80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn kızlarrrr
gülçincim
valla bebekle spor yamanın ne dimek oldugunu çok ii biliyorum yaa
bende geçen kış çok spor yapardımm ozman 15 aylıklardıı
biri bisikletin pedalınd abiri kucagımd ayapardım
ama bişiy diyim büyünce hiç fırsat vermiyorlarrr

bacılar
bugün kalktım spor yapmaya am kayra efendii iizn vermeid zırt bırt su istedi durduu:84::84::84:agzı yaraa diş etleri filan kanıyorrr yavrumun yaa çok su içiyor o sebept
oysa ne güzel 6 buçukta kalkmıştım artık akşam yaparım eşim gelince
uyuduklarındada karnım çok acıkıyorr ve eziyet oluyor bana spor
amaa gece bile olsa yapcam napayımm sporsuz olmuyorr

karnım ve midem arasında bi sancı var bugün beni yoruyorr yaa
neyse ben kaçıyımmm işler beni bekler birde mızmızlan kayraa:95::95::95::95:

Günaydın kızlar

Banucum sana ve tüm çocuklu olanlara azim ve bol sabır diliyorum,ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyorum..Ama her okuduğumda bana ilham veriyorsunuz..

eflatun spetter dediignn
twesten shpemiii adm atıyorsunnn
evet canım sanırım dediğin şey...evde duruyor..hiçbişey yapmamaktan iyidir diye başladım bakalım inşallah faydası olur..

hep öyle yaparlar bilirim...hastalık derecesinde zayıflamışsın muamelesi yaparlar...aynen ben de geçen sefer senin gibi 69 olduğumda yeter artık hasta olacaksın falan demeye başlamışlardı...
şimdi de saolsunlar bazı yakınlarım var benden kilolu olup da vermeyenler...dün söylenip durdu...2,5 3 kg verdim diye ayyy nekadar incelmişsin...sana zayıflık yakışmıyor geçen sefer zayıfladığında ağzın gözün bitarafa gitmişti dedi yaaa..gel de sinir olma...kendi yapmadığı gibi bana da engel olmaya çalışıyor..tabi tam tersine ben daha bi şevkleniyorum...

günaydın kızlar
ben hayatımda ilk defa bu kadar uzun diyet yapıyorum ve benı gorenler cok sasırıyor vermıs oldugum 9 kılo bıle olsa baya fark edıyor bende panatolonlarım buyuk gelıyor ve bu benı cok mutlu edıyor
sole 13 kılo daha veersem

günaydın demeyi de unuttum...
nefret ediyorum pazartesi günlerinden yaaa...ev almış başını gitmiş...çocuklar bi yandan...öğlen eşim geliyor bi yandan..Allah aşkına hangi ara spor yapıcam ben..off anam offfff...

günaydınn herkeseeeee......nasılsınız kızlar ...sabah sabah kendimi burda buldum kashvaltı edelimde ortalığı da toplim..şöyle işgüç kalmasın gelirim...öpüldünüz

selam kizlar ...sabah kahvaltimi disarda yaptik ....kepek ekmegi daha cikmamisdi beyaz ekmek yedim malesef.birazdan ece form caiymi icicem...

Aynen cnm bende tatildeyken ayy sana kilo vermek hiç yakışmamış bilmem ne diyenler oldu çokta tınnn o onu demiş bu bunu demiş hiç beni enterese etmez başkalarının düşünceleriyle hareket eden biri deqilim önemli olan bnm düşüncelerim zaten eşimde 57 olmamı istiyor salla gerisini hayatımmm

günaydın kızlar

günaydınn herkeseeeee......nasılsınız kızlar ...sabah sabah kendimi burda buldum kashvaltı edelimde ortalığı da toplim..şöyle işgüç kalmasın gelirim...öpüldünüz
günaydıın..
selam kizlar ...sabah kahvaltimi disarda yaptik ....kepek ekmegi daha cikmamisdi beyaz ekmek yedim malesef.birazdan ece form caiymi icicem...

nolcak canım...önemli olan herşeyde ölçü...ölçüyü kaçırmadıysan sorun yok demektir..

canımmm çok teşekkür ederimmm....yemek istedin ama yemedin süpersin canımm..bende bak diyete itaat ettim..ufaktan spora bile başladım ama ...ama kilo veremedim gerçen hafta ama devam ediyoprum bu hafta inşallahh bir ijki gram vericem

günaydınnnn herkezee bende bugün hem spora hem diyete baaslıyorum sabah tartıldım kilom tamm 65 gece geç yatınca bugunde cok geç uyandım smdı hemen kahvaltı yapıcam akşamada menümü yazarım spor içinde leslie yi indirmeye çalısıcam inşallah becerebilirimmm

Allah yardimcin olsun canim, Rabbim Kayra'nin da sifasini nasip eylesin.
Oooo desene büyüdükce daha akli_selim olup annesinin sporuna karismaz diye kizimi poh pohluyorken ben, bosa mi hayal ediyor musum

Günaydın kızlar

Banucum sana ve tüm çocuklu olanlara azim ve bol sabır diliyorum,ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyorum..Ama her okuduğumda bana ilham veriyorsunuz..

Canim benim, ilham almak senin icin bahane..
Sporada basladin zaten, azimli ve en önemlisi saglikli bir sekilde kilo veriyorsun.
Canim, bayaadir yazdiklarinda hep karsi karsiya geldim kizmayip üzülmezsen eger bir soru sorabilir miyim ?
- Neden bebis istemiyorsun ?

Bravooooooooooooooooooooooooooo valla, canim 13 kiloyuda verirsin insAllah dügüne kadar saglikli bir sekilde.

Günaydinnnnnnnnn

günaydın herkesee :) bende bugünden itibaren 1 ay izinliyim kızlar okul yok öss olacağı için
rahat rahat yaparım artık sporumu

Günayyddddiiiiin, bu bir ayi cok iyi degerlendireceginden eminim. Hadi kolay gelsin.

günaydın kızlar

Günaydin kuzumm

Günaydin canim, kolay gelsin..

Afiyet olsun canim, olsun dengelersin yedigini ögle yada aksam yemegi ile.

Günaydin canlarim,
Simdi güzelce Leslie'yi acip 500 adimlik sporumu yaptikdan sonra,
hafif bir kahvalti yapmak istiorumm.

Kizlar kesinlikle bunu deneyin cünkü, Leslie dahi öyle diyor.
Yemeklerden önce yapilan bu 500 adimlik metobolizmayi hizlandirip,
yemegi yakmaya ve hazimsizligia inanilmaz iyi geliyor
Pc' den Leslie arkadasimi acip sesini kapatip
suanda Seda Sayan'ida tv'den takip ederek yapiyorum
Haydi kolayy gele

Öpüyorum kocaman siziiii

günaydin kizlar...
cok moralim bozuk hafta sonu baya bi kacamak yaptim bütün haftam bosa gitti
cumartesi günü arkadasimin ablasi kahvaltiya cagirmisti oraya gittik ama kahvaltida kendimi tuttum az yedim sonra ordan bi dogum günü partisine gittik
pazar günüde baska bi arkadasimin kinasi vardi bi sürü yemek yedim ya makarna salatasi börek pogca falan :44:
tüm hafta ugras ugras sonra iki günde boz
sadece 1 kilo vermisim hafta sonuda diyet planimi uygulasaydim 2 kilo olurdu kesin

Canim telafi edersin insAllah
Bu kadar umutsuz olmana gerek yok.
Yediklerini dengeleyerek de hem yediklerini eritir
hemde kilo verirsin.Ama yilma, devam et .

kizlar bilenler biliyordur belki benim 4.5 yasinda bir kizim var ve 14 aylik oglum,yeni eve tasiniyorum ya,kizimin simdilik odasi tek olcak seneye oglumla ortak kullanicaklar.nasil bir oda alsam bilemiyorum...bücceyede uygun bisey istiyorum ,cünkü bu aldigimiz ev yerleri felan herseyi sifirdan yapilmasi sartti.simdi beyaz oda pembe duvarmi olsun diyorum yoksa söyle bir oda alayimmi cok kararisizm yardimci olurmusunuz fikirlerinize ihtiyacim var:44::44:

Jungedzimmer Skate - kika - Die Nr.1 bei Wohnideen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…