80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben dün börek yaptım kaynanamlara ama sadece1 parça yedim :) bide koşuya başladım ..bu site bende hırs yaptı valla

Günaydın kızlar, Selmacım, Elaycım sizler nasılsınız?
Kızlar dün sabah girebildim sadece, hiç vaktim olmadı sonrasında. Hemen dünkü menümü yazayım:
sabah: 1dilim kepek ekmeği, 1 dilim light dil peyniri, 4 zeytin, 5 cherry domates
ara: 1 elma
öğle: 1 kepekli simit, 1 kk beyaz peynir, 4 zeytin, 5 cherry domates
akşam: 8 tane etli yaprak sarma, 3 yk yoğurt
3 lt su ve yeşil çay

Handeryacım benim de ya tartım sapıttı ya da bahardan vücudumuz ödem topladı, 7000 kalori almış olamayız hayatım, vardır bir hikmeti bakalım görücez, ama söz ver vazgeçmek yok!

Hepinizi öpüyorum kızlar.

abla sakinnnnnnnnnnnnnnn Çok üzgünüm çoook

günaydin herkeseeee
spora gitmeye hazirlaniyorum tarti gününden önce hehe

kızlaaaar günayddıııınnnn....
şu diyet işini fazla abartmayın..
benim kilolar biraz hızlı gitti...martın 22sinden beri 9,5 kg verdim dün tartıldım 74,5 geldim
saçlarım gitttttttiiiiiiiiiiii...................
eşinmle kavga ettik dün bırakacaksın diyeti falan diyor...
tabi bırakmam ama hızlı vermeye uğraşmıycam artık...
100 kg ol kel olma diyor...
ne yapıcam bi öneriniz var mı...senağlama
bioxin falan işe yarıyormu acaba...senağlama

cinko ve demir vitamini alin ayriyetten

günaydın kızlar busabah 1 kase mısır gevreği yedim öylen ve akşam pirinç lapası yapıcam 1 günlük yarın okulda anneler gününü kutlucaz oğlumun öğretmeni herkes bişeyler hazırlıyıp getirsin dedi bende poğaca yapıcam az yemeğe dikkat edicem ya neden hep cuma gününe denk geliyor geçen haftada arkadaşım çağırmıştı neyse telafi edicem artık bay

selam kızlar siteye girmekte çok zorluk çeksemde diet tam gaz devam ama kendimi hiç aç hissetmiyorum aksine fazla bile tokum sanırım yediğim salata tarzı şeyler tok tutuyor bide ben yarın kilo bermiş gözükemeyebilirm gibi geliyor bana ya karnımı görseniz davul gibi oldu ben incalsin diye uğraştıkça bağırsak ve gaz sorunu sanırm şişklinlik yaptı

günaydın kızlarr...ya ben sabah tartıldım halaa 86 gösteriyo tartım ama ((
yarına kadar ne değişir ki ( kaçamak da yapmadım.. neden veremedim ki acaba... gece ve sabah kalkınca çok su içtim nedense... ondan mı öyle 86 çıktı acaba.. neyse yarın sabah aç tartılıcaz bakalım nolcak...

eflatuncum çok üzüldüm cnm.. ama o konuda bir fikrim yok.. keşke olsa da yardımcı olabilsem... bi araştır bakalım netten fln.. bende bakarım..

nasil bir diet uygulandin ki..tahlil yaptirmadan birsey kullanma bence cünkü mevsimselde olabilir..

canım su bile kiloyu etkiliyor sabah idrara çıktıktan sonra yiyip içmeden tartıl bence

neyse kızlar okul saatimiz geldi...
herkese iyi günler...

>>>>>>>>>>>>not<<<<<<<<<<<<<
beni ve diğer arkadaşları buraya bağlanmamıza sebepolan hevesli,hırslı,istikrarlı arkadaşları buraya daha fazlaönem vermelerini bekliyorum.. lütfen.. artık burası sallanmıyomuş gibi geliyo.. mazereti olan ve giren arkadaşlara değil lafım...

sporumu yaptimmmm oh rahatladimm 1 bucuk saat, sonra pazar günüde gidicemmm....
simdi dusumu aliyim ögle yemegimi yiyim kimsecikler yokkkk kiziyorummm hadi byy

ben geldim aylincim... cadımı okula bırakıp arkadaşa uğrayı bi içip geldim... ama temizlik yapıcam.. çoook işim var... sayfa açık yinede.. arada bakarım mola verdiğimde...

kızlar cidden gelen giden yok hee... selmanın işleri var,lavitanın sınavları var ok... diğerleri... hadi çoğu akşamdan akşama liste yazmak için geliyo... ya cumadan cumaya kilo bildirip kaybolanlar nolcak yaa..
amaaaan bana neyse... gelen gelsin ... gelmeyen gelmesin.. :))) ben burdayım ya , diyetime devam ediyorum ya yeter...

kızlar mutfaktan buraya kendimi zor attım valla....
regl oldum ve tatlı krizi öldürecek beni...
biraz kaçırdım tatlı bişeyler ama yazmıycam...
akşam hafif geçiririm inş tabi eşim yine kıyameti koparmazsa...

kızlar bu arada sporun önemi çok büyük..
ben 2 sene önce yürüyüş ve diyet yapmıştım..
75 kg olmuştum...
şimdi 74,5 kg yum ve o zaman daha zayıf görünüyordum...
spor vücudu sıkılaştırıyor..
hava çok bozuk burda çıkamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…