80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem benim bedenim alt 40 üst kaç bilmiyorum m giyiyorum 40 yada 42 oluyor galibaaa pek anlamam bedenlerden ama üst olarak m beden alıyorum

kilo bildirimim

başlangıç:70
geçenhafta:58.8
bu hafta:58.8
giden-gelen:0
hedef:50

spor:100 dakka civarı

üstbeden:38
altbeden:40
hedef:36-38

kızlar şu avatar linlikiniii verirmisiniz acepp
şöle canlı capcanlı bi avatar seçeyimm

banucum bir ara ilzemin verdiği linkten ben beğendiklerimi kaydettim değiştirerek kullanıoyum ama linki kaydetmek aklıma gelmemiş,izlemden rica edelim de tekrar veririse bahtiyar oluruz ..yeni avatar lar göstermiş ama resimler gözükmüyoır..linki verirmisin izloooooooooooooooo

kızlar karnım ağrıyor regliden dolayı,ayrıca mutfakta bayaa yorulmuşum işim bitipte oturunca anladım ,, ama sebze yıkamayı hiç sevmem,ama naaaaapıcaksın yıkanmadan da yenmiyor ki...izlemsenin ağrıların ne oldu canım azaldımı biraz,bugün spro yaptınmı ,,,ay regliyken spordan nefret ediyorum yaaaa

kızlar şu avatar linlikiniii verirmisiniz acepp
şöle canlı capcanlı bi avatar seçeyimm

seç tabii yaa
kişiliğini yansıztsın avatar
benimkine baksana

izlem valla süpersin masallah iyi gidiyorsun....

1 kg öndesin ,azmine hayranim
teşekkürler canım saolasın, darısı başına
haftaya da böyle olur inşallah...
sporuma devam tabiii 38 olana sağlığım el verene kadannn

tabii bugün lastik günüydü canım
sabah çok kötüydüm gene ilaç içmiştim
sporu yapabildiğim kadar yaptım
daha iyiyim bugün ama sızılar var genede...

canım sen sebze yemeklerini toptan mı yapıyosun anlamadım ben :26::26:
hergün birini yapsana, taze taze

valla yaptım izlemcim hafta sonu yemek yapmakla uğraşmak isytemedim,az az zaten hepsi hergün hepsini çıkarmıcam...bugün mesela bakla ve zeytinyağlı yerelması var..ıspanak ve karnabaharıda yarına bunun gibi..

izlemm

kuuuuu fantezi fantezi dedin bu avatarıda koydunnn...çok fantastik olmuş çok seksiiiiiiiiiiiiiiiii

valla yaptım izlemcim hafta sonu yemek yapmakla uğraşmak isytemedim,az az zaten hepsi hergün hepsini çıkarmıcam...bugün mesela bakla ve zeytinyağlı yerelması var..ıspanak ve karnabaharıda yarına bunun gibi..

iyi barim afiyet olsun canım...

bende bugün pilavla ciğer yiycem
az k.h de yiyorum artık
tempolu sporda yapıyorum yaa

kızlar 9 kişi bildirim yapmış
listemiz 20 kişiii
hadii bildirimleri unutmayınnn
sıfır yazarım haaa

iyi barim afiyet olsun canım...

bende bugün pilavla ciğer yiycem
az k.h de yiyorum artık
tempolu sporda yapıyorum yaa

evet canım tempolu ve çok spor yapıyorsan karbonhidrat almalıymışsın,özellikle spordan önce kh alınmalıymışş bu arada avatar linkinde sırf kurbağa var ...nedir bu yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…