kih kih kih evet komşumun tartısı meşur oldu,ben kendime tartı alırım onunki bozulur kesinkomsudaki tartıya kadar biliom demii
hakkında herşeyin hayırlısı olsun,Allah yar ve yardımcın olsun..inş huricim
2,5 yaşında oğlum var
annemle konuştum akşam
işe başladıktan 3 ay sonra yıllık iznimi alabileceğim
operasyonun 3 ay sonra yapılma durumu olurmu diye
dr fazla gecikmyin demiş ama annem başka çare yok dedi
sanırım bekleyip 3 ay sonra ben iznimi aldıktan sonra ameliyat olacak
başka bi çözüm üretemedik
geceleri eller ve ayaklarda uyuşma var ama gün içinde sürekli bir ağrı acı yok
canım annem dayanacağım dedi
sonrasında allah kerim
kardeşler arası olur öyle şeyler,düzelir canım yarına,kırılgan oluyorlar ister yanında kalsın ister kalmasın,bende kardeşime karşı çok dikkatliyimdir bi laf söylesem hemen kaynın yapsa böyle demezsin ama der,bu aşırı sevgiden kaynaklanan bi durum..üzme canını..ayyy berracım ne güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederimm kendi adıma
wallahaa adım fentezi kraliçesi kalacak yaa,
küçük şeylerden mutlu olmayı çok iyi bilirim
ama en küçük şeyde kafama takılır, buraya çok yansıtmıyorum
az önce kardeşime çok kırıldım mesela o da bana
bi şaka yaptım yanlış anladı baktım yatağında ağlıyor
seninle konuşurken daha ciddi olmalıyım o zaman 3 kere düşünüp söylemeliyim
çok kırdın beni dedim, biraz ağladım çok üzüldüm yaa
neyse yarına geçer
tekrar hoşgeldin aramıza canım en kısa zamanda resim isteriz
resim eklemeyen gelemez
iyi geceler kızlarr
yarın erken sporum var
12 gibi girerim, inşallah bol bol kilolar gider yarın
kızlar şuan ki halim :))
bu da eski halim daha önce paylaşmıştım yine koyayım dedim yeni arkadaşlar için :))
bu da eski halim daha önce paylaşmıştım yine koyayım dedim yeni arkadaşlardan merak edenler olabilir :))
teşekkür ederim selmacım
sanada geçmişş olsun
ne zaman teşhis kondu sana
anneme dr en yakın zamanda olmalısın demiş o korkutuyor beni
uyyyyyyyyselam kızlar nasılsınız gerci kimse beni görmüyor selamımı almıyor ama olsun selam allahın selamı
uuuuuuu hoşgeldin kuzu sen nasıl bişeysin yaa gardını almışsın dersini iyi çalışmışsın eh bizleri es geçmiş olsanda neeyyyyyyyyseİZLEM Hoşbulduk kaptan kraliçe
ne güzel bi soru sordun öle dur hatırladıgım kadarıyla tanımlayımm
İzlem Ufak şeylerden mutlu olabilen sevennn sevileen kararlı her zaman olumlu herkes örnek olması gereken azim dolu biir çıtır bir izmir güzeliivee unutmamak lazım oo fantazilerinn kadınıı
banu mesela o bebişlerini halter kaldırır gibi tasıdıgı şişman halleriyle olan resmini görünce şokolmustum. canıı gönüllden tebrik edıyorum seni banuu cok güzel zayıflamıssın izlem gibi sende cok güzel bi örneksinn darısı isteyenlerin basına
nehiri biliyorum meshur bulusmanızdan o biraz verdi sonra geri aldı simdi tekrar vermeye çalışıo galiba allah yardım etsinnn
sevdemere az öncede yazmıstım zaten onu takip edıyorumm biliyorum parkta spor aletleriyel çalıso filan acaba bendemi çalıssam die düşünüyorum
birde bebişi olan arkadasımız var allah bagıslasın elvan die bi bebişi oldu ama adını unuttum
huriyi biliorum azmetti kopmadı burdan ve vermeye basladı bide komsuda tartılıobide yaramaz kuzusu var
daha bissürü herkesi biliorum az önce konustuk zaten karsıdılar beni teşşekürr ediyorumm
aaa kardeş olmak;kavga edip,küsüp,ağlayıp cırlayıp ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi davranmaktır....ayyy berracım ne güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederimm kendi adıma
wallahaa adım fentezi kraliçesi kalacak yaa,
küçük şeylerden mutlu olmayı çok iyi bilirim
ama en küçük şeyde kafama takılır, buraya çok yansıtmıyorum
az önce kardeşime çok kırıldım mesela o da bana
bi şaka yaptım yanlış anladı baktım yatağında ağlıyor
seninle konuşurken daha ciddi olmalıyım o zaman 3 kere düşünüp söylemeliyim
çok kırdın beni dedim, biraz ağladım çok üzüldüm yaa
neyse yarına geçer
tekrar hoşgeldin aramıza canım en kısa zamanda resim isteriz
resim eklemeyen gelemez
iyi geceler kızlarr
yarın erken sporum var
12 gibi girerim, inşallah bol bol kilolar gider yarın
ama ama ama resimler yokki kurbacıklar görnüyorr ya bu kurbağalar nerden geldi yağmurlarla geldi heryerdeler olur olmaz ,ciddi bir konunun ortasında,işte bu resmim nasılım kızlar diyen bir kızcağızın resminin yerinde :26:kızlar şuan ki halim :))
bu da eski halim daha önce paylaşmıştım yine koyayım dedim yeni arkadaşlar için :))
bugün çok bunaldım bi arkadaşımı çağırdım
çok sevdiğim vefakar bir arkadaş sağolsun geldi hemen
doğumdada yanımda kalmıştı
biraz sohbet ettik
bugün burda kalacak
kız arkadaş çok güzel bişi yaa
oldu mu şimdi ? :44:
teşekkür ederim az önce çekildim direk paylaşayım dedim :)oldu oldu bu senin hangi halin ?? çok iyi görünüyor süpersin...
sevgicim benim ıkı yıl oldu teşhis konalı ama araştırıyorum tam olarakta gecmiyormuş diyor ameliyat olanlar bende cekiyorum şimdilik hemde epey yerimde var birde tekrarlayabiliyormuş ne bileyim bende şaşırdım kaldim ya
uyyyyyyyykocaman selam kocaaaaaaaaman
uuuuuuu hoşgeldin kuzu sen nasıl bişeysin yaa gardını almışsın dersini iyi çalışmışsın eh bizleri es geçmiş olsanda neeyyyyyyyyse
aaa kardeş olmak;kavga edip,küsüp,ağlayıp cırlayıp ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi davranmaktır....
ama ama ama resimler yokki kurbacıklar görnüyorr ya bu kurbağalar nerden geldi yağmurlarla geldi heryerdeler olur olmaz ,ciddi bir konunun ortasında,işte bu resmim nasılım kızlar diyen bir kızcağızın resminin yerinde :26::86:
vallai içim rahatladı ,dertler dök içini ağla içinde tutma ..çok iyi gelecek sevgicim..
oldu mu şimdi ? :44:
iyi geceler kızlar
bugün giremedim gün boyunca yarında öyle olcak bu gidişle misafirim gelcek
hemde öğlen urfa çiğköftesi için gerçi etli değil meşur yumurtalı olanından
yanınada şekerpare filan derken baya kalorili bir gün olcak benim için
ha size güzel bir haberim var bu akşam foto çekindim ama yükleyemedim
çünkü telden çektiğim için ufak bir sorun oldu eşim yarın akşam halledicek yükliycem inşlah
hepinizi çok öpüyorum iyi geceler (güzel cicilerde aldım bakalım beğenecekmisiniz gerçi regl oldum karnım baya şiş)
eee kızlar amma kaynatıyorunuz haaa..vallahi bir gidiyorum gelince geçmişi okumaktan başım dönüyor birde optik okuyorum napim zamanım yok birşey çıkar kalkarım başından devamlı..bakalım yarın neler olacak ak....kara belli olacak bu güne kadar kara olan totom yarın ak olurmu acaba..inşallahhh bu kez kaç gram verdim bakalım yoksa vermedim mi..neyse
çok teşekkürlerçok fit görünüyorsun
maşallah sana
uyyyyyyyykocaman selam kocaaaaaaaaman
uuuuuuu hoşgeldin kuzu sen nasıl bişeysin yaa gardını almışsın dersini iyi çalışmışsın eh bizleri es geçmiş olsanda neeyyyyyyyyse
aaa kardeş olmak;kavga edip,küsüp,ağlayıp cırlayıp ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi davranmaktır....
ama ama ama resimler yokki kurbacıklar görnüyorr ya bu kurbağalar nerden geldi yağmurlarla geldi heryerdeler olur olmaz ,ciddi bir konunun ortasında,işte bu resmim nasılım kızlar diyen bir kızcağızın resminin yerinde :26::86:
vallai içim rahatladı ,dertler dök içini ağla içinde tutma ..çok iyi gelecek sevgicim..
merhaba arkadaşlar
Berra ben kilosuyla başı dertte olanlardan biride benim
Ben sizi uzun zamandır okuyorum takip ediyorum kısacası hepinizii tanıyorum
Bende kendimi tanıtıyım İsmim berra 22 yasındayım 2.5 yıldır evliyim bebişimde yok
cogunluk gibi bende evlendikten sonra kilo aldım gerçi gelin olurken pekte zayıf degildim ama neyysee
Hosgeldin canim, MaasAllah'in var gecmisi okudum durdum Google gibi hatunsun maasAllah
80 kilo olarak başladıgım zayıflama maceramaa 64.500 65 arası olarak devam ediyorum :81:
uzun süredir bu kiloda takıldım vee veremıyorum acıkcası cokda çabalamıyorum motive olamıyorum belkide burda sizinle beraber bende zayıflamak istiorumm :26:
Senin o zillini yerimmmmmmmmmm :90:kızımı doyurup uyutayım da rahat oturayım ya,gelip klavyeye basıyor,kalk kalk ee ee diyo zillim
Tesekkür ediyorum canim, ama o yine benim galiba Sirke icen ve Lesli güzeli diye tabir edilenokunacak çok şey olunca alıntı yapamadım fazla..
meloşum elvinin ilk banyosu yapıldı ha..maşallah yeğenimize.sen de iyisin umarım.
izlem spor aşkın öldürecek beni..bu ne iştah ya..yarın en çok sen ver istiyorum çok uğraştın bu hafta..,avatarımı da beğenmişsin.sağol ben de çok beğendim..
gülçin sen de güzel spor yapıyorsun.,
elma sirkesi içen leslie güzeli arkadaş adını unuttum ya..sen de süpersin çok istikrarlısın maşallah..
cindy kilo vermişsin yine bravo...
feryal canım nasıl oldun ağrın sızın var mı?
huriciğim sen nasılsın?
derya bugün nasılsınız?senin şu tarçın çayını içiyorum.diyeti daha rahat yapıyor gibiyim.sen de ne faydası vardı?
banu sen de mi hasta oldun?geçmiş olsun...
Kiyamam sana, insAllah bu günleri gülerek hatirlayacagiz!Rica ederim canım,hep beraber mutlu olduğumuz kiloya ineceğiz inşallah
Kızlar bu arada bugün ölçülerimi aldım
Göğüs : 101
Bel : 90
Kalça : 113
Ölçtüğüme ölçeceğime pişman oldum
Ahahahahah, bu konudan muzdarip olan biri daha varrrrrrOh oh çocuğa kadar düşünülmüş,evlilikte var bir keramet zaten,dünya evine giren zayıf çıkamıyor
bu da eski halim daha önce paylaşmıştım yine koyayım dedim yeni arkadaşlardan merak edenler olabilir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?