80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim berracım
Haklısın dediklerinde..
Zaten dosta tövbeliydim,yakında arkadaşa da tövbe edeceğim zaten :26:

kızlar hep geliyorum aklımd abişeyler var yazmadna çıkıyormmm kafam dalgın
berranur
hoşgeldin cnm aramıza kaçtır yzıcamm unutup çıkıyorum

derya
cnm malesef oluyor bu tarz şeyler bende hiç hoşlanmam karşılaştırma yapılmasından
herkesn yörüngesi farklı sonuçta ama nabza göre şerbet vermeyi ögrenidm artık benn herksee aga paşa diyceksin , bazı inansanlar varki inann kendi dogrularını sanada kabul ettirmeye çalışıyorlarr es kiden yok filan derdimm ama şimdi hiç dmeiyorum vallaaa hklısın diyorumm

ceylan

cnm süpersin tebrikler....

izloşşşş kuşum bugün snei gördüm rüyamdaa
hayırdır inşş
sen bana diyorsun ki gel annemlere gidelim filan bendee ,yok diyorum izlem iki çocukla rahat edemem diyorum ,ya nedne diyosun illaki gidleim bak annmlerr çokk rahat insanlar çok rahat edersin diyorsun neyse seninle giidyoruz,

yaşlı bir kadın var zayıf o hastaymış yatıyor yataktaa,sonra kardeşin filan var ,benim çcoukları yatırıyoruzz annenlerinn salonaa
odaya gidiyoruz oturyoruzz böyle bir dolap var evde açı sarı renktee kardeşinde onun önünd eduryor biz bişiyler konuşuyoruzzz

sonra eşim bi pc parçası araştıryormuş annenlere hadiye geirmek için ne alakaysa kuupaçalarr rüyama giriyor artıkın
hayır olsun inşş

bugün sabahin köründe disciye gitti,doktor diyorki cokmu sekerleme yiyorsun dislerin gecen sefere bvakarak dahada cürüyor diyor,bende hayir diyetteyim diyemedim :)) arada oluyor kacamaklar dedim.cikisda bir magazadan tunik aldim mor ,yarin dügün var onu giycem..

izlem ben bu hafta cok az verdim sen beni solladigin kesin ,neyse artik haftaya yetisirim sana INSALLAHHHH

Son düzenleme:
herkese selamlar bende katılmak istiyorum ve şuan kilom 89.4 yaklaşık 1 haftadır kalori hesabı artı spor yapmaya çalışıyorum ve 2 gündür doğadan form çayı kullanıyorum 1 hafta önce kilom 90.6 ile 91 arasındaydı sanırım iyi gidiyor ama biraz sabır istiyor. geçmiş yorumları okudum 90lar 80lerden 60lara düşenleri tebrik ediyorum muhteşem birşeydir herhalde inşallah banada nasip olur.

yeterki sabır et canım benim gibi sabırsız herşeyden çabuk sıkılan biri bile verebildiyse herkes verir canımmm

ilkaycım tahlillerimi düzenli yaptırıyorum canım kollestrol ışında hepsi güzel ....

derya sıkma canını canım inan eşler arasında herşey yaşanıyo isteyerek yada istemeyerek...arkadaşlar arasında muhabbet gırgır şamata olarak kıyaslama yapılabilir belki ama arkadaşının tavrı hoş değil bence...ne o öle nisper yapar gibi ya herkesin huyu farklıdır ve hiç kimse 4*4 değildir bence...

banucum hayır olsun inş.

herkese selamlar kızlar kilo verenleri kutluyorum veremeyenlere üzülüyorum emekleriniz çabalarınız boşa gidiyor gibi görünsede eminimki bi anda daha fazla verceksiniz benimde öyle oluyodu çünkü

kızlar inanırmısınız bugün tartıldım 67.4 çıktım diyeti bıraktım ama diyet beni bırakmadı sanırım:) spor yapıyorum değişik hareketler sınıftada öyle bi akım başlattım saat 9 gibi hadi kızlar diyorum sabah sporumuzu yapalım 10-15 dakika:) iki tane arkadaşım var biri tekvandocu biri balerin iyi biliyolar bu işi hareketleri falan ama şu yanlar için o bölgesel çalışmayı yaptım dün şuan yanlarım acayip ağrıyor bugün yine yapıcam şimdi öğle yemeklerini yemiyorum artık portakal havuç falan yiyiyorum o yüzden veriyorum sanırım mutluyum.. diyet psikolojisi altında olmadan kilo vermekte güzelmiş

ceylancım bu arada çok güzel olmuşsun sporla verdiğin çok belli çok fit görünüyosun

asi h.g

feryal eriyorusunn yavaş yavaş deseneee
beslenme şeklini degiştirmek gerekiyor arada

Feryal bize de öğretsene şu hareketleri ya çok merak ettim.Zaten spor yapamıyorum bari onları yaparım.Tam benlik yani yanlar için lütfen göster

kızlar benimde yanlarım ve göbegim var ya
neypsakta eritsek bunları:44::44::44:

asi h.g

feryal eriyorusunn yavaş yavaş deseneee
beslenme şeklini degiştirmek gerekiyor arada

sanırım öyle banu abla

Feryal bize de öğretsene şu hareketleri ya çok merak ettim.Zaten spor yapamıyorum bari onları yaparım.Tam benlik yani yanlar için lütfen göster

hımm nasıl anlatsam şimdi derya abla gerçekten kolay ama işe yarar bişey ben çok sevdim yani tam yanlardaki kasları çalıştırıyo bunu farkettim ağrımasından dolayı böyle ayaktayken ellerini yukardan birleştiriyosun 50 kere sol yanına 50 kere sağ yanına eğilip kalkıyosun yana doğru yani anlatabildimmi bilmiyorum ama acıyı hissetceksin bide bacaklardaki selülitler için var o çok basit dik durup ellerini öne tutup oturup kalkıyosun 50 kere 100 kere yapabilirsin sonra bişey daha var göbek için mekikten daha etkiliymiş şimdi ben anneme aldım yanıma bi kişi olması gerek o ayakta duruyo ben yatıyorum düz olarak önüne bacaklarından tutup kendimi kaldırıyorum biraz sonra ayaklarımı birleştirip havaya kaldırıyorum 20 kereden fazla yapamadım bunu gerçekten bu 3 haketekle acıyı vücudumda hissettim ağlama derecesine geldim ben bide alışkın değilim spora arkadaşlarım çok alışkınlar hele biri çok esnek neler yaptı dahada yani ben yapamam ben bu 3 hakeketi çok sevdim en çok baya yararını görmüş arkadaşlarım

dizlerini kırmıyorusn ikk harektte dimi feryal
göbek için olanda ii mekik çekiyorusn birinin yardımı ile anladıgım kadarı

Canım ilk hareket geçen sene yaptığım bir programda vardı duymuşsundur mutlaka callanetics var ya onda.İkinci hareketi denemiştim eskiden çok zor gelmişti,bacaklarım titriyordu vazgeçmiştim
Üçüncü hareket de anladığım kadarı ile benim belim için çok sakat..
Ben bir ve ikiyi yapmaya çalışacağım mutlaka.Özellikle biri her gün 50 sağa 50 sola yapsam o bile kardır.Çok teşekkür ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…