80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar soquk havada durmadan gezmekten boqazlarım aqrıyor gezerken aqzım açık kalmış sanırımm kıss izlemm yoksa gülmektenmi şişti boqazlarımm ayy hala gülme krizim geçmedi annemler neden gülüyosun diyorlar eşimde anne doktor kendi haline bırakın dedi diyor

eeee erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye boşa dememişler
su duvarlari ölctügümüz yada mobilyalari ölcütümür metreyle ölcülse olurmuki benim mesuremi kizim koparmis
güldüğüme bakma benim mezurada beni ölçmeye yetmedi bende onu buldum onla ölçtüm

Bende varım, i haftadır diyet yapıyorum ama yanlız çekilmiyo.. :)) yarışacak birileri lazım !!!
hoşgeldiniz kızlar

sevgiciğim tansiyonun falan düşmemiştir bende de olur hep böyle önce yavaşlat durunca bekle biraz hemen inme cnm

ne yazdın kıssss bir saattir bakıyorum arka sayfalara bişi görmedimmm...

çarşı pazar gezerken vitrinlere bakarken ağzın açık kaldı baaazın kurudu..bilirim

şu az önce bir video linki koymuştun onu yapacam yarınn 1 ay deniyecem bendede göbek oturunca çıkıyorr onu yok etmem lazımmm...hatta vucudum çok gevşekkkk...yarın spora başlıyacammm..

sen ve sporrr

hadi bakem taşşş hatunn

ilkaycım çok yakın arkadaşımın annesi
arkadaşım antalyaya taşındı annesi burda
çok değişik bir kadındır evinde 40 tane taş vardır evinde
böyle evin içine girince tütsüler gelir mis gibii çok otantiktir
deri zincirli kıyafetler sever çok kafa bir melek teyzemizdirr
bi ara tarot filan bakıyordu ama şimdi bıraktı sanırım

ne kısssss spor yapamazmıyıkkkk ama şaka bir yana geçen 50 tane mekik çektimm şimdiye kadar kaslarım ağırıyor....hiç spor yapmamamın zararları işteee.....tabii kaslar hiç çalışmaışş..

bugünkü menüm:
sabah:
1 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
çay

ara:
2 incir
1 kayısı
1 ceviz

akşam:
2 porsiyon türlü (patates kuru patlıcan kabakla yapılmış
1 kase yoğurt
1 kase komposto

ara:
1 havuç
1 portakal

2 lt su, spor yok
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki heran kötü bişey duyacakmış gibiyim gün boyu çok mutsuzdum anlamadım neden oldu

Off ben bugün baya yedim ya Neyse yazıyorum..

Sabah
Çikolatalı süt
Kaşarlı salamlı salatalı sandviç yarısı

Öğle
Kaşarlı sandviçin kalan yarısı, kola

Ara
1 tane çiğ börek

Akşam
Çin yemeği ısmarladıkk
Yarım porsiyon mançurya tavuk
Sebzeli noodle
2 tane haşlanmış mantı

heralde 2000 kalori falan olmuştur, neyse sporumu yaparım yine de umarım kilo almamışımdır

ne kısssss spor yapamazmıyıkkkk ama şaka bir yana geçen 50 tane mekik çektimm şimdiye kadar kaslarım ağırıyor....hiç spor yapmamamın zararları işteee.....tabii kaslar hiç çalışmaışş..

sende çalışmamışş bende kas yoktu yeni yeni oluşuyor
o derece yanii
eşim dalga geçer bu zamana kadar nasıl olurda bir kere
spor yapılmaz diyee

Canım içini rahat tut bazen oluyor hepimize mümkünse git bir abdest al iyi gelir varsa ıhlamur iç sakinleştirici etkisi var cnm..

izlemmmmm
1. ve 3. yü çok begendim trençkotlar dann
çok şık duruyorlar şekerümmmm

ilkayy
koptumm kız arkadaşın anası ileee hamam fanzasiinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…