Vallahi tam 100 dakika spor yaptim, bittim.
Olsun iyide oldu, sinirlerim yatisdi uykumda cok geldi.
Ben belki yarin gelemeyebilirim kizlar,
maglum esimle olan durumdan dolayi.
Gelebilirim de..
Iyi olun kizlar, iyi olun bir ömür
Güzel, mutlu bir Pazar diliyorum sizlere.
Selametle.
walla süper görünüyosun canım..sanırım senin eşin de benimki gibi fazla zayıflıktan hoşlanmıyor..bu da bi avantaj..Kızlar bu eşimle ilk buluşmamızdan bir kare.
Bakar mısınız vücuda yaBurada kaç kiloyum bilmiyorum hiç tartılmazdım o zamanlar.Ama tahminim 70 filandım gene.Tam bilmiyorumz zayıflayınca öğreneceğiz
Gerçi eşim asla bu kadar zayıflama,buradaki de aşırı diyor.Buyrun :
benim de yapmam lazım...bu hafta bunlara da zaman ayırıcam inşallah..çocuklardan fırsat bulursam..Huricim bu arada feryalin hareketini tarif edeyim sana.
Şimdi ayaktayken kollarını kaldır ve ellerini en yukarıdan birlştir.Sonra hiç öne eğilmeden yana doğru eğil.Yanlarını sıkıştır yani.Eğilebildiğin kadar eğil.Ben anca 30 sağ 30 sol yaptım acayip etkili.Şu an yanlarım da kollarım da ağrıyor,harika bir his
aynen yaaaaaaaa.....laa resim yükledik diyorsunuz bende sadece içinde kurbağa olan bir buz kalıbı çıkıyor deli oluyom :84:
nasıl görcem ben o resimleri anlamadım şimdi :26:
hoşgeldin...ve de geçmiş olsun..yalnız proteinden yoksun bi diyet yapmışsın gibi geldi bana...herşeyden yeterli kadar almalısın bence..ben de çocuklardan fırsat bulup spor yapamayanlardanım...ben de buna çözüm arıyorum..birbuçuk ayda 10 kilo vermiş biri olarak sizinle deneyimlerimi paylaşmak istiyorum, öncelikle istemek şart... 85 kilo ile başladım bu işe ve arkadaşlarımın gazı ile, şimdi sabahları aç karnına yarım lt su ama sıcağa yakın ısıda, kahvaltıda 2 galete, peynir domates ve salatalı birer tane, arada bir galete daha, öğlen bir kase çorba ve bir dilim ekmek, akşam ise salata, her çeşiti olabilir bolcana ve yoğurt, aralarda 3-4 lt yine ılık su içiyoruz gün boyu ve işin püf noktasını yazıyorum kesinlikle spor şart, akşamları evde koşu bandımda hızı 6 km ayarlayıp 40 dk tempolu yürüyoruz. duşumuzu alıp yatıyoruz, benim gibi üşengeç değilseniz sabahlarıda bi yarım saat aynı hızda koşmanız kafi... ben 29 yaşındayım etrafımdaki bir çok yaşıtım daha genç kız gibi ama kilolu olmanın dez avantajı işte, yaşınızdan büyük ve kötü görünüyorsunuz, hem evlilik hayatınızı bile etkiliyor, eşim bayılıyor!
fakat ben dizimi sakatladım, tüm hareketlerim kısıtlı şuan, eğer olmasaydı 70 e yada 65 e düşmek istiyorum, sporsuz bunu yapabileceğim bir yöntem varsa yardımlarınızı bekliyorum...
şimdi anlaşıldııııııİmageshack 22 şubattan itibaren üyelik şartı koymuş.
Üye olmayanlar, imageshack ile eklenmiş tüm görselleri kurbağa olarak görüyor.
Üye olanlar için hiç bir sorun kalmıyor. Bilgilerinize...
aramıza hoşgeldin..yaptıklarına bakılırsa doğru yolda ilerliyorsun canım..Merhaba kızlar ben de kilo vermek istiyorum. Boyum 1.65 yaşım 22 kilo bikaç hafta önce 83tü :'( Çok fena çok. Herkes o kadar göstermiyorsun diyor ama hiçbi kıyafeti yakıştıramıyorum kendime moralim çok bozuk. Son 6 ayda 10 kilo aldım stresten depresyondan vermek zorundayım artık. Haftada 3-4 gün bir saat kardiyo egzersiz yapıyorum elliptical makinesinde. Her gün 1500 kilonun üstüne çıkmamayı 1200 kalorinin altına inmemeyi hedefliyorum. Şimdilik en büyük hedefim 80 kilonun altına inmek. En son tartıldığımda 83ü görünce o kadar moralim bozuldu ki bikaç haftadır tartılmıyorum ama pantolonum belimden düşmeye başladı. Çok şükür spor yapabilecek durumdayım verebiliyorum. Hedefim 60 kiloya inmek.
bebişin çok tatlı maşallah Allah bağışlasın..nazarlardan esirgesin...fazla sıkı yapmamak kaydıyla dikkat ederek yapabilirsin..yediklerini de yazarsan fikir veririz zaten...emzirmenin çok faydası oluyor..selam kızlarrr....
bugün mevlüdümüzü yaptık annemler gitti
pazartesi diyete başlamak istiyorum evde tek kaldım artık
15 gün olacak doğum yapalı.
erken mi sizce ne yapayım diyet dediysem çok sıkı değil ama daha düzenli olsun istiyorum
sevgicim listeye baktım da süpersin.geçmişe bakamadım ama 1 günlk listeni benimle paylaşırsan sevinirim
izloşummmm liste için ellerine sağlık canım.banuş avatarını çok beğendim
hoşgeldin aramıza...ben de boyda kaybediyorum malesefMerhaba kızlar bu benim ilk mesajımYahu herkes zayıflıyo bı ben şişman kaldım ne yapıyım azcık akıl verın 86 kıloyum ve boyum 1.59
tam zamanında gelmişsin..hoşgeldin..mrb kızlar aranıza yeni katılıyorum 85 kiloyum boyumda 170 evlendiğimden beri 12 kilo aldım artık zayıflamak istiyorum bunun üstüne bir de hamile kalırsam naparım:26:
bana da yardım edinnnnn
ben neden içemiyorum şu çayı şekersiz yaaa...önce çok içiyordum şekeri bırakacağıma çayı bıraktım..1 şeker atıyorum günde en fazla 2 tane içiyorum..bende cocuklugumdan beri cayı kahveyi şekersiz içerim cok güzel oluyor asla şekerin kokusunu bile sevmem bazen yanlışlıkla aldıgımşekerli cayı içemem
walla liste süper...e gün de 1 saat spor yapabilsek zaten sorun yok demektir..Ünlü top model Laetitia Casta’nın uyguladığı mucize diyetle siz de 9 günde 5 kilo verebilirsiniz…
Dr. Maurice La Paix tarafından hazırlanan diyet Fransa’nın ünlü Gala dergisi tarafından yayınlanmıştır.
::: Sabah:
2 su bardağı su
1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim kepekli ekmek
Domates, salatalık ve biber
Açık çay ya da kahve (şekersiz)
::: Kuşluk:
1/2 kase yoğurt
1 porsiyon meyve
2 bardak su
::: Öğle:
2 su bardağı su
Bol salata (yağsız)
1 ızgara köfte
4 yemek kaşığı sebze yemeği
5 yemek kaşığı pilav
1 dilim ekmek
1 porsiyon meyve
::: İkindi:
1 porsiyon meyve
::: Akşam:
2 su bardağı su
Bol salata (yağsız)
1 kase çorba
1 ızgara tavuk
4 yemek kaşığı sebze yemeği
1/2 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 porsiyon meyve
::: Gece:
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 kase sebze çorbası (tuzsuz)
1 meyve
1 su bardağı süt (şekersiz)
Not:
Hergün 45 dakika yürüyüş ya da 15 dakika aerobik yapın.
Sigara, alkol ve stresten uzak durmaya çalışın.
Önerilen besinlerin eksiğini ya da fazlasını tüketmeyin
.........
kızlar bu dieti buldum netten çok sağlıklı görünüyor biraz fazla gibi geldi ama
sanırım yarın bu diete başlıyorum.... ne dersiniz...
ohhhh sefan olsun bakalım
6lı rakamlara geçişini kutluyorsun sanırım bu 40 gün 40 gece sürermi acep
yok kıss Allah hayrını versinnannemle babamlar bizler ya 1 aydır gelen gidende çok bu aralar mecbur herşey yapılıyor ben hiç 6lı rakamları gördüm diye kutlarmıyım hayatım daha çok dikkat ederim sevincime ben kilo verdikçe daha çok motive oluyorum asla gidip yememem gereken bişeyi yemem zaten nerdeyse haftada 1-2 gün ister istemez yasaklı bişeyler yiyorum birde ödül diye yersem ne hale gelirim bilmiyorum
waowww sexi kariiiilkooşuummmmm
silifkeye gelene kadar 57ye düşersem
şu avatarımdaki kızın kıyafetiyle gelcem
kanatlarda dahill
sencee nasıl
Afiyetttttttt olsun da annem bu baya bi fazla kacamak degil mi
Bu haftaki tüm kacamak haklarini kaybettin
evet canım yaa çok fazla oldu sormaaevde cuma caumartesi 7 çeşit börek yapıldı 2 çeşit dolma vardı 2 çeşit tatlı bunlar bizim evde yapılanlar birde gittiğimiz yerlerde olanları düşünürsek yine iyi sabretmişim diyorum annemler bu hafta arası kardeşime geçicekler diqer haftada memlekete dönüyorlar bu kadar derin kaçamaklar artık olmaz bende rahatsız oluyorum bukadar kaçamaktan cnm okadar emek ver spnra otur ye Allahtan bünyem bunları tutmuyor hala daha okadar kaçamaqa raqmen 6lı rakamlardayım şükürler olsunnn
Canım benim tabikide eriyecek o yaqlarrHerseyin ilki bi baska ya, ondan bu heyecanim.
Ama bu heyecanim hic dinsin istemiyorum, vermem gereken ve bende sabit kalmayi düsünen yaglarima burdan sesleniyorum:
SIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ERIIITTTTTTIIIIICEEEEEMMMMMMMMMMMMsadece biraz sabır gerisi çabuk geliyor burda olmak inanılmaz bir motivasyon cumaları bildirim yapmak bile insanı frenliyor bikaç ay sonra eminimki sende bu kadar kiloyu nasıl verdim diyeceksin ben bazen hala daha 2o kiloyu nasıl verdiqimi anlayamıyorum
O kadar kirgin ki kalbim....
O kadar rizasiz ki ...
Ben razi degilim Rabbim o Kul'a.....
Dermansizim yardim et Ya Rab, dermansizim....
Yüregimi yerle bir eden sevgili esime itafen..
Niye yazdim bunu buraya bilmiyorum,
Galiba biliyorum da,
Doldum.. Ailem Istanbul'da
Ben ise Almanya-Münih'de.
Amaaaan bogazim dügüm dügüm,
taslari dizmis gibi girtlagim parcalaniyor
sikmakdan kendimi,her kelimesi en ince
sizisi ile tüm yanimda.
Uff...... Neise, buna da sükür......
En iyisi beyfendi hazretleri ve kizim uyumusken
kendimi spora vermek.
Canım erkekler malesef böyleler biri diqerinden çok farklı deqil hep idare etmek bizlere kalıyor sorun her neyse kulaklarını tıka kendini bildiqini yap o senle uqraşsın üzme kendini Rabbim yardımcın olsun cnm birde bir sohbette şunu duymuştum hani bizler Allahım sabır ver deriz ya hanii öyle dediqimiz zaman Rabbimiz önce derdi sonra sabrı verirmiş sabır ver deqilde Allahım bizi selamate erdir demek gerekiyormuş paylaşmak istedim cnm..
günaydin herkese....
O kadar rizasiz ki ...
Galiba biliyorum da,
sizisi ile tüm yanimda.
kendimi spora vermek.
Bende17de evlendim eşim26ydıgülcin biz birde erken evlendik 8 yil olcak bu agustos yani ben 17 yasindayken....aileme kalsa 25 e kadar kesinlikle ama direndik evlenicez allah evlenicez ...bir nevi kendimizi büyüttük 8 yil icinde o 20 ben 17 idim.bir seye pismanligim var sadece keske 20 yasini asdimi evlenseydim kendimde olgunlasirdim o zamanlara bakarak,ama yine ayni kisiyle olurdu sadece yas biraz daha gec olsun isterdim
O kadar rizasiz ki ...
Galiba biliyorum da,
sizisi ile tüm yanimda.
kendimi spora vermek.
günaydin herkese....
zeynep demişti sanırım green ısland diye form çayı aldım diye...
bende aldım bugün markette kayısılı kalmamış
bunu denedim müthiş birde kabuk tarçın attım içine
hangisi işe yaradı bilmiyorum
pazardan beri tuvalete çıkamamıştım
tavsiye ederim
fiyatı da 2.15
Bende17de evlendim eşim26ydıeşime her zaman derim dünyaya bin kere gelsem yine senle evlenirim ama 1şans daha verseler asla o yaşta evlenmem
merhaba arkadaslar,ben yeni üyeyim,dogru konudamiyim bilmiyorumda
bana yardimci olursaniz cok sevinirim
2 bucuk ay önce dogum yaptim suan 73 kilodayim haftalardir aynni degisen bisey yok,emziriyorum zayiflamakda istiyorum ama ne yapicam bilemiyorum ya,her yerde emziren diyet yapamaz diye duyuyorum ama bunun bask formülü karisimi yokmu hem emzirip hem zayiflamak icin ,sabah aksam 50 tane mekik cekiyorum onuda yeni ögrednim yaglari yakmadigini sadece kas yapgitini ögrendim,ben suan icin kas istemiyorum :1no2: göbegim simdilik gitsin yeter.bana önerileirniz varmi ,ilk cocugumda 2 bucuk ay sonra 17 kilo vermisdim dogumdan sonra ,simdi ise 12 anca gitti,ikiside normal dogumdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?