80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İZLEM Hoşbulduk kaptan kraliçe
ne güzel bi soru sordun öle dur hatırladıgım kadarıyla tanımlayımm

İzlem Ufak şeylerden mutlu olabilen sevennn sevileen kararlı her zaman olumlu herkes örnek olması gereken azim dolu biir çıtır bir izmir güzelii vee unutmamak lazım oo fantazilerinn kadınıı

banu mesela o bebişlerini halter kaldırır gibi tasıdıgı şişman halleriyle olan resmini görünce şok olmustum. canıı gönüllden tebrik edıyorum seni banuu cok güzel zayıflamıssın izlem gibi sende cok güzel bi örneksinn darısı isteyenlerin basına

nehiri biliyorum meshur bulusmanızdan o biraz verdi sonra geri aldı simdi tekrar vermeye çalışıo galiba allah yardım etsinnn

sevdemere az öncede yazmıstım zaten onu takip edıyorumm biliyorum parkta spor aletleriyel çalıso filan acaba bendemi çalıssam die düşünüyorum

birde bebişi olan arkadasımız var allah bagıslasın elvan die bi bebişi oldu ama adını unuttum

huriyi biliorum azmetti kopmadı burdan ve vermeye basladı bide komsuda tartılıo bide yaramaz kuzusu var

daha bissürü herkesi biliorum az önce konustuk zaten karsıdılar beni teşşekürr ediyorumm

ayaklarım, sırtım, kollarım bacaklarım kaburgam o kadar acıyor ağtıyor ki
oturup kalkarken zorlanıyorum çok
yatıcam şimdi ama ağrı kesici mi içsem
kas gevşetici mi kızlar yaa :26::26::26:

Canım ağrı kesici iç rahat uyursun en azından,kas gevşetici acını almaz..Dicoflamı öneririm bu tip ağrılara birebirdir.

Canlarım iyi geceler hepinize..
Yarın öyle güzel bir gün olsun ki hepimizin yüzü gülsün..Hepinize tatlı uykular. :92:

sağol canım ya,ben çocuktan önce hiç terlemezdim,yazın bile hiç ter olmazdı bende,hamilelikte de yaşamadım,yazın doğurdum ama o sıcaklarda bile hamişken hiç olmadı,doğumdan sonra deli terliyorum nerdeyse oturduğum yerde...
İpek hanımın kelime dağarcığı çok geniş,valla evde cır cır sürekli konuşan biri var,ondanmıdır bilinmez epey konuşuyor doktor dedi 22 aylık bebek konuşması var dedi,iki kelimeyi yan yanada getiriyo,"çöp atti" diyor mesela...kızlar sanki daha erken konuşuyor gibi..en hoşuma giden lafı "anni cikket" (sakız istiyor yani )

manyak bu kadın yaa
vücudun eşşek gibi demek
yemin ederim gülerken kaburgalarım acıyor yaa
nasıl güldüm katıla katıla
valla öyle kız,yaklaşık 2 seneye yakındır ağdaya gidiyorum,öyle tüylerim vardı,deriden çıkmak bilmiyor hep deri altındalar,kesele kesele zor çıkıyorlar,ağdada 2 kere çekiyor aynı yeri kolayla gelmiyorlar,derim çok kalın ve sert...pek hastalandığımı bilmem,yaz kış dolaptan su içerim genelde.eşşek derisi işteee
.

hıım öyle diyor
umarım bi işe girince düzelir,canım,umarım bu hareket ve sözleri işsizliğinden dolayıdır...ileride umarım pişmanlıklar yaşamazsın...Allah seni ve çocuklarını hiç ayırmasın..3 aylık bebeğinden hariç bide büyük var sanırım o kaç yaşında?

bilemedim ki ben,ağrı kesici sanki daha iyi gibi ama:26:

izlem canım
detaylara inemediğim için pek bahsedemedim
ben koşmaya başladım ya
iki gün sonra benim bacaklarda bir ağrı bir ağrı oturup kalkmam bile işkence oldu resmen
bizimkilere söylemiyorum zaten istemiyorlar spora gitmemi filan
üstüne gittim izlemcim
her çıktığımda daha çok koştum
daha fazlasını yaptım
bi kaç gün sonrasında geçti gitti
ama gel bana sor nasıl geçti

berranurum canııım iyiki varsın yaa
kıs elvan değil o elvin meloşun yavrusu

Ajan gibisin maşallah

sevdemer asıl sizler iyiki varsınız canım ya ay nasıda uydurmusum ben öle elvan die zatten birinci marifetim pırt die uydururum hemen hatırlayamassam isim misim karışır gider kusura bakmasın meloşşş allah bagışlasınn

inş huricim
2,5 yaşında oğlum var

annemle konuştum akşam
işe başladıktan 3 ay sonra yıllık iznimi alabileceğim
operasyonun 3 ay sonra yapılma durumu olurmu diye
dr fazla gecikmyin demiş ama annem başka çare yok dedi
sanırım bekleyip 3 ay sonra ben iznimi aldıktan sonra ameliyat olacak
başka bi çözüm üretemedik
geceleri eller ve ayaklarda uyuşma var ama gün içinde sürekli bir ağrı acı yok
canım annem dayanacağım dedi
sonrasında allah kerim

ayyy berracım ne güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederimm kendi adıma

wallahaa adım fentezi kraliçesi kalacak yaa,

küçük şeylerden mutlu olmayı çok iyi bilirim
ama en küçük şeyde kafama takılır, buraya çok yansıtmıyorum
az önce kardeşime çok kırıldım mesela o da bana
bi şaka yaptım yanlış anladı baktım yatağında ağlıyor
seninle konuşurken daha ciddi olmalıyım o zaman 3 kere düşünüp söylemeliyim
çok kırdın beni dedim, biraz ağladım çok üzüldüm yaa

neyse yarına geçer

tekrar hoşgeldin aramıza canım en kısa zamanda resim isteriz
resim eklemeyen gelemez

iyi geceler kızlarr
yarın erken sporum var
12 gibi girerim, inşallah bol bol kilolar gider yarın

sevgicim nasılsın canım gecmiş olsun annene bendede var o illet hastalıktan benimde ameliyat diyor doktor ama zor

ama nasıl aklında tutuyorsun maşallah sana
ben alıntı yapmasam okuduklarımdan aklımda hiçbişi kalmıyo

sevgicim nasılsın canım gecmiş olsun annene bendede var o illet hastalıktan benimde ameliyat diyor doktor ama zor

teşekkür ederim selmacım
sanada geçmişş olsun
ne zaman teşhis kondu sana
anneme dr en yakın zamanda olmalısın demiş o korkutuyor beni

Son düzenleme:

Kardeşler arasında olur bazen problemler yarın ikinizde bii yokmus gibi davranırsınız olur biter senin yanında kalıo kardeşin galiba ondanda biraz hassas olabilir:2:

beniimde var bi kız kardeşim benim evimde kaldıgı zamanlar cok alıngan cok narin hemen cırrrr cırlarr ama ben o lafı bekarken yani annemin evindeyken söleem hiç takılmaz gülüp geçecegi bişeydir olur öle anlık seyler sen hem fedakar hemde sevgi dolu bi ablasınn kıymetini bilsinnnler arada okut burayı

Herkese iyi geceler güzelliklerr esenlikler diliyorum yarın için bende sizin kadaaar heyecanlıyım kim ne kdar vercek bakalım listeye girecegim gübü sabırsızlıklaa bekliyoreeeeee izlemcim en yakın zamanda eklicem resmlerimii :80:

Allah rahatlık versin kızlarrr yarın görüşmek üzereee:87::87:

bugün çok bunaldım bi arkadaşımı çağırdım
çok sevdiğim vefakar bir arkadaş sağolsun geldi hemen
doğumdada yanımda kalmıştı
biraz sohbet ettik
bugün burda kalacak
kız arkadaş çok güzel bişi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…