80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

komsudaki tartıya kadar biliom demii
kih kih kih evet komşumun tartısı meşur oldu,ben kendime tartı alırım onunki bozulur kesin

hakkında herşeyin hayırlısı olsun,Allah yar ve yardımcın olsun..

kardeşler arası olur öyle şeyler,düzelir canım yarına,kırılgan oluyorlar ister yanında kalsın ister kalmasın,bende kardeşime karşı çok dikkatliyimdir bi laf söylesem hemen kaynın yapsa böyle demezsin ama der,bu aşırı sevgiden kaynaklanan bi durum..üzme canını..

kızlar şuan ki halim :))

bu da eski halim daha önce paylaşmıştım yine koyayım dedim yeni arkadaşlar için :))

bu da eski halim daha önce paylaşmıştım yine koyayım dedim yeni arkadaşlardan merak edenler olabilir :))

ceylan bende göremedim canım.
google den hızlı resim yüke yazıyorum ben ordan resmi seçip 15' olanı seçiyorum resim yüklenince 3. sırada ki linki alıp buraya yapıştırıyorum hızlı oluyor ,ben göremedim resimlerini..

kızlar ben yatıyorum,kociş geldi kız uyandı,şu an ayaktalar mutfakta tencereleri tıkıratıyorlar ...öptüm sizi sabah kursum var öğleden sonra komşuda tartılıp bildirimimi yaparım...

bu kurbağa bizim topiği çökertecek yakında yaw
tüm sayfaları ele geçirdi
bunu yönetimden kime söylesek kıslar
genel bi sıkıntımı aceba

teşekkür ederim selmacım
sanada geçmişş olsun
ne zaman teşhis kondu sana
anneme dr en yakın zamanda olmalısın demiş o korkutuyor beni

sevgicim benim ıkı yıl oldu teşhis konalı ama araştırıyorum tam olarakta gecmiyormuş diyor ameliyat olanlar bende cekiyorum şimdilik hemde epey yerimde var birde tekrarlayabiliyormuş ne bileyim bende şaşırdım kaldim ya

selam kızlar nasılsınız gerci kimse beni görmüyor selamımı almıyor ama olsun selam allahın selamı
uyyyyyyyy kocaman selam kocaaaaaaaaman
uuuuuuu hoşgeldin kuzu sen nasıl bişeysin yaa gardını almışsın dersini iyi çalışmışsın eh bizleri es geçmiş olsanda neeyyyyyyyyse
aaa kardeş olmak;kavga edip,küsüp,ağlayıp cırlayıp ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi davranmaktır....

bu da eski halim daha önce paylaşmıştım yine koyayım dedim yeni arkadaşlar için :))
ama ama ama resimler yokki kurbacıklar görnüyorr ya bu kurbağalar nerden geldi yağmurlarla geldi heryerdeler olur olmaz ,ciddi bir konunun ortasında,işte bu resmim nasılım kızlar diyen bir kızcağızın resminin yerinde :26::86:

vallai içim rahatladı ,dertler dök içini ağla içinde tutma ..çok iyi gelecek sevgicim..

iyi geceler kızlar
bugün giremedim gün boyunca yarında öyle olcak bu gidişle misafirim gelcek
hemde öğlen urfa çiğköftesi için gerçi etli değil meşur yumurtalı olanından
yanınada şekerpare filan derken baya kalorili bir gün olcak benim için
ha size güzel bir haberim var bu akşam foto çekindim ama yükleyemedim
çünkü telden çektiğim için ufak bir sorun oldu eşim yarın akşam halledicek yükliycem inşlah
hepinizi çok öpüyorum iyi geceler (güzel cicilerde aldım bakalım beğenecekmisiniz gerçi regl oldum karnım baya şiş )

eee kızlar amma kaynatıyorunuz haaa..vallahi bir gidiyorum gelince geçmişi okumaktan başım dönüyor birde optik okuyorum napim zamanım yok birşey çıkar kalkarım başından devamlı.. bakalım yarın neler olacak ak....kara belli olacak bu güne kadar kara olan totom yarın ak olurmu acaba..inşallahhh bu kez kaç gram verdim bakalım yoksa vermedim mi..neyse

selmacım sadece fıtık değil
bir de sinir sıkışması varmış
durumun ciddi olduğunu anlatmaya çalışmış dr
annemde olamam filan demiş
şartlardan dolayı
teyze kızı oldu ameliyat bi kaç sene önce platin taktılar şimdi çok iyi

ilkaycıım
sende benim içimi rahatlatıyorsun biliyormusun
sıcaklığını samimiyetini iki kelimenle algılıyorum
düşünüyorumda insan sadece kendi gücüne güvenmeli
hayatta her zaman tek başına gibi ayakta kalabilmeyi bilmeli

oldu mu şimdi ? :44:

çok fit görünüyorsun
maşallah sana

cicilerin hayırlı olsun
bekliyoruz fotoları
afiyet bal şeker olsun

son günlerde dikkat ediyorsun ya mutlaka eksi çıkar

ii geceler kızlar
maşş. payşaşımlar almış yürümüş gene oku oku bitmedi

ceylen tebrikler arkadaşımm...

bu gün yediklerim tpoptan yazıcam 1 yumurta,2 dolma,1 kurabiye,

domates salatalık,çay,peynir,yarım simit...

bu kadar azar azar azaltıcam yediklerimi yarında misafir var teleşeden az yerim kesin.

a e olun arkadaşlarr...

aaa evet bak seni yazmayı unutmusum kusura bakma ilkaycım senide tanıyorum hatta yavrunla resmininz vardı profilinde cook cok hostu bayılmıstım (umarım karıstırmıyorumdur siyah saçlı dudagında hafif pembe bi rujj vardı )dünde galiba alısverişe gittin :)

ama pek sık giremıyosun ya ondan galibaaa çok çalıstım dersiime cok sıkı rakibim listeye girince ortalıgı kasıp kavurucamm

ceylan cok fit gösünüyosun maşşallah baya bi degişim yasamıssın maşşallahh

Son düzenleme:
Merhabalar , araniza bir acemiyi kabul edermisiniz? Ozellikle gecenin bir yarisi yemekten sonra tartilan, 86 yi gorunce yusuf yusuf olan :26: ve kendini ama ozel gunlerimdeyim zaten yemegi, giysileri, regl i at olsun olsun 84umdur diye kendini teselli eden birini?
Yas: 40
Boy 1.61
Kilo : Torpilden 84
Hedef : 54 kilo
bu 30 kiloya gule gule partisi duzenlemek icin can atiyorum simdiden herkes davetlidir

Ozel gunlerim bitince baslamaya karar verdim. Davetsiz misafirlere kis kis tedbirleri programimiz 3 gun icinde basliyor efem
Selahattin Donmez'in 5 ogun oneren listeleri bana oldukca yakin geldi. Popomu kaldirabilirsem pilates ve Leslie ile yuruyusu de ekliyecegim.
En son 6 yil once diyet yapmistim. O zamanlar haftada 1,5 kilo veriyor ancak regl oldugum hafta 1gr yerinden oynamiyordu. Scardale diyetini yapiyordum. ancak birakinca ne yazikki kilolar da geri geldi. Tabiki benim sucum kendimi tutamadim. Kardesim de yeni evlenmisti. Sagolsun annemde dugun tebrigine gelenlere dokturdu. Profiteroller, pastalar, borekler, milfoyle tatlilar. aaaa sen kilo verdin artik yiyebilirsin diyede beni gaza getiriyordu ustelik!!!! benim emek emek verdigim (67 den 53 e dusmustum 6 ayda) 14 kilo 1,5 yilda fazlasiyla geri geldi. Sonrasinda 3 ay Amerikada calistim. Tempo yogun tabi evde yemek yapmak mumkun degil, marketlerdeki hazir yemeklerden alip yiyordum. Ancak ben bilincsizce birsy yaptim orada, sabah 8 aksam 8 calistigim ve yemek arasini uzun vermeyip daha cok is uretmek istedigimden, 3 ana ogun 2 ara ogun yedim. ara ogunlerim fruktoz icerikli meyveli yogurttu. sabah eksizksiz bir kahvalti oglen aksam da cogunlukla balik parcalariyla yaptigim icine mayonez ve ketcapi boca ettigim lavas ekmegiyle durum. Sabah kahvaltilarim bir sure sonra tembellikten buyuk bir yulafli kurabiye ki epeyde sekerli ve sekersiz kahve ye donustu. Dogurusu kilom umrumda degildi, tartilmadim da bu sure icinde zaten. Ama bir sure sonra kot pantolonum uzerimden dusmeye basladi. Ben de herhalde giyilmekten esnedi bollasti diye dusundum. taki kir arkadasim "iyi hos ta Junon seninki belinden dusuyor, her yeri esnese beli esnemezki diyene kadar! Turkiyeye donup tartildigimda 6 kilonun gitmis oldugunu gordum!!!!! diyetin Dsini yapmamis ustelik sabahlari el ayasi buyuklugundeki uzumlu yulafli koca bir sekerli kurabiyeyi goturmustum. :))))). bazi aksamlarda bol soslu spagettileri indirmistim mideye. Uzun lafin ozeti isin hem sirri hem de sihri 5 ogun sanirim arkadaslar. Tabi herkesin yapisi farkli. Benim vucudum en iyi bu 5 ogun sistemine tepki veriyor.
Sizler neler yapiyorsunuz?

kızımı doyurup uyutayım da rahat oturayım ya,gelip klavyeye basıyor,kalk kalk ee ee diyo zillim
Senin o zillini yerimmmmmmmmmm :90:
Tesekkür ediyorum canim, ama o yine benim galiba Sirke icen ve Lesli güzeli diye tabir edilen

Kiyamam sana, insAllah bu günleri gülerek hatirlayacagiz!

Oh oh çocuğa kadar düşünülmüş,evlilikte var bir keramet zaten,dünya evine giren zayıf çıkamıyor
Ahahahahah, bu konudan muzdarip olan biri daha varrrrrr

bu da eski halim daha önce paylaşmıştım yine koyayım dedim yeni arkadaşlardan merak edenler olabilir :))

Bravoooo, MaasAllah vallahi cok fit ve muhtesem görünüyorsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…