80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem tebrik edıyorumm kapının eşşigine geldin dayandınn az kaldııııııı 5 lerree

şimdi çıkmam lazım kkilo veren herkesiii canı gönülden kutluyorummm darısı benim basıma aksama girip menümü yazıcegimm

Sabah
1 simit 240
1 şekerli çay 40
1 meyveli eti top kek 100
öğle
meyveli soda 75
50-60 gr kaşar 150
2 dilim ekmek 180
1 portakal 50
ve iş yerinde arkadaşlar tatlı ikram etti az bişey yedim ama yinede 200 kcal yazayım fazladan
toplam 1035

izlem tebrikler ncm 5 li rakamlar seninle haftaya:)

canım teşekkürler ama haftaya 5leri göremem sanırım
inşallah görürüm
umut fakirin ekmeğiymiş

inşallahhhh

görüşürüz canım, ama kalsan o güzel sohbetinden bizi
mahrum bırakmasan çok sevinirdikk

ayyy canım bu neeee

lütfen daha düzenli beslen

bu şuan ki halim 67 kg

bu da eski halim tam olarak bilmiyorum burda kaç kiloyum ama yine 85ten yukarıdır kesin
ceylan süper kilo vermişsin canım ama sanki bana 49 falan çok gibi geldi,yani bu kilon 65 se 49 halini düşünemiyorum....

aynen katılıyorum ilk bir ay hiç gitmedi bende de bu tip değişiklikler yapınca vermeye başladım...

evet canım ama ben daha öle aman aman kilo vermedimki neden duraklama oluyo anlamadım...kayısı bana etkili olmuyo canım ya yinede teşekkürler...
kayısı bende de etki etmedi nehirciğim,bitki çayları çok işe yaramıştı,şimdi oınlarda fayda etmiyor ,değiştiriem bakalım...

bende bıldırımı yapayım :

baslangıc:93

gıden:1kg

simdi:84

gecen hafta:85

hedef:65-70 olabılır.....

1kg 1kg dır dımı ama
çok iyi canım ,yalnız sen hapı ne kadar kullandın bıraktın ki 1 den fazla gitmesi gerekirdi senden bu hafta aslında hap sayesinde...

ya şimdi benimde çok yakın arkadaşım eşiyle kavga ederler bana anlatır bende ona,biz genelde hiç kavga etmeyiz,o bana anlattığın da bende derim,mesela eşin bağırdığın da sende şöyle yap,böyle yap,onun şu lafına bu tepkiyi ver,gibi şeyler söylerim..kafamda eşimle kendimi düşünür kavgayı nasıl tatlıya bağlayabileceğini,bizim öyle bağladığımızı söylerim...
yani ona bizim ne kadar mutlu,kavgasız bir aile olduğumuzu değil de,kavga çıkacağı zaman o tartışmayı nasıl üstünü kapattığımızı söyleyip örnek verip onun da böyle yapabileceğini anlatırım genelde...bilmiyorum kıyaslamamıdır,yoksa örnekleme ile yol göstermemidir,senin arkadaşının amacını bilemem....

bildirim akşama doğru kızlar kaynanamdayım eve geçerken komşuya uğrayacağım :2:

ayyy canım bu neeee

Lütfen daha düzenli beslen

vallahi iş hayatı böyle çalıştığım için ne düzenli bir kahvaltı ne de öğle yemeği sürekli iş ve sürekli oturmak bu hale getiriyor anca akşam eve döndüğümde düzenli ve sağlıklı bir sofra hazırlaya biliyorum o yüzden gündüz bu şekilde (tatlı kısmını saymazsak) öğünler geçirmek zorunda kalabiliyorum tabiki her zaman değil önerilerin varsa sunabilirsin....

slm kızlar yaa benim 2 gündür önüme gelen herşeyi yiyesim var çok fena iştağım açık düşünün yani sizin yazdıklarınızı okuyorum göbek yazıo ben onu börek die okuyorum valla güleyimmi ağlayımmı bilemedim neyse bildirimimi yapayım

başlangıç:85
geçen hafta:83
bu hafta:82
giden:1 kg
hedef 65

bugünden sonra menümüde yazacam düzenli olarak

canım öğlen ızgara tarzı protein yiyebilirsin
sipariş vermiyormusunuz iş yerinde öğlen ne yiyorsunuz :26::26:
eğer hiç seçenek yoksa akşamdan yaptığn sebzeyi öğlen iş yerinde yiyebilirsin
aralara meyve koy
ayran, 1 avuç leblebi
1 avuç fındık, kuru üzüm koy,
ne bileyim bunlar hem bağışıklığını hemde metebolizmanı
hızlandırır:82: hepsini bir anda değil tabii
hergün birini değiştirerek yee araları atlama
aklıma geldikçe söylerim de çalışmak
sağlı bir diyete engel değil ki ne güzel
güne erken başlıyorsunuz avantaj bile sayılır evde olanlara göre

lilium,biraz takip et arkadaşını derim,belki dediğim gibi bişey anlatmak için örnekleme yapma ihtiyacı hissetmiştir,yoksa başka bir neden olarak biraz kötü niyetliyim ama belkide senin eşinin kendi eşinden üstün şeylerini görüyordur,biz hiç kagva etmiyoruz diye söylemek istemiştir...sanal ortamda bunu anlatmak zor oluyor ama umarım anlatabilmişimdir...
ben arkadaşıma söylerken mesela onlar kavga ettiklerinde karşılıklı bağrışıyorlar genelde ve kırılan hep arkadaşım oluyor,bende ona biz kavga olacağını hissettiğimiz de ben genelde ya pc başına geçerim,yada mutfağa gider bişeyler yıkamaya başlarım böylece kavga başlamadan biter sende böyle yapabilirsin derim...
bu bizim hiç tartışmadığımızı göstermez ama en azından önleme yöntemidir...
(bazen yazıyorum ya buraya ben bu kocayı boşayacam) diye

kızlar bunlar çok güzel avatarlar
çoluğu çocuğu olan kullanabilir

ben fentezik bir kadın seçtim bu hafta
linki de veririm isteyen olursa sağ tıklayıp bilgisayarınıza kaydedin
sonrada avatarınızı değiştirin

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

unutmadan ceylan harika görünüyorsun tatlım
ben yüzünüde görmüş biri olarak çok güzel yaşlarını
normal ideal kiloda geçirecek olman beni çoksevindiriyor, heyecanlandırıyor
benim üniversite lise resmen ziyan olmuş heba olmuş
kilo açısından tabiki

merhaba ben 92 kiloydum şimdi 89 oldum 4 haftada 3 kilo verdim bundan sonra kısmet olursa sizinle birlikteyim

banucum sözlerine katılıyorum genel anlamda ...
maşallah san kuzummmmm
gideyim bari biraz uyuyayim....igne yapti doktor disime ,konusurken alt dudagim sag ,üst dudagim sola kayiyor....
geçmiş olsun canımmm

canım çarpı çıkıyor avatarlar gözükmüyor.... ortak bu arada toton totoma değdi.hissesidyorum sıcak sıcak ben kaçamadım bu hafta ulaaa o kadarda sıkı tututm vallahi .dedim ki izlem nisan da gelecek koş ilkay koş olmadı neyse bir iki gün sonra gene tartılıyım bakalım belkim ödemdir:86::86: sana da bunu yolluyorum

yok canim ben saat 6 dan sonra bise yemiyorum
gece acikmiyorum zaten

hmm tamam peki o zaman aksam bi parca balik yerim
tavada yagsiz biraz suyla pisiririm

aksam: 1 parca balik, 1 elma, 1 bardak süt… böyle olur dimi

aslinda meyveyi severim ama is yerine gelirken yanima almayi unutuyorum aksamda canim istemiyo
bide karbon tam olarak nelerde var canim pilav makarna ekmek gibi gidalarda mi?

Son düzenleme:
bugün bütün günüm mutfakta ol yıkamak ve sebze yemekleri yapmkla geçti..totom yeni yer görmüştü kiiiii ege uyandı ona yemek yediricem gelirim sonra ....

haaa bu arada bu yüz ifadeleri varya kızlar o kurbağa orda da var ne iş anlamadım...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…