80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizlerde siteyi açamıyorduk ama bebeqcim saolsun giriş kapısını bulmuş kaydirigubbakcemile3 girebiliyoruz canım googldan birinciden giremezsen ikinciye gebelik kadınlar kulübü yazana tıklayınca girdik

fleks hoşgeldin cnm... hepimiz aynı durumdayız sanırım... ben kendimden örnek veriim mesela.. buraya liste yazıcam diye kısıyorum kendimi... ohoo... ya 1 aydır az yiyorum 4 kilo verdim şimdilik sanırım yani :))) ben varya 1 aydır normal yediğimden fazla yiyerek 4 kilodan fazlasını alabilirdim.. verirken neden zor gidiyolar yaa...

tskler abla aminnn, insallah basaririm, bi koca eksikk, yoksa herseyim var, kilo dersen problem yapmyiorum :))))) hihi

salmayinnnnnnnn, tam gaz devammm

sağolun kızlar demek sade bende yaşanmıyormuş neyse telafi edicem artık bebeg katılıyorum sana neden verirken zor gdiyor ya 4 senedir kilolarımla uğraşıyorum inş sizlerle beraber vericem kiloları

kızlar ben çıkıyorum malum diyet yapmayanlara yemek saati anlarsınız yerimseniben iyi akşamlar bebeqcim, fıstıkcım. ecrinceren senide son anda farkettim sanada iyi akşamlar

sağolun kızlar demek sade bende yaşanmıyormuş neyse telafi edicem artık bebeg katılıyorum sana neden verirken zor gdiyor ya 4 senedir kilolarımla uğraşıyorum inş sizlerle beraber vericem kiloları

canım hepimiz kolay gelen ve zor giden kilolarla uğraşıyoruz ama artık bu kadar gidişleri zor olmuycak ezicez onları sanada iyi akşamlar

ay karnim accc, yemek yemedim ben, bu saatden sonra ne yiyebilirim sizce?????????

flekscim sen 4 senedir uğraşıyomuşun ben evlendim evleneli önceki zayıf halimden eser yok.. 57 yken şimdi bakk.. 50 ler hayal benim için de 70leri bi grebilsem diyorum şimdi... kaçamaklarım olsa da büyük konuşmayayım ama hayatımda bundan sonra eskisi gibi yemem heralde.. 4 hafta olcak 3 gün sonra... oturdu artık yeme alışkanlığım... öyle düşünüyorum yani şu an...

cereeennn.... geçmişte pek bişi birikmedi ki canımcım yaa... gel artık muhabbete... :)))
nasılsın? selma nerde? anlat bakalım :))

aylinim 1 kaşık fasulye tadına bakılıyo.. yemek kaşığı ama servis kaşığı değil... sonra 1 koca bardak su.. sonra hemen diş fırçalanıyo... dişten önce 1 elma yersin kesmezse... :)))

hehehehehe dur isim var pantolona girmeye calisiyorum haha

selam aylin nasılsın ben şu an acım ama yemiyecegim yarın arkadaşta günümüz var hemde ev baklavası actık bugün hakkımı yarına saklıyorum gerci tartı öncesi hic hoş olmadı ama ne yapayım yarın yemeyi düşünüyorum

günaydın kızlar nerelerdesiniz kimse gelmemiş sanki gurup biraz kendini saldı gibi geliyor hadiiiiiin yaza az kaldı biraz daha fazla sıkalım kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…