Arama motorundan sorgula bak canım eksik bile söyledim ben 1 mil =1,609 km diyo
canım nette problem vardı kaçgündür msn ye baktım yoktun çıktım bende lindi veriym sana özelden ama ordanda göstermiyo eğer indiremezsen tekrar msnden deneriz
arama motoruna şunu yaz leslie sansone
sende
zayıfla
kulubü
ilk çıkanı tıkla ve devam msn de : )
duraklama döneminden yeni çıktım için baya vermeye başladım
Bravo güzelim, inaniyorum ki 75'ler-70'ler sana az bile gelicek
Aman hatunlar, söylemesi ayip reglim gecikdi 10 gün kadar
Hem sisim, hemde kaygili:18:
Ya hamileysem die, her ne kadar tedbirli davransam da tirsmiyor degilim:18:...
InsAllah yakinda regl olurumda rahatlarim
ben diasandan aldım abla
pardon ama bu çay nedir
anaaaaaaaaaaa 10 gün müüüü test yapsan hemen kaç yaşlarında çocuğun
green ısland from çayı adı
Sağol canımgreen ısland from çayı adı
Yapma güzelim, Allah biliyorki suanki en büyük
korkum hamile kalmak. Rabbim olmayanlara versin
Ben 3 yil sonra istiyorum, kismetse tabi.
Kizim 15.ayina yeni girdi.:18::18::18::18::18::18::18::18:
Canim bu caydan memnun musun ?
Yani zayiflama da yardimci mi
Birde bu cayi burda bulabilir miyim ki bilmiyorum
Sağol canım
ah canım epey geçmiş böyle gecikmeler olurmuydu bebeğin daha çok küçük çok zor inş adet olursun bu akşambenim kızım 3 yaşına girecek ama bu kilolarımla hiçmi hiç kalmak istemiyorum
spor,bol su,dengeli beslenme,hanur işi ve pirinçten,şekerden uzak durma.aynı şeyler aslında herkes biliyor da sürekli istikrarlı şekilde uygulamak asıl mesele.hoş geldin.
hiçbi fikrim yok ama bi ara kullandım neli olduğunu hatırlamıyorum.çok lezzetliydi.
günaydın ne güzel kilo veriyorsun maşallah..
sıkma canını ödemdir ya.banuda da oldu ya..ne diyeceğim bak.dün bi arkadaşımla konuştum her zaman 100 kilodaydı.diyet miyet yapamadı hiç.şimdi baktım face de kilo vermiş.aradım ne yaptın diye.valla diyet yapmıyorum canım sadece istediğim zamanda istediğimi yiyorum dedi.17 kilo vermiş ya.gerçi sigarayı çok içiyor.ondan da dayanıklı oluyor.mesela sabah canı isteyince kahvaltı yapıyormuş.canı tatlı mı istiyor ölçülü bir şekilde yiyormuş.ama yok şundan yemem lazım falan değil yani.kendini kasmadan.ay şaşırdım ben de ne yapacağımı.o gün akşam canım istemedi ama yemem lazım diye bi kase çorba içtim sonra meyve yedim aman metebolizma çalışsın diye.
napacağız biz derya ya?biz de mi canımız istediği zaman yesek napsak
görüşürüz ben de dün gece aşka geldim tam 1 saat tempolu yürüdüm bantta.ama son 15 dk koştum su gibi oldum ama çok rahatladım.üstüne de bi duş ohh harika..
iyiyiz canım ama avatarını beğenmedim.bak bi ara eşimden dolayı canım sıkkın her şey üstüste geliyor.ben de o gün okula gidiyorum kızları kreşe okula bıraktım falan.okula giderken radyo çalıyor ma tam damar bi slow.ay gözlerim doldu zaten hazırım ağlamaya..ama nasıl yaşlar akıyor ve ben derse gidiyorum.makyaj falan bozuluyor.aa salak mısın kızım dedim bi daha slow müzik çalınca değiştireceksin dedim.inan işe yarıyor hareketli olunca ağlamayı bırak müziğe ayak uyduruyorsun bi baktım direksiyona vurup tempo tutyorum.çok komiktim ya 2 dk önce böyle 2 dk sonra böyle.yani canım lütfen değiştir onu.hüzün hiç birimize yakışmıyor.
bakın aklıma ne geldi hepimişz spor meraklısıyız belki yürüyüşte olmaz ama hani şu göbeğini eritmek isteyenlerin topiğinde belli hareketler var ya biz de her gün kesinlikle yapılması gereken hareketleri belirlesek mesela.
100 mekik
100 sağ bacak yana doğru kaldırıp indirme
100 sol bacak
100 sopayla bel çevirme
100 yüz üstü ellerimizin ve dizimizin üztüne durup bacağı arkaya atma
100 sırt üstü yatıp iki bacak bitişik kaldırıp indirme (feryalin hareketi ben onu koltuğun altından tutuyorum öyle yaoıyorum.ki kardeşim hakem o söyledi en etkili hareketmiş.)
bi de feryalin diğer hareketi .ellerimizi yukarda birleştirip sağa sola esneme
sizin de öneriniz olsun ne olur yapalım her gün...
kizlaar beni de araniza alinnn :))) benimde su yaza kadar en azindan huzurla tisort giymem lazimmm :))81 deyimhic bu kadar yukarilara vurmamistim ideal kilom 55 :) daha az mesajim oldugu icin imzam cikmiyo cetvelimi ekleyemedim bana da sans dileyin hep beraber kurtulalim kilolarimizdan afeti devran olarak girelim yaza
kotta 32 beden kaç oluyo bileniniz varmı :26:
kizlaar beni de araniza alinnn :))) benimde su yaza kadar en azindan huzurla tisort giymem lazimmm :))81 deyimhic bu kadar yukarilara vurmamistim ideal kilom 55 :) daha az mesajim oldugu icin imzam cikmiyo cetvelimi ekleyemedim bana da sans dileyin hep beraber kurtulalim kilolarimizdan afeti devran olarak girelim yaza
ii akşamlar kızlarrrr
nilgüncüm
aç karnına mı içilcekmillşş tarçın çayı bilmiyordum
zeynepp
başka hangi markette var acep bu çay:)
sevgicimm
yapamadım cnm sporr misafiirm geldii
k.valdmeler yaniii sonrada çocukları yıka filann fırsat kalmadıı
ama sabahtan başlıyorum cnm kaçış yok
:44:
nilgün ablacım arkadaşın canım isteyince yedim diyormuş ama benim cnm her zaman bişeyler yemek istiyor iştahını nasıl kontrol etmiş asıl bu önemli:44: madem canı bu kadar yemek istemiyormuşta o kadar kiloyu nerden almış
bugünkü menüm
sabah:
2dilim ekmek
1 yumurta
peynir
çay
ara:
1 havuç
öğle:
1 porsiyon havuçlu pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1 kase üzüm ve kayısılı komposto
akşam:
1 porsiyon havuçlu pırasa yemeği
1 kase komposto
1 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara:
2 portakal
2 lt su, spor yok
yorumlarınızı bekliyorum kızlar varmı hata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?