80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün ögle yemegine arnavut cigeri yapmayi düsünüyorum hem kan yapsin biraz hemde canim istiyordu coktandir,dün oglusumun akika kurbanini kestik ,esime dedim sakin cigerini atma haa yemegini cok sevmemde arnavut cigeri yaptimi cok severek yerim,yagli maglida bugün olsun bari

izlemmm ugramadin kizzz sporlami mesgulsun yoksa

cnm listee güzel ama 9 günde 5 kilo verilmez bu listee ilee cnm
gece bile maşallahı var menününn yanii

cnmmm aileniii çok özlüyorusn eminim valla bende çokk hüüznlndim yazınıı okurken zordur hasretlik tabikii, birde kaçta yatıp kaçta kalkıyon maşşallahh yaa

cnmm baharcımm çok geçmiş olsun cnmm
bebegin dogunca geçer ödmeleirn sinir sıkışmalarınn cnm
isim düşündünüzmü peki?

Bende17de evlendim eşim26ydı eşime her zaman derim dünyaya bin kere gelsem yine senle evlenirim ama 1şans daha verseler asla o yaşta evlenmem
anammm herkesler ne kadann erken evlenmiş burada bnde 21 yaşında evlendim kızlar ne oldunu bile anlamadım 6 ay içinde evli buldum kendimiii eşimle aramızda 7 yaş varr
vee bende diyorum bir daha gelsme dünyaya sneinle elenirimm diee tabi yüzüne dememm

deryacımm ödem filandır sıkmaa canınııı

bende çok memnunum abla o çaydan her akşam içiyorum her sabah mutlaka tuvalete çıkıyorum artık
yaaaa nerden bulcaz bu çayııı kızlarrrr

arkadaslar ben bir yila yakin bi sürede sadecew 12 kg vermisim nekadar az dimi buda ilk üyelik msjim

zuzumm cnmm ara verdiigmiz zamanlarıda hesaba katarsakkk az lında azda dgeil cnm bencee ya 12 kio alsaydın?

selam kızlar bu arada günaydınnnn

b hafta protein agrılık beslenicem kızlarr
malummm fazlalıkları atmka için
salında detoks yapcaktım ama daha 1 ay olmadı sonu alamamm

bol su içmeyede başladım ve yeşil çayyyyy
sporda yaptınmııı

kim tutar beniiii

Kimse tutamaz canım
Allahın izniyle atacaksın fazlalıkları...İdolümüz olarak izlemle senin çok çalışman lazım

yazını okurken çok duygulandım öncelikle Allah yardımcın olsun gurbetlik çok zor çok iyi bilirim onu bende 16 yaşımda evlendim gurbete gittim hep içime attım ve etrafıma gülücükler saçtım mutluluk pozları verdim fark etmeden ne büyük kötülük etmişim kendime ve 4.5 yıldır antideprasan kullanıyorum 1 yıl ara verdim (doktordan gizli) anladımki senin içindede çok büyük yaralar var ve senide anlayan bir eşin yok ama benden sana bir tavsiye sakın içine atma ya bir dost edin ona anlat yada burda paylaşmak istersen hepiniz dinler sana destek olur seni rahatlatırız yeterki içine atma çünkü hiçbir erkeğin umuru olmaz olan sana ve çocuğuna oluyor güzelim inanki k.i.b

oooo sonuna kadar arkandayız kız
hadi arkadaşım kim tutar seniiiii

zencefil ve tarçın alp geldi eşim
derya ödmemi attırıyor bu çayy
içinde tarçın ve karanfil varya sanırım ödem atıyor olabilir

birde iştah kesip tatlı ihtiyacını karşılıyorr
say sayyy bitmezzz faydalarııı

gel gelllll tarçın çayına gelll

Son düzenleme:
sporumu yaptım gldim
insan kendini zorlayınca açılıyormuş bunu anladım
ilk başlarda kısa mesafede tıkanıyordum
bugün artık sonuna kadar koşup durmadan geri dönüp yarıya kadar devam edebildim
ama ne yazık zaman yok
işe başlamama az kaldı

kızlar hamama gidiyormusunuz
vakit olsa güzel bir masaj yaptırsam
bn hiç hamama gitmedim
ama bu soğuk kış günlerinde eminim iyi giderdi
ayrıca masaj selilütlere iyi geliyormuş
zayıflamayada yardımcıymış

gülçin
canım derdi veren allah sabrınıda veriyor
ben en zor anlarımda çocuklarımın sağlığına şükredip huzur buluyorum
bebeğin v kendin için sağlıklı olmak zorundasın
burda paylaşımlar gayet samimi içten
sadece kilo vrmek için burda olduğumuzu sanmıyorum hüzünlerimizi seviçlerimizide paylaşmalıyız diye düşünüyorum
yalnız değilsin unutma lütfen

mrb kızlar aranıza yeni katılıyorum 85 kiloyum boyumda 170 evlendiğimden beri 12 kilo aldım artık zayıflamak istiyorum bunun üstüne bir de hamile kalırsam naparım:26:
bana da yardım edinnnnn

spor,bol su,dengeli beslenme,hanur işi ve pirinçten,şekerden uzak durma.aynı şeyler aslında herkes biliyor da sürekli istikrarlı şekilde uygulamak asıl mesele.hoş geldin.

hiçbi fikrim yok ama bi ara kullandım neli olduğunu hatırlamıyorum.çok lezzetliydi.

günaydın ne güzel kilo veriyorsun maşallah..

Bu sabah 83.6 çıktım sinirim bozuldu.Kalori tamamlamak için uğraşmayacağım artık

sıkma canını ödemdir ya.banuda da oldu ya..ne diyeceğim bak.dün bi arkadaşımla konuştum her zaman 100 kilodaydı.diyet miyet yapamadı hiç.şimdi baktım face de kilo vermiş.aradım ne yaptın diye.valla diyet yapmıyorum canım sadece istediğim zamanda istediğimi yiyorum dedi.17 kilo vermiş ya.gerçi sigarayı çok içiyor.ondan da dayanıklı oluyor.mesela sabah canı isteyince kahvaltı yapıyormuş.canı tatlı mı istiyor ölçülü bir şekilde yiyormuş.ama yok şundan yemem lazım falan değil yani.kendini kasmadan.ay şaşırdım ben de ne yapacağımı.o gün akşam canım istemedi ama yemem lazım diye bi kase çorba içtim sonra meyve yedim aman metebolizma çalışsın diye.
napacağız biz derya ya?biz de mi canımız istediği zaman yesek napsak

günaydın kızlar

nehircim nasılsın

bebişi uyutup kaçiim spora

görüşürüz hatunlar

görüşürüz ben de dün gece aşka geldim tam 1 saat tempolu yürüdüm bantta.ama son 15 dk koştum su gibi oldum ama çok rahatladım.üstüne de bi duş ohh harika..

günaydın kıslar nasılsınız

sevgigünaydın canım iyiyim sen nasılsın

iyiyiz canım ama avatarını beğenmedim.bak bi ara eşimden dolayı canım sıkkın her şey üstüste geliyor.ben de o gün okula gidiyorum kızları kreşe okula bıraktım falan.okula giderken radyo çalıyor ma tam damar bi slow.ay gözlerim doldu zaten hazırım ağlamaya..ama nasıl yaşlar akıyor ve ben derse gidiyorum.makyaj falan bozuluyor.aa salak mısın kızım dedim bi daha slow müzik çalınca değiştireceksin dedim.inan işe yarıyor hareketli olunca ağlamayı bırak müziğe ayak uyduruyorsun bi baktım direksiyona vurup tempo tutyorum.çok komiktim ya 2 dk önce böyle 2 dk sonra böyle.yani canım lütfen değiştir onu.hüzün hiç birimize yakışmıyor.

bakın aklıma ne geldi hepimişz spor meraklısıyız belki yürüyüşte olmaz ama hani şu göbeğini eritmek isteyenlerin topiğinde belli hareketler var ya biz de her gün kesinlikle yapılması gereken hareketleri belirlesek mesela.

100 mekik
100 sağ bacak yana doğru kaldırıp indirme
100 sol bacak
100 sopayla bel çevirme
100 yüz üstü ellerimizin ve dizimizin üztüne durup bacağı arkaya atma
100 sırt üstü yatıp iki bacak bitişik kaldırıp indirme (feryalin hareketi ben onu koltuğun altından tutuyorum öyle yaoıyorum.ki kardeşim hakem o söyledi en etkili hareketmiş.)
bi de feryalin diğer hareketi .ellerimizi yukarda birleştirip sağa sola esneme

sizin de öneriniz olsun ne olur yapalım her gün...

ya ben canım isteyince içiyordum aç karnınaymış..

ben de saunaya masaja gitmeyi düşünüyorum.bakalım araştıracağım.ben de koşmaya başladım çok iyi geldi.

canım yaaaaaa...ne kadar içten ve hüzün dolu yamışsın...içim burkuldu walla..
gurbet zordur haklısın.Allah yardımcın olsun...sabrını arttırsın...
Amin canim, Allah razi olsun!

kızlar şu leslie de 1 mille diyor ya,o yani normalde 1 km gibi bişeymi,yani biz 1 mille yaptığımız da 1 km yol mu yapmış oluyoruz ?
1 mil 1.5 km uyapıyor canım inanması zor dimi leslie süper yani :)

şu lesli yi nasıl bulup yaptığınızı anlatın ltfen dünden beri 3. soruşum kimse cvp yazmıyor...
indirmek mi gerek programı indirmeden yapılmıyormu...nerden indiriliyor...
googleden VIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSıfla kulubü leslie sansone yaz orda açıklamalar var canım VIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSden indir kolaygeksin

tebrikler canım
bende bildiriym kaç gündür net yoktu sizden uzakta diyet çok çok zor hafta sonu kaçamaklarım oldu
başlangıç 86.60
geçen hafta 81.00
bu hafta 80.50
giden 500 Regl durumundayım

hedef 68..
spor : 250 dk

Canim 1 mile 1,5 km degil.1,3 km yapiyor

wisper canım insan yoruluyor haliyle spor yaparkende
ama sonrası duş alıp bi çay içtinmi
çok rahatlıyor dediğin doğru

ben varım
yapalım hep birlikte bencede
eğlenceli olur hem

ben de saunaya masaja gitmeyi düşünüyorum.bakalım araştıracağım.ben de koşmaya başladım çok iyi geldi.

ah sauna aklıma gelmemişti
o daha iyi olur bak

wispercim koşmak çok iyi ya
yürümeyi solda sıfır bırakır bence

amin canım allah bu günlerimizi aratmasın

topikte benim gibi bi sulugöz daha var demekki

damlalar
msnde yoksun baktımda

link verilmiyor sanırım burda çıkmamış bak
istersen özelden aralara boşluk bırakarak gönder
tabi banada gönderirsen memnun olurum

regl olmana rağmen harika vermişsin kutlarım

banuş spor yaptınmı bugün

slm kıslar nasılsınız

oooo birsürü kaynatmışsınız yine hepsini okudum ama hç bişiy kalmadı aklımda:26:

izlem ellerine emeğine sağlık canım

Canim 1 mile 1,5 km degil.1,3 km yapiyor

Arama motorundan sorgula bak canım eksik bile söyledim ben 1 mil =1,609 km diyo

canım nette problem vardı kaçgündür msn ye baktım yoktun çıktım bende lindi veriym sana özelden ama ordanda göstermiyo eğer indiremezsen tekrar msnden deneriz
arama motoruna şunu yaz leslie sansone
sende
zayıfla
kulubü
ilk çıkanı tıkla ve devam msn de : )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…