evet canım sanırım dediğin şey...evde duruyor..hiçbişey yapmamaktan iyidir diye başladım bakalım inşallah faydası olur..eflatun spetter dediignn
twesten shpemiii adm atıyorsunnn
Slm kızlar günaydınnnn
nasılsınız bakalım burda hava çok kapalı öqleden spnra annemle yine gezmeye gidicez bugün pazarımızda var öqleden önce çıksan tam kurulmuyor akşam gelince çıksam bişey kalmıyor arada kaldım :44: nerdeyse 2 haftadır hergün ya misafir var ya biz biyerlerdeyiz ama hiç bu kadar diyet açısından zor bir hafta geçirmeiştim bu hafta kilo vermekten geçtim almıyım şükredicem kızlar neyseki annemler 2-3 güne kardeşime geçecekler bende diyetimi rahatça uygulucam annem akşam tutmuş kızım sen çok zayıfladın suyu az iç yemeqi çok ye bak sonra kilo vermenin önüne geçemezsin neler görüyoruz tvde diyor ve ne yesem onlara az geliyor ki bu hafta çok aşırı yedim bilen bilmeyende beni kupkuru kalmış sanar nerdee daha hedefe 10 kilo var sonrasındada boyuma göre ideal kilom olan 57 ye düşmeyi istiyorum inş..
günaydın demeyi de unuttum...
nefret ediyorum pazartesi günlerinden yaaa...ev almış başını gitmiş...çocuklar bi yandan...öğlen eşim geliyor bi yandan..Allah aşkına hangi ara spor yapıcam ben..off anam offfff...
Aynen cnm bende tatildeyken ayy sana kilo vermek hiç yakışmamış bilmem ne diyenler oldu çokta tınnnevet canım sanırım dediğin şey...evde duruyor..hiçbişey yapmamaktan iyidir diye başladım bakalım inşallah faydası olur..
hep öyle yaparlar bilirim...hastalık derecesinde zayıflamışsın muamelesi yaparlar...aynen ben de geçen sefer senin gibi 69 olduğumda yeter artık hasta olacaksın falan demeye başlamışlardı...
şimdi de saolsunlar bazı yakınlarım var benden kilolu olup da vermeyenler...dün söylenip durdu...2,5 3 kg verdim diye ayyy nekadar incelmişsin...sana zayıflık yakışmıyor geçen sefer zayıfladığında ağzın gözün bitarafa gitmişti dedi yaaa..gel de sinir olma...kendi yapmadığı gibi bana da engel olmaya çalışıyor..tabi tam tersine ben daha bi şevkleniyorum...
günaydın kızlar
günaydıın..günaydınn herkeseeeee......nasılsınız kızlar ...sabah sabah kendimi burda buldum kashvaltı edelimde ortalığı da toplim..şöyle işgüç kalmasın gelirim...öpüldünüz
selam kizlar ...sabah kahvaltimi disarda yaptik ....kepek ekmegi daha cikmamisdibeyaz ekmek yedim malesef.birazdan ece form caiymi icicem...
çok komiksin ya.ne tatlı anlatıyorsun..ben de seni öpüyorum tabi oğluşunuda..
ben de sinirden akşam yemeği yemedim sonrada acıktım her şeyi yemek işstedim.şimdi süt ısıttım içine de yarım kabuk tarçın attım.mis gibi içiyorum.
başarı hikayelerinde birbayan anlatmış öyküsünü fotoları da var.mutlaka okuyun.scg miydi neydi...
günaydınn kızlarrrr
gülçincim
valla bebekle spor yamanın ne dimek oldugunu çok ii biliyorum yaa
bende geçen kış çok spor yapardımm ozman 15 aylıklardıı
biri bisikletin pedalınd abiri kucagımd ayapardım
ama bişiy diyim büyünce hiç fırsat vermiyorlarrr
bacılar
bugün kalktım spor yapmaya am kayra efendii iizn vermeid zırt bırt su istedi durduu:84::84::84:agzı yaraa diş etleri filan kanıyorrr yavrumun yaaçok su içiyor o sebept
oysa ne güzel 6 buçukta kalkmıştım artık akşam yaparım eşim gelince
uyuduklarındada karnım çok acıkıyorr ve eziyet oluyor bana spor
amaa gece bile olsa yapcam napayımm sporsuz olmuyorr
karnım ve midem arasında bi sancı var bugün beni yoruyorr yaa
neyse ben kaçıyımmm işler beni bekler birde mızmızlan kayraa:95::95::95::95:
Günaydın kızlar
Banucum sana ve tüm çocuklu olanlara azim ve bol sabır diliyorum,ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyorum..Ama her okuduğumda bana ilham veriyorsunuz..
günaydın kızlar
ben hayatımda ilk defa bu kadar uzun diyet yapıyorum ve benı gorenler cok sasırıyor vermıs oldugum 9 kılo bıle olsa baya fark edıyor bende panatolonlarım buyuk gelıyor ve bu benı cok mutlu edıyor
sole 13 kılo daha veersem
günaydın demeyi de unuttum...
nefret ediyorum pazartesi günlerinden yaaa...ev almış başını gitmiş...çocuklar bi yandan...öğlen eşim geliyor bi yandan..Allah aşkına hangi ara spor yapıcam ben..off anam offfff...
günaydın herkesee :) bende bugünden itibaren 1 ay izinliyim kızlar okul yok öss olacağı için
rahat rahat yaparım artık sporumu
günaydın kızlar
günaydınn herkeseeeee......nasılsınız kızlar ...sabah sabah kendimi burda buldum kashvaltı edelimde ortalığı da toplim..şöyle işgüç kalmasın gelirim...öpüldünüz
selam kizlar ...sabah kahvaltimi disarda yaptik ....kepek ekmegi daha cikmamisdibeyaz ekmek yedim malesef.birazdan ece form caiymi icicem...
günaydin kizlar...
cok moralim bozuk hafta sonu baya bi kacamak yaptim bütün haftam bosa gitti
cumartesi günü arkadasimin ablasi kahvaltiya cagirmisti oraya gittik ama kahvaltida kendimi tuttum az yedim sonra ordan bi dogum günü partisine gittik
pazar günüde baska bi arkadasimin kinasi vardi bi sürü yemek yedim ya makarna salatasi börek pogca falan :44:
tüm hafta ugras ugras sonra iki günde boz
sadece 1 kilo vermisim hafta sonuda diyet planimi uygulasaydim 2 kilo olurdu kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?