Ya bi şey soracağım hep unutuyorum ,şu zayıflama eşofmanlarının ya da yürürken vücuda sarılan folyoların bi yararı varmı kızlar yani sadece su kaybı mı yoksa terle birlikte toksinler vs.. atılıyomudur deniyim mi?
Yaaaa offf bana da bi şeyler oluyor kızlarrrr.. 2 gündür neredeyse 1 kiloya yakın kilo almışım vereceğime alıyorum sinir geldi,şevkim kaçıyor resmen! Bi iki küçük kaçamakla 1 kilo alınırmı ya yemedim ben 7000 calorilik bi şey..Verdikçe nasıl insan gaza geliyorsa aldıkçada morali bozuluyor yiyesi geliyor valla bu arada acayip iştahım arttı niye acaba?
ayl,ncim sanırım ne yazıkki haklısın demekten başka çarem yok :))) kimseler girmiyo baksana..
canlarim ben girmeye calisorum ama bu hafta sinav haftam:)
valla abla dikkat ettimdee listede belki 20 kisi vr ama cat patlasin 7 kisi giriyo, birtek cuma günleri kilolarini sölüyolar bitti :)) buna bi cqare bulakk :)
lülülülü kötükedihüso ne çaresi bulcakmışın bakıyım
dil mi düsünceyi etkiler
düsüncemi dili :))
sinavim var saat 6 da :) ooof pooof calismaktan skldm
canım sınavlarında başarılar
ayl,ncim sanırım ne yazıkki haklısın demekten başka çarem yok :))) kimseler girmiyo baksana..
allahım eve bayıldım yaa... bu kadar bakımlı, bu kadar otantik, bu kadar şahane ,şık.. yöresel bi ev.. herşey her obje tarih kokuyo sanki.. ama bi o kadar da bakımlı ve temiz... urfanın tarihini yansıtıyo.. herkes bayıldı yarışmacılardan... öldü,bitti herkes valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?