80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhab ablalarim doldu burasi bak bebeq abla herhalde hisettiler hehe

canım zayıflama eşofmanları hk duyduğum şu ; giyip spor yada yürüyüş yapıyor kilo veriyorsun ama metobalizmayı tersten çalıştırdığı için sağlıklı bir kilo veriş olmuyor sonra tekrar o kilolar alınıyor giyen arkadaşım oldu aynen anlattığım gibi oldu.

hahaha ayyy ablam hic gülesim yoktuuu kaydirigubbakcemile3
herkesin basina gelicek bu rjim esasinda merak etme
TOPARLANNNN klava:

ayl,ncim sanırım ne yazıkki haklısın demekten başka çarem yok :))) kimseler girmiyo baksana..

ayl,ncim sanırım ne yazıkki haklısın demekten başka çarem yok :))) kimseler girmiyo baksana..

valla abla dikkat ettimdee listede belki 20 kisi vr ama cat patlasin 7 kisi giriyo, birtek cuma günleri kilolarini sölüyolar bitti :)) buna bi cqare bulakk :)

birer birer dökülmeye başladılar aylincim bak..

lavitacım sen sınavlarına çalış kuzum... sen giremesende olur da.. burda sen ben ve birkaç kişiden ibaret değiliz ki... listeye baksana... çoüunu kaç gündür görmedim ben.. gören varsanolur söylesin... :)))

handeryacım olur canm böyle şeyler.. bende veremedim bu hafta diyodum ama 2 senedir içine giremediğim 46 beden bi pantolonum vardı.. bugün giydim onu.. öldüm sevinçte valla yaa.. anlatamam... bu hafta veremezsen bidahaki hafta olur.. ama kaçamaklarında bi sınırını koy da hazır veriyoken durmasın metabolizman...

bugün yediklerimi yazayımda
SABAH yöresel bir kahvaltı olunca kalori hesabı yapamadan ii bir kahvaltı yaptım
1 dom, 5 zeytin, otlu peynir, yarım kibrit kutusu kaymak, bal sıcak pide PıŞMANIM şekersiz çay
öğlen bir bardak ayran, yarımtavukbüftek ızgara
ara şekersiz çay, 2 kuruincir, 7-8 tane leblebi şekeri bu nasıl gündü off offfff
akşama pırasa düşünüyorum
1,5 lt su 25 dk yrüyüş

kızlar gitmiş lavitacım sende kesin ders çalışıyorsundur sana ii çalışmalar bende çıkayım biraz ders çalışayım sonra grşrz

merhaba yağmurcum.. ben pazartesi akşamından beri girebiliyorum valla.. ama google da çıkan her sonucu deniyorum :)))

ayy bende yemekteyizi izliyorum... kıymalı ağzı yumukmuydu neydi bi börek yapıyo adam... kızartıyo.. offf... bittiğim ann :)))

allahım eve bayıldım yaa... bu kadar bakımlı, bu kadar otantik, bu kadar şahane ,şık.. yöresel bi ev.. herşey her obje tarih kokuyo sanki.. ama bi o kadar da bakımlı ve temiz... urfanın tarihini yansıtıyo.. herkes bayıldı yarışmacılardan... öldü,bitti herkes valla...

Al benden de o kadar canım ya gerçekten çok otantik.. ben kapadım tv yi baktıkça olmayan iştahım kabarıyor sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…