80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrrr
sizinleeee muhteşem ölçülerimii paylaşıcamm bugünnnn
ar mezro alıcakkk getirr akşamaaa

ama nasıl oliyyy ölçü işii?

Ben de istiyorum yaaa :84:
Çok güzelmiş canım güle güle kullan

ha ben baktım canım bence çok ş,iri,n bir takım bu beğendim,fiyatı ne kadar ki ekononik falan demişsinde birde bu takımın tatamını alıyorsun değil ,biz alıcağımız zaman istersen bütn parçaları almayabiliyordun...birde ben çok baktım ve en sonunda yaptırdım hazır almadım.projesinide kendim çizdim canım.. birde bişey daha var ..çocukların aynı odada mı olacaklar,keşke imkanın olsada ayrı odalarda olsalar daha iyti olurdu..hem biri kız biri erkek daha rahat ederler,böyle şeyler alırken uzun cvadeli kullandığımız için geleceğe yönelik düşünmek gerekiyor heralde...uzun vadeli düşüneceksin yani...hayırlı olsun şimdiden
zuzummm bendee korse aldımm
onu giyiniyorummm çok faydalıymış bencee kötü görünüyor sıkıştırdıgı için ama faydasıı çokmuş bi deniycme 10 gn filan
ben korseye 3 gün dayandım cendereye girmiş gibi hissettim 3 gün sonra çıkardığımda ''dünyaaa varmış'' dedim
senin şu anlattıkların en ufak bir gariplik görmedim,ben senin gibi düşünmesemde insanların bu tarz hislerine karşı çok genişim heralde ,arkadaşlarım tanıyanlar en garip hislerini tecrübelerini benimle çok kolay paylaşır bu yüzden,hiç böyle gözlerimi belerterek suratlarına bakmadığım yada niye böyle düşünüyorsundemediğim yada ikna çabasına girmediğim için bence...kendini çok güzel ifade etmişsin,bunu bile yapmak zorunda değilsin,kimseye neyi niçin istemediğin için açıklamak zorunda değilsin ama insanlar boğuyorlar dimi,birde en çok sinir tipler ''ikna etmek'' isteyenler vazgeçirmeye çalışnalar,meseal bende 2..bebeği düşünmüyorum ,ne zaman düşünmüyorum desem ama..............di,ye başalayan...olurmu.....................diye devam eden....bencillik......diye ayyuka çıkan......yazıkk....diye acımayla biten nasihatler nasihatler nasihatlerrrrr nefret ediyorum..ben egeye tedavi ila hamile kaldım 3,5-4 yıl sonra...çok istedim ..iyiki doğurmuşum..iyiki var oğluşum..tedavi ile olmasa da bir tane istemiştim...tedavi süresince dualarım bir tane olsun diye idi..allah kabul etti ve bir tane oldu...allah isteyene versin artık ben oğluma imkanlarım dahilinde en iyi şekilde bakıcam..2. yi düşünmüyorum ....sebepleri seninde dediğin gibi çok kendimce ...senin dediklerinin arasındada var hatta...hayata bir kere geliyoruz ,bırakalım da herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın dimi..

banuuuuşşşş...93 le doğuma girdim hastaneden geldiğimde 86 idim.
bugün 15 gün oldu tartıldıım 82 olmuşummmm..ne güzel şeymiş bu emzirmekkk
süper canım ilk zamanlar çok i,yi gidiyor emzirip azıcıkta dikkatle bol su ile....

evet bende emzikten keserken ağlamıştım istememiştim bırakmasını ama kendi isteği ile bıraktı yavrum...istemedi..

dün benim günümdü kızlar bi güzel giyindim süslendim
ayakkabım da alındı
mağazalara girdim bi sürü şey denedim çok morallendimm çok azimlendimm

trençkot ve deri ceket arasında kaldımm
karar veremedim, birine bütçem yetiyordu
eşim deri cekettee ısrar etti çok yakıştı dedi
bende trençkot almak istedim şimdi onu çiğmemek de istemedim
öff kararsız kaldım almadım

ben size resim ekliyim size beraber karar vereliimmmm

kızlarrr bütün ceket ve trançkottaaa s-36 beden oldu bana yaa
sadece mangoda olmadı
ayyy kıç ata ata denedim valla yaa

birde bi tunik denedim m-38 di çorap vardı ayağımda çok kısa diye izin çıkmadı
ama olsun denemesi bilem süperdi yaa

süperrsinnn meloşşş cnmm bak hafif bir diyetleee eski haline çabucak dönecekisnn emin ol
dogum daa alınan kilollar çabuk gidiyorr ,sen bol suu iç hem sütün olurr hemde zayıflatırr

emiyormuu elvin hm
emiyor canım maşallahı var

helal kısss..hem ikiz hem de 23 ay süpersin banuşşş..emzirirken ağlamak geliyor içimden

:
hadi ekle hemen elvin uyanmadan göreyim bendeee

izlooo..kaptanım bu hafta bende başladım diyete menümü yazamasam da bildirim yapıcam olaaarr mı menü yazmasam zaten düzenli olmuyor yaediklerim ve elvinimden fırsat bulamıyorum

Ben de istiyorum yaaa :84:
Çok güzelmiş canım güle güle kullan

teşekkürler kuzumm daha iyileri senin olsun
bu tarz ayakkabı ilk kez giyiyorum bende
daha günlük yaşam da da kullanılacak tarzda seçmeye dikkat ediyordum
ama bu çok hoşuma gitti sürekli bir spor yapasın durumu var
hemde indirimdeydi 89 liraya aldık
buna en çok kardeşim sevindi

125civarıydı çünkü
ben iddiaya giriyorum şekerim şu kiloya düşünce
kendime şunu alıcam diye
ee yanımda kim varsa sen o kiloya düş, onu sana ben alayım diye
teklifler geliyor ee benim canıma minnet zatii

izlemmm apıkklarınıııı( çocuklar öyle derdi)

gül güle kullan cnmmm

teşekkürler kaymaklı kadayıfımm
kardeşimin hedayesii

nasılsınız kızlar hafta sonu araya giriyo böle oluyor ya geçmiş birikince uyuz oluyorum,okuyamayınca ...

kızlar bugün temizlik günü,işler var biraz 5 gibi dışarı çıkıcam..
sizden bir şsteyim olacak..
bana liste yazarmısınız aktara uğrayacam..
neler alayım?
bitki çayı olarak falan..
ne ne işe yarar...
mesela iştah kesen bitki?
tuvalete çıkmama yardımcı olan bitki?
yağ yakan bişeyler?
müsli,tarçın,5 i bi yerde falan filan..yazarmısınız acabaaa

doğuş'un kayısılı form çayı var. o baya yardımcı olur sana.bende kullanıyorum.

Konuşanlara kulak tıkamaktan başka çare yok..Aynı hepsi ya yazık ile başlayıp acımayla bitiriyorlar.Bir de senin çocuğun olduğu halde yapıyorlar,ben artık açıklama yapmıyorum zaten benim tercihim deyip direk kapatıyorum konuyu.Sen de anlayışlı,olgun bir annesin ne güzel.Ege çok şanslıymış :)

İzlem daha fotoları görmeden trençkot al diyorum ben hastasıyım,en büyük hayalim zayıflayınca alacağım
36 ne demek ya harika,çok sevindim senin adına,insan mağazalardan çıkmak istemez valla
Bu hikayelerini her zaman anlat izlem,umutsuzluğa düşünce okuyup moral bulalım

Kıç ata ata mı..Allah iyiliğini versin senin

Canım çok iyiymiş fiyatı ya..Ben geçen sene ucuz bir şey almıştım şu an hala onu giyiyorum ama zayıflayınca kendime ödül niyetine alabilirim yine

lilicim yazdıkların doğru kimi o zorlukları göze alıo kimi alamıo karar senin saygı duyarm melo kız maş. Doğurdun bize yetiştin bacım izlemm benimde bi iddia değilde hayalim var 36bedene düşünce cümbür cemaat bi kaç mağazada yapıcaz bunu içeri gircem ve ilk yanıma gelen tezgahtar kıza diycemki ver şurdan bi36beden sırf bunun hayalini kurmak bile beni mutlu edio

bende 3 sene istemedim 3senede olmadi zaten...ilk duydugumdada tedirgindim acaba gercekten istiyormuyum diye...bende bi cocuk sadece dogurmakla olmuyor diyenlerdenim,herseyini özene bezene yaptik,gelecegini simdiden hazirladik maddi anlamda,psikoloji bozulmasin kötü bisey örnek almasin diye gittimiz ailelerin cocuklarina bakarak gidip geldik,ben boga burcuyum ,disiplini seviyorum,evimde oldugu gibide cocuklarimdada öyle....kizimda suana kadar basarili olduguma inaniyorum...cevremde öyle der hep zaten....hayirli bir evlat olmasi icinde ben biraz maneviyatan bakarsam dini bilgileride vermeye basliyorum simdi,bir cocugun hayirli olmasi icinde biraz dini bilgilerede bagli....hem cevre icin hem biz icin cocuklarin almasi sart....ben böyle düsünüyoyrum.

canim kizim okula baslayana kadar sonra odasi ayri olcak ,idarelik simdi,cünkü hep birlikte oynuyolar illaki tek oda simdilik yaramicak isine

Amaaaaannn, bende bugün kesin alip yapiyim.
Iyi oldu hatirlattigin, evde de bitmisdi kuzum :76:

Canim, bu hayat senin hayatin!
Annen seni bir kere daha dogurmayacak !
Kime ne, kim ne karisabilir ki ya ???
Zaten bizim toplumda bu cok var, biliyorsun
Dar gününde 1elin parmaklarini gecmez o yanindaki insanlar ( Onlarda olursa tabi)
Ama onun haricinde ögüt vermeye yada hayatina karismaya gelince de
onlardan ALiM'i olmaz !!!!
Nasil mutluysan ve nasil mutluysaniz sevdigin insanda sana ve bu düsüncene saygili ise
MUTLULUKLAR arkadasim..

banuuuuşşşş...

93 le doğuma girdim hastaneden geldiğimde 86 idim.
bugün 15 gün oldu tartıldıım 82 olmuşummmm..ne güzel şeymiş bu emzirmekkk

MaasAllah vallahi, Allah nazardan saklasin canim.

kuzummm
tüylerim diken diken oldu inan kiii

Canimmmm iyiyim Elhamdülillah simdi.

bende sarıcam yaa
çok faydası oluyormuş bacağıma sarıcam ben
spora giderken
[/QUOTE]

Bende sarmam lazim ya, acaba mumyalasam mi ki kendimi ?´

bakın gene aynı yer hanımlarr :82::82::82:
dün aklıma geldi burda benim resmim vardı gene burda çekeyim diye benimde çok hoşuma gidiyor tabiki

isteyince gerçekten oluyor, halinizden utanmayın
oo zayıfım hiç kilom yok diye herkesi küçümseyenler
gün gelir bir hastalanır dayanır haplara hayatında olmadığı kadar şişer
öyle yadaa böyle yaa olacak yaa olacakk....

gazelden hikaye yazmıyoruz burda birebir yaşanmış şeylerimizi paylaşıyoruz

buyurun farka yorumlar bekliyorumm :82::82::82:

huuuuu bacum süpersin yaaa 36 lar oluyor artıkın yanii sonralıkla ayakabılarında hayırlı olsun ,çok güzleller..e hadi diğer resimleri acele et meraktan çatlıcam yaaaa....kıç ata ata

huricim bu hepsinin bir arada olduğu bir karışım var ''zayıflama çayı'' diye geçiyor...ondan al..kurtul:86:

Ahaahhaahah senin hayalini yiyim ben emiiiiiiiiiiiiii

canım aradaki muazzam fark, müthiş değişim ,azımsanacak bişey değil....hak ettin geldin bu hallere tadını çıkar şekerim... bu elbiseyi beraber almıştık hey gidi günler...çok zarif görünüyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…