80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Al benden de o kadar canım ya gerçekten çok otantik.. ben kapadım tv yi baktıkça olmayan iştahım kabarıyor sonra..

durun bende bakicamm merak ettim
cappuccino iciyorum bu arada
1 elma yedim ve bi kac tane fistik ceviz

ay kızlar şiştim ben ağlarken yaa.. haberleri izliyorum şimdi(tv yayın akışı ver,yorum sanki) mardindeki olayı gösteriyo.. insanlar namaz kılarken ... imamın da boluya tayini çıkmış belki de son namazını kıldırırken gitmeden ... diyemiyorum bile.. ne büyük acı... mardinde yakılan ağıtlar türkçe değil ama diller yrı olsa ne farkeder ki... :çok üzgünüm:

aynen bende canım çok üzüldüm ders çalışırken haber başlayınca bıraktım bunu izledim başıma ağrı girdi kolay değil...

halaa kimseler yok yaa.. aylin ve ben demirbaş olduk burda yani hee... bide baharnaz var sanırım şu an..

ne sınavıymış bu bakıyım CADIARZU

3 sene mimari cizimci staj gördüm, 3. senenin sonuna geldik, son büyük sinav...
8-15 sinav. 7 saat.
bide haziranin sonunda pratik olarak ve sözlüü, diplöomami alip cizimci olyuorum :)
meslegim cebimde oluyo

3 sene mimari cizimci staj gördüm, 3. senenin sonuna geldik, son büyük sinav...
8-15 sinav. 7 saat.
bide haziranin sonunda pratik olarak ve sözlüü, diplöomami alip cizimci olyuorum :)
meslegim cebimde oluyo

canım hayırlı olsun 3 yıl çalışmışsın pes etmeden sonunda gülen sen olursun inşallah
bir meslek sahibi olman, kendini geliştirmen, yetiştirmen çok önemli.

iiyi akşamlar kızlar ya ben siteyi açamıyorum sizlerle görüşemiyincede saldım kendimi vallahi ne yapıcam bilmiyorum sizler görüşünce mecbur hissediyordum kendimi sanki diyetisyene gidiyormuş gibi adapte ediyordum kendimi dikkat ediyordum yediklerime 3 gündür boşladım vallahi tartıya çıkmaya korkuyorum inş bidaha yaşanmaz şu sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…