evet canım ama ben daha öle aman aman kilo vermedimki neden duraklama oluyo anlamadım...kayısı bana etkili olmuyo canım ya yinede teşekkürler...
bu şuan ki halim 67 kg
bu da eski halim tam olarak bilmiyorum burda kaç kiloyum ama yine 85ten yukarıdır kesin
Merhabalar, araniza bir acemiyi kabul edermisiniz? Ozellikle gecenin bir yarisi yemekten sonra tartilan, 86 yi gorunce yusuf yusuf olan :26: ve kendini ama ozel gunlerimdeyim zaten yemegi, giysileri, regl i at olsun olsun 84umdur diye kendini teselli eden birini?
Yas: 40
Boy 1.61
Kilo : Torpilden 84
Hedef : 54 kilo
bu 30 kiloya gule gule partisi duzenlemek icin can atiyorumsimdiden herkes davetlidir
Ozel gunlerim bitince baslamaya karar verdim. Davetsiz misafirlere kis kis tedbirleri programimiz 3 gun icinde basliyor efem
Selahattin Donmez'in 5 ogun oneren listeleri bana oldukca yakin geldi. Popomu kaldirabilirsem pilates ve Leslie ile yuruyusu de ekliyecegim.
En son 6 yil once diyet yapmistim. O zamanlar haftada 1,5 kilo veriyor ancak regl oldugum hafta 1gr yerinden oynamiyordu. Scardale diyetini yapiyordum. ancak birakinca ne yazikki kilolar da geri geldi. Tabiki benim sucum kendimi tutamadim. Kardesim de yeni evlenmisti. Sagolsun annemde dugun tebrigine gelenlere dokturdu. Profiteroller, pastalar, borekler, milfoyle tatlilar. aaaa sen kilo verdin artik yiyebilirsin diyede beni gaza getiriyordu ustelik!!!! benim emek emek verdigim (67 den 53 e dusmustum 6 ayda) 14 kilo 1,5 yilda fazlasiyla geri geldi. Sonrasinda 3 ay Amerikada calistim. Tempo yogun tabi evde yemek yapmak mumkun degil, marketlerdeki hazir yemeklerden alip yiyordum. Ancak ben bilincsizce birsy yaptim orada, sabah 8 aksam 8 calistigim ve yemek arasini uzun vermeyip daha cok is uretmek istedigimden, 3 ana ogun 2 ara ogun yedim. ara ogunlerim fruktoz icerikli meyveli yogurttu. sabah eksizksiz bir kahvalti oglen aksam da cogunlukla balik parcalariyla yaptigim icine mayonez ve ketcapi boca ettigim lavas ekmegiyle durum. Sabah kahvaltilarim bir sure sonra tembellikten buyuk bir yulafli kurabiye ki epeyde sekerli ve sekersiz kahve ye donustu. Dogurusu kilom umrumda degildi, tartilmadim da bu sure icinde zaten. Ama bir sure sonra kot pantolonum uzerimden dusmeye basladi. Ben de herhalde giyilmekten esnedi bollasti diye dusundum. taki kir arkadasim "iyi hos ta Junon seninki belinden dusuyor, her yeri esnese beli esnemezki diyene kadar! Turkiyeye donup tartildigimda 6 kilonun gitmis oldugunu gordum!!!!! diyetin Dsini yapmamis ustelik sabahlari el ayasi buyuklugundeki uzumlu yulafli koca bir sekerli kurabiyeyi goturmustum. :))))). bazi aksamlarda bol soslu spagettileri indirmistim mideye. Uzun lafin ozeti isin hem sirri hem de sihri 5 ogun sanirim arkadaslar. Tabi herkesin yapisi farkli. Benim vucudum en iyi bu 5 ogun sistemine tepki veriyor.
Sizler neler yapiyorsunuz?
Kiyamam sana, insAllah bu günleri gülerek hatirlayacagiz!
Ahahahahah, bu konudan muzdarip olan biri daha varrrrrr
günaydın kızlar..dün evde yoktum gece geç geldik..girip de yazamadım yediklerimi falan..yazdıklarınıza da bakamadım..bugün tartıldım ve kilomu yazayım..şimdi ben haftaya mı giricem listeye daha sonraki hafta mı..neyse ........çok da önemli değil..
başlangıç--88
bu hafta giden--2500 gr
şu an kilo--85.5
hedef--70
şimdi çizelgeyi değiştireyim
kilo bildirimi
başlagınç :100
geçen hafta : 87.2
bu hafta : 85.7
giden : 1.500 gr
toplamda giden : 14.3 gr
hedef : 75
spor : 300 dk
Günaydın kızlarrrrr
Çooookkkkkkk mutluyumm 10 yıldan sonra 6lı rakamları gördüm Rabbime şükürler olsun inşallah herkes istediqi kiloya iner sabah baskülde 6lı rakamı görünce gözlerim doldu bnm için bir hayeldi mutluluqumu anlatacak bir sözcük bulamıyorum 6lı rakamları görmemle beraber toplamda verdiqim kilo 20.400qr olduu
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
bu hafta 69.6
giden 900qr
toplamda giden 20.400
hedef 60
tek üzüldüqüm şey bu hafta full dışardayım ve hep hamurişi olacak hatta salı çarşamba yatılı kalıcam Allahım beni koru yarabbim ..
günaydın kıslarrr
başlangıç 81
geçen hafta 78
bu hafta 78,3
gelen +300
toplamda giden 2,70
bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama + 300
çok moralim bozuldu ya 75 i göremicekmiyim acaba
ben bu işi kıvıramıcam sanırım ya kaçamak yapıyom artıdayım yapmıyom yine artıdayım böle olunca isteğimde gidiyo karnımı bi görseniz davul gibi şişyazda geliyo işe giyecek yazlık hiç bişiyim yok bu kiloylada almak istemiyom zamanım daralıyo ne yapcam ben yaa
senacım inan okurken bende duygulandım tebrikler canım rabbim bizlerede nasip eder ogünleri inş. Kilo bildirimi yapıyım başlangıç:85 geçenhafta:83 buhafta:81,6:) giden:1.4:) toplamdagiden:3.4 hedef;60
kızlarrr bende 66.9 um
yani 1400 gr artıdayımm
vucudumun yaptıgı bir oyun yineeeee
nhr cim üzülme diycem ama insan kahroluyor biliyourm cnm
haftaya fazlası ile gider cnm inşş
kaçamak yapmayıpta artı çıkmamk insanı ayrı bir üüyor biliyourm
hergün pasta keke yesekk
kilo versekkkk keşkeee
ama yok böle bir şey cnm hem kaçamak hem zayıflamak
inanmıyorum ben yanii:)
mücadele ile vericez cnmm
emin ol gidecke kilolllar cnm :)
Tebrikler canımKilo Bildirimi
Başlangıç : 87
Geçen hafta : 84.5
Bu hafta :83.3
Giden : 1200 gr
Toplamda giden : 3700 gr
Hedef :75
Toplam spor : 430 dk.
Kızlar 1.5 olsaydı daha iyi olurdu ama buna da şükür.1 kilonun üstündeki her rakam uyar bana
Bu hafta biraz spor yapabilmek dileğim..
teşekkürler cnm gerçekten harika bir duygu Rabbim herkese istediqi kiloya saqlıklı bir şekilde inemeyi nasip etsin..tebrik ederim canım...ne güzel bi duygu yaaa....
nehircim bunları hepimiz yaşadık ilk başladıqımız zamanlarda vücut direniyor biraz sabret bakalım zamanla vücudun direnci kırılıyor hem hiç veremeyen arkadaşlar var sen 300qr vermişsin hiçbişey birden olmaz hayatım sabırlı olacaksın biz bu kiloları 2 ayda almadıkki bukadar kısa sürede verelim 300qr az deqil sevinmelisin bence +dada olabilirdin..günaydın kıslarrr
başlangıç 81
geçen hafta 78
bu hafta 78,3
gelen +300
toplamda giden 2,70
bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama + 300
çok moralim bozuldu ya 75 i göremicekmiyim acaba
ben bu işi kıvıramıcam sanırım ya kaçamak yapıyom artıdayım yapmıyom yine artıdayım böle olunca isteğimde gidiyo karnımı bi görseniz davul gibi şişyazda geliyo işe giyecek yazlık hiç bişiyim yok bu kiloylada almak istemiyom zamanım daralıyo ne yapcam ben yaa
çok teşekkür ederim cnm bende seni tebrik ederim 1.400ar müthiş bir rakamsenacım inan okurken bende duygulandım tebrikler canım rabbim bizlerede nasip eder ogünleri inş. Kilo bildirimi yapıyım başlangıç:85 geçenhafta:83 buhafta:81,6:) giden:1.4:) toplamdagiden:3.4 hedef;60
teşekkürler cnm bu bnm için çok şey demek ..tebrik ederim kısa sürede 6tılı rakamları gördün :81::81:
sena tebrikler canım ya valla kaçamaklı kaçamaklı verdin kiloları ben hala yerimde sayıyorum:26:
teşekkürler cnm elimden geldiqince dengelemeye çalışıcam..Ceylan tebrikler,inanılmaz fark var fotoğraflar arasında..Bir de çok güzel toparlanmış,sporla verildiği belli oluyor.Bizim de böyle fotolarımızı yükleyeceğimiz günler gelecek inşallah
Hoşgeldin aramıza ablacım
Burada herkese yer var..Adın neydi?
İnşallah canım :78:
Tebrikler canım,ilk hafta böyle fazla veriliyor,harika bir duygu değil mi?
Tebrikler zeynepçim,adım adım ilerliyoruz hedefimize
Sena tebrik ederim
Ben sanki 7 li rakamlara düşmüş gibi oldum yazını okurken,nasıl heyecalandım
Allahım sana bu günleri gösterdi ne mutlu sana,kıymetini bil..Bu haftadan korkuyorsun ama unutma sen istemezsen hiç bir şey olmaz..Yanın da form ürünleri götür orada onları ye..Ya da yapılanlardan yarım porsiyon ye hep,sporunu yükselt..Bak o 400 gr ne olduğunu anlamadan geri gelir yoksa
Nehirim günaydın
İşte senin ileride başarı öykünde gururla anlatacağın an burası...Diyetime uyduğum halde artı çıktım,ama ben yine de vazgeçmedim azmetti ve verdim diyeceksin..Emin ol o zaman çoook gurur duyacaksın kendinle..Biliyorum zor ama sadece biraz sabır..
Tebrikler canım
Banucum sen güçlü kadınsın,biliyorsun zaten neden artı da çıktığını o yüzden en doğru hareketleri yapacağını biliyorum,haftaya inşallah..
Kilo Bildirimi
Kızlar 1.5 olsaydı daha iyi olurdu ama buna da şükür.1 kilonun üstündeki her rakam uyar bana
teşekkürler cnm elimden geldiqince dengelemeye çalışıcam..Ceylan tebrikler,inanılmaz fark var fotoğraflar arasında..Bir de çok güzel toparlanmış,sporla verildiği belli oluyor.Bizim de böyle fotolarımızı yükleyeceğimiz günler gelecek inşallah
Hoşgeldin aramıza ablacım
Burada herkese yer var..Adın neydi?
İnşallah canım :78:
Tebrikler canım,ilk hafta böyle fazla veriliyor,harika bir duygu değil mi?
Tebrikler zeynepçim,adım adım ilerliyoruz hedefimize
Sena tebrik ederim
Ben sanki 7 li rakamlara düşmüş gibi oldum yazını okurken,nasıl heyecalandım
Allahım sana bu günleri gösterdi ne mutlu sana,kıymetini bil..Bu haftadan korkuyorsun ama unutma sen istemezsen hiç bir şey olmaz..Yanın da form ürünleri götür orada onları ye..Ya da yapılanlardan yarım porsiyon ye hep,sporunu yükselt..Bak o 400 gr ne olduğunu anlamadan geri gelir yoksa
Nehirim günaydın
İşte senin ileride başarı öykünde gururla anlatacağın an burası...Diyetime uyduğum halde artı çıktım,ama ben yine de vazgeçmedim azmetti ve verdim diyeceksin..Emin ol o zaman çoook gurur duyacaksın kendinle..Biliyorum zor ama sadece biraz sabır..
Tebrikler canım
Banucum sen güçlü kadınsın,biliyorsun zaten neden artı da çıktığını o yüzden en doğru hareketleri yapacağını biliyorum,haftaya inşallah..
Kilo Bildirimi
Senacım nehir 300 gr artı çıktı zaten ona üzülüyor :26:
artımı:26::26::26:
Kilo Bildirimi
nhrcim üzülme canını sıkma kırılma noktan olmasın böyle böyle gidecek haftaya daha fazla vericen inan
evet yanlış okumuşum ama dediklerimde yanlış bişey yok nehir az kilo verdiqindede üzülüyor faceden hep yazıyorum ama sanırım nehir birden kilo vermek istiyor ve bu onu olumsuz etkiliyor konsantre sorunu olduqunu düşünüyorum..Sen de şaşırarak çok yardımcı oldun yani
canım tebriklerrr
inş. canım ya inş.
sena ben 300 gr artıdayım canım sen yanlış gördün sanırsam:26:
bende bıldırımı yapayım :
baslangıc:93
gıden:1kg
simdi:84
gecen hafta:85
hedef:65-70 olabılır.....
1kg 1kg dır dımı ama
Canım 1 kilo vermisşin,hala üzülüyorsun artık bir şey demiyorum sana..Tek diyebileceğim geçmişi aç da bir oku bakalım insanlar 500 gr vermek için nasıl çırpınıyor..haftada 300 gr verdiğine sevinen var..Daha da bir şey demiyorum
yok zaten yeni gelen müşterilerimizin 2 hafta paylaşım ve bildirim yapma zorunluğu var
sonrasın da listeye girmeye hak kazanıyorlar şekeriimm
bence yetersiz
neden diyceksin
bütün besin guruplarından almalısın 1 gün içinde
o gün alamassan ertesi gün telafi etmelisin şekerim
mesela sabah peynirli yumurtalı kahvaltı
meyve
protein
sebze
karbonhidrat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?