80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam oğlan gebertti bizi saat 3.5 - 4 tü hala uyanıktı aramızda
gözleri açık allahımm delirdik ya yorganı tekmeliyor, kafamıza cici yapıyor
dün 2. posta uykusunu uyumadı, saat 10 gibi uykuya geçti
saat 2ydi sanırım kalktı sütünü içmeye, içti
allah, uykusu açıldu çocuk uyumuyır bi türlü
yatırdık bi baktık yanımıza gelmiş yatak odasına
neyse aldık aramıza gözler faltaşı
allah yandık dedim

yat oğlum neenn neenn derken uyudu kaldı
sporada geç kaldım uyanamadım oğlan yüzünden :95::95:
koşa koşa canım çıktı allahtan geç gelmiş hoca da yırttık
lastikle yaptık bugün çok etkili yaa
kollar için filan alın evinize tv seyrederken oturduğunuz yerde
diziniza bağlayın açın kapatın
kollarınızı da aynı şekilde :87::87:

izlem senin bu dediğin don lastiği ile olmazmı yaa bence olur ...don lastiği ile yapıyım ben bunu

feryali unuttum ben
ne güzel kilonda ibrenin yukarı çıkmaması
ama genede insan diyetten kopamıyor
bi abur cubur yerken de bi durup düşünüyor değil mi

nilgüncüm kardeşim bende kalıyor tatlım
ama spora gelemez çalışıyor çünkü
özel bir ambulans şirketinde acil hemşiresi :94::94::94::94:
daha önce spora akşamları gidiyorduk o yüzden dahil oluyordu
şimdi gelemez

senaa tebrikler 6lı rakamları görmek muhteşemdir

zeynep deryaa deniz sizde güzel vermişsiniz tebrikler

bende yemek isini bitirdim ,gec yapiyorum üseniyorum artik,benim kocis yeni evde laminant felan yapiyor haliyle gec geliyor bende gündüz yapmiyorum üsendigime.tavuk sote yaptim kepek ekmegiyle onu yicem.feriha ya bakiyonuzmu kizlar?bugünmü yarinmi o

82 YAŞINDAKİ BETÜL MARDİN"DEN KADINLARA ÖGÜTLER
‎1. Her sabah spor yapacaksın. Günaşırı filan değil evladım. Her sabah.
2. Hep ça...lışacaksın. Üreteceksin. Beynin meşgul olacak, hep koşturman gereken işler olacak.
3. Günceli takip edeceksin. Haber izle, dergi, kitap, gazete oku. Gündemi yakala. Her konuda kendini update et. Yeni çıkan kitapları da bil, yeni açılan lokantaları da, bu sene moda olan renkleri de.
4. Evlilik ise şart değil, kafanı takma. Gerekli de değil. Hatta şöyle söyleyeyim: One problem less! (Bir problem eksik!)
5. Çocuk meselesine gelince... Ha işte, burada akan sular duruyor. Yapabiliyorsan yap. Birini bu kadar çok sevmek, onun sorumluluğunu taşımak sadece onu değil, seni de mutlu eder. Doğurmayacaksan, evlat edin. O zaman da senin çocuğun değişen bir şey yok. Evlat edinmeyeceksen de, manevi çocuğun olsun, birini okut, geleceğini şekillendirmesine yardımcı ol.
6. Günde bir kere et ye. Mutlaka her öğün sebze ve meyve ye. Kusura bakma, ben tatlı severim. Tatlıdan uzak dur diyemeyeceğim!
7. Ölümden sonra yaşamak istiyorsan, günlük tut. O küçük notlar, hem kendi hayatının tanıklığı, hem de yarına kalan bir bilgi kaynağı. Mesele benim babam, hiç düşünmeden 60 sene boyunca her gün Ece Ajanda'sına o gün olanları yazmış. Hâlâ açıp okuyorum ve çok faydalanıyorum.
8. Olumlu olacaksın.
9. Bazı şeyleri kabul edeceksin. Bütün kadınların seni sevmesine imkân yok! Demek ki bazı kadınlara dikkat edeceksin.
10. Erkeklere gelince, aynı anda birkaçını sevmeyeceksin. Ama onların böyle bir yeteneği ve VIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSliği olduğunu bileceksin!! !

izlem senin bu dediğin don lastiği ile olmazmı yaa bence olur ...don lastiği ile yapıyım ben bunu

olur olurr

hoca dediydi zatii hiç bişey bulamadınız don lastiğiyle gelin diye
ama fizik tedavi için filan kullanıldığı için medikalcilerde bulunur
hastane yanlarında mutlaka vardır canım 10 lira bişiy zaten
gerçekten güzel etkili bişey

işte bundan :92::92:

pilates lastiği - Google'da Ara

HIMM lastik deyince daha ince bişey düşünmüştüm bunu ben itici ebru şallı da görmüştüm evet ....burda bulabilirmiyim bilmiyorum bulamassam don lastiği neyime yetmiyor:86::86:

bugün discide koltugunda yatarken biraz basenlerim koltukdan disari cikdi 1 -2 cm belki 2 hafta sonraya randevu verdi ,ozaman bakicam aynimi yoksa incelme oldumu diye

dizlerini kırmıyorusn ikk harektte dimi feryal
göbek için olanda ii mekik çekiyorusn birinin yardımı ile anladıgım kadarı

evet banu abla dizlerini kırmadan yapıyosun öbürü mekiğe benziyor ama onda vücudunu ortada birleştiriyosun gibi oluyor ayakların kaldırıp indirceksin ama sırtında kalkık olcak

önemli değil derya abla

feryaaaaaaaaaaaaaaaaallll napıyorsun nasılsın canım aşağıda gördüm senii

yeni gördüm ilkay abla teşekkür ederim iyiyim ne olsun okul ev ders yorucu gelmeye başlasada az kaldı bitcek hergün okuldan geliyorum bi baş ağrısıyla bi konu var anlamak için kendimi yırttım bugün başım çok ağrımış halada ağrıyor sen nasılsın

bayıldım banu abla süpermiş çok sexy

evet evet kopamıyor insan izlem abla onca kilonun hatrına hapur hupur nasıl yerim ben sanırım bidaha kilo almıcam çok mutluyum

bu arada senide çok tebrik ederim izlem abla çok güzel azimle gidiyosun avatarınada bittim haftanın fantezi şampiyonusun maşallah

ben izliyorum o bugün çok güzel ya o

güleeee güle kullan canımmm yeni avatarını ...
bugün discide koltugunda yatarken biraz basenlerim koltukdan disari cikdi 1 -2 cm belki 2 hafta sonraya randevu verdi ,ozaman bakicam aynimi yoksa incelme oldumu diye

hehehe güzel bir ölçüm biçimi ,bak bakalım hakkaten bizede yaz sonbucu:86:

feryal ben cansikintisindan izliyorum :)) ailesinden ,durumundan utan rol icabida olsa sinir oluyorum.cocuk yasda belki insan cekinir ailesinin maddiyatindan felan yani arkadaslaerinin durumu iyise,ama 18 yaslarda gecmis olmasi lazim.deniz ugurda hic ikiz dogurmus gibi degil hala zayif valla dizide

basen ddeyince aklima geldi,benim bi akrabam vardi yillar önce ben 15 li yaslardayken o tombikdi hala öylede gerci,ozaman biri buna demis basenlrini duvara vur ,vurdukca incelir diye,kadincagiz bacaklari basenleri hep mosmor olmus vuruyorum vuruyorum hala bi incelme yok diyordu

bencede yani bende saçma buluyorum sinir oluyorum ama izliyorum bitek onu izlerim zaten pek dizilerle aram yok:)

harikaa

herkese iyi akşamlar kızlar misafirlikteyim çizelgemi değiştirdim
hayırlı olsun canım her hafta çubuk daha da ilerlesin inşallah

bugün ben arada bakıyorum ama seneryo çok kötü yaa
çok fazla tesadüf var insan çüüüşşş diyor yanii
dizilerin topiği var zuzum orda yorum yapıyorum ben burda
izleyen olmaz pek diye
linki vereyim hele osman da çok komik oluyor ne muhabbet ne muhabbet

allah iyiliğini versin kız
otobüste bi yere giderken benimde pek taşmıyor artık
eskiden yandakiyle yapışık giderdik

eger göbek deliginden 4 parmak yukari belse ,ben ölctüm 80 cm cikti yahu
benim orası 74
göbek deliğinin altından ölçüyorum kaçtı o yaa daha kalın 85ti sanırım

basenimde 95 cm ....10 belden ,5 de basenden incelmeliyim gögüs 88 cm

benim basen 100ün üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…