anamm sülümann gelmişşşşş(ilkay)
beni halvete çagırırrr ben kaçayım
eeee erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye boşa dememişlerhele yemeksiz duramiyan koca varsa basinda dahada zor isinesim isden gelir ceketini cikarir,hani yemegi getirde yiyelim hic süreyya kac gram verdin bugün,cocuklarla ne yaptin yooook karni doyar ondan sonra eee naptiniz bugün diye sorar ....benimkinin hele yemek olmazsa olmaz ,kizmaz 1 güne ama aksilik olur 2 gün yoksa yine bisey demez ama tavir yapar
su duvarlari ölctügümüz yada mobilyalari ölcütümür metreyle ölcülse olurmuki benim mesuremi kizim koparmis
merhaba arkadaslar ben ozlem 58 KILOLARDAN SUAN 89 KILOYUM BUNDA IKI FINDIK FAREM (ozan ve sevin) epey yardimci oldular.. BIR HAFTADIR basladim dikkat etmeye suan 87 KILOYUM BENDE VARIM.HAZIRANA KADAR 70 OLMAM LAZIM CUNKI ESIMLE IDDAYA GIRDIM DESTEK VERIN COSTURUN BENI NOLUUUUURRR
hoşgeldiniz kızlarBende varım, i haftadır diyet yapıyorum ama yanlız çekilmiyo.. :)) yarışacak birileri lazım !!!
az öncede söyledim
ben daha önce bantta ne yüüdüm ne koştum
hamileyken iş yerindeki spor salonunda günde yarım saat yürüyüm dedim
bi gün gittim
yürüyüşüm bitince kapattım indim
aneeem sanki yer altımdan kaydı düşecektim tutunacak yer aradım kendime
bi de utandımki
sonra çok güldüm salak halime
ya bu aletten inince hepinizde oluyormu bu
durma hızına kadar yavaşlatmakmı gerekiyor öylemi inilecek
rezil olmayım bi anlatıverin hele
sevgiciğim tansiyonun falan düşmemiştir bende de olur hep böyle önce yavaşlat durunca bekle biraz hemen inme cnmhuri kıs dalga geçiyon dimi
cahal halime bakıp
sen nasıl iniyon kı
önce yavaşlatıyos dimeeee
biri kesin kati cevap versin yaw
yoksa bant beni bozuyor diycem binmiycem
aceba bunlarla alakası yokta tansiyonummu düştüki
e tabi canım arada ekşınsız hayatmı geçeranladım izlem abla baktım netten onlara şimdi bende kot diyince pantolon sanmıştım ya senin üstün çok ince olur yani sana
inşallah canım bizim 5 gün okul olduğu için son 5 gün tatil şimdiden verdiler ama dilekçeleri
seni anlıyorum feryalciğim benimde kardeşim girecek sınava akşam konuşurken ağladı çatacak yer arıyor çok asabileşti ağlamasına dayanamıyorum herşeyin hayırlısı cnm takma kafana düşündükçe daha çok stres oluyorsunuz allah yardımcınız olsunbence bikaçkez kesin yemezsen o davazgeçer deizcim
spinal oldum canım çok rahattı...senin de az kalmış hadi bakalım
benim sınavımamı az kaldı gerçekten midelerim ağrıyor
yaşasınnnnnn sınav sonuçları açıklanmış sınavı kazanmışımmmmmm(darısı direksiyon sınavımın başına 13 mart)
tebrikler cnm maşallah diyelim darısı direksiyon sınavına inşallah
kızım daha dün çektim
şişkoo resmimi mi gördün geçen yıldan
kuu koya koya resim kalmadı vallahii
aynı mekan ya şekrcim oondan koydum
kızım 36 beden kot pantolon değil üst beden
benim üstüm bayaa inceldi yaa
36yağmurluk mont tarzı şeyler 36 oluyor
aman yanlış anlama olmasın 61le 36 giyersem 55le kaç beden giyecem
burçin sana arka sayfada bişiy yazdım es geçtin sanırım
yee bacım yeee
kız ben seninle aşık atamam bacım
ben 57 de bırakıcamkararım karardır
inşallah 38e girerim de, sonraa arkamdan konuşursunuz gözü doymadı diyee
ben bu hafta akşamları çayın yanında hiç bişiy yemicem vallahiii
her akşam aman ne olcak diye diye
bakalım sporla filan ne kadan gidecek
kızlar soquk havada durmadan gezmekten boqazlarım aqrıyor gezerken aqzım açık kalmış sanırımmkıss izlemm yoksa gülmektenmi şişti boqazlarımm ayy hala gülme krizim geçmedi annemler neden gülüyosun diyorlar eşimde anne doktor kendi haline bırakın dedi diyor
tebrikler cnm maşallah diyelim darısı direksiyon sınavına inşallah
çarşı pazar gezerken vitrinlere bakarken ağzın açık kaldı baaazın kurudu..bilirim
şu az önce bir video linki koymuştun onu yapacam yarınn 1 ay deniyecem bendede göbek oturunca çıkıyorr onu yok etmem lazımmm...hatta vucudum çok gevşekkkk...yarın spora başlıyacammm..
sena
eferimmm eferimmm darısı direksiyonaki diğerlerini geçtiysen direksiyonu direk geçersin..:86::86:
sen ve sporrr
hadi bakem taşşş hatunn
ilkaycım çok yakın arkadaşımın annesi
arkadaşım antalyaya taşındı annesi burda
çok değişik bir kadındır evinde 40 tane taş vardır evinde
böyle evin içine girince tütsüler gelir mis gibii çok otantiktir
deri zincirli kıyafetler severçok kafa bir melek teyzemizdirr
bi ara tarot filan bakıyordu ama şimdi bıraktı sanırım
kızz burçinn geçmişi okumamışsın
nasıl anladın seni sormadığımızı, nirden biliyosun
senii uyanıkkk seniii :82::82::82:
zarf attın demii
ne kısssss spor yapamazmıyıkkkk ama şaka bir yana geçen 50 tane mekik çektimm şimdiye kadar kaslarım ağırıyor....hiç spor yapmamamın zararları işteee.....tabii kaslar hiç çalışmaışş..
Canım içini rahat tut bazen oluyor hepimize mümkünse git bir abdest al iyi gelir varsa ıhlamur iç sakinleştirici etkisi var cnm..bugünkü menüm:
sabah:
1 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
çay
ara:
2 incir
1 kayısı
1 ceviz
akşam:
2 porsiyon türlü (patates kuru patlıcan kabakla yapılmış
1 kase yoğurt
1 kase komposto
ara:
1 havuç
1 portakal
2 lt su, spor yok
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki heran kötü bişey duyacakmış gibiyim gün boyu çok mutsuzdum anlamadım neden oldu
burçin ahanda bunu yazdım
feryal birinin mesajında gördüm allah iyiliğini versin
trençkot deyince kot pantolonmu sandınn
ahaa bundan, deri ceketi de ekliyim miii
http://www.yelizindunyasi.com/wp-content/uploads/2007/11/trenckot2.jpg için Google Görsel Sonuçları
Annem, isime geliyordu ölcüpde hüsrana ugramamak
Hayırlı günler arkadaşlar Oku okubitmedi heee :) sabah beri dışardayım anca girdim içeri kızımı kreşe yazdıracağım bi yer buldum 3 yaşında alıyorlarmışsüper olur kızım uyum gösterirse 1 hafta deneme var benim için dua edinnn
evet izlemmm canım benim bu hafta cezamı verdin bize
Hamile degilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu sevinc üzerine kalkar spor yaparim ben ahahahahaha
Allah'ima sükürler olsun milyonlarca kez
Test yaptim balim, regl'den maasAllah ses soluk yok seytan diyor gecir agzina
hadi gözün aydin ....civanpercemi cayi ic,almanyadaysan bulamamm cok normal,onun ya dogadan form cayi ici yada eceden ikisindede civan percemi var cünkü,ben gecen ay bayagi ictim 3 gün erken geldi misafirim
şimdi yemekten sonra leslie ile
500 adım yaptım
bi 500 daha yapıcam, yarın sporum var zaten
gülçin yaparda ben kalırmıyımm
cumaya kadar çayın yanında 1 fındık bile yemiycem
şimdiye kadar yedim de ne oldu
59 ve 38 beden gel burayakaçma benden :82::82::82:
hele bakin benim ortime 500 adim diyor yahu,benim bunu 700 yapmam gerek ,leslie teyzeye takilmaliyim bende
kızlar bişiy sorcammmm kafam karıştıı
şimdii ben bugün link verdim ya 8 dk video göbek için
şimdi ben hem onu hemde mekik altimle 200 mekik çeksme çokmu yüklnmiş olurum:26::26::26::26:
izloşşş bende akşam yemeigndne sonra agzıma bitki çayı ve sudna başka bişiy sürmüycem artıkın cnm
valla yaza az kaldııı dışarı cıvıl cıvıll biraz daha sıkı tutucamm sen havada karada verirsin kalanlarıdaa benim hızlanmam lazımm
bu arada 500 adımı yemekten öncemi ypıyorsunuzz sonramı bend eindimiştim ama yapmadım yapayım barimm
izlem le gülçin yaparda bn eksik kalırmıyım heçç
izlem,gülcin,banu yaparda ben hiccccc eksik kalirmiyim :82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?