merhaba boy 1,62 sizin boyunuz kaç
merhaba boy 1,62 sizin boyunuz kaç
benim boy 1.64 umarım verebiliriz buarada çizelge konusunda yardımcı olabilirmisin nasıl koydun sayfaya ben beceremedim?
tabiki veririm kuzular siz yeterki isteyin
egeyi dışarı çıkarmıştım
biraz kemikler vardı atmamıştım kedilere yemeklerini verdik
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-507.html
kızlar şu avatar linlikiniii verirmisiniz acepp
şöle canlı capcanlı bi avatar seçeyimm
teşekkürler canım saolasın, darısı başınaizlem valla süpersin masallah iyi gidiyorsun....
1 kg öndesin ,azmine hayranim
kızlar karnım ağrıyor regliden dolayı,ayrıca mutfakta bayaa yorulmuşum işim bitipte oturunca anladım ,, ama sebze yıkamayı hiç sevmem,ama naaaaapıcaksın yıkanmadan da yenmiyor ki...izlemsenin ağrıların ne oldu canım azaldımı biraz,bugün spro yaptınmı ,,,ay regliyken spordan nefret ediyorum yaaaa
rica ederim kaymaklı kadayıfımmmizlem teşekkür ederim tatlım şekerim balımm kısayolu sıkkullanılanlara kaydettim ....
izlemm
kuuuuu fantezi fantezi dedin bu avatarıda koydunnn...çok fantastik olmuş çok seksiiiiiiiiiiiiiiiii
valla yaptım izlemcim hafta sonu yemek yapmakla uğraşmak isytemedim,az az zaten hepsi hergün hepsini çıkarmıcam...bugün mesela bakla ve zeytinyağlı yerelması var..ıspanak ve karnabaharıda yarına bunun gibi..
iyi barim afiyet olsun canım...
bende bugün pilavla ciğer yiycem
az k.h de yiyorum artık
tempolu sporda yapıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?