gün içinde aralıklarlamı yoksa bir seferdemi 100-150
asl86 sen yenisin herhalde.kac kgsin ,boyun kac
ben aslında üye olarak eskiyim fakat konuda yeniyim boyum 1.64 ve kilom 89.4 hedefime daha çooook var bu arada bende bitki çayını şekersiz tüketiyorum 2 gündür
ayni boydayiz.bende buraya üye oldugumda baslamisdan 1 ay önce baslamisdim .benim genel sorunum göbek,bel,aslinda kilomun sayisi iyi bana göre ama bacaklarimdan kollardan cekilmis yaglar göbegimde birikmis... normalmi almisdin kilo yoksa hamilelik felan arkasina kalanlarmi
ay evet berranur...rakipim benide merakda birakti....izlemmmmm hadi catlicam meraktan
kuzuumm senin canın saolsunngünaydııın günaydıııııınnnnnn herkese günaydın...
böyle sırıttığıma bakmayın kızlar kilo veremememişim çok ama çok çok enteresan,kaçamak yok,aburcubur yok,sipoooor bile yaptım ama verememmişim..:26::26: bu sabah regl oldum...inşallah ondandır diyorum ve obez omadığım için,hastalıklı bir kilolu olmadığım için allahıma şükrediyorıummm..olsun canım saolsun napim anacım...bende tirot var ve hastalandım bunlara bağlıyorum...yoksa taş olsa eriridi :86:
wallahi hayatım ne kadar tanıyorsun bilmiyorum amaKızlar bir şey soracağım bana bir akıl verin ya
Çok yakın bir arkadaşım var,çok severim ama sağolsun biraz ukaladır.Benim eşimde de onunkinde de herkes de olduğu gibi artı ve eksi yönler var.Ben ne zaman eşimle bir tartışmamı anlatsam "aaa benim eşimle hiç öyle bir şey olmaz aramda" filan der..Sizce bu normal mi?..Ama o bir tartışmasını anlatsa ben hiç demem aa olur mu öyle şey diye garipsesem bile.Saçma çünkü her ilişkinin dinamiği farklı.En sonunda söyledim bugün,karşılaştırma yapma bu çok saçma ve kırıcı bir şey dedim tartıştık.
Ben mi yanlış düşünüyorum,normal mi bu sözler lütfen söyleyin ya delireceğim :26:
sakın böyle deme, kendini rahatlatTeşekkür ederim berracım
Haklısın dediklerinde..
Zaten dosta tövbeliydim,yakında arkadaşa da tövbe edeceğim zaten :26:
anaaaammm canım yaa içine mi doğdu nedirizloşşşş kuşum bugün snei gördüm rüyamdaa
hayırdır inşş
sen bana diyorsun ki gel annemlere gidelim filan bendee ,yok diyorum izlem iki çocukla rahat edemem diyorum ,ya nedne diyosun illaki gidleim bak annmlerr çokk rahat insanlar çok rahat edersin diyorsun neyse seninle giidyoruz,
yaşlı bir kadın var zayıf o hastaymış yatıyor yataktaa,sonra kardeşin filan var ,benim çcoukları yatırıyoruzz annenlerinn salonaa
odaya gidiyoruz oturyoruzz böyle bir dolap var evde açı sarı renktee kardeşinde onun önünd eduryor biz bişiyler konuşuyoruzzz
sonra eşim bi pc parçası araştıryormuş annenlere hadiye geirmek için ne alakaysa kuupaçalarr rüyama giriyor artıkın
hayır olsun inşş
bugün sabahin köründe disciye gitti,doktor diyorki cokmu sekerleme yiyorsun dislerin gecen sefere bvakarak dahada cürüyor diyor,bende hayir diyetteyim diyemedim :)) arada oluyor kacamaklar dedim.cikisda bir magazadan tunik aldim mor ,yarin dügün var onu giycem..
izlem ben bu hafta cok az verdim sen beni solladigin kesin ,neyse artik haftaya yetisirim sana INSALLAHHHH
ooohhhh yee yeeebirtane kinder pinguin yedim .bildirim yaptimda sanki ne olduysa rahatlamis gibi indirdim birtane mideye,sanki 1-2 kg verdimde ödüllendiriyorum kendimi
izlem nerde kalddii çatlıcam o kaç kilo verdii
yapışmaz tatlım yapışmazzTABİKİ HAMİLELİK OĞLUM15 AYLIK BEN 96 KİLO İLE DOĞOM YAPTIM VE ANCAK BU KADAR YANİ 6-7 KİLO İNEBİLDİM KALAN KİLOLAR ÜZERİME YAPIŞTI RESMEN KENDİMİ HİÇ İYİ HİSSETMİYORUM YANİ BU ŞEKİLDE...
valla bende catladım canım
ya bide şu kurbagalar nie çıkıo anlamadım gitti vallaa:44::44:
kuzuumm senin canın saolsunn
yavaş ve emin adımlar
ben geldiğimde çocuklara ben bakıcam sen ırmak kenarında 5 tur atıcan
57ye düşemessensen bilirsin
wallahi hayatım ne kadar tanıyorsun bilmiyorum ama
orası küçük yer genede bağlantını koparma
arkadaş olduğunuza göre paylaştığınız aynı yönleriniz olmalı ki
iyi zaman geçiriyosunuz sinirlenmeden bir şekilde yanlışını söylemelisin
belki farkına varmıyordur zaten konuşmuşsunuz ama
bir şekilde daha sakin sohbet ederek konuşmanızı öneririm
sen aykırı düşünmüyorsun onun yaptığı şey yanlış kıyaslama yapılmaz böyle şeylerde
sakın böyle deme, kendini rahatlat
sakin olmaya çalış, doğru seçilmiş arkadaş dünyanın en güzel
şeylerinden biridir
anaaaammm canım yaa içine mi doğdu nedir
bugün anneme gidem dedim eşşek kocama izin çıkmadı
oğlunu özlermiş karısını özlermiş
bugün gideyim pazar döneyim senide yanlız bırakmam pazar pazar diye plan yaptım
suya düştü
bu arada yatan yaşlı kadın ananem grip olmuş bikaç gündür yatıyor
inşallah çabuk atlatır çocuk gibi yaa bi hasta olsun hiç bişey yediremessin
annem garibim öyle bir ilgilenir kii tuttuğu altın olsun
foto isterizzz
hahhhhahha
yetişte görem
ooohhhh yee yeee
o yetmez az daha yee
meraklandın mı ciciiimmm :82::82::82::80::79::79::80:
bugün bi sürü degisik sey yedim su vitamin alma saglikli beslenme konusu yüzünden insallah fazla olmamistir
sabah: 1 bardak sirke suyu, 1 bardak yesil cay, 1 dilim kepekli ekmek, 1 ince dilim light beyaz peynir, 4 ince dilim salatalik
öglen: 1 kücük kase yagsiz tuzsuz pilav üstüne birazcik sebze sosu, 1 kücük kase karnibahar, 4-5 dilim patates kizartmasi (kizartma iyi diil biliyorum ama cok güzel koktu bi kac tane aldim)
aksam yiiceklerim (saat 6 gibi): 2 tane minik etimek, 1 bardak süt
ve 2 litre su
kizlar menü böyle iyi mi sizce? öglen yemegi cok mu olmus? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?