eve geldim bantta 45dk4km yürüdüm çok terledim yaabu ter yüzünden spor yapmayı sevmiyorum senacım haklısın valla elin ağzı torba değilki büzesin
kuzucum ben bi terlerim varya daha sporun 5. dakikasında su gibi olurum
temizlik yaparken bi resim ekleyim dedim,karsinizda göbekim ve ben
hangi göbek hani nerde sen ona göbekmi diyorsun
Canım yaa kaynanan yokmu o baksın oğlu çalışmıyo bari onlar destek olsa
kaynanam gelmezde bakmazda zaten öyle özverili olsaydılar byle bir oğulları olmazdı
kurttan kuzu doğmuyor
allah gercekten sabrini versin....birsey oldumu zaten hersey üstüste geliyor,allah yardimciniz olsun canim
amin
bencede canım. Aile bi araya gelip bakamayan bakana yönlendirecek. senin için çok zor sanki senden başka kimse bakamazmış gibi gelir. ama merak etme bakıyorlar. yeğenim doğduğundan beri ben bakıyorum. İnan ki kendi evladım gibi. Ağlama içini ferah tut her zaman.
bakmazlar canım benim
doğumumda gelmediler arkadaşlarım olmasa ne sıkıntı yaşardım
kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş canım ya sabırlı metanetli ol işn. En kısa zamanda sıkıntıların sona erer sevgicim.. Kayınvaliden baksın çocuklara olu zaten malum yardımcı olsunlar sana ya.... Madem seni bukadar üzüyo bi işe yaramıyo herşeyi sen yapıyosun eşe ne gerek var ya....aptal adam seni kaybedince anlar ama...ozamanda geçmiş ola..
inş nehircim
yemekler icin strejfolye varya....onu iste 3-4 kere doluyorum belime ....burda güzellik merkezindede var yaglarini eritmek isteyenlere ayni sariyolar böyle folyelere ama onlarinki tabi biraz degisik ama tüm vücüt sarili sauna gibi yerde duruyolar terliyorlar
o strçler bildiğim kadarıyla sadece su attırıyor vücuttan
yani gittiğini düşündüğün kilo sahte kilo
kizlar bugün ögle yemeginde benim o hic sevmedigim makarna vardi hemde domates soslu firinda pismis kasarli falan filan
daha öncede yazmistim en büyük zaafim makarna diye
kantine inince nerdeyse alcaktim cidden 10 dakka düsündüm sonra hayir almicam dedim biraz yagsiz pilav ve sebze aldim onu yedim
hakkaten bu sefer iyi kafaya koymusum zayiflicam
harika bi duygu en sevdiğin şeye karşı koyabilmek
kutluyorum seni
valla bu adama senin böyle sağlam bir ders vermen lazım,ama öyle bohçanı alıp ana evine gitmek ,boşanmak vesaire o kadar basit değil işte..çocuk olmasa bile çok zor..sende paranı kazan,kendin harca çocuklarına ve kendine ,onun hiçbir ihtiyacına verme kartı da aldın zaten geri verme,yoksun kalsın herşeyden ev tasmtakır olsun karnı aç kalsın üstü başı olmasın bakalım topukları kıçına vurarak iş aramaya gider...haaa baktın hala aynı mı,ver mahkemeye boşa gitsin nasılsa sen çalışıyorsun bakarsın çocuklara bakıcı bilmem ne kreş okul biraz zor olur belki ama şimdikinden dah zor olmaz...aklı başına geldi geldi gelmedi vvallhi yolla gitsin bu ne yaaa
geldimi üst üste gelir sevgicimmm, çok geçmişler olsun anene de hepppsi geçecek zamanla nolursun üzülme ağlama sütüne etki eder kapat gözlerini bebeklerin ve kendini düşün baksana herifte hayır yok ..sen güçlü ol canımsınnn
söylediklerinin hepsi aklımdan geçiyor
hatta söyledim bile ona
çocukları alırmış vermezmiş falan filan
bu işi ciddi ciddi gözden geçiriyorum
teşekkür ederim
kızlar alışverişe çıkıyoruz bizz görüşüz hepinizi öpüyorummm kucaklıyorummm hepinizi çıkarsız karşılıksız beklentisiz SEVİYORUM
bende seni seviyorum
kızlar leslie yaptım ,kızım erken uyandı terledim duş alamıyorum,nolur terle atılan yağlar vuctta geri çekilir mi?? siz her sporda duş alıyormusunuz hemen teriniz kurumadan yani??:26:
ter buharlaşır gider
yağ ve tuz cilde yapışır
kıyafetlerinde emer hem
sen korkma
duş al mutlaka hastalanısın tutulma sonra
kizlar aldigim vitrin ve koltuk ama koltuklarimin rengini beyaz yaptiriyorum,model ayni renk sadece beyaz
moebelix.at / SERIE SITZGARNITUR ASTORIA
moebelix.at / WOHNWAND LIBERO 2
hayırlı olsun çok güzel
Sevgicim canım ne yazıkki sana yardımcı olamıyoruz RABBİM yardımcın olsun cnm gün doqmadan neler doqar derler Rabbim herşeye kadir O düşünmüştür duanı et ve tevekkül eyle bitanem
inş amin
Sevgicim senin annen ya da eşinin annesi bakamaz mı çocuklara..Bu kadar yükü üstlenmeni görmüyor mu kimse?Oğullarına akıl vermiyorlar mı böyle yapma diye.
Madem o anlamıyor,hala bencillik yapıyor,sen anlat sevgicim..Kredi kartları eline geçmesin kesinlikle,muhattap olma,yemeğini kendi hazırlasın,çocuklara ve kendine kadar yap.Benim korktuğum tehditten sonra olayın şiddete gitmesi
Eğer öyle bir şey olursa kesinlikle artık durma bu adamın yanında derim..Bana kalsa çocuklarına ve sana acımayan bir adamın yanında hiç durma derim ama akıl vermeye hakkım yok tabi ki,yaşamadan bilemem..Lütfen yanlış anlama
Biz kadınlar ne kadar güçlü olduğumuzu böyle zor zamanlarda anlıyoruz.Sen çalışan ve çocuklarına tek başına bakan bir kadınsın..Sor kendine bu adamın sana ve çocuklarına yararı mı daha fazla yoksa zararı mı..Sonra en doğru kararı vereceğine eminim..Allaha sığın o herşeyi duyar,görür.Biz her zaman senin yanındayız bunu da unutma,yalnız değilsin.
Kardeşin filan var mıydı canım,annenin hastalığı açısından?Bu arada ben de bel fıtığı ameliyatı geçirdim,çok korkulacak bir şey değil 1 hafta da ayağa kalktım,çok geçmiş olsun...
umarım annemde çabucak iyileşir
haha lilium önce alkisliyo sonra teselli ediyo tsk ederim canim
öglen kendime ne güzel hakim olmustum aksam bozdum pöfff :44:
pöff ki pööf
neyse yarın telafi edersin
kıslar nerdesiniz çıkın ortaya
ben o ara zilli kızımı uyutmaya çalışıyordum
sevgii
ahh cnm ya üzülme diycme olmuycak eldende bişiy gelmiyorrr
allah en kısa zmanda bii ferahlık verir cnm inşş
annenn şimdi bi süre kendine gelemezdeee
inş canım
selam kızlar nasılsınız gerci kimse beni görmüyor selamımı almıyor ama olsun selam allahın selamı
ben sana kaç kere yazdım tek tük cevap aldım canımcııım
merhaba arkadaşlar
Berra ben kilosuyla başı dertte olanlardan biride benim
Ben sizi uzun zamandır okuyorum takip ediyorum kısacası hepinizii tanıyorum
Bende kendimi tanıtıyım İsmim berra 22 yasındayım 2.5 yıldır evliyim bebişimde yok
cogunluk gibi bende evlendikten sonra kilo aldım gerçi gelin olurken pekte zayıf degildim ama neyysee
80 kilo olarak başladıgım zayıflama maceramaa 64.500 65 arası olarak devam ediyorum :81:
uzun süredir bu kiloda takıldım vee veremıyorum acıkcası cokda çabalamıyorum motive olamıyorum belkide burda sizinle beraber bende zayıflamak istiorumm :26:
ooo sen zaten bu işi sonlandırmaya yaklaşmışsın
bundan sonrası için başarılar diliyorum
sohbet güzel ama yatmam lazım malum 5.30 da kalkıyorum.hepinizi çok seviyorum.allah rahatlık versin..
sanada allah rahatlık versin canım