80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SENANIN MENÜSÜ

sabah
1 bardak su
4 siyah kuru kayısı

kahvaltı/öqlen
yarım açma
2 kaşık sucuklu yumurta
2 kaşık salçalı sosis
2-3 biber kızartması
örgü peynir
1 çay kaşıqı bal
yeşilçay

ara
yok

akşam
yarım kase m.çorbası
1 tabak dolusu patlıcan kebabı
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
salata

ara
form çay

3 litre su..

Aminn hepimize ! :)) ben artik her canim bir seyler atistirmak istediginde gozumun onunde etekleri badileri falan getiriyorum :) buz dolabinin ustune de hosuma giden ama bu bedenle giyemeyecegim bir elbisenin resmini asicam ise yariyormus motivasyonda :))

Son düzenleme:
sealm kızlar pazar akşamı bi bakıp çıkıyım dedim,egeye muhallebi yediricem...pazar günü dirilmiyor pek..

izlemmm

demek bu avatar elbiseni giyip yanıma gelecen haaa.yanına kocişinide al ,arka odayı ayarlıyım sizeeeee bugün susanoğluna gittik bil bakalım kimleri gördük,hoş bütün silifke ordaydı k,imi görmedikki.....doktorların heppppsi ordaydı kendimi çok güvende hissettimnereme bişey olsa bakacak bir doktor vardı ... neyse aaa bi baktık metin amcalarda ordaaa onlarla oturduk sohbet ettik bahar gibi çok nefis bir hava vardı....o sırada kocişin aradı neyse nisanın sonunda kollarıma geliyon demek gel bahalım gelllll....tülin teyze ilkay çok kilo vermişsin dedi ...ama o beni 60 61 ken falan gördüydü zaar...neysem çıkıyorum ..gelebilirsem gelirim gene ....

bütün kızları öpüyorum evet evet senide tatlımm hepinizi.....yeni gelenler gelmeye çalışanlar girişimde bulunanlara selamlar...:86:

iyi akşamlar arkadaşlar
menüm
sabah
2 dil çavdar ek
peynir
4 zeytin
yumurta

öğle
çorba
1 küçük kase barbunya pilav
patlıcan közleme
3 çatal sütlü kadayıf :26:

ara
yoğurt

akşam
çorba

ara çay 3 tane form büsküvi hala atıştırmak istiyorum bi iştahım var yaa ne yapmalıyım

spor 45 dk leslie

Son düzenleme:
ben çok mennunum her akşam içiyorum her sabah tuvalete çıkıyorum kesin ama bulablrmsn bilmem :26:

Ayy kesin bende istiyorum ondan..InsAllah bulurum ya..
An oluyor, 6 gün cikamiyorum :18:

Hosgeldin canim, burda herkes birbirine destek her konuda..
Yalniz, is senden bitiyor canim. Bol bol su, spor ve yediklerine dikkat et canim. Sonra vucüdün sana cevap vericekdir Allah'in izni ile.

gülçin nasıl oldun?durumlar nasıl?

senacığım gezmelere ara mı verdin şekerim

Canim, hic birsey olmamis gibi davranmaya calisiyorum
Esimde ayni. Allah'ima havale ettim hem onu, hem kendimi..

ay kızlar elmalı kurabiye yaptım çok yoruldum ya yapasıya kadar canım çıktı

Yaaappppmaaaaa
Afiyet olsun da, yag olmasin.
Ellerine saglik canim.

Iyi halt ediyon annem

ama ben diyette değilimkiii şimdi sınır koymuyorum yediklerime yiyiyorum öyle ay çok zayıfladım yeter artık ya bugün benim boyumda 58 kilo birini gördüm gerçekten onun gibi olmak istemiyorum ve karar verdim 65 te son vericem ben hiç güzel bulmadım kızı gerçekten

Menümü yaziyim:
Sabah bi adet tost
1 domates
iki dilim beyaz peynir
1 adet yumurta

ögle:
1kahve sütlü
2 adet bisküvi

Aksam :
Tantuni :26: ( utaniyorum kendimden )

3Lt su,

30 dk spor ( Gece devami gelicek, tamamlanmadi)

gülçin gecee spor yapmak zor olmuyomu cnm
sabahta kalk çocukla ilgiln filannn
yani benim halim kalmıyor şahsen sporaa akşam oluncaa

iyi akşamlar kızlar..bugün pazar olduğundan iki ana öğün oldu ama dengelemeye çalıştım
uyanınca
2bardak su ve 1elma
kahvaltı
2dilim çav. ekmek
1 h yumurta
1kk b peynir
5 zeytin
dom,yeşil biber
1 t kaşığı pekmez
ara
elma
1 avuç kabak çekirdeği
akşam
7 tane çiğköfte
salta
1 kase mercimek çorbası
ara
greyfurt
yarım elma
2-3 kuru üzüm
stepper la 300 adım yapabildim evde değildim çünkü.sabah ve akşam yaptım
1,5 lt su

çok komiksin ya.ne tatlı anlatıyorsun..ben de seni öpüyorum tabi oğluşunuda..

ben de sinirden akşam yemeği yemedim sonrada acıktım her şeyi yemek işstedim.şimdi süt ısıttım içine de yarım kabuk tarçın attım.mis gibi içiyorum.

başarı hikayelerinde birbayan anlatmış öyküsünü fotoları da var.mutlaka okuyun.scg miydi neydi...

wisper nemesis nasılsınız şekerler çok yorucu bi gündü bu saate kadar kalem topuk üstündeydim ayaklarım müthiş sızlıo menümü hiçmi hiç iyi değildi suratıma tükürün valla hakettim gülçin süper gidiosn bacım izindeyim sevdemer bi hamam mübtelası olarak derimki hiç durma git arınıosun valla ank.da tek temiz ve güzel hamam keçiörende var diğerlerini tavsiye etmem git komple ağdanı yaptır sonrada hamama gir bi kese bi masajj ohhh sefan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…