Canim telafi edersin insAllah
Bu kadar umutsuz olmana gerek yok.
Yediklerini dengeleyerek de hem yediklerini eritir
hemde kilo verirsin.Ama yilma, devam et .
YouTube - 8 dakika Karın Egzersizi
kızlar benim gibi göbek ve yanlarıı olanlarrr
bu videoy yapmaya başladımmm ben kızlar ilk başlarda zorluyorr
ama çok faydalı ve sadece 8 dk
Canim benim, ilham almak senin icin bahane..
Sporada basladin zaten, azimli ve en önemlisi saglikli bir sekilde kilo veriyorsun.
Canim, bayaadir yazdiklarinda hep karsi karsiya geldim kizmayip üzülmezsen eger bir soru sorabilir miyim ?
- Neden bebis istemiyorsun ?
banuuuuşşşş...
93 le doğuma girdim hastaneden geldiğimde 86 idim.
bugün 15 gün oldu tartıldıım 82 olmuşummmm..ne güzel şeymiş bu emzirmekkk
lilium...aynı şeyleri hissediyordum 2-3 yıllık evli iken ve başlarda
hem de hepsini ama zamanla değişti düşüncelerim..sen ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama psikolojik olarak neye hazırsan onu yaşamak en güzeli
deryaaa
çocuk konusundaaa en ii kararı insan kendisi verirr
ama çocuk hayatının yüzde 100 kaplıyo gerçektenn
hele benim gibi iki tane birdne oluncaaa anlatılması güç şeyler yaşıyorsunn
özel hayattan tuttaa,tüzel hayata kadarrr herşeyin alt üstt
ama kendi adıma konuşayım ben bundna şikayetçi dgeilimmm
annelik iç güdüm benim bi haylii fazlaaa
vee buradaki ark böyle görüyorumm
pişman degilimmm hç olmadım cnmm
amaa toplumuu hiç sorma zatenn bana herkes çocuk yap derdiii
ben istediigm için yaptım tabiki
şimdiidee bird ekızın olsunn şöle böleee
insanların çenesii hiç kapanmıyorrr
bense kesinlikle düşünmüyorum 3. yüü
allah olmayanlara versin diyorumm
çevree herşeyi söyle önemli olann senin ne istediginn
sen işi çözmüşsün canım zatenSağol canım yaa...Psikoloji çook önemli diyette....Kendime hep şunu söylüyorum sabırsızlandığım ve diyetin sinir katsayımı yükselttiği anlarda :2 günde kilo almadınki 2 günde vemeye kalkıyosun bu uzun bi süreç alışman lazım bu tarzaaa.... :) Başaracağız arkadaşım başaracağız....
teşekkür ederim canımkızlar geçmiş o kadar çoğalmış ki yarın geçmişi okuyacağım...alıntılarımla...
listeyi gördüm ellerime sağlık bebeğim 5. sıradayım bu hafta,gayet iyi gidiyorum hayırlısı ile..
melonum bebişine allah uzun ömür versin,ananlı babalı büyüsün,ömrünce hiç kötü gün görmesin inşallah.
kaptan resimler harika ya,sık sık ekle şevkleniyorum valla...
fazla yemedim ki zaten biz günlerde kek,börek,pasta tatlı yapmayız hep salata çeşitleri yaparız...
öle işte günüm geçti bitti....öpücükledim sizi...
kuzummmO kadar kirgin ki kalbim....
O kadar rizasiz ki ...
Ben razi degilim Rabbim o Kul'a.....
Dermansizim yardim et Ya Rab, dermansizim....
Yüregimi yerle bir eden sevgili esime itafen..
Niye yazdim bunu buraya bilmiyorum,
Galiba biliyorum da,
Doldum.. Ailem Istanbul'da
Ben ise Almanya-Münih'de.
Amaaaan bogazim dügüm dügüm,
taslari dizmis gibi girtlagim parcalaniyor
sikmakdan kendimi,her kelimesi en ince
sizisi ile tüm yanimda.
Uff...... Neise, buna da sükür......
En iyisi beyfendi hazretleri ve kizim uyumusken
kendimi spora vermek.
izlemmm ugramadin kizzz sporlami mesgulsun yoksa
yollarr gidişine ben gülüşüne hastayım anaammmselam kızlar bu arada günaydınnnn
b hafta protein agrılık beslenicem kızlarr
malummm fazlalıkları atmka için
salında detoks yapcaktım ama daha 1 ay olmadı sonu alamamm
bol su içmeyede başladım ve yeşil çayyyyy
sporda yaptınmııı
kim tutar beniiii
kız öle deyince bi tuhaf hissediyorumKimse tutamaz canım
Allahın izniyle atacaksın fazlalıkları...İdolümüz olarak izlemle senin çok çalışman lazım
bende yapcam bundanzencefil ve tarçın alp geldi eşim
derya ödmemi attırıyor bu çayy
içinde tarçın ve karanfil varya sanırım ödem atıyor olabilir
birde iştah kesip tatlı ihtiyacını karşılıyorr
say sayyy bitmezzz faydalarııı
gel gelllll tarçın çayına gelll
hamammıııı :84::84::84::84:sporumu yaptım gldim
insan kendini zorlayınca açılıyormuş bunu anladım
ilk başlarda kısa mesafede tıkanıyordum
bugün artık sonuna kadar koşup durmadan geri dönüp yarıya kadar devam edebildim
ama ne yazık zaman yok
işe başlamama az kaldı
kızlar hamama gidiyormusunuz
vakit olsa güzel bir masaj yaptırsam
bn hiç hamama gitmedim
ama bu soğuk kış günlerinde eminim iyi giderdi
ayrıca masaj selilütlere iyi geliyormuş
zayıflamayada yardımcıymış
42 canımkotta 32 beden kaç oluyo bileniniz varmı :26:
bana da bi tanneeeeay kızlar elmalı kurabiye yaptım çok yoruldum ya yapasıya kadar canım çıktı
sealm kızlar pazar akşamı bi bakıp çıkıyım dedim,egeye muhallebi yediricem...pazar günü dirilmiyor pek..
izlemmm
demek bu avatar elbiseni giyip yanıma gelecen haaa.yanına kocişinide al ,arka odayı ayarlıyım sizeeeeebugün susanoğluna gittik bil bakalım kimleri gördük,hoş bütün silifke ordaydı k,imi görmedikki.....doktorların heppppsi ordaydı kendimi çok güvende hissettim nereme bişey olsa bakacak bir doktor vardı ... neyse aaa bi baktık metin amcalarda ordaaa onlarla oturduk sohbet ettik bahar gibi çok nefis bir hava vardı....o sırada kocişin aradı neyse nisanın sonunda kollarıma geliyon demek gel bahalım gelllll....tülin teyze ilkay çok kilo vermişsin dedi ...ama o beni 60 61 ken falan gördüydü zaar... neysem çıkıyorum ..gelebilirsem gelirim gene ....
bütün kızları öpüyorum evet evet senide tatlımm hepinizi.....yeni gelenler gelmeye çalışanlar girişimde bulunanlara selamlar...:86:
bir mersin gelinii olarakMenümü yaziyim:
Sabah bi adet tost
1 domates
iki dilim beyaz peynir
1 adet yumurta
ögle:
1kahve sütlü
2 adet bisküvi
Aksam :
Tantuni :26: ( utaniyorum kendimden )
3Lt su,
30 dk spor ( Gece devami gelicek, tamamlanmadi)
bu şaka olmalıımenümü yazayım kaçayımm
1 yumurta
peynir
2 zeytin
doma. sal
yarım elma çeyrek ayva
3 köfte
salata
ayran
2lt su
2 kupa
tarçın çayı
3 fincan yeşil çayy
banu kaçarrrr
ohh tadını çıkar ablammgünaydın herkesee :) bende bugünden itibaren 1 ay izinliyim kızlar okul yok öss olacağı için
rahat rahat yaparım artık sporumu
çıkamadım yaaaa :78::78::78:Izlem, cikamadin mi annem gecmisden
yapalım datlumm gıymatlumYouTube - 8 dakika Karın Egzersizi
kızlar benim gibi göbek ve yanlarıı olanlarrr
bu videoy yapmaya başladımmm ben kızlar ilk başlarda zorluyorr
ama çok faydalı ve sadece 8 dk
canim ben yaklasik 1 hafta 10 gündür gece yatarken folye sariyorum karnima demisdim ya,dün bi arkadas gördü aaa yanlarin gitmis diyor annemde dün diyo bayagi gözle görünen fark var diyor ...cok iyi bilirim göbe ve yanlarin olmasi kadar kötü bisey yok,bol giysen üstü hamile sanirlar dar giysen löp diye tasar :)))
Yok canım neden üzüleyim,keşke herkes senin gibi saygıyla sorsa..
Senin bu mesajını gördüğüm de tam da çocuk sahibi olmayı istememek başlığını okuyordum.Tesadüf oldu :) Orada uyarı almıştım söylediklerimden dolayı baya olay olmuştu sonra yatıştı..
Canım şimdi nereden,hangi sebepten başlayayım bilmiyorum ki..
En başta karakterim kişiliğim anne olmaya müsait değil,özgürlüğüme,eğlenmeye,gezmeye çok düşkünüm..Bu kadar büyük bir sorumluluk hiç bana göre değil.Çocuk ömürlük bir anlaşma imzalamak gibi..Öyle sonradan değiştirebileceğin bir şey değil.Çocuk olduğunda senin ki biter,onun ki başlar bana göre.Ve ben zaten bu yaşıma kadar bunca sıkıntı çekmişken kendiminkini bitirmek istemiyorum.Bunlar işin duygusal kısımları.Bir de mantık kısmı var.
Dünyaya,insanlara hiç güvenmiyorum.O çocuğu nasıl koruyacağım..Çevre denen şeye müdahale edemem.Ben ne kadar iyi yetiştirsem de kendi kişiliği olacak.Benden bağımsız olarak..Ona doğruyu yanlışı göstersem de kendi bildiğini okuyacak ve başına kötü bir şey geldiğin de ben kahrolacağım,kendimi suçlayacağım..
Eşim mesela onu benden çok severse biterim ben,ben de asla eşimden daha fazla hiç kimseyi sevmek istemem..Hayata bakışımız,deli dolu olmamız,hayallerimiz..Bunların hepsi anne baba olmanın ağırlığı altında ezilip gidecek.Önce Türkiye'yi sonra dünyayı gezmek istiyorum ben..Çocuğa ayıracağım maddiyatı buna ayırmak istiyorum.
İnsanların çocuk yapma sebeplerini çok garip buluyorum..Yaşlanınca bir elimi öpen olsun,arkamdan bir dua okuyan olsun,soyum yürüsün...Hepsi inanılmaz saçma geliyor..Bu dünyaya bana baksın diye ya da bana bir hayrı olsun diye çocuk getirmek bencillik değil de nedir?
Türkiye de bu kararı vermek cesaret istiyor çünkü artık tepkilerden ve sorulara cevap vermekten bıktım.."hadi neden çocuk yapmıyorsunuz,olmuyorsa tedavisi var", "çocuk evin neşesidir çocuksuz olmaz" , "evliliğiniz oturur çocukla (yok daha neler)" ve daha bir sürü deli saçması laflar..Bizim millet üremek için evleniyor ve kendine benzemeyeni de dışlıyor..Keşke çocuğum olmasaydı da olmuyor ne yapayım der geçerdim en azından nasihat dinlemek zorunda kalmazdım.
Bir ara ciddi ciddi tıbbi olarak bu işe son vermeyi düşündümAma insanoğlu değişiyor kesin değil hiç bir şey o yüzden vazgeçtim.Milyonda bir ihtimal de olsa belki değişirim diye.
Bir de son olarak diyorlar ya karşılıksız tek sevgi,en yüce sevgi..En yüce sevgi midir onu yaşamadan yorumlamam saçma olur ama karşılıksız olmadığını gördüğüm onlarca örnekle şahit oldum..
Canım biraz uzun oldu ama inan bu anlattıklarım sebeplerimin sadece yüzde 30'luk kısmıdır.Dahası var ama şimdi buradaki annelerden tepki almak istemiyorum diğer topikteki gibi.Nedense bazı anlayışlı ve olgun anneler dışında diğerleri bu konuda aşırı hassas..
Kısaca bu kadar toplum baskısında emin ol bir çocuk yapmak daha kolay olurdu ama ben kendimden emin olmadan kimsenin sözüyle ya da olmuyor mu sözlerinden kurtulmak için asla yapmam.
kız öle deyince bi tuhaf hissediyorum
hiçç bişiy yiyesim gelmiyorr
aslında süper ama, işime gelmiyor
bende yapcam bundan
benim neyim eksik
izlemm menüme nidennnn
şaka olmadlı didnnnn begenemeidn miii
bundan sonra böyleeee savunun ben gliyorumm
bu zmanada kadar ii idare ettim seni izlemmm
yedimm yedimmm izlem kendinii ii hissettsin bend eçok verisn die
ama yete ben kendimi düşüneyim accıkta
yada yiyip yiyippp eriyorum mu deseydimmm
sağol izlem ablacım.ha buarada unutmadım 1 tane boydan fotoğraf sözün vardı banaohh tadını çıkar ablamm
sağol izlem ablacım.ha buarada unutmadım 1 tane boydan fotoğraf sözün vardı bana
o zaman bekliyoruum sabırsızlıkla
eşime çektirdim ama nasıl çıkmışım hiç bakmaıdım oğlanla uğraşırken
az sonra bi süpüriizzz yapabilürüümm
canim yazdiklarini bende okudum....insan kendi olan biseye nasil özen gösteriyor hem kendi bedeninden bisey olsun hem esya olsun ama kendinin olunca daha bi dikkatli bakiyor sahip cikyio dimi,bebekde öyle bu benim diyoyrsun benim bedenimde büyüdü can buldu diyorsun.hel dogdunda ne es,ne dost,ne ana baba onun sevgisinin önüne gecebiliyor.baba esine daha düskün oluyor ,görüyor cünkü 9 ay tasiidini,nasil dogum ettini,cocuga nasil baktgini görünce daha cok seviyor bence .esiyle daha cok gurur duyuyor.aynisi anne icinde ,ben cok mutlu olyuorum esim cocuklarimla oynasdginda onlarla ilgilendiginde .hele kizimin bir babacim deyisi var ,cok mutlu ediyor beni,benden cok babasina düskün,hicte kiskanmiyorum daha cok seviyorum,cünkü esim kendini kizima sevdirdigi icin,kimi cocuklar babadan korkar var bu cevremizde ....
benimle ayni dönem dügünü olan arkadas var ,her yeri gezicem öyle cocuk dogurucam dedi...her yeri 8 senede gezdi hemen hemen...cocuklari yok evde okadar bunaliyorlarki artik gezecek yerde kalmadi eglenecek yerde kalmadi hergün birilerin oturmaya gidiyolar.daha cok ailesine ,cünk+ü cocuklulara gitmiyolar artik,cocuklarida sevmemeye basladilar artik.onun cocuk yetisdirmesini begenmez bunuki begenmez ,ama 8 yil önce cocuklara asiri düskündü...zamanla degisti tabi.
o ilk anki hamilelik ,o karninda kipramaslari,nasil bisey acaba diye o meraklar.hele kucagi ilk verisleri ,ne esini ilk gördügünü aska benzer nede baska seye,dünya o dakiklarda durmus gibi oluyor ,tarifsiz bisey ya....cocugu olmayani cok iyi anlarim,cocuk bir süre istemeyenide anlarim ,ama senin düsüncelerini anlayamiyorum malesef.....:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?