- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
üzülmedimkıaksıne sevınıyorum canım
Nehir
Canım sana dün facedede söyeldim senin tek problemin hala daha arayış içinde olman.. hala daha hangi diyeti yapsam diye kararsız kalman.. bu dengeyi bozar canım.. yukardada yazdıqım gibi sabırlı ol vücut zaman zaman direnişe geçer tutar kiloyu vücudunuz şaşırtmak için bişeyler yap 2-3 gün et aqırlıklı beslenebilrisin vücudun direnci çok güzel kırılıyor yada tam tersi bir gün boyunca börek çörek tatlı ye dene bakalım hangisi vücut direncini kırıcak sonra normal beslenmene dönersin akşam yemeqinden sonra bitki çayı ve sudan başka bişey yeme ve yemeqini erken ye 1-1.5 ay direnen vücutlar oloyr gördük bunları hep sabırlı ol moralini bozma bu hafta artıdaysan haftaya birden gider hadi bakalım önümüzdaki hafta yeni bir hafta bu haftayı unutup yeni haftaya konsantre oluyoruz cnm
Herkese merhaba cumanız mübarek olsun arkadaşlar
Canım 1 kg 1 kgdır di mi ama yazıp sonuna ağlayan surat koymuşsun..Pek sevinç ifadesi gibi gelmedi bu bana :44:
Hosbulduk Lilium, benim adim Junon:) Haziran ayina ismini veren tanrica:)
Arkadaslar ne guzel vermissiniz bu hafta, Allah ziyade etsin hepimiz tig gibi olalim diyorum
Aramıza hoşgeldin sağlıklı kilo vermelerHosbulduk Lilium, benim adim Junon:) Haziran ayina ismini veren tanrica:)
Arkadaslar ne guzel vermissiniz bu hafta, Allah ziyade etsin hepimiz tig gibi olalim diyorum
günaydın kıslarrr
başlangıç 81
geçen hafta 78
bu hafta 78,3
gelen +300
toplamda giden 2,70
bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama + 300
çok moralim bozuldu ya 75 i göremicekmiyim acaba
ben bu işi kıvıramıcam sanırım ya kaçamak yapıyom artıdayım yapmıyom yine artıdayım böle olunca isteğimde gidiyo karnımı bi görseniz davul gibi şişyazda geliyo işe giyecek yazlık hiç bişiyim yok bu kiloylada almak istemiyom zamanım daralıyo ne yapcam ben yaa
Kızlar bir şey soracağım bana bir akıl verin ya
Çok yakın bir arkadaşım var,çok severim ama sağolsun biraz ukaladır.Benim eşimde de onunkinde de herkes de olduğu gibi artı ve eksi yönler var.Ben ne zaman eşimle bir tartışmamı anlatsam "aaa benim eşimle hiç öyle bir şey olmaz aramda" filan der..Sizce bu normal mi?..Ama o bir tartışmasını anlatsa ben hiç demem aa olur mu öyle şey diye garipsesem bile.Saçma çünkü her ilişkinin dinamiği farklı.En sonunda söyledim bugün,karşılaştırma yapma bu çok saçma ve kırıcı bir şey dedim tartıştık.
Ben mi yanlış düşünüyorum,normal mi bu sözler lütfen söyleyin ya delireceğim :26:
deryacım üzülme canım.arkadaşının tutumu hoş değil nispet yapar gibi aaa biz hiç böyle bişey yapmayız demek ne kadar anlamsız.sen söylediğinde ne tepki verdi ne dedi merak ettim özür dileyip yaptıgının farkına vardımı yoksa kendince kendini haklı çıkarmıştır diye tahmin ediyorum ukala insanlar hiçbizaman geri adım atmazlar çünkü
Günaydın kızlarrrrr
Çooookkkkkkk mutluyumm 10 yıldan sonra 6lı rakamları gördüm Rabbime şükürler olsun inşallah herkes istediqi kiloya iner sabah baskülde 6lı rakamı görünce gözlerim doldu bnm için bir hayeldi mutluluqumu anlatacak bir sözcük bulamıyorum 6lı rakamları görmemle beraber toplamda verdiqim kilo 20.400qr olduu
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
bu hafta 69.6
giden 900qr
toplamda giden 20.400
hedef 60
tek üzüldüqüm şey bu hafta full dışardayım ve hep hamurişi olacak hatta salı çarşamba yatılı kalıcam Allahım beni koru yarabbim ..
Hosbulduk Lilium, benim adim Junon:) Haziran ayina ismini veren tanrica:)
hosgeldin canımm bende dün geldim yeniyim ismin cok degişik ilk defa duyuyorumm ama kulaga hoş gelıo
Kızlar bir şey soracağım bana bir akıl verin ya
Çok yakın bir arkadaşım var,çok severim ama sağolsun biraz ukaladır.Benim eşimde de onunkinde de herkes de olduğu gibi artı ve eksi yönler var.Ben ne zaman eşimle bir tartışmamı anlatsam "aaa benim eşimle hiç öyle bir şey olmaz aramda" filan der..Sizce bu normal mi?..Ama o bir tartışmasını anlatsa ben hiç demem aa olur mu öyle şey diye garipsesem bile.Saçma çünkü her ilişkinin dinamiği farklı.En sonunda söyledim bugün,karşılaştırma yapma bu çok saçma ve kırıcı bir şey dedim tartıştık.
Ben mi yanlış düşünüyorum,normal mi bu sözler lütfen söyleyin ya delireceğim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?