basen ddeyince aklima geldi,benim bi akrabam vardi yillar önce ben 15 li yaslardayken o tombikdi hala öylede gerci,ozaman biri buna demis basenlrini duvara vur ,vurdukca incelir diye,kadincagiz bacaklari basenleri hep mosmor olmus vuruyorum vuruyorum hala bi incelme yok diyordu
bugün discide koltugunda yatarken biraz basenlerim koltukdan disari cikdi 1 -2 cm belki 2 hafta sonraya randevu verdi ,ozaman bakicam aynimi yoksa incelme oldumu diye
kızçeler bildirimimi yapaym hemannnn...
başlangıç: 81.5 ( 7 ocak)
geçen hafta :78.3
bu hafta:77.2
giden:1.100
tıoplam giden:4,300
hedef:65
spor:leslie 1mile ile ( saat olarak 1 saat dakika olarak 60 dk)
leslie yeni başladım da ondan...
şimdi hemençik çizelgemi değiştiremmm
slm kıslar nasılsınzı
kızlar parlıyorr avatarm
bildirimimm :82:
başlangıç 89
geçen hafta 61.5
bu hafta 60.8
giden 700gr :81::81::81::81::81:
:86::86::87::87::87::87: uandan fadimem yandann
severim senii candann
bu hafta giydiğini bedenleri de yazın demiştim kızlar
ben şu anda 60.8 kilo ile, üst 38-alt 40 beden giyiyorum
can gururum sporumu unutmuşum
270dk tempolu sporr :)))
bu kimlerin sıkılaşmaya ihtiyacı var onu saptıycaz
lilium,biraz takip et arkadaşını derim,belki dediğim gibi bişey anlatmak için örnekleme yapma ihtiyacı hissetmiştir,yoksa başka bir neden olarak biraz kötü niyetliyim ama belkide senin eşinin kendi eşinden üstün şeylerini görüyordur,biz hiç kagva etmiyoruz diye söylemek istemiştir...sanal ortamda bunu anlatmak zor oluyor ama umarım anlatabilmişimdir...
ben arkadaşıma söylerken mesela onlar kavga ettiklerinde karşılıklı bağrışıyorlar genelde ve kırılan hep arkadaşım oluyor,bende ona biz kavga olacağını hissettiğimiz de ben genelde ya pc başına geçerim,yada mutfağa gider bişeyler yıkamaya başlarım böylece kavga başlamadan biter sende böyle yapabilirsin derim...
bu bizim hiç tartışmadığımızı göstermez ama en azından önleme yöntemidir...
(bazen yazıyorum ya buraya ben bu kocayı boşayacam) diye
merhaba ben 92 kiloydum şimdi 89 oldum 4 haftada 3 kilo verdim bundan sonra kısmet olursa sizinle birlikteyim
sevgi abla çok güzel vermişsin yine bu hafta haftaya umarım 6 lı rakamları görürsün
nazlı abla sende çok hoş görünüyosun maşallah ve yüzünde hiç çökmemiş arkadaşlarının dediği gibi değilsin kesinlikle
tşk ederim feryalcım iyi moral oldu sağol
iyi baksaydın kız gerçekten çökmemiş dimi :26:
yaşlı durmuyom dimi :44: off yaa iyice depresyona soktular beni
Hiç de yaşlı durmuyorsun ama sanki bir 5 kilo versen daha iyi olur gibi.Ayrıca onca verdiğin kiloya maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?