izlem acaba 66 yami cikti nesöylemedigine göre
60 sayisini gördügü kesinde ,fazlasini bilemem....
izlem tebrikler ncm 5 li rakamlar seninle haftaya:)
izlem tebrik edıyorumm kapının eşşigine geldin dayandınn az kaldııııııı 5 lerree
şimdi çıkmam lazım kkilo veren herkesiii canı gönülden kutluyorummm darısı benim basıma aksama girip menümü yazıcegimm
Sabah
1 simit 240
1 şekerli çay 40
1 meyveli eti top kek 100
öğle
meyveli soda 75
50-60 gr kaşar 150
2 dilim ekmek 180
1 portakal 50
ve iş yerinde arkadaşlar tatlı ikram etti az bişey yedim ama yinede 200 kcal yazayım fazladan
toplam 1035
ceylan süper kilo vermişsin canım ama sanki bana 49 falan çok gibi geldi,yani bu kilon 65 se 49 halini düşünemiyorum....bu şuan ki halim 67 kg
bu da eski halim tam olarak bilmiyorum burda kaç kiloyum ama yine 85ten yukarıdır kesin
aynen katılıyorum ilk bir ay hiç gitmedi bende de bu tip değişiklikler yapınca vermeye başladım...işte hiç moralini bozmadan devam etmen gereken nokta tam burası...
oluyo bazen kilo verme durur...hiç aldırma..diyetine küçük yenilikler ekleyebilirsin..
biraz hareketlerini arttır...mesela su içiyormusun bilmiyorum ama 2,5 3 lt su tüketmeyi unutma..mümkünse bunun 3-5 bardağı sıcağa yakın olsun...yememezlik etme sağlıksız kilo verirsin..bi de kabızlık var mı??eğer varsa sabah 2-3 kuru kayısıyla başla güne..üstüne 1 bardak sıcağa yakın limonlu su iç..
bi de bunları dene bakalım inş faydası olur..
kayısı bende de etki etmedi nehirciğim,bitki çayları çok işe yaramıştı,şimdi oınlarda fayda etmiyor ,değiştiriem bakalım...evet canım ama ben daha öle aman aman kilo vermedimki neden duraklama oluyo anlamadım...kayısı bana etkili olmuyo canım ya yinede teşekkürler...
çok iyi canım ,yalnız sen hapı ne kadar kullandın bıraktın ki 1 den fazla gitmesi gerekirdi senden bu hafta aslında hap sayesinde...bende bıldırımı yapayım :
baslangıc:93
gıden:1kg
simdi:84
gecen hafta:85
hedef:65-70 olabılır.....
1kg 1kg dır dımı ama
ya şimdi benimde çok yakın arkadaşım eşiyle kavga ederler bana anlatır bende ona,biz genelde hiç kavga etmeyiz,o bana anlattığın da bende derim,mesela eşin bağırdığın da sende şöyle yap,böyle yap,onun şu lafına bu tepkiyi ver,gibi şeyler söylerim..kafamda eşimle kendimi düşünür kavgayı nasıl tatlıya bağlayabileceğini,bizim öyle bağladığımızı söylerim...Kızlar bir şey soracağım bana bir akıl verin ya
Çok yakın bir arkadaşım var,çok severim ama sağolsun biraz ukaladır.Benim eşimde de onunkinde de herkes de olduğu gibi artı ve eksi yönler var.Ben ne zaman eşimle bir tartışmamı anlatsam "aaa benim eşimle hiç öyle bir şey olmaz aramda" filan der..Sizce bu normal mi?..Ama o bir tartışmasını anlatsa ben hiç demem aa olur mu öyle şey diye garipsesem bile.Saçma çünkü her ilişkinin dinamiği farklı.En sonunda söyledim bugün,karşılaştırma yapma bu çok saçma ve kırıcı bir şey dedim tartıştık.
Ben mi yanlış düşünüyorum,normal mi bu sözler lütfen söyleyin ya delireceğim :26:
ayyy canım bu neeee
Lütfen daha düzenli beslen
vallahi iş hayatı böyle çalıştığım için ne düzenli bir kahvaltı ne de öğle yemeği sürekli iş ve sürekli oturmak bu hale getiriyor anca akşam eve döndüğümde düzenli ve sağlıklı bir sofra hazırlaya biliyorum o yüzden gündüz bu şekilde (tatlı kısmını saymazsak) öğünler geçirmek zorunda kalabiliyorum tabiki her zaman değil önerilerin varsa sunabilirsin....
merhaba ben 92 kiloydum şimdi 89 oldum 4 haftada 3 kilo verdim bundan sonra kısmet olursa sizinle birlikteyim
banucum sözlerine katılıyorum genel anlamda ...kızlar hep geliyorum aklımd abişeyler var yazmadna çıkıyormmm kafam dalgın
berranur
hoşgeldin cnm aramıza kaçtır yzıcamm unutup çıkıyorum
derya
cnm malesef oluyor bu tarz şeyler bende hiç hoşlanmam karşılaştırma yapılmasından
herkesn yörüngesi farklı sonuçta ama nabza göre şerbet vermeyi ögrenidm artık benn herksee aga paşa diyceksin , bazı inansanlar varki inann kendi dogrularını sanada kabul ettirmeye çalışıyorlarr es kiden yok filan derdimm ama şimdi hiç dmeiyorum vallaaa hklısın diyorumm
ceylan
cnm süpersin tebrikler....
maşallah san kuzummmmmherkese selamlar kızlar kilo verenleri kutluyorum veremeyenlere üzülüyorum emekleriniz çabalarınız boşa gidiyor gibi görünsede eminimki bi anda daha fazla verceksiniz benimde öyle oluyodu çünkü
kızlar inanırmısınız bugün tartıldım 67.4 çıktım diyeti bıraktım ama diyet beni bırakmadı sanırım:) spor yapıyorum değişik hareketler sınıftada öyle bi akım başlattım saat 9 gibi hadi kızlar diyorum sabah sporumuzu yapalım 10-15 dakika:) iki tane arkadaşım var biri tekvandocu biri balerin iyi biliyolar bu işi hareketleri falan ama şu yanlar için o bölgesel çalışmayı yaptım dün şuan yanlarım acayip ağrıyor bugün yine yapıcam şimdi öğle yemeklerini yemiyorum artık portakal havuç falan yiyiyorum o yüzden veriyorum sanırım mutluyum.. diyet psikolojisi altında olmadan kilo vermekte güzelmiş
ceylancım bu arada çok güzel olmuşsun sporla verdiğin çok belli çok fit görünüyosun
gideyim bari biraz uyuyayim....igne yapti doktor disime ,konusurken alt dudagim sag ,üst dudagim sola kayiyor....
kızlar bunlar çok güzel avatarlar
çoluğu çocuğu olan kullanabilir
ben fentezik bir kadın seçtim bu hafta
linki de veririm isteyen olursa sağ tıklayıp bilgisayarınıza kaydedin
sonrada avatarınızı değiştirin
.... .. .. .. .. ..
.... .. .. .. .. ..
hayır canım çok değil
aksine akşamı etimek yerine, proteinle geçirmeni tavsiye ederim
öğlen sebze ve karbon almışsın zaten
akşam etimek yerine pilavsız 2 but yada ızgara et yada balık yiyebilirsin
yanında salata yada yoğurt olabilir
akşam yemeğini 6 gibi yiyeceksen
9 gibi bir elma yada 1 portakal ye
meyve yemiyorsun pek sen...
hoşgeldin rosegül bende bugün katıldım aynı kilodayız boy kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?