80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Vallahi tam 100 dakika spor yaptim, bittim.
Olsun iyide oldu, sinirlerim yatisdi uykumda cok geldi.
Ben belki yarin gelemeyebilirim kizlar,
maglum esimle olan durumdan dolayi.
Gelebilirim de..

Iyi olun kizlar, iyi olun bir ömür
Güzel, mutlu bir Pazar diliyorum sizlere.
Selametle.

canım yaaaaaa...ne kadar içten ve hüzün dolu yamışsın...içim burkuldu walla..
gurbet zordur haklısın.Allah yardımcın olsun...sabrını arttırsın...

kızlar 3 gündür eve gece geç geliyoruz çocukları yatırana kadar benim de pilim bitiyo ve girip de bi yediklerimi yazamadım..en iyisi dün yeiklerimi yazayım bari..dün kardeşimin doğum günüydü ve benim kaçamak günümdü..
sabah
2 dilim çavdar ekmeği,1h yumurta,1zeytin,1 çay k pekmez,1ç b süt
ara
1 ısırık börek elma
öğle
1tabak kuru fasulye,2 kaşık bulgur pilavı,yeşillik,ayran
ara
1 dilim yaş pasta(evde yapılmış)
akşam
1kase mercmk çobası,salata
ara
yarım elma,1bardak y y süt
dün beni görenler sen kilomu veriyosun dediler.....çok mutlu oldum
şimdi yazdıklarınıza bi göz atayım

walla süper görünüyosun canım..sanırım senin eşin de benimki gibi fazla zayıflıktan hoşlanmıyor..bu da bi avantaj..
benim de yapmam lazım...bu hafta bunlara da zaman ayırıcam inşallah..çocuklardan fırsat bulursam..
laa resim yükledik diyorsunuz bende sadece içinde kurbağa olan bir buz kalıbı çıkıyor deli oluyom :84:
nasıl görcem ben o resimleri anlamadım şimdi :26:
aynen yaaaaaaaa.....
hoşgeldin...ve de geçmiş olsun..yalnız proteinden yoksun bi diyet yapmışsın gibi geldi bana...herşeyden yeterli kadar almalısın bence..ben de çocuklardan fırsat bulup spor yapamayanlardanım...ben de buna çözüm arıyorum..
İmageshack 22 şubattan itibaren üyelik şartı koymuş.
Üye olmayanlar, imageshack ile eklenmiş tüm görselleri kurbağa olarak görüyor.
Üye olanlar için hiç bir sorun kalmıyor. Bilgilerinize...
şimdi anlaşıldıııııı
aramıza hoşgeldin..yaptıklarına bakılırsa doğru yolda ilerliyorsun canım..
bebişin çok tatlı maşallah Allah bağışlasın..nazarlardan esirgesin...fazla sıkı yapmamak kaydıyla dikkat ederek yapabilirsin..yediklerini de yazarsan fikir veririz zaten...emzirmenin çok faydası oluyor..
Merhaba kızlar bu benim ilk mesajım Yahu herkes zayıflıyo bı ben şişman kaldım ne yapıyım azcık akıl verın 86 kıloyum ve boyum 1.59
hoşgeldin aramıza...ben de boyda kaybediyorum malesef hep beraber vericez merak etme...
mrb kızlar aranıza yeni katılıyorum 85 kiloyum boyumda 170 evlendiğimden beri 12 kilo aldım artık zayıflamak istiyorum bunun üstüne bir de hamile kalırsam naparım:26:
bana da yardım edinnnnn
tam zamanında gelmişsin..hoşgeldin..
bende cocuklugumdan beri cayı kahveyi şekersiz içerim cok güzel oluyor asla şekerin kokusunu bile sevmem bazen yanlışlıkla aldıgımşekerli cayı içemem
ben neden içemiyorum şu çayı şekersiz yaaa...önce çok içiyordum şekeri bırakacağıma çayı bıraktım..1 şeker atıyorum günde en fazla 2 tane içiyorum..
walla liste süper...e gün de 1 saat spor yapabilsek zaten sorun yok demektir..

melocum yazmayı unutmuşum internette emzirenler için diyet listeleri var..onlardan da faydalanabilirsin...normal diyet listelerine göre çok farklı çünkü..

Selam

Biraz geçmişi okudum fazla geriye gidemedim ellerimi kullanamıyorum bahsetmiştim sinir sıkışması ödem vs hep ellerde.

Melocum mevlüt yapmışsın Allah kabul etsin, Allah bebeğine sağlık, sıhhat, uzun ömürler versin, analı babalı büyütün. 14 Şubattamı doğum yaptın canım ya okuyamadım merakta ettim.

Artık haftaları saymaya başladım, en son dra gittiğimde aileden genetik olarak troit hastalığını aldığımı öğrendim bu yüzden çabuk kilo alıyormuşum hep TSH, T3, T4 bakılırdı. Hiç Anti TPAO bakılmamıştı ona bakıldı ve orda çıktı şimdilik ilaç dozum artırıldı gebelikten sonra takip edilicek. eğer sizde böyle birşeyden şüpheleniyorsanız dra gidin (Endokrinoloji uzmanına) Selma canım sen özellikle benim gibisin istersen bu değerlerine bir baktır canım.

Herkese sağlıklı günler diliyorum,

Günaydın arkadaşlarrr herkese hayırlı bir hafta sonu diliyorum kızlar bişey sormak istiyorum öbür topikte arkadaşlar müsli yiyorlar hatta bir tanesine diyetisyen önermiş ya baktımda karbonu çok yüksek bir porsiyonda 30 k. var terettütte kaldım şimdide haberlerde ünlü bir mankene diyet yaptıran diyetisyen şöyle söylemiş mantı bile yiyebilirsin ama akşamı müsli+yoqurtla geçirmen kaydıyla :26: bu müslilerin hangi çeşidini kullanmak lazım light olanları var ama light ürünler çok sakıncalı önerisi olana yada kullanan varmı aranızda kızlar..

günaydin herkese....

günaydın cnm...

canim üzme kendini....erkekler herzaman anlayis yönünde kadina bakarak bence 1 adim gerideler...kavgalardada belli ediyolar zaten kendilerini
dün dügün vardi burda bir tanidigin ben gidemedim netten izledim canli,kiz babasiyla sarilip agladi dans ederken,esimde yanimdaydi dedimki oooo güzelim erken baslamisin baba ocagi gibisi varmis ne diye evleniyon ,sözüm meclisden disari ...dedim esim söyledikden sonra icerisi disarisi kalmadi diyor basladi ben sana cektiriyomuda niye böyle diyonda felanda filan...hem gülüyorum hem yok öyle bisey diyorum
ben kizimi dogum ettimde anladimki ben artik 2 cocuga bakicam ,simdi oglum oldu cocuk sayim 3 oldu...

günaydn sena zuzu bugün nişan var öğlen orda olucam gülçin ailenden uzak kalmak çok zor canım ama sen maneviyatı yüksek bi kızsın şu sözü unutma..kadere razı olan kederden kurtulur :81:

gülcin biz birde erken evlendik 8 yil olcak bu agustos yani ben 17 yasindayken ....aileme kalsa 25 e kadar kesinlikle ama direndik evlenicez allah evlenicez ...bir nevi kendimizi büyüttük 8 yil icinde o 20 ben 17 idim.bir seye pismanligim var sadece keske 20 yasini asdimi evlenseydim kendimde olgunlasirdim o zamanlara bakarak,ama yine ayni kisiyle olurdu sadece yas biraz daha gec olsun isterdim

Bende17de evlendim eşim26ydı eşime her zaman derim dünyaya bin kere gelsem yine senle evlenirim ama 1şans daha verseler asla o yaşta evlenmem

Canım neden bu kadar hüzünlüsün
Her evde olan normal şeyler mi yoksa daha mı ağır..Okurken içim acıdı.
Anlat bize az da olsa rahatlarsın

günaydin herkese....

Günaydın

Herkese günaydınlar

Bu sabah 83.6 çıktım sinirim bozuldu.Kalori tamamlamak için uğraşmayacağım artık

bende çok memnunum abla o çaydan her akşam içiyorum her sabah mutlaka tuvalete çıkıyorum artık

arkadaslar ben bir yila yakin bi sürede sadecew 12 kg vermisim nekadar az dimi buda ilk üyelik msjim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…