80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sena tebrikler canım ya valla kaçamaklı kaçamaklı verdin kiloları ben hala yerimde sayıyorum:26:

kızlar burda vakit geçirmeye bayılıyorum ama işim o kadar çok ki...hele bi de evden çıkacaksam öğleye kadar çocukları hazırlamakla geçiyor vaktim..yine de her fırsatta bakmaya çalışıyorum buraya ama yorum yazamıyorum herkese...istiyorum ki hepinize ayrı şeyler yazayım ama olmuyor..bugün de çıkıcam evden ve biraz sonra kahveye de misafirim var...beni anlayın nolur...gece girebilirsem yazarım yediklerimi inş.

evet canım ama ben daha öle aman aman kilo vermedimki neden duraklama oluyo anlamadım...kayısı bana etkili olmuyo canım ya yinede teşekkürler...

anlaşıldı senin kilo verememen..benim teyzemde de var aynı sorun...garibim ne yapcanı şaırmış durumda..bi de semizotunu falan dene...mesela sebze yemeğinde hakkını kabaktan kullan..bi kaç domates bi soğanla pişir kabağı..üstüne dereotu veya maydonoz...

bu şuan ki halim 67 kg

bu da eski halim tam olarak bilmiyorum burda kaç kiloyum ama yine 85ten yukarıdır kesin

Ceylan tebrikler,inanılmaz fark var fotoğraflar arasında..Bir de çok güzel toparlanmış,sporla verildiği belli oluyor.Bizim de böyle fotolarımızı yükleyeceğimiz günler gelecek inşallah

Hoşgeldin aramıza ablacım
Burada herkese yer var..Adın neydi?

Kiyamam sana, insAllah bu günleri gülerek hatirlayacagiz!

Ahahahahah, bu konudan muzdarip olan biri daha varrrrrr

İnşallah canım :78:

Tebrikler canım,ilk hafta böyle fazla veriliyor,harika bir duygu değil mi?

kilo bildirimi

başlagınç :100
geçen hafta : 87.2
bu hafta : 85.7
giden : 1.500 gr
toplamda giden : 14.3 gr
hedef : 75
spor : 300 dk

Tebrikler zeynepçim,adım adım ilerliyoruz hedefimize

Sena tebrik ederim
Ben sanki 7 li rakamlara düşmüş gibi oldum yazını okurken,nasıl heyecalandım
Allahım sana bu günleri gösterdi ne mutlu sana,kıymetini bil..Bu haftadan korkuyorsun ama unutma sen istemezsen hiç bir şey olmaz..Yanın da form ürünleri götür orada onları ye..Ya da yapılanlardan yarım porsiyon ye hep,sporunu yükselt..Bak o 400 gr ne olduğunu anlamadan geri gelir yoksa

Nehirim günaydın
İşte senin ileride başarı öykünde gururla anlatacağın an burası...Diyetime uyduğum halde artı çıktım,ama ben yine de vazgeçmedim azmetti ve verdim diyeceksin..Emin ol o zaman çoook gurur duyacaksın kendinle..Biliyorum zor ama sadece biraz sabır..

senacım inan okurken bende duygulandım tebrikler canım rabbim bizlerede nasip eder ogünleri inş. Kilo bildirimi yapıyım başlangıç:85 geçenhafta:83 buhafta:81,6:) giden:1.4:) toplamdagiden:3.4 hedef;60

Tebrikler canım

Banucum sen güçlü kadınsın,biliyorsun zaten neden artı da çıktığını o yüzden en doğru hareketleri yapacağını biliyorum,haftaya inşallah..

Kilo Bildirimi

Başlangıç : 87
Geçen hafta : 84.5
Bu hafta :83.3
Giden : 1200 gr
Toplamda giden : 3700 gr
Hedef :75
Toplam spor : 430 dk.

Kızlar 1.5 olsaydı daha iyi olurdu ama buna da şükür.1 kilonun üstündeki her rakam uyar bana
Bu hafta biraz spor yapabilmek dileğim..

nhrcim üzülme canını sıkma kırılma noktan olmasın böyle böyle gidecek haftaya daha fazla vericen inan

Tebrikler canım

tebrik ederim canım...ne güzel bi duygu yaaa....
teşekkürler cnm gerçekten harika bir duygu Rabbim herkese istediqi kiloya saqlıklı bir şekilde inemeyi nasip etsin..
nehircim bunları hepimiz yaşadık ilk başladıqımız zamanlarda vücut direniyor biraz sabret bakalım zamanla vücudun direnci kırılıyor hem hiç veremeyen arkadaşlar var sen 300qr vermişsin hiçbişey birden olmaz hayatım sabırlı olacaksın biz bu kiloları 2 ayda almadıkki bukadar kısa sürede verelim 300qr az deqil sevinmelisin bence +dada olabilirdin..
senacım inan okurken bende duygulandım tebrikler canım rabbim bizlerede nasip eder ogünleri inş. Kilo bildirimi yapıyım başlangıç:85 geçenhafta:83 buhafta:81,6:) giden:1.4:) toplamdagiden:3.4 hedef;60
çok teşekkür ederim cnm bende seni tebrik ederim 1.400ar müthiş bir rakam
tebrik ederim kısa sürede 6tılı rakamları gördün :81::81:
teşekkürler cnm bu bnm için çok şey demek ..
sena tebrikler canım ya valla kaçamaklı kaçamaklı verdin kiloları ben hala yerimde sayıyorum:26:

teşekküler nehircim yerinde saymıyorsun 300 qr verdin böyle böyle gidecek kilolar cnm asıl önümüzdeki hafta kaçamaqın alasını yapıcam bugün gezmeye gidicez hamurişi :84: yarın mevlüde gidicez hamurişi yada pilav :84: pazargünü bizimevde börek çörek günü :84: pazartesi gezmeye gidicem hamurişi :84: salı gezmeye gidicem çarşamba dönücez bu gittiqim yerde inşallah yemek hazırlarlar yani bütün hafta full dolu annemler 2 hafta sonra gidecekler ve hala gezmelerimiz bitmedi yani2 hafta daha akla karayı seçicem bide babam gidip gidip yufka alıyo dün akşamda canım milföyden üçgen börek istedi dedi :84::84::84::84::84: bu akşamda misafri gelecek annem sabah kalkmış dolma yapalım cevizli çörek yapalım diyo anne börek yaptım o yeter dedim olmaz okadar şeyle diyoooooo

teşekkürler cnm elimden geldiqince dengelemeye çalışıcam..

Lilicim tebrikelr cnm 1.200 süper olmuş

teşekkürler cnm elimden geldiqince dengelemeye çalışıcam..

Lilicim tebrikelr cnm 1.200 süper olmuş

canım tebriklerrr

nhrcim üzülme canını sıkma kırılma noktan olmasın böyle böyle gidecek haftaya daha fazla vericen inan

inş. canım ya inş.

sena ben 300 gr artıdayım canım sen yanlış gördün sanırsam:26:

Nehir
Canım sana dün facedede söyeldim senin tek problemin hala daha arayış içinde olman.. hala daha hangi diyeti yapsam diye kararsız kalman.. bu dengeyi bozar canım.. yukardada yazdıqım gibi sabırlı ol vücut zaman zaman direnişe geçer tutar kiloyu vücudunuz şaşırtmak için bişeyler yap 2-3 gün et aqırlıklı beslenebilrisin vücudun direnci çok güzel kırılıyor yada tam tersi bir gün boyunca börek çörek tatlı ye dene bakalım hangisi vücut direncini kırıcak sonra normal beslenmene dönersin akşam yemeqinden sonra bitki çayı ve sudan başka bişey yeme ve yemeqini erken ye 1-1.5 ay direnen vücutlar oloyr gördük bunları hep sabırlı ol moralini bozma bu hafta artıdaysan haftaya birden gider hadi bakalım önümüzdaki hafta yeni bir hafta bu haftayı unutup yeni haftaya konsantre oluyoruz cnm

bende bıldırımı yapayım :

baslangıc:93

gıden:1kg

simdi:84

gecen hafta:85

hedef:65-70 olabılır.....

1kg 1kg dır dımı ama

Sen de şaşırarak çok yardımcı oldun yani
evet yanlış okumuşum ama dediklerimde yanlış bişey yok nehir az kilo verdiqindede üzülüyor faceden hep yazıyorum ama sanırım nehir birden kilo vermek istiyor ve bu onu olumsuz etkiliyor konsantre sorunu olduqunu düşünüyorum..
canım tebriklerrr

inş. canım ya inş.

sena ben 300 gr artıdayım canım sen yanlış gördün sanırsam:26:

artıda olduqunu farketmedim özür ama bu bişeyi deqiştirmez insan wcye çıkınca zaten 200-300qr gidiyor dert edecek bişey göremiyorum cnm..

bende bıldırımı yapayım :

baslangıc:93

gıden:1kg

simdi:84

gecen hafta:85

hedef:65-70 olabılır.....

1kg 1kg dır dımı ama

Canım 1 kilo vermisşin,hala üzülüyorsun artık bir şey demiyorum sana..Tek diyebileceğim geçmişi aç da bir oku bakalım insanlar 500 gr vermek için nasıl çırpınıyor..haftada 300 gr verdiğine sevinen var..Daha da bir şey demiyorum

üzülmedimkı aksıne sevınıyorum canım

ne zaman bildirim yapmak zorundayim pazartesi yapsam olur mu bugün tartilmicam
gelcek hafta katilabilirmiyim :44:

hmm yumurtayi anca hafta sonlari yiyebilirim canim calisiyorum sabah yumurta haslamak uzun sürer
ben cahilim bu konularda az karbonhidrat tam olarak neyin icinde oluyo
etin falan mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…