80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sena ben başladığımdan beri kalori hesabı yapıyorum kalori diyeti yani...arayış içinde değilim ki canım..karbon diyeti bana uygun değil zaten kollestrolden dolayı..yani diyet değiştirmedim ben hiç.oo ilk başlardaydı karbonla kalori diyeti arasında kalmıştım ama kaloriye devam ettim..

başlangıç kilo : 86

geçem hafta :68.300

bu hafta :67.700

giden :600 gr.

toplam giden : 18.300

hedef : 65

toplam spor : 130 dk.:81:

kızlar kilo veren herkesi canı gönülden kutluyorummm veremeyen arkadaşlarda haftaya inşallah daha fazlasıyla verirler

ceylannnn o ne büyük değişim ooo bayıldım bittim yaaa göbek mide hiç bişiy kalmamış harika toparlanmış vücudunn maşallah

Hosbulduk Lilium, benim adim Junon:) Haziran ayina ismini veren tanrica:)

Arkadaslar ne guzel vermissiniz bu hafta, Allah ziyade etsin hepimiz tig gibi olalim diyorum

kızlar bu sabah regli oldum ama buna ragmen çok şükür 600 gr verebilmişim.nasıl sevindim anlatamam :81:ama sabahtan beri agrı çekiyorum çok sancılı geçiyor bu ayy neden oldu anlamadımm yerimden kalkasım gelmiyor acayip kendimi keyifsiz ve halsiz hissediyorumm

ÜZÜLME ama bişey diycem bir tahlil bişiy yaptıorsana nehircim sebebini öğrenirsen belkim ona göre davranırsın canım....bende takır takır kilo veren biri değilim bende kaçamak yapmadım ama verememeişim ..enteresan ...ama regl oldum bu sabah ben belki onun bir etkisi vardır ..

günaydııın günaydıııııınnnnnn herkese günaydın...

böyle sırıttığıma bakmayın kızlar kilo veremememişim çok ama çok çok enteresan,kaçamak yok,aburcubur yok,sipoooor bile yaptım ama verememmişim..:26::26: bu sabah regl oldum...inşallah ondandır diyorum ve obez omadığım için,hastalıklı bir kilolu olmadığım için allahıma şükrediyorıummm.. olsun canım saolsun napim anacım...bende tirot var ve hastalandım bunlara bağlıyorum...yoksa taş olsa eriridi :86:

Kızlar bir şey soracağım bana bir akıl verin ya
Çok yakın bir arkadaşım var,çok severim ama sağolsun biraz ukaladır.Benim eşimde de onunkinde de herkes de olduğu gibi artı ve eksi yönler var.Ben ne zaman eşimle bir tartışmamı anlatsam "aaa benim eşimle hiç öyle bir şey olmaz aramda" filan der..Sizce bu normal mi?..Ama o bir tartışmasını anlatsa ben hiç demem aa olur mu öyle şey diye garipsesem bile.Saçma çünkü her ilişkinin dinamiği farklı.En sonunda söyledim bugün,karşılaştırma yapma bu çok saçma ve kırıcı bir şey dedim tartıştık.
Ben mi yanlış düşünüyorum,normal mi bu sözler lütfen söyleyin ya delireceğim :26:

derya
çok yakın arkadaşlar arasında böyle şeyler oluyor zaman zaman...zamanla aradaki ilişkiler eskiyebiliyor yada beklentiler arttığı için yanlış anlaşılmalar olabiliyor...ben bu trz şeyleri çok normal buluyorum..o insanı gerçekten seviyorsan oda seni seviyorsa,gerçek bir dostluksa aranızdaki bu tip sürtüşmeler kaçınılmaz olmakla beraber sonu tatlıya bağlanarak bitmeli..ben sevdiğim bir insanı kaybetmemek için son gücüme kadar çabalarım..eğer hiçbişey yapmıyorsam o insanı yeterince sevmediği içindir...demem o ki bence birbirinizi olduğunuz gibikabul edin...anlayışlı olun bana çok saçma geldi tartışma nedeni tabii ordaki atmosferi çok iyi bilemesemde yaşadığınız şeyi, tahmin edebiliyorum...

sevgi

evet canım gerçekten çok samimiyetle yazıyorum,çünkü kendimi senin yerine koyarak düşünüyorum..empati kuruyorum...böyle anlattıkların yüreğimde incecik bir sızı bırakıyor...keşke daha fazlasını çok daha fazlassını yapabilsem canımmmm... seni seviyorum..

deryacım üzülme canım.arkadaşının tutumu hoş değil nispet yapar gibi aaa biz hiç böyle bişey yapmayız demek ne kadar anlamsız.sen söylediğinde ne tepki verdi ne dedi merak ettim özür dileyip yaptıgının farkına vardımı yoksa kendince kendini haklı çıkarmıştır diye tahmin ediyorum ukala insanlar hiçbizaman geri adım atmazlar çünkü

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyor ve devamını diliyorum....
ben şimdi mutfağa gidicem sabah pazara gittim pazardaki tüm otları eve getirdim bakalım bu hafta bol bol ot yiyecem o otları yıkaması var birde amaninnnnnn neyse kızşar gelirim az sonra

Tepki verdi,hayır ben karşılaştırma yapmadım,sen neden alındın hiç anlayamadım dedi ama bilmiyorum hiç hoş gelmiyor bana..Çünkü o anda zaten karşındaki hüzünlü,kırgın,belki ilişkisinin muhasebesini yapıyor tam o anda kendinden örnek vermek ne işe yarayacak ki onu anlamıyorum..Detayını anlatsam söylediği gerçekten çok kırıcıydı.Ben hiç yapmadım,kendimden örnek vermedim çünkü herkesin ilişkisi kendine doğru ve güzeldir.Elma ile armut kıyaslanmaz ki..Zaten tüm ilişkilerim de hep ben aykırı düşünüyorum,kaderim herhalde..

herkese günaydddınnn hayırlı cumalarr
kilo veren herkesi tebrik ediyorum nehir abla artıdaymıssn ama üzülme o seninde dedigin gibi wc ye gidememenden kaynaklanıo yarın sabah bidaha tartıl bakalım...

burdayım bundan sonra sena ablacım senide cannııı gönüden tebrik ediyorum hatırlıyomusun sen 80 den 79 inerken yani 79 u gödükten sonra 2 tabak mantı yemiştin kutlama niyetinde ve sonra kilon hemen 80 lere döndü ve bu direniş 1 aya yakın sürmüştü ve hatta sen yaptıgım kaçamagın bedelini ödüyorum 1 aydır bucudum direnişte falan demiştin inşallah bunda olmaz öle bişey sen yinede dikkat ettt

Deryacım verdigin kilodan dolayı tebbrik edıyorum senii
arkadaş meselesine gelince bazen yakın arkadaş die düşündügümüz herşeyimizi paylaştıgımız insanlar aslında biim düşündügümüz kadar yakınımız olamayabiliyorlar buna benzer bi olay benımde basıma geldi kıyas eden insanlar genelde kompleksli insanlardır ve bi şekilde karsısındakini yermeye çalışırlar..Sende bundan sonra eşinle olan durumlarını ona pek anlatma zaten kırıldıgınıda söylemssin inşallah bidaha tekrarlamazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…