80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

onu yapanlar diye topik var kız

çok işe yarayanda varmış ama ordaki hücreler çok zarar gördüğü
için derinin hassasiyeti elastikliği kayboluyormuş darbelerden

ben havucum kızlar 2 günden beri sınıfta benim zayıflamam aldı başını gidiyor görmeniz lazım soruları falan yeni akıllarına gelmiş gibi eteğimi 2 kere daralttırdım yine bolardı ya yarın resim çekiliciğimmm

kızlarr ben ferihayı izliyordum amaaa bilindik bir hikayesi var sıkıyor beni arada bakıyorum
ama favorileirmm
osman ve muhteşem yüzyıll
çok sveiyourm ikisnidee

bugün discide koltugunda yatarken biraz basenlerim koltukdan disari cikdi 1 -2 cm belki 2 hafta sonraya randevu verdi ,ozaman bakicam aynimi yoksa incelme oldumu diye

kızçeler bildirimimi yapaym hemannnn...

başlangıç: 81.5 ( 7 ocak)

geçen hafta :78.3

bu hafta:77.2

giden:1.100

tıoplam giden:4,300

hedef:65

spor:leslie 1mile ile ( saat olarak 1 saat dakika olarak 60 dk)
leslie yeni başladım da ondan...

şimdi hemençik çizelgemi değiştiremmm

Son düzenleme:

tebrikler huri bacummmm

çizelgendeki kurbağaa sebzelerin içinde yüzüyor

hadi hayırlısııı

kizlar bugün vitamin diye diye bi sürü sey yedim ya ben normalde rejim yaparken bu kadar yemiyodum :44:

sabah: 1 bardak sirkeli su, 1 bardak yesil cay, 1 dilim kepekli ekmek, 1 ince dilim light beyaz peynir

öglen: kücük 1 kase yagsiz tuzsuz pilav üstüne birazcik sebze sosu, 1 kücük kase haslanmis karnibahar, 4-5 tane kizarmis patates dilimi

aksam: 2 tane kücük lahana sarmasi, 100 gram balik yagsiz pisirdim (pakete baktim 100 grami 67 kalori yaziyodu), 1 bardak süt

2 litrede su

bu menü nasi kizlar cok mu?
yarin 1-2 meyvede yemeyi düsünüyorum

merhaba kızlar
dünyanın alıntısını yaptım bebek ağlayınca kalktım bi geldimki oğlan pcyi alabora etmiş hepsi gitmiş

bana destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
sıkıntılar paylaşıldıkça azalıyor demişler
doğru
sizinle paylaştım arkadaşımla paylaştım
biraz olsaun kendimi nefes almış hissediyorum
tekrar sağolun

bu hafta kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenler üzülmesin azmetsinki haftaya versinler inş

bende bildirimimi yapıp kaçayım
öyle uykusuzumki
dün gece 4 e kadar oturduk
yattıktan yarım saat sonra evrim hanım uyandı emdi yekrar uyuttum ve 8 e kadar her saat başı tekrarladık bu durumu
iki gün oldu spora gitmedim
nasıl eksiklik hissediyorum anlatamam

başlangıç:83
geçen hafta:73,400
bu hafta:71,200
bu hafta giden:2,200
toplamda giden:11,800
hedef:65

spor:7 saat

Canım tebrik ederim,sen bu topiğin azim kaynağısın
Benim alt beden : 46
Üst beden : 42
Özelden de bildirim yapayım mı izlem?

Yok huricim senin anlattığın gibi söylemiyor,zaten ben öyle eşler arasında ki ilişki de üçüncü bir kişiden akıl alınmasına karşıyım hani onu demez bana ama ne zaman tartışmalarımı anlatsam böyle yapıyor ve yaptığının kıyaslamak olduğunu kabul etmiyor,sabah o kadar anlattım yine de hayır yorum yapıyorum sadece diyor..Bilmiyorum sabah neti koptu yarım kaldı biraz daha konuşacağım eğer anlamazsa da uğraşmayacağım..Buradaki tek arkadaşım olabilir ama bu şekilde beni kırmasına da göz yumamam sırf yalnız kalmamak için

merhaba ben 92 kiloydum şimdi 89 oldum 4 haftada 3 kilo verdim bundan sonra kısmet olursa sizinle birlikteyim

Hoşgeldin aramıza
Azmin daim olsun..

Kızlar bu akşam çok komik bir şey oldu.Akşam hazırlanıyorum evde kafeye gitmek için.Alyansımı taktım bir baktım düşüyor parmağımdan.Allahım nasıl gururlandım bir görseniz halimi.Çıkarttım diğer parmağıma taktım ben de.Sol tarafım sağdan biraz daha büyüktür.Parmak,bilek,bacak,göğüs her bişey
Neyse gittim dükkana eşime anlatıyorum çıkarttım zayıf elime taktım bak nasıl düşüyor dedim.O da aldı yüzüğe baktı derya benimkini takmışsın dedi
Benim motivasyon yerlerde

sevgi abla çok güzel vermişsin yine bu hafta haftaya umarım 6 lı rakamları görürsün

nazlı abla sende çok hoş görünüyosun maşallah ve yüzünde hiç çökmemiş arkadaşlarının dediği gibi değilsin kesinlikle

Son düzenleme:
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/9826.jpg
bi tane daha ekliyim bu arada bu üstümdekilerde yeni ciciler:))
ama eşim bu fotoyu yamuk çekmiş düzeltemedim
banuş izlem ve daha önceki bütün arkadaşlara sesleniyorum eski resimlerimi görüpte söyleyen arkadaşlara sesleniyom 68 kiloluk resmimi gören kızlar bana 5 kilo daha versen yeter demişlerdi sizce yetermi o zamana göre 5 kilo vermişim ne dersiniz bir 5 kilo dahamı yoksa tmm mı
birde yüzüm çökmüşmü çokmu yaşlı duruyom??

Son düzenleme:

tşk ederim feryalcım iyi moral oldu sağol
iyi baksaydın kız gerçekten çökmemiş dimi :26:
yaşlı durmuyom dimi :44: off yaa iyice depresyona soktular beni

tşk ederim feryalcım iyi moral oldu sağol
iyi baksaydın kız gerçekten çökmemiş dimi :26:
yaşlı durmuyom dimi :44: off yaa iyice depresyona soktular beni

Hiç de yaşlı durmuyorsun ama sanki bir 5 kilo versen daha iyi olur gibi.Ayrıca onca verdiğin kiloya maaşallah

Son düzenleme:
Hiç de yaşlı durmuyorsun ama sanki bir 5 kilo versen daha iyi olur gibi.Ayrıca onca verdiğin kiloya maaşallah

çok sağol cnm bencede 57 yada 58 çok güzel olcak gibi
dimi şuanda 63 gibi yim tabi birde akabinde spor süper olur
kilo verdiğimi görenler yüzün çok çökmüş yaşlı duruyorsun diyorlar bir 5 kilo en az al diyenler var yada bir kaç kilo al diyorlar şok oluyorum resmen deryacım duyunca bunları
darısıda sana inşlah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…