annemde çabucak iyileşir

haha lilium önce alkisliyo sonra teselli ediyo tsk ederim canim

öglen kendime ne güzel hakim olmustum aksam bozdum pöfff :44:

pöff ki pööf
neyse yarın telafi edersin

kıslar nerdesiniz çıkın ortaya

ben o ara zilli kızımı uyutmaya çalışıyordum

sevgii
ahh cnm ya üzülme diycme olmuycak eldende bişiy gelmiyorrr
allah en kısa zmanda bii ferahlık verir cnm inşş
annenn şimdi bi süre kendine gelemezdeee

inş canım

selam kızlar nasılsınız gerci kimse beni görmüyor selamımı almıyor ama olsun selam allahın selamı

ben sana kaç kere yazdım tek tük cevap aldım canımcııım

ooo sen zaten bu işi sonlandırmaya yaklaşmışsın
bundan sonrası için başarılar diliyorum

sohbet güzel ama yatmam lazım malum 5.30 da kalkıyorum.hepinizi çok seviyorum.allah rahatlık versin..

sanada allah rahatlık versin canım

Sen işi garantiye almak istiyorsun,fena fikir de değil aslında kilo alma ihtimallerine karşı

olmamama dicektim kızlar pardon diyette değilim yani

berranur abla sende hoşgeldin abla diyorum eminim benden büyüksündür

hosbulldumm sayenizde valla cok hoşş hemdee :) yok tatlım abla demene gerek yok 22 yim berra adım berra de sende 17 18 falansın yanılmıosam bide adını hatırlamaya çalışıorum izmirdesin onu biliomda isim gitti işte :26:

sevdemer soal canım teşşekür ederim hep birlikte inşallah senide sporda olan azminden aile meselelerinden olan sabrından dolayı tebrik ediyorum rabbim herkesii aydınlıgına çıkarsın inşallah ilk defa yazıssak senle senin yazdıklarını takip edıyodum ben allah yar ve yardımcın olsunn canım

evet ismim feryal 18 yaşındayım izmirdenim canım görüyodum hep seni aşşağıda hiç yazmıyodun şimdi yaz hep

huriciğim sen nasılsın?
...
iyiyim canım çok şükür,ev hali işte kızı doyur yedir ev topla,sabah kursa gidicem hazırlan,saçıma fön çekecektim üşendim gibi gibi...

ter buharlaşır gider
yağ ve tuz cilde yapışır
kıyafetlerinde emer hem
sen korkma
duş al mutlaka hastalanısın tutulma sonra

saol canım ya,benim vücut eşşek gibidir kolay kolay terden hastalanmam da,o kadar spor boşa gider diye endişelenmiştim...

bu arada çocukları alırım bilmem ne ,bunları eşin mi söylüyor sana?

memnun oldum feryalcim takipteydim baktım böle olmıcak bende katılıyım dedim bundan onra aktif bi şekilde burdayımmm canım

bende memnun oldum canım katıl tabi burası çok güzel motivasyon dolu umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın en yakın zamanda maşallah sen yolun yarısından fazla gitmişsin

yok zaten yeni gelen müşterilerimizin 2 hafta paylaşım ve bildirim yapma zorunluğu var
sonrasın da listeye girmeye hak kazanıyorlar şekeriimm

nasıl olsa hep sen ölçeceksin, belli bir yer belirle kendine hep ordan ölç
o kadar da önemli değil yanii

platesi spor hocaları vücuttaki yağ yakımı tamamlaandıktan sonra öneriyorlar canım
aklında bulunsun

ben eve gittiğini bilmiyordum hep cafedesizn sandım iyi bari onu yapıyosun

Benim bildiğim bel göbek deliğinin 4 parmak üstü ölçülüyormuş..Ben hep basenlerimi ölçmüşüm belim diye..

Kalça da poponun en çıkıntılı kısmından alınıyor.
farketmez yaa bi yer belirleyin ordan ölçün
ben bi bel ölçümü alıyorum
bi de göbek deliğinden ölçerim
sağ bacak sol bacak basen kalça herbiyerimi

bence yetersiz
neden diyceksin
bütün besin guruplarından almalısın 1 gün içinde
o gün alamassan ertesi gün telafi etmelisin şekerim
mesela sabah peynirli yumurtalı kahvaltı
meyve
protein
sebze
karbonhidrat

kızlar alışverişe çıkıyoruz bizz görüşüz hepinizi öpüyorummm kucaklıyorummm hepinizi çıkarsız karşılıksız beklentisiz SEVİYORUM

ölürüm yoluna can kuşum benim

kızlar leslie yaptım ,kızım erken uyandı terledim duş alamıyorum,nolur terle atılan yağlar vuctta geri çekilir mi?? siz her sporda duş alıyormusunuz hemen teriniz kurumadan yani??:26:

keşke bende terleyebilsem öyle dicem ama
spor hocama sormuştum bi kere ben hiç terlemiyorum
yanımda kadın havluyla terini siliyo bende tık yok
kilo vermeme etkisi olurmu diye
olmaz dedi onun ter bezleri çok çalışıyordur senin az dedi :26::26::26:
az terlesem sanki iyi olur
teri geri çekemz yaa korkma

selam kızlar nasılsınız gerci kimse beni görmüyor selamımı almıyor ama olsun selam allahın selamı

selam ablacım sen geçmişi okuyabiliyormusun
be seni aşağıda ne zaman görsem selam veriyorum ama
sen geldiğinde son sayfaya bakıyorsan göremessin ablam
ne yapsak kiii :26:

aşağıda görüyordum ismini hep canım
anaa ne meraklı hep okuyor yazmıyor diyordum

ee madem bizi tanıyorsun, bizi nasıl tanımlarsın kısa cümlelerle
hadi bakalım

kızımı doyurup uyutayım da rahat oturayım ya,gelip klavyeye basıyor,kalk kalk ee ee diyo zillim
kız o kadar dillendi mi kalk dicek kadar maşallah
benimki o kadar ilerlemedi daha bubibuuu deyip şarkı söylüyor

canım boyum 1.58 acaba kaç olsam ayıf gözükürüm bilemedimki kiloyla boy arasndaki fark 10 olcak denio ya ondan ölee aklıma gelir arada ama zaten olmam pek mümkün gözükmüyorr
hahhahha bende boyundan 10 kilo eksiği baz alıyorlar dicektim
ama deryanın tepkisini görünce vazgeçtim
derya beni döver möver diye :83::83::83::83:

allah iyiğini versin kız
benim kalça değil de basen ilk başladığımda 124 tü

bi bel al birde göbek deliği
doğum yamadın gerçi ama alt karın az daha çıkık duruyor
orayı da ölç çok toparlanıyor

Oh oh çocuğa kadar düşünülmüş,evlilikte var bir keramet zaten,dünya evine giren zayıf çıkamıyor

yaa düşündüm tabi bende o istisnalardan olup zayıf çıkmak istiyorum ya ben hayatımda hiç zayıf olmadımki ya 13 yaşımda tartıya bi çıktım 76 kilo gelmiştim sonra al ver al ver hep bikere 91 kilo olduğumu biliyorum yani hayatımda hiç 67 kiloyu görmemiştim sonunda gördüm hatta benim bi anket defterim vardı orda 4 e giderken 55 kiloymuşum bende seviniyorum ablam dediki sen öbür arkadaşlarını görmüyomusun 25-30 kilolar o an yıkıldım

saol canım ya,benim vücut eşşek gibidir kolay kolay terden hastalanmam da,o kadar spor boşa gider diye endişelenmiştim...

manyak bu kadın yaa
vücudun eşşek gibi demek
yemin ederim gülerken kaburgalarım acıyor yaa
nasıl güldüm katıla katıla

neyse kızlar 5 buçuk saat sonra kalkcam okula gitcem hala buralardayım hadi hepinizi öptüm iyi geceler yarın cuma bildirim günü merakla bekliyorum kaçar kilo verdiğinizi

teşekkür ederim
amin

hıım öyle diyor
alırmış vermezmiş
kendine bakabiliyor sanki çocuklara bakacak bi de

Son düzenleme:

Ay sen beni öldüreceksin izlem kahkaha attım kafenin içinde eşim baktı güldü

Yok canım bütün gün ikimiz birden kafede dursak bir kafamızda hunimiz eksik kalır herhalde
Öğle 2 gibi ben eve geçiyorum işte yemekti ufak tefek işler bir de 1.5 - 2 saat uyku filan 7 gibi yemekleri getiriyorum kafeye..Ama eşimle konuştum bugün havalar düzelince haftada bir gün iznim olacak Hem haftalık saç bakımımı yaparım,hem evimle ilgilenirim..Otel gibi soğuk durmasından sıkıldım artık evimin..

Ayy derya yesin seni,tepkimde ne varmış kııızz
Sen bana bakma herkes sevdiği kiloda olsun tabi..Belki çok zayıf olmak istiyordur olabilir tabi ama ben bunu baz alıp insanları üzmelerine kızdım :93:

Evet izloşum alt karnım daha bir sarkık işte spor lazım oralara..Dur bende ölçeyim her bir yerimi iyice moralim bozulsun
Kilo vermem bitince istiyordum ben de platesi ama belim açısından topun üzerinde mekik çekerim diyordum sadece..Çok zevkli bir de onla oynamak
Yoksa 75'e ulaşana kadar asıl spor olarak sadece tempolu yürüyüş düşünüyorum.
Allah da seni güldürsün izloşum,gece gece iyi güldüm.

ayaklarım, sırtım, kollarım bacaklarım kaburgam o kadar acıyor ağtıyor ki
oturup kalkarken zorlanıyorum çok
yatıcam şimdi ama ağrı kesici mi içsem
kas gevşetici mi kızlar yaa :26::26::26:

neyse kızlar 5 buçuk saat sonra kalkcam okula gitcem hala buralardayım hadi hepinizi öptüm iyi geceler yarın cuma bildirim günü merakla bekliyorum kaçar kilo verdiğinizi

Ay ablan da az acımasız değilmiş
Sen bu azimle o istisnalardan olursun merak etme..
İyi geceler feryalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…