80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilkooşuummmmm

silifkeye gelene kadar 57ye düşersem
şu avatarımdaki kızın kıyafetiyle gelcem

kanatlarda dahill

sencee nasıl

mrb kızlar aranıza yeni katılıyorum 85 kiloyum boyumda 170 evlendiğimden beri 12 kilo aldım artık zayıflamak istiyorum bunun üstüne bir de hamile kalırsam naparım:26:
bana da yardım edinnnnn

red uzun zamandır yoktun nerelerdeydin
özelden bildirim de yapmadın

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
öncelikle azimle ve istekli olursanız her türlü zorluğu yenersiniz

listemize girmek için de
2 hafta düzenli paylaşım ve
2 hafta bildirim istiyoruzz

tekrar başarılarrr

İnşallah nilgün ablacım,tabi ki olabilirim ben sadece o vücuda yaptıklarıma kızıyorum
Bir de ben geçen sene sauna eşofman almıştım sen deyince aklıma geldi..Yazın yapılmıyor çünkü o kadar terletiyor ki başı dönmeye başlıyor..Tam kış için ama ona da ev müsait olacak hemen duş almak için.Yani kısaca ben çok seviyorum,hem cilt için de güzel sauna etkisi
En güzel koşu bandında olur sanırım,çünkü ben dışarı çıkmadım hiç utandım onunla

Evet canım haklısın,gerçi çok kiloluyken kendimize bir şey yakıştırmayıp salıyoruz ama tabi ki kilolu da bile bakımlı olmak bambaşka oluyor..
Kıyafetlerin için işinin ehli bir terzi bulursan daralttırabilirsin.Ben öyle yapmıştım.Eşofmanlarımı kotlarımı çok güzel daraltmıştı kadın.

mrb kızlar aranıza yeni katılıyorum 85 kiloyum boyumda 170 evlendiğimden beri 12 kilo aldım artık zayıflamak istiyorum bunun üstüne bir de hamile kalırsam naparım:26:
bana da yardım edinnnnn

Aramıza hoşgeldin
Burada herkes birbirine yardımcı sen yeter ki azimli ol ama şunu da bilki iş sen de başlayıp sen de bitiyor..Azmin daim olsun.

Son düzenleme:
sevdemer rica etsem senin ayran detoksu tarifini uygulanışıyla yazabilir misin?
sen yarma değil bulgur koyuyorum falan demişsin bana daha yakın geliyor tarifin. tekrar bir derleyebilir misin..

tabiki tatlım

4 er ymek kaşığı yeşil mercimek,nohut,bulgur
ölçü kuru olarak
hepsi haşlanacak 2 lt yağsız ayranla kahvaltıdan sonra her iki saatte bir yenecek
kahvaltı saat 9 da
detoks:11,13,15,17,19 vs
miktarı gün içinde yetecek kadar ayarlayacaksın her öğünü
ertesi gün tekrar hazırlanacak karışım
bu arada ayranın içine iki salatalık rendeleyeceksin

kahvaltı:1 dilim kepek ekmek veya türevleri
1 haşlama yumrta
yeşillik
yarım kk peynir

iki gün süüyor bu dtoks
ayda bir kez yapılıyor

akşam en son 9 da yemen yeterlidir kaışımı

bebekle sık gelemiyorum bir de edirneye gittim geldim öyle giremedim nete uzun zaman..
sonradan gördüm dönmüşsün özelden yolla die de hazırlamıştın yine
boşver ya liste önemli değil önemli olan paylaşım ve sonuç alabilmek..

şu ayran detoksunu yapmayı düşünüyorum şu ara.. ay yağsız yoğurdu nerden bulacağım yahu.. light olarak mı geçio ki acep

canım çok teşekkür ederim ben kararlıyım ama aşırı bir iştah söz konusu onu nasıl yeniyorsunuz

canım çok teşekkür ederim ben kararlıyım ama aşırı bir iştah söz konusu onu nasıl yeniyorsunuz

Canım benim iştaha tek çözümüm tarçın çayı.Şeker isteğini de azaltıyor benim gibi tatlı krizlerin varsa.

yarım kabuk tarçın
yarım ceviz büyüklüğünde zencefil kökü
5-6 tane "tane" karanfil

bunları 2,5 kupa suyla kaynat bir 10 dakika.Sonra kapat altına 5 dakika da demlensin.Sabah ve akşam aç karna iç.Günlük demle mutlaka.Birde içinde posasını bırakma yoksa ikinci öğünde çay çok acılaşır.

Beyaz leblebi de çok iyi kesiyor hemen diyorlar alacağım kaç gündür unutuyorum o da aklında olsun açıktığında yanı başında bulunsun.

teşekkür ederim...
yapıcam bunu
ya light ayranı nerden buluyosunuz

hoşgeldiiin
vallahi ben aynaya bakıyorum puf diye geçiyo o iştah

İki hafta düzenli yazdıktan sonra mı listeye dahil olabiliyoruz, o zaman ilk paylaşımımı yapıyorum benn

Kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek, peynir, iki bardak taze sıkma greyfurt suyu
Öğlen: 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Akşam: 1 tabak salata, patlamış mısır

Şimdi de 1 saat kardiyoya gidiyorum bu mesajı atar atmazz

bunu yapıcam canım çok saol bide spor olmadn olmuyo evin içinde hareketsizlikte çok kilo aldırıyo pazartesi başlıyorum Allahın izniyle

Canım çok az menün..Her besin grubundan yemelisin gün içinde..Kalori hesaplamanı öneririm en güzel yöntem o..Gerçi diyet uzmanımız izlem hanım birazdan ilgilenir seninle

kaloritakibi.com diye bir site var ben oraya hesaplatıyorum.
hadi bakalım hayırlı olsun diyelim

Amaninnnnnnnnnn bu hafta girdim listeye
Simdi cok daha azimli olma zamani
Canim, emegine, eline, yüregine saglikk
Azimli hatunum :96:

Ölüüüüüüüüürrrüüüüüüüüüüüüüm seni yaradan Rabbim'e maasAllah kuzuma annesi, öp benim icin.

Hatun maasAllah sana, bu azimle 1.siralarda dolasacaksin belli

öqlen 1 dilim baklava ve 1 dilim pasta yemiştim yazmayı unutmuşum

Afiyetttttttt olsun da annem bu baya bi fazla kacamak degil mi
Bu haftaki tüm kacamak haklarini kaybettin

Sağol canım uyarın için, daha önce çok kilo vermeye çalıştım kaloridir besin grubudur herşeyi biliyorum aslında. Bugün yeterli protein alamadım, yarın takviye edeceğim, menüde yumurta ve tavuk var :)
Bugün yediklerimin kalorisi 1300 civarında :)

bugünki menümü yazıverem malesef yine iyi değildi sabah:1şekersiz nescafe öğlen:kurubiber haşlaması 6kaşık kadar, 2bardak çay, yarımdilim etimek tatlısı 2tane patates kızartma ,1küpşeker büyüklüğnde kaşar akşam :5yk tavuklu patates yemeği , 1beypazarı kurusu 5'1yerde çay su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…