ayaklarım, sırtım, kollarım bacaklarım kaburgam o kadar acıyor ağtıyor ki
oturup kalkarken zorlanıyorum çok
yatıcam şimdi ama ağrı kesici mi içsem
kas gevşetici mi kızlar yaa :26::26::26:
keşke bende terleyebilsem öyle dicem ama
spor hocama sormuştum bi kere ben hiç terlemiyorum
yanımda kadın havluyla terini siliyo bende tık yok
kilo vermeme etkisi olurmu diye
olmaz dedi onun ter bezleri çok çalışıyordur senin az dedi :26::26::26:
az terlesem sanki iyi olur
teri geri çekemz yaa korkma
kız o kadar dillendi mi kalk dicek kadarmaşallah
benimki o kadar ilerlemedi daha bubibuuu deyip şarkı söylüyor
valla öyle kız,yaklaşık 2 seneye yakındır ağdaya gidiyorum,öyle tüylerim vardı,deriden çıkmak bilmiyor hep deri altındalar,kesele kesele zor çıkıyorlar,ağdada 2 kere çekiyor aynı yeri kolayla gelmiyorlar,derim çok kalın ve sert...pek hastalandığımı bilmem,yaz kış dolaptan su içerim genelde.eşşek derisi işteeemanyak bu kadın yaa
vücudun eşşek gibi demek
yemin ederim gülerken kaburgalarım acıyor yaa
nasıl güldüm katıla katıla
umarım bi işe girince düzelir,canım,umarım bu hareket ve sözleri işsizliğinden dolayıdır...ileride umarım pişmanlıklar yaşamazsın...Allah seni ve çocuklarını hiç ayırmasın..3 aylık bebeğinden hariç bide büyük var sanırım o kaç yaşında?hıım öyle diyor
bilemedim ki ben,ağrı kesici sanki daha iyi gibi ama:26:ayaklarım, sırtım, kollarım bacaklarım kaburgam o kadar acıyor ağtıyor ki
ayaklarım, sırtım, kollarım bacaklarım kaburgam o kadar acıyor ağtıyor ki
İZLEM Hoşbulduk kaptan kraliçe
ne güzel bi soru sordun öle dur hatırladıgım kadarıyla tanımlayımm
İzlem Ufak şeylerden mutlu olabilen sevennn sevileen kararlı her zaman olumlu herkes örnek olması gereken azim dolu biir çıtır bir izmir güzeliivee unutmamak lazım oo fantazilerinn kadınıı
banu mesela o bebişlerini halter kaldırır gibi tasıdıgı şişman halleriyle olan resmini görünce şokolmustum. canıı gönüllden tebrik edıyorum seni banuu cok güzel zayıflamıssın izlem gibi sende cok güzel bi örneksinn darısı isteyenlerin basına
nehiri biliyorum meshur bulusmanızdan o biraz verdi sonra geri aldı simdi tekrar vermeye çalışıo galiba allah yardım etsinnn
sevdemere az öncede yazmıstım zaten onu takip edıyorumm biliyorum parkta spor aletleriyel çalıso filan acaba bendemi çalıssam die düşünüyorum
birde bebişi olan arkadasımız var allah bagıslasın elvan die bi bebişi oldu ama adını unuttum
huriyi biliorum azmetti kopmadı burdan ve vermeye basladı bide komsuda tartılıobide yaramaz kuzusu var
daha bissürü herkesi biliorum az önce konustuk zaten karsıdılar beni teşşekürr ediyorumm
Ajan gibisin maşallahİZLEM Hoşbulduk kaptan kraliçe
ne güzel bi soru sordun öle dur hatırladıgım kadarıyla tanımlayımm
İzlem Ufak şeylerden mutlu olabilen sevennn sevileen kararlı her zaman olumlu herkes örnek olması gereken azim dolu biir çıtır bir izmir güzeliivee unutmamak lazım oo fantazilerinn kadınıı
banu mesela o bebişlerini halter kaldırır gibi tasıdıgı şişman halleriyle olan resmini görünce şokolmustum. canıı gönüllden tebrik edıyorum seni banuu cok güzel zayıflamıssın izlem gibi sende cok güzel bi örneksinn darısı isteyenlerin basına
nehiri biliyorum meshur bulusmanızdan o biraz verdi sonra geri aldı simdi tekrar vermeye çalışıo galiba allah yardım etsinnn
sevdemere az öncede yazmıstım zaten onu takip edıyorumm biliyorum parkta spor aletleriyel çalıso filan acaba bendemi çalıssam die düşünüyorum
birde bebişi olan arkadasımız var allah bagıslasın elvan die bi bebişi oldu ama adını unuttum
huriyi biliorum azmetti kopmadı burdan ve vermeye basladı bide komsuda tartılıobide yaramaz kuzusu var
daha bissürü herkesi biliorum az önce konustuk zaten karsıdılar beni teşşekürr ediyorumm
berra hoşgeldin aramıza lili darko huri iyi sohbetler fıstıklar yarını iple çekiyorum
umarım bi işe girince düzelir,canım,umarım bu hareket ve sözleri işsizliğinden dolayıdır...ileride umarım pişmanlıklar yaşamazsın...Allah seni ve çocuklarını hiç ayırmasın..3 aylık bebeğinden hariç bide büyük var sanırım o kaç yaşında?
sevdemer asıl sizler iyiki varsınız canım yaay nasıda uydurmusum ben öle elvan die zatten birinci marifetim pırt die uydururum hemen hatırlayamassam isim misim karışır gider kusura bakmasın meloşşş allah bagışlasınn
sevgicim nasılsın canım gecmiş olsun annene bendede var o illet hastalıktan benimde ameliyat diyor doktor ama zor
ayyy berracım ne güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederimm kendi adıma
wallahaa adım fentezi kraliçesi kalacak yaa,
küçük şeylerden mutlu olmayı çok iyi bilirim
ama en küçük şeyde kafama takılır, buraya çok yansıtmıyorum
az önce kardeşime çok kırıldım mesela o da bana
bi şaka yaptım yanlış anladı baktım yatağında ağlıyor
seninle konuşurken daha ciddi olmalıyım o zaman 3 kere düşünüp söylemeliyim
çok kırdın beni dedim, biraz ağladım çok üzüldüm yaa
neyse yarına geçer
tekrar hoşgeldin aramıza canım en kısa zamanda resim isteriz
resim eklemeyen gelemez
iyi geceler kızlarr
yarın erken sporum var
12 gibi girerim, inşallah bol bol kilolar gider yarın
kızlar şuan ki halim :))
bu da eski halim daha önce paylaşmıştım yine koyayım dedim yeni arkadaşlar için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?