[/COLOR][/B]
sanırım 1 yemek kaşığı yoğurda q çay kaşığı koyuyorlardı.
öyle mi diyorsun.okulda herkese söyledim diyete başladığımı.tutamadım çenemi ya..ama böyle olunca yediğime çok dikkat ediyorum.millete rezil olmayayım diye..
iyiyim şükür nilgün abla diyette olamama rağmen 67.5 e düşmüşüm çok mutluyum seninde diyetin iyi gidiyordur umarım istediğin kiloya ulaşırsın bu sefer olcak ben eminim
derya abla sana 70 le 75 arası çok iyi gider 60 lara düşmenü pek tavsiye etmem bende zaten kemiklisin zor olur yani yağı kası geç kemiklerinmi ericek benim bi lafım vardır ben 38 bedene giremem kemiklerimi törpületmem lazım yani onun için
ayaklarım, sırtım, kollarım bacaklarım kaburgam o kadar acıyor ağtıyor ki
oturup kalkarken zorlanıyorum çok
yatıcam şimdi ama ağrı kesici mi içsem
kas gevşetici mi kızlar yaa :26::26::26:
ayyy berracım ne güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederimm kendi adıma
wallahaa adım fentezi kraliçesi kalacak yaa,
küçük şeylerden mutlu olmayı çok iyi bilirim
ama en küçük şeyde kafama takılır, buraya çok yansıtmıyorum
az önce kardeşime çok kırıldım mesela o da bana
bi şaka yaptım yanlış anladı baktım yatağında ağlıyor
seninle konuşurken daha ciddi olmalıyım o zaman 3 kere düşünüp söylemeliyim
çok kırdın beni dedim, biraz ağladım çok üzüldüm yaa
neyse yarına geçer
tekrar hoşgeldin aramıza canım en kısa zamanda resim isteriz
resim eklemeyen gelemez
iyi geceler kızlarr
yarın erken sporum var
12 gibi girerim, inşallah bol bol kilolar gider yarın
bugün çok bunaldım bi arkadaşımı çağırdım
çok sevdiğim vefakar bir arkadaş sağolsun geldi hemen
doğumdada yanımda kalmıştı
biraz sohbet ettik
bugün burda kalacak
kız arkadaş çok güzel bişi yaa
oldu mu şimdi ? :44:
iyi geceler kızlar
bugün giremedim gün boyunca yarında öyle olcak bu gidişle misafirim gelcek
hemde öğlen urfa çiğköftesi için gerçi etli değil meşur yumurtalı olanından
yanınada şekerpare filan derken baya kalorili bir gün olcak benim için
ha size güzel bir haberim var bu akşam foto çekindim ama yükleyemedim
çünkü telden çektiğim için ufak bir sorun oldu eşim yarın akşam halledicek yükliycem inşlah
hepinizi çok öpüyorum iyi geceler (güzel cicilerde aldım bakalım beğenecekmisiniz gerçi regl oldum karnım baya şiş)
ii geceler kızlar
maşş. payşaşımlar almış yürümüş gene oku oku bitmedi
ceylen tebrikler arkadaşımm...
bu gün yediklerim tpoptan yazıcam 1 yumurta,2 dolma,1 kurabiye,
domates salatalık,çay,peynir,yarım simit...
bu kadar azar azar azaltıcam yediklerimi yarında misafir var teleşeden az yerim kesin.
a e olun arkadaşlarr...
Merhabalar, araniza bir acemiyi kabul edermisiniz? Ozellikle gecenin bir yarisi yemekten sonra tartilan, 86 yi gorunce yusuf yusuf olan :26: ve kendini ama ozel gunlerimdeyim zaten yemegi, giysileri, regl i at olsun olsun 84umdur diye kendini teselli eden birini?
Yas: 40
Boy 1.61
Kilo : Torpilden 84
Hedef : 54 kilo
bu 30 kiloya gule gule partisi duzenlemek icin can atiyorumsimdiden herkes davetlidir
Ozel gunlerim bitince baslamaya karar verdim. Davetsiz misafirlere kis kis tedbirleri programimiz 3 gun icinde basliyor efem
Selahattin Donmez'in 5 ogun oneren listeleri bana oldukca yakin geldi. Popomu kaldirabilirsem pilates ve Leslie ile yuruyusu de ekliyecegim.
En son 6 yil once diyet yapmistim. O zamanlar haftada 1,5 kilo veriyor ancak regl oldugum hafta 1gr yerinden oynamiyordu. Scardale diyetini yapiyordum. ancak birakinca ne yazikki kilolar da geri geldi. Tabiki benim sucum kendimi tutamadim. Kardesim de yeni evlenmisti. Sagolsun annemde dugun tebrigine gelenlere dokturdu. Profiteroller, pastalar, borekler, milfoyle tatlilar. aaaa sen kilo verdin artik yiyebilirsin diyede beni gaza getiriyordu ustelik!!!! benim emek emek verdigim (67 den 53 e dusmustum 6 ayda) 14 kilo 1,5 yilda fazlasiyla geri geldi. Sonrasinda 3 ay Amerikada calistim. Tempo yogun tabi evde yemek yapmak mumkun degil, marketlerdeki hazir yemeklerden alip yiyordum. Ancak ben bilincsizce birsy yaptim orada, sabah 8 aksam 8 calistigim ve yemek arasini uzun vermeyip daha cok is uretmek istedigimden, 3 ana ogun 2 ara ogun yedim. ara ogunlerim fruktoz icerikli meyveli yogurttu. sabah eksizksiz bir kahvalti oglen aksam da cogunlukla balik parcalariyla yaptigim icine mayonez ve ketcapi boca ettigim lavas ekmegiyle durum. Sabah kahvaltilarim bir sure sonra tembellikten buyuk bir yulafli kurabiye ki epeyde sekerli ve sekersiz kahve ye donustu. Dogurusu kilom umrumda degildi, tartilmadim da bu sure icinde zaten. Ama bir sure sonra kot pantolonum uzerimden dusmeye basladi. Ben de herhalde giyilmekten esnedi bollasti diye dusundum. taki kir arkadasim "iyi hos ta Junon seninki belinden dusuyor, her yeri esnese beli esnemezki diyene kadar! Turkiyeye donup tartildigimda 6 kilonun gitmis oldugunu gordum!!!!! diyetin Dsini yapmamis ustelik sabahlari el ayasi buyuklugundeki uzumlu yulafli koca bir sekerli kurabiyeyi goturmustum. :))))). bazi aksamlarda bol soslu spagettileri indirmistim mideye. Uzun lafin ozeti isin hem sirri hem de sihri 5 ogun sanirim arkadaslar. Tabi herkesin yapisi farkli. Benim vucudum en iyi bu 5 ogun sistemine tepki veriyor.
Sizler neler yapiyorsunuz?
Olmusssssssss resim yuppi
Bugün tüm islerimi hallettikden sonra
kuzenimle randevu aldigimiz spor merkezine gittik..
Amaaaan Spor Merkezi dediler de,
sanki terk edilmis kimsesiz kalan,
azicik aletlerle yetinmeye calisan,
(en bombasi) 6 haftalik sözlesmeye
150 € (1,5 ayligina 300 milyon)
isteyen coook aptal Merkeze gittik.. !
Hayallerimi suya düsüren, uykumun kacmasina,
heyecandan karnimin agrimasina sebep olan bu
merkeze sövüyorum sevgi sözcüklerimi :95:
Bugün diyetim yalan oldu, bende viran
Söylemesi ayip müstechen olan günüm geldi geciyor
TATLI KRIZINDE kendimle bogusuyorum
Nasil sistim, nasil ama ne gelen var ne giden :18:
Canım sanırım senin plqtes yapman lazım çünkü kilon gayet güzel platesle vücudun sıkılaşır ve bölgesel sorunun kalmaz çok güzel bir kilodasın bitanemsena benimde dogumlardan önce yanlarim ve midem yoktu ama iki dogum beni mahv etti eski fizigim gitti bambaska bisey geldi...benim bacaklarim kollarim hele yüzüm cok ince kilom belimde göbegimde birikiyor malesef....
a.s canım kusura bakma gözümüzden kaçmıştır bundan sonra daha dikkatli oluruz selmacımselam kızlar nasılsınız gerci kimse beni görmüyor selamımı almıyor ama olsun selam allahın selamı
Berracım tekrar hoşgeldinmerhaba arkadaşlar
Berra ben kilosuyla başı dertte olanlardan biride benim
Ben sizi uzun zamandır okuyorum takip ediyorum kısacası hepinizii tanıyorum
Bende kendimi tanıtıyım İsmim berra 22 yasındayım 2.5 yıldır evliyim bebişimde yok
cogunluk gibi bende evlendikten sonra kilo aldım gerçi gelin olurken pekte zayıf degildim ama neyysee
80 kilo olarak başladıgım zayıflama maceramaa 64.500 65 arası olarak devam ediyorum :81:
uzun süredir bu kiloda takıldım vee veremıyorum acıkcası cokda çabalamıyorum motive olamıyorum belkide burda sizinle beraber bende zayıflamak istiorumm :26:
Canım çok sevindim senin adına güzel bir çözüm olmuş aklın bebeqinde kalmıcak annende kıyamamıştır oda anne sonuçta annelerimiz iyiki var boşuna dememişler cennet annelerin ayaqı altında diye :92:inş huricim
2,5 yaşında oğlum var
annemle konuştum akşam
işe başladıktan 3 ay sonra yıllık iznimi alabileceğim
operasyonun 3 ay sonra yapılma durumu olurmu diye
dr fazla gecikmyin demiş ama annem başka çare yok dedi
sanırım bekleyip 3 ay sonra ben iznimi aldıktan sonra ameliyat olacak
başka bi çözüm üretemedik
geceleri eller ve ayaklarda uyuşma var ama gün içinde sürekli bir ağrı acı yok
canım annem dayanacağım dedi
sonrasında allah kerim
Canım çok iyi yapmışsın arkadaşını çaqırıp deqişiklik olmuştur senin için konuşup rahatlamışsındır her zaman kendine azda olsa zaman ayır bitanem relax olursun iyi gelir bebeqini alıp sende çık dışarı havan deqişsin moralin düzelsin sen bunu fazlasıyla hakediyorsunbugün çok bunaldım bi arkadaşımı çağırdım
çok sevdiğim vefakar bir arkadaş sağolsun geldi hemen
doğumdada yanımda kalmıştı
biraz sohbet ettik
bugün burda kalacak
kız arkadaş çok güzel bişi yaa
yine kurbaqalar bastı topiqikızlar şuan ki halim :))
bu da eski halim daha önce paylaşmıştım yine koyayım dedim yeni arkadaşlardan merak edenler olabilir :))
maşallah cnm çok iyisinn
oldu mu şimdi ? :44:
hayatım müthiş fark var tebriklerrbu şuan ki halim 67 kg
bu da eski halim tam olarak bilmiyorum burda kaç kiloyum ama yine 85ten yukarıdır kesin
hoşgeldin cnm biz burda baqımsız takılıyoruz herkes kendine göre bişeyler yapıyor ben karbonhidrat diyetiyle başladım şuan normal besleniyorumMerhabalar, araniza bir acemiyi kabul edermisiniz? Ozellikle gecenin bir yarisi yemekten sonra tartilan, 86 yi gorunce yusuf yusuf olan :26: ve kendini ama ozel gunlerimdeyim zaten yemegi, giysileri, regl i at olsun olsun 84umdur diye kendini teselli eden birini?
Yas: 40
Boy 1.61
Kilo : Torpilden 84
Hedef : 54 kilo
bu 30 kiloya gule gule partisi duzenlemek icin can atiyorumsimdiden herkes davetlidir
Ozel gunlerim bitince baslamaya karar verdim. Davetsiz misafirlere kis kis tedbirleri programimiz 3 gun icinde basliyor efem
Selahattin Donmez'in 5 ogun oneren listeleri bana oldukca yakin geldi. Popomu kaldirabilirsem pilates ve Leslie ile yuruyusu de ekliyecegim.
En son 6 yil once diyet yapmistim. O zamanlar haftada 1,5 kilo veriyor ancak regl oldugum hafta 1gr yerinden oynamiyordu. Scardale diyetini yapiyordum. ancak birakinca ne yazikki kilolar da geri geldi. Tabiki benim sucum kendimi tutamadim. Kardesim de yeni evlenmisti. Sagolsun annemde dugun tebrigine gelenlere dokturdu. Profiteroller, pastalar, borekler, milfoyle tatlilar. aaaa sen kilo verdin artik yiyebilirsin diyede beni gaza getiriyordu ustelik!!!! benim emek emek verdigim (67 den 53 e dusmustum 6 ayda) 14 kilo 1,5 yilda fazlasiyla geri geldi. Sonrasinda 3 ay Amerikada calistim. Tempo yogun tabi evde yemek yapmak mumkun degil, marketlerdeki hazir yemeklerden alip yiyordum. Ancak ben bilincsizce birsy yaptim orada, sabah 8 aksam 8 calistigim ve yemek arasini uzun vermeyip daha cok is uretmek istedigimden, 3 ana ogun 2 ara ogun yedim. ara ogunlerim fruktoz icerikli meyveli yogurttu. sabah eksizksiz bir kahvalti oglen aksam da cogunlukla balik parcalariyla yaptigim icine mayonez ve ketcapi boca ettigim lavas ekmegiyle durum. Sabah kahvaltilarim bir sure sonra tembellikten buyuk bir yulafli kurabiye ki epeyde sekerli ve sekersiz kahve ye donustu. Dogurusu kilom umrumda degildi, tartilmadim da bu sure icinde zaten. Ama bir sure sonra kot pantolonum uzerimden dusmeye basladi. Ben de herhalde giyilmekten esnedi bollasti diye dusundum. taki kir arkadasim "iyi hos ta Junon seninki belinden dusuyor, her yeri esnese beli esnemezki diyene kadar! Turkiyeye donup tartildigimda 6 kilonun gitmis oldugunu gordum!!!!! diyetin Dsini yapmamis ustelik sabahlari el ayasi buyuklugundeki uzumlu yulafli koca bir sekerli kurabiyeyi goturmustum. :))))). bazi aksamlarda bol soslu spagettileri indirmistim mideye. Uzun lafin ozeti isin hem sirri hem de sihri 5 ogun sanirim arkadaslar. Tabi herkesin yapisi farkli. Benim vucudum en iyi bu 5 ogun sistemine tepki veriyor.
Sizler neler yapiyorsunuz?
maşallah ne güzel çıkmışsınız kızınmı canım kucaqındaki :26:
Günaydın kızlarrrrr
Çooookkkkkkk mutluyumm 10 yıldan sonra 6lı rakamları gördüm Rabbime şükürler olsun inşallah herkes istediqi kiloya iner sabah baskülde 6lı rakamı görünce gözlerim doldu bnm için bir hayeldi mutluluqumu anlatacak bir sözcük bulamıyorum 6lı rakamları görmemle beraber toplamda verdiqim kilo 20.400qr olduu
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
bu hafta 69.6
giden 900qr
toplamda giden 20.400
hedef 60
tek üzüldüqüm şey bu hafta full dışardayım ve hep hamurişi olacak hatta salı çarşamba yatılı kalıcam Allahım beni koru yarabbim ..
günaydın cnmgünaydınnn
tebrikler cnm 1.5 kilo süper bir rakam başarılarının devamını dilerimkilo bildirimi
başlagınç :100
geçen hafta : 87.2
bu hafta : 85.7
giden : 1.500 gr
toplamda giden : 14.3 gr
hedef : 75
spor : 300 dk
günaydın kızlar darkocm üzülme olur böyle bugün öpüşün koklaşın:) sevdemer dualarim seninle bacım allah eşini hidayetine erdirsin ailesinin kıymetini bilir inş. Ceylan süpersin ya maş. kimseyi atlamadım umarım hala yataktayım birazdan wcye gidip tartılcam
Günaydın kızlarrrrr
Çooookkkkkkk mutluyumm 10 yıldan sonra 6lı rakamları gördüm Rabbime şükürler olsun inşallah herkes istediqi kiloya iner sabah baskülde 6lı rakamı görünce gözlerim doldu bnm için bir hayeldi mutluluqumu anlatacak bir sözcük bulamıyorum 6lı rakamları görmemle beraber toplamda verdiqim kilo 20.400qr olduu
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
bu hafta 69.6
giden 900qr
toplamda giden 20.400
hedef 60
tek üzüldüqüm şey bu hafta full dışardayım ve hep hamurişi olacak hatta salı çarşamba yatılı kalıcam Allahım beni koru yarabbim ..
İZLEM Hoşbulduk kaptan kraliçe
ne güzel bi soru sordun öle dur hatırladıgım kadarıyla tanımlayımm
İzlem Ufak şeylerden mutlu olabilen sevennn sevileen kararlı her zaman olumlu herkes örnek olması gereken azim dolu biir çıtır bir izmir güzeliivee unutmamak lazım oo fantazilerinn kadınıı
banu mesela o bebişlerini halter kaldırır gibi tasıdıgı şişman halleriyle olan resmini görünce şokolmustum. canıı gönüllden tebrik edıyorum seni banuu cok güzel zayıflamıssın izlem gibi sende cok güzel bi örneksinn darısı isteyenlerin basına
nehiri biliyorum meshur bulusmanızdan o biraz verdi sonra geri aldı simdi tekrar vermeye çalışıo galiba allah yardım etsinnn
sevdemere az öncede yazmıstım zaten onu takip edıyorumm biliyorum parkta spor aletleriyel çalıso filan acaba bendemi çalıssam die düşünüyorum
birde bebişi olan arkadasımız var allah bagıslasın elvan die bi bebişi oldu ama adını unuttum
huriyi biliorum azmetti kopmadı burdan ve vermeye basladı bide komsuda tartılıobide yaramaz kuzusu var
daha bissürü herkesi biliorum az önce konustuk zaten karsıdılar beni teşşekürr ediyorumm
günaydın kıslarrr
başlangıç 81
geçen hafta 78
bu hafta 78,3
gelen +300
toplamda giden 2,70
bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama + 300
çok moralim bozuldu ya 75 i göremicekmiyim acaba
ben bu işi kıvıramıcam sanırım ya kaçamak yapıyom artıdayım yapmıyom yine artıdayım böle olunca isteğimde gidiyo karnımı bi görseniz davul gibi şişyazda geliyo işe giyecek yazlık hiç bişiyim yok bu kiloylada almak istemiyom zamanım daralıyo ne yapcam ben yaa
kızlarrr bende 66.9 um
yani 1400 gr artıdayımm
vucudumun yaptıgı bir oyun yineeeee
nhr cim üzülme diycem ama insan kahroluyor biliyourm cnm
haftaya fazlası ile gider cnm inşş
kaçamak yapmayıpta artı çıkmamk insanı ayrı bir üüyor biliyourm
hergün pasta keke yesekk
kilo versekkkk keşkeee
ama yok böle bir şey cnm hem kaçamak hem zayıflamak
inanmıyorum ben yanii:)
mücadele ile vericez cnmm
emin ol gidecke kilolllar cnm :)
işte hiç moralini bozmadan devam etmen gereken nokta tam burası...
oluyo bazen kilo verme durur...hiç aldırma..diyetine küçük yenilikler ekleyebilirsin..
biraz hareketlerini arttır...mesela su içiyormusun bilmiyorum ama 2,5 3 lt su tüketmeyi unutma..mümkünse bunun 3-5 bardağı sıcağa yakın olsun...yememezlik etme sağlıksız kilo verirsin..bi de kabızlık var mı??eğer varsa sabah 2-3 kuru kayısıyla başla güne..üstüne 1 bardak sıcağa yakın limonlu su iç..
bi de bunları dene bakalım inş faydası olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?