80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Olmusssssssss resim yuppi

Bugün tüm islerimi hallettikden sonra
kuzenimle randevu aldigimiz spor merkezine gittik..
Amaaaan Spor Merkezi dediler de,
sanki terk edilmis kimsesiz kalan,
azicik aletlerle yetinmeye calisan,
(en bombasi) 6 haftalik sözlesmeye
150 € (1,5 ayligina 300 milyon )
isteyen coook aptal Merkeze gittik.. !
Hayallerimi suya düsüren, uykumun kacmasina,
heyecandan karnimin agrimasina sebep olan bu
merkeze sövüyorum sevgi sözcüklerimi :95:

Bugün diyetim yalan oldu, bende viran
Söylemesi ayip müstechen olan günüm geldi geciyor
TATLI KRIZINDE kendimle bogusuyorum
Nasil sistim, nasil ama ne gelen var ne giden :18:

Yazmayi unuttum hatunlar,
Yarin kuzenimin nikahi var yemekli.
Ben ancak cok gec bildirim yapabilirim
simdiden haberiniz olsun.
Zaten bu 2.haftam olucak,
sürem dolmak üzere.
Diger haftaya insAllah bende listeye girecegim

Simdideeeen cok öpüyorum hepinizi,
listeyi ve gecmisdeki yazilari simdiden merak ediyorum
kim ne kadar vermis, kim ne kadar almis (insAllah olmamisdir!)

günaydın hızlı yazıyorum işe gitmem lazım..

öyle tabi bi kaç gün zor geçer ama sonrası helede etraftakilerinn aaa sn kilomu verdin gibi sözleri sni iyice kamçılar emin ol ismin neydi bu arada:26:[/QUOTE]

nilgün canım.inşallah dediğin gibi olur..

inşallah feryal ya bu sefer olsu n artık.bu son olsun..

ayaklarım, sırtım, kollarım bacaklarım kaburgam o kadar acıyor ağtıyor ki
oturup kalkarken zorlanıyorum çok
yatıcam şimdi ama ağrı kesici mi içsem
kas gevşetici mi kızlar yaa :26::26::26:

ben ikisini de içiyorum böyle durumlarda iyi geliyor.

kardeşinle yaşadıkların üzücü ama herkesin başına geliyor.sabah sarılın öpün birbirinizi.kıyamazsınız sanırım birbirinize..ee sen spora gidiyorsun o niye katılmıyor?zayıflamaktan vaz mı geçti?

dost gibisiyok ya.canım çok üzülüyorum sana ama elden de bir şey gelmiyor.Allah inşallah kısa zamnda feraha kavuşturur seni.hakkına hayırlısı olsun..,

oldu mu şimdi ? :44:

hey çok tatlısın?ne güzel vücudun var.çok fitsin.spor yapıyrsun diye değil mi?hiç 67 gibib
değlsin..,

ellerine sağlık şimdiden kolay gelsin canım..

çok azyemişsin be güzelim.bana diyetisyenin verdiği listeyi görmedin mi?yemezsen veremezsin dedi.bi de dengeli yemek önemliymiş..

Kizlar kizmayin bana, sadece deneme amacli buraya yapiyorum:18:

hoşgeldin işe gideceğim akşam daha ayrıntılı yazarım öpüyorum..inşallah beraber zayıflarız.

resim süper.ikiniz de harika çıkmışsınız.spor merkezine üzüldüm.ne de sevinmiştin.hayırlısı olsun bakalım.leslie ye devam :))

ay geç kaldım valla..herkese günaydınnnnnnnn tekrar

günaydın kızlar..dün evde yoktum gece geç geldik..girip de yazamadım yediklerimi falan..yazdıklarınıza da bakamadım..bugün tartıldım ve kilomu yazayım..şimdi ben haftaya mı giricem listeye daha sonraki hafta mı..neyse ........çok da önemli değil..
başlangıç--88
bu hafta giden--2500 gr
şu an kilo--85.5
hedef--70
şimdi çizelgeyi değiştireyim

sena benimde dogumlardan önce yanlarim ve midem yoktu ama iki dogum beni mahv etti eski fizigim gitti bambaska bisey geldi...benim bacaklarim kollarim hele yüzüm cok ince kilom belimde göbegimde birikiyor malesef....
Canım sanırım senin plqtes yapman lazım çünkü kilon gayet güzel platesle vücudun sıkılaşır ve bölgesel sorunun kalmaz çok güzel bir kilodasın bitanem
selam kızlar nasılsınız gerci kimse beni görmüyor selamımı almıyor ama olsun selam allahın selamı
a.s canım kusura bakma gözümüzden kaçmıştır bundan sonra daha dikkatli oluruz selmacım
Berracım tekrar hoşgeldin canım geçenlerdede geldin ama devam etmedin aşada görüyorum seni berracım nasılsın diyorum ama bidaha görünmüyosun kal burda canım kaybolma biyere
Canım çok sevindim senin adına güzel bir çözüm olmuş aklın bebeqinde kalmıcak annende kıyamamıştır oda anne sonuçta annelerimiz iyiki var boşuna dememişler cennet annelerin ayaqı altında diye :92:
Canım çok iyi yapmışsın arkadaşını çaqırıp deqişiklik olmuştur senin için konuşup rahatlamışsındır her zaman kendine azda olsa zaman ayır bitanem relax olursun iyi gelir bebeqini alıp sende çık dışarı havan deqişsin moralin düzelsin sen bunu fazlasıyla hakediyorsun
kızlar şuan ki halim :))

bu da eski halim daha önce paylaşmıştım yine koyayım dedim yeni arkadaşlardan merak edenler olabilir :))
yine kurbaqalar bastı topiqi

oldu mu şimdi ? :44:
maşallah cnm çok iyisinn
bu şuan ki halim 67 kg

bu da eski halim tam olarak bilmiyorum burda kaç kiloyum ama yine 85ten yukarıdır kesin
hayatım müthiş fark var tebriklerr
hoşgeldin cnm biz burda baqımsız takılıyoruz herkes kendine göre bişeyler yapıyor ben karbonhidrat diyetiyle başladım şuan normal besleniyorum
Kizlar kizmayin bana, sadece deneme amacli buraya yapiyorum:18:
maşallah ne güzel çıkmışsınız kızınmı canım kucaqındaki :26:

günaydın kızlar darkocm üzülme olur böyle bugün öpüşün koklaşın:) sevdemer dualarim seninle bacım allah eşini hidayetine erdirsin ailesinin kıymetini bilir inş. Ceylan süpersin ya maş. kimseyi atlamadım umarım hala yataktayım birazdan wcye gidip tartılcam

kilo bildirimi

başlagınç :100
geçen hafta : 87.2
bu hafta : 85.7
giden : 1.500 gr
toplamda giden : 14.3 gr
hedef : 75
spor : 300 dk

Günaydın kızlarrrrr
Çooookkkkkkk mutluyumm 10 yıldan sonra 6lı rakamları gördüm Rabbime şükürler olsun inşallah herkes istediqi kiloya iner sabah baskülde 6lı rakamı görünce gözlerim doldu bnm için bir hayeldi mutluluqumu anlatacak bir sözcük bulamıyorum 6lı rakamları görmemle beraber toplamda verdiqim kilo 20.400qr olduu

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
bu hafta 69.6
giden 900qr
toplamda giden 20.400
hedef 60

tek üzüldüqüm şey bu hafta full dışardayım ve hep hamurişi olacak hatta salı çarşamba yatılı kalıcam Allahım beni koru yarabbim ..

tebrik ederim kısa sürede 6tılı rakamları gördün :81::81:

günaydın cnm
kilo bildirimi

başlagınç :100
geçen hafta : 87.2
bu hafta : 85.7
giden : 1.500 gr
toplamda giden : 14.3 gr
hedef : 75
spor : 300 dk
tebrikler cnm 1.5 kilo süper bir rakam başarılarının devamını dilerim

günaydın cnm herkese hayırlı cumalarr

tebrik ederim canım...ne güzel bi duygu yaaa....

bukadar şeyi nasıl aklında tutun tebrikler valla ben okuyorum tam cevap yazıcam hepsi kayboluyo yaaa:26:

günaydın kıslarrr

başlangıç 81
geçen hafta 78
bu hafta 78,3
gelen +300
toplamda giden 2,70

bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama + 300
çok moralim bozuldu ya 75 i göremicekmiyim acaba
ben bu işi kıvıramıcam sanırım ya kaçamak yapıyom artıdayım yapmıyom yine artıdayım böle olunca isteğimde gidiyo karnımı bi görseniz davul gibi şiş yazda geliyo işe giyecek yazlık hiç bişiyim yok bu kiloylada almak istemiyom zamanım daralıyo ne yapcam ben yaa

senacım inan okurken bende duygulandım tebrikler canım rabbim bizlerede nasip eder ogünleri inş. Kilo bildirimi yapıyım başlangıç:85 geçenhafta:83 buhafta:81,6:) giden:1.4:) toplamdagiden:3.4 hedef;60

kızlarrr bende 66.9 um
yani 1400 gr artıdayımm
vucudumun yaptıgı bir oyun yineeeee

nhr cim üzülme diycem ama insan kahroluyor biliyourm cnm
haftaya fazlası ile gider cnm inşş
kaçamak yapmayıpta artı çıkmamk insanı ayrı bir üüyor biliyourm
hergün pasta keke yesekk
kilo versekkkk keşkeee
ama yok böle bir şey cnm hem kaçamak hem zayıflamak
inanmıyorum ben yanii:)
mücadele ile vericez cnmm
emin ol gidecke kilolllar cnm :)

işte hiç moralini bozmadan devam etmen gereken nokta tam burası...
oluyo bazen kilo verme durur...hiç aldırma..diyetine küçük yenilikler ekleyebilirsin..
biraz hareketlerini arttır...mesela su içiyormusun bilmiyorum ama 2,5 3 lt su tüketmeyi unutma..mümkünse bunun 3-5 bardağı sıcağa yakın olsun...yememezlik etme sağlıksız kilo verirsin..bi de kabızlık var mı??eğer varsa sabah 2-3 kuru kayısıyla başla güne..üstüne 1 bardak sıcağa yakın limonlu su iç..
bi de bunları dene bakalım inş faydası olur..

inş. banucum inş.gider baksana bu ayda bitti ben hala yerimde sayıyorum yaa

dün akşam çok şiştim 1 soda içtim koca bir kupaya yeşil çay form çayı 5 biyerde koydum içtim.magnesyum diye bi ilaç var onu içtim hala wc ye çıkmadım ya....mağnesyumu içince sabah çıkardım normalde vücuduma bişeyler oluyo galiba:26:

evet canım ama ben daha öle aman aman kilo vermedimki neden duraklama oluyo anlamadım...kayısı bana etkili olmuyo canım ya yinede teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…