çok sağol cnm bencede 57 yada 58 çok güzel olcak gibi
dimi şuanda 63 gibi yim tabi birde akabinde spor süper olur
kilo verdiğimi görenler yüzün çok çökmüş yaşlı duruyorsun diyorlar bir 5 kilo en az al diyenler var yada bir kaç kilo al diyorlar şok oluyorum resmen deryacım duyunca bunları
darısıda sana inşlah tatlım
zilann
cnm bence gayet iisinn hatta verebilirisnnn biraz daha istiyorsan cnm
sevgicim süperisnnn bak geçen hafta sabitim die üzüldüm
bak u hafta hepsini vermişsin maşş
kilomu 60ta sabitlemeye karar verdim 8 ay gibi bi sürede 60 kg olucammm:82::82:
Günaydın kızlarrrrr
Çooookkkkkkk mutluyumm 10 yıldan sonra 6lı rakamları gördüm Rabbime şükürler olsun inşallah herkes istediqi kiloya iner sabah baskülde 6lı rakamı görünce gözlerim doldu bnm için bir hayeldi mutluluqumu anlatacak bir sözcük bulamıyorum 6lı rakamları görmemle beraber toplamda verdiqim kilo 20.400qr olduu
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
bu hafta 69.6
giden 900qr
toplamda giden 20.400
hedef 60
tek üzüldüqüm şey bu hafta full dışardayım ve hep hamurişi olacak hatta salı çarşamba yatılı kalıcam Allahım beni koru yarabbim ..
kilo bildirimi
başlagınç :100
geçen hafta : 87.2
bu hafta : 85.7
giden : 1.500 gr
toplamda giden : 14.3 gr
hedef : 75
spor : 300 dk
senacım inan okurken bende duygulandım tebrikler canım rabbim bizlerede nasip eder ogünleri inş. Kilo bildirimi yapıyım başlangıç:85 geçenhafta:83 buhafta:81,6:) giden:1.4:) toplamdagiden:3.4 hedef;60
Kilo Bildirimi
Başlangıç : 87
Geçen hafta : 84.5
Bu hafta :83.3
Giden : 1200 gr
Toplamda giden : 3700 gr
Hedef :75
Toplam spor : 430 dk.
Kızlar 1.5 olsaydı daha iyi olurdu ama buna da şükür.1 kilonun üstündeki her rakam uyar bana
Bu hafta biraz spor yapabilmek dileğim..
bende bıldırımı yapayım :
baslangıc:93
gıden:1kg
simdi:84
gecen hafta:85
hedef:65-70 olabılır.....
1kg 1kg dır dımı ama
başlangıç kilo : 86
geçem hafta :68.300
bu hafta :67.700
giden :600 gr.
toplam giden : 18.300
hedef : 65
toplam spor : 130 dk.:81:
baslangic 79
hedef 57
gecen hafta 62.2
bu hafta 61.8
giden 400gram
toplamda giden 17.2 kg
slm kızlar yaa benim 2 gündür önüme gelen herşeyi yiyesim var çok fena iştağım açık düşünün yani sizin yazdıklarınızı okuyorum göbek yazıo ben onu börek die okuyorumvalla güleyimmi ağlayımmı bilemedim neyse bildirimimi yapayım
başlangıç:85
geçen hafta:83
bu hafta:82
giden:1 kg
hedef 65
bugünden sonra menümüde yazacam düzenli olarak
merhaba ben 92 kiloydum şimdi 89 oldum 4 haftada 3 kilo verdim bundan sonra kısmet olursa sizinle birlikteyim
hoşgeldin rosegül bende bugün katıldım aynı kilodayız boy kaç
kızçeler bildirimimi yapaym hemannnn...
başlangıç: 81.5 ( 7 ocak)
geçen hafta :78.3
bu hafta:77.2
giden:1.100
tıoplam giden:4,300
hedef:65
spor:leslie 1mile ile ( saat olarak 1 saat dakika olarak 60 dk)
leslie yeni başladım da ondan...
şimdi hemençik çizelgemi değiştiremmm
merhaba kızlar
dünyanın alıntısını yaptım bebek ağlayınca kalktım bi geldimki oğlan pcyi alabora etmiş hepsi gitmiş
bana destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
sıkıntılar paylaşıldıkça azalıyor demişler
doğru
sizinle paylaştım arkadaşımla paylaştım
biraz olsaun kendimi nefes almış hissediyorum
tekrar sağolun
bu hafta kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenler üzülmesin azmetsinki haftaya versinler inş
bende bildirimimi yapıp kaçayım
öyle uykusuzumki
dün gece 4 e kadar oturduk
yattıktan yarım saat sonra evrim hanım uyandı emdi yekrar uyuttum ve 8 e kadar her saat başı tekrarladık bu durumu
iki gün oldu spora gitmedim
nasıl eksiklik hissediyorum anlatamam
başlangıç:83
geçen hafta:73,400
bu hafta:71,200
bu hafta giden:2,200
toplamda giden:11,800
hedef:65
spor:7 saat
Kızlar bir şey soracağım bana bir akıl verin ya
Çok yakın bir arkadaşım var,çok severim ama sağolsun biraz ukaladır.Benim eşimde de onunkinde de herkes de olduğu gibi artı ve eksi yönler var.Ben ne zaman eşimle bir tartışmamı anlatsam "aaa benim eşimle hiç öyle bir şey olmaz aramda" filan der..Sizce bu normal mi?..Ama o bir tartışmasını anlatsa ben hiç demem aa olur mu öyle şey diye garipsesem bile.Saçma çünkü her ilişkinin dinamiği farklı.En sonunda söyledim bugün,karşılaştırma yapma bu çok saçma ve kırıcı bir şey dedim tartıştık.
Ben mi yanlış düşünüyorum,normal mi bu sözler lütfen söyleyin ya delireceğim :26:
Canım tebrik ederim,sen bu topiğin azim kaynağısın
Benim alt beden : 46
Üst beden : 42
Özelden de bildirim yapayım mı izlem?
Yok huricim senin anlattığın gibi söylemiyor,zaten ben öyle eşler arasında ki ilişki de üçüncü bir kişiden akıl alınmasına karşıyım hani onu demez bana ama ne zaman tartışmalarımı anlatsam böyle yapıyor ve yaptığının kıyaslamak olduğunu kabul etmiyor,sabah o kadar anlattım yine de hayır yorum yapıyorum sadece diyor..Bilmiyorum sabah neti koptu yarım kaldı biraz daha konuşacağım eğer anlamazsa da uğraşmayacağım..Buradaki tek arkadaşım olabilir ama bu şekilde beni kırmasına da göz yumamam sırf yalnız kalmamak için
Hoşgeldin aramıza
Azmin daim olsun..
Kızlar bu akşam çok komik bir şey oldu.Akşam hazırlanıyorum evde kafeye gitmek için.Alyansımı taktım bir baktım düşüyor parmağımdan.Allahım nasıl gururlandım bir görseniz halimi.Çıkarttım diğer parmağıma taktım ben de.Sol tarafım sağdan biraz daha büyüktür.Parmak,bilek,bacak,göğüs her bişey
Neyse gittim dükkana eşime anlatıyorum çıkarttım zayıf elime taktım bak nasıl düşüyor dedim.O da aldı yüzüğe baktı derya benimkini takmışsın dedi
Benim motivasyon yerlerde
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/9826.jpg
bi tane daha ekliyim bu arada bu üstümdekilerde yeni ciciler:))
ama eşim bu fotoyu yamuk çekmişdüzeltemedim
banuş izlem ve daha önceki bütün arkadaşlara sesleniyorum eski resimlerimi görüpte söyleyen arkadaşlara sesleniyom 68 kiloluk resmimi gören kızlar bana 5 kilo daha versen yeter demişlerdi sizce yetermi o zamana göre 5 kilo vermişim ne dersiniz bir 5 kilo dahamı yoksa tmm mı
birde yüzüm çökmüşmü çokmu yaşlı duruyom??
gözün aydın canım..
süpersiniz kızlar tebrikler.....
bence bi daha onunla bir şey paylaşma..havadan sudan konuş ama özelini anlatma..
koptum ya çok komik resmen rezil olmuşsun canım ya kıyamam...
çok şık ve çok hoş görünüyorsun.bu insanlar kör mü ya neren çökmüş anlamadım.sen ver canım bi 5 kilo daha.en azından kaçırınca dert etmezsin..
ben de durumlar iyi.diyeti aynen uyguluyorum.
geçen hafta :83.7
bu hafta : 83.3
giden : 300 gr
spor : 100 dk
kaçamak yaptım diye üzülüyordum haftanın başında ama çarşamba perşembe 2 gün diyete uydum ve 300 gr gitmiş
izlem çok iyi olmuş.emeklerin boşa çıkmadı ne güzel.nehir ve banu siz de vereceksiniz bence ödem sanırım.asi melek neredesin orti?bu arada ortilik kalmadı sanırım :44::44:
geçen hafta :83.7
bu hafta : 83.3
giden : 300 gr
spor : 100 dk
kaçamak yaptım diye üzülüyordum haftanın başında ama çarşamba perşembe 2 gün diyete uydum ve 300 gr gitmiş
izlem çok iyi olmuş.emeklerin boşa çıkmadı ne güzel.nehir ve banu siz de vereceksiniz bence ödem sanırım.asi melek neredesin orti?bu arada ortilik kalmadı sanırım :44::44:
zilann
cnm bence gayet iisinn hatta verebilirisnnn biraz daha istiyorsan cnm
sevgicim süperisnnn bak geçen hafta sabitim die üzüldüm
bak u hafta hepsini vermişsin maşş
çok şık çizmeler,ama normalde giyememkızlar parlıyorr avatarm
Yok huricim senin anlattığın gibi söylemiyor,zaten ben öyle eşler arasında ki ilişki de üçüncü bir kişiden akıl alınmasına karşıyım hani onu demez bana ama ne zaman tartışmalarımı anlatsam böyle yapıyor ve yaptığının kıyaslamak olduğunu kabul etmiyor,sabah o kadar anlattım yine de hayır yorum yapıyorum sadece diyor..Bilmiyorum sabah neti koptu yarım kaldı biraz daha konuşacağım eğer anlamazsa da uğraşmayacağım..Buradaki tek arkadaşım olabilir ama bu şekilde beni kırmasına da göz yumamam sırf yalnız kalmamak için
çok tatlısın maşallah cicilerinde hayırlı olsun güle güle giy...5 kg daha ver çok hoş dururhttp://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/9826.jpg
bi tane daha ekliyim bu arada bu üstümdekilerde yeni ciciler:))
ama eşim bu fotoyu yamuk çekmişdüzeltemedim
banuş izlem ve daha önceki bütün arkadaşlara sesleniyorum eski resimlerimi görüpte söyleyen arkadaşlara sesleniyom 68 kiloluk resmimi gören kızlar bana 5 kilo daha versen yeter demişlerdi sizce yetermi o zamana göre 5 kilo vermişim ne dersiniz bir 5 kilo dahamı yoksa tmm mı
birde yüzüm çökmüşmü çokmu yaşlı duruyom??
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa kayısılı form
Ara
2 muz
Öğle
3 dilim uno çok tahıllı
2 siyah 2 yeşil zeytin
30 gr labne
4 ince dilim salam
10 gr tahin helvası
25 gr sarelle
Ara
1 şişe soda
2 portakal
Akşam
4 haşlanmış yumurta
1 kupa tarçın çayı
1 şişe soda
1 kupa kayısılı form
1.5 litre su
Spor : yok
Toplam : 1163 kalori
Bu kadar saçma bir menü gördünüz mü
Öğlen abarttım biliyorum,bugün cuma diye şımardım,sanki 10 kilo vermişim gibi ödüllendirdim kendimi :78:
Yarından itibaren kendime geliyorum söz
deryacımm ara için 2 muz fazla geldi banaa
1 muz=2 porsiyon meyve yerine geçiyor cnm
yani 4 porsiyon meyve yemişsin tam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?