80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menümü yazayım

sabah
3 kayısı,

kahvaltı
1 haş. yumuta
peynir
4 zeytin
dom.sal
maydanoz

öglen
2 parça tavuk
karışık lahana salatası
ayran

ara
yarım yeşil elma

akşam
1 yumurta ile semiz otu
ygurt

3lt su
6 fincan bitki çayı
3 miil lesile
400 mekik

Son düzenleme:
leslie de spor ayakkabisiyla yapmak gerekmis....ben onuda giysem benim alttaki tamamen kafayi yer,cocuklairn sesine eskiden cikiyordu yukari.... camdan seslendi kesin artik diye...esimde cocuklari güldürüyordu haha hihi ...saatte 9 felan buranin yaslilari 7 de yatagi geciyorlar....esimde camdan yarim almancayla bagirinca anaaa kadin birdaha hiiccc cikmadi,giki cikmadi benim ana dilim gibi bildigim almancayla kadina dediklerim hicccc fayda etmemis demekki bunca zaman.... simdi leslie yle yürürken yine cikarmi bilemem

Wuuuuu 400 mü
Bravoooo, bende mekik cekiyorum yorulunda pc basina
Iki dk pc, 10 dk spor, iki dk pc, 10 dk spor

Anam o nasıl bir geçmişti yahu oku oku oku...Eşime 3 büyük kupa çay verdim okuyana kadar

Maaşallah ne güzel maddiyatından psikolojisine kadar her şeyi düşünmüşsünüz..Oldu mu böyle olmalı işte..Çocuk yapanlara soruyorum maddiyatını düşündünüz mü diye,"Allah rızkını verir" çıldırıyorum Bunlardan biri de benim ablam.Sırf bu yüzden arayıp sormuyorum çünkü her aradığımda şöyleyiz böyleyiz demelerine dayanamıyorum yeğenim açısından
E ne yapayım yaşım geçiyordu diyorlar,geçsin be geçsin hiç çocuk yapma önceden düşünseydin,birikimini yapsaydın madem bu kadar istiyordun,kendin için bir cana kıyıyorsun vicdansız Delirmemek elde değil bunların karşısında..
Psikolojiyi geç zaten bunu düşünmeyen psikolojimi düşünür..Hep derim Allahım hakedene versin çocuğu.Hakkıyla bakabilecek olana versin.

Teşekkürler Gülçincim

Sözlerinle mi gaza geleyim yoksa fotolarınla mı bilemedim izlem hatun,maaşallah sana 41 değil 82 kere maaşallah
Ben de bu kadar zayıflar mıyım ki
Elbisen de çok hoşmuş bu arada Daha iri bir kolyeyle daha hoş olur sanki

kızlar bende hipotiroid hastasıyım,hamilelik planları içindeyim, diyetisyene gittim diyete başladım. desteklerinizi bekliyorummm

Hoşgeldin aramıza
Burada destekten daha bol bir şey yok,azmin daim olsun..

kızlar ölçülereeee bakın hizaya gelin

kalça:92
göbek:94
bel:68
gögüs:95

(gögüs ölçerken memelride alıyoz dimi yokdsam altınımı ölçüyoruz

He bacım he memeler dahil
Mahvoldum burda gülmekten banu

Ya hiç anlamıyorum şu ısrarları..Yemezsen kırılırım ne kadar saçma diyettesin işte madem anlayış göstermiyorlar tatlı sert uyar denizcim başka çaren yok ki:26:
Bak kendileri de hastaymış zaten,bence uyar

Kavga olmazsa ömür geçer mi ya,sırf özledim diye kavga çıkardığımı bilirim,ekşın iyidir

yumurtalı pırasa yapcaktımmm pıraslar yanmışş

baktım dolapta semiz otu var bari onu yumurtalı ypayım dedimmm umarım yanmaz

Ben de her tarafta semiz otu aranıyorum,hafızaya çok iyi geliyormuş ama bulamıyorum..:26:

Hoşgeldin aramıza
Günlük menülerini yaz,buraya ihmal etme yeter ki destek her zaman görürsün,azmin daim olsun..

Bende varım, i haftadır diyet yapıyorum ama yanlız çekilmiyo.. :)) yarışacak birileri lazım !!!

Hoşgeldin aramıza,azmin daim olsun

Hoşgeldin aramıza,azmin daim olsun
Menün güzel görünüyor ama muz çok kalorili haberin olsun,bu topikte en muz canavarı ben olduğum için biliyorum yani

Ben de 46 giyiyorum canım,onları hepsi misafir bizde üzülme
Canım bir de adın neydi senin,söyledin de yine ben mi hatırlamıyorum acaba :26:

nerde koşuyorsun
ben işe başlayınca bantta koşacağım
ama daha önce hiç denemedim
açık havadaki gibi olmaz dimi
açık hava bol oksijen rahat oluyor tabi

Sevgicim ben geçen sene koşuyordum bu sene havalardan dolayı daha başlamadım ama egzersizler konusunda aynısını yaşadım.Zorlamadıkça açılamıyor insan.Koşuda da öyleydi,ilk gün ölüyorum sandım ama bir baktım farkında olmadan hızlanıyorum günden güne..Azimsiz olmuyor..

Canım karakter işte,her insan farklı..Şu an ki duygularım o yönde ama kesin konuşmak korkutur beni,bilemem hayat ne getirir..Ama yaşım az da değil 27'yim hala değişmedi kafam bilmiyorum ki ileride değişir mi :44:

Canım az bence :26:

Ayy şükür bitti kurban keseceğim o derece
Kızlar ben çok şişim ya,sanki hiç 4 kilo vermemiş gibi..Regl olacağım o yüzden biliyorum ama sinir oldum yine de
Bir umutsuzluk geldi bana gene ama bilemiyorum enden..Regl öncesi siz de böyle bir garip oluyor musunuz..Sinir değil ama böyle umutsuzluk gibi garip bir ruh hali..:44:

Biraz sonra 92 kilo hallerimi koyacağım kızlar,gözünüz kilolu hatun görsün
Bu arada ölçülerinize baktım da utandım ya,en ekvator benim aranızda sanırım

evet insan ister istemez stres altında benim hiç sivilcem olmamıştı bu zamana kadar bu sene çıktı 1 kaç tane çok sinir bozucu bişey ellerimde egzema var stres tetikliyor şuan ellerim berbat durumda bi sağ elimin 5 parmağıda yaralı kanıyo hep ne kadar kremde sürsem geçmedi gitti ya hertürlü kremi bitkiyi kullanmışımdır yani küçüklükten beri

valla öyle anladım izlem abla hiç bilmiyorum bunların isimlerini falan ya bakıyorum ama isimlerini bilmiyodum

1. ciye ve 3. cüye ba-yıl-dım..Hele ki sondaki tam istediğim gibi

kiz banu sen mekik 400 tane biandami yaptin bende 10 dakka shakira loca sarkisinda dans ettim,o kadinin fizigini gördükce daha bir hirsla dans ettim pancar gibi oldum

Dailymotion - Shakira - Loca (Official Video) - Müzik Kanalı

Shakira zayıflamış sanki?Eski hali daha güzeldi bence,çok bir deri bir kemik olmuş :26:

slm kızlar epey kaynatmışsınız anca okudum hanam istiyorsunuz buyrun gelin bursaya sizi götüreyim mis gibi ben cok severim kese masaj süper oluyor

izlem canım muhteşemsin boyun kemiklerin cıkmış

lilium tabiki benimde cevremde cok insan var öyle,en basitleri kendilerine 2 tane misafir odasi yapip cocuklarina yapmayan,3-5 euroluk seyi esirgeyen ama babanin 5 euroluk sigara icmesine göz yuman.hele hele kendileri tam takim giyipte cocuk perperisan dolasan aileleri cok kiziyorum...ben hep istiyordum anne olmayi ,ama esimle hep dedigimiz 2-3 yil kendimizi daha iyice bi taniyalim,cünkü bir kadin iyi bir es olur ama iyi bir anne olamayabilir,yada aynisi koca icinde gecerli.ayni eve girmeden insan taniyamiyor birbirbini,ben hamileyken evimi degistirdim cocugumun ayri odasi olsun diye,ama cevremde bagzi kisiler aaa evmi degisilir gözüyle baktilar.o insanlar binde bir gelirler bana cocuk görme vs.geldiklerinde yasit kizlari benim kizimin oyuncaklarinin icinden cikamaz üzülüyorum bu kiza cünkü ailesinin durumu olmasina ragmen alinmiyor.
kizimin su meshur caillou bebegi vardi ,burda birde herseyin orijinali satiliyor yani pazar mazar cakmasi yapilan yerler yok her neyse sordu bu aaaa benim kizda seviyor bunu kaca aldin süreyya bende 15 euroydu dedim elinde hemen birakti aa pahaliymis demesinmi...ya cocugun icin 15 euro neki.

burda cocuk parasi var,dogum edenlerede maas bagliyolar....simdi isini birakan maasi kesilenin cogu dedigi eee cocuk yapim ya ben diyolar,öyle bir kiziyorumki bu insanlara maas gelsin diye cocukmu dogurulur....bir nevi hak vermeye basladim sana,maddi manevi insan hazir olmali

Menümü de yazayım çıksın aradan :87:

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa yeşil çay

Ara

1 eti puf

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
20 gr macar salam
8 yeşil zeytin

Ara

1 haşlanmış yumurta
1 elma

Akşam

1 tabak pırasa yemeği
1 dilim uno çok tahıllı
50 gr diyet yoğurt
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa kayısılı form

2 litre su

Spor : 15 dakika tempolu dans,15 dakika egzersiz toplam 30 dakika

Toplam : 942 kalori

50 sağ 50 sol yanlara hareket
100 topta,50 yerde toplam 150 yarım mekik
100 topta bacak hareketi.

Kızlar bir şey soracağım bu beyaz leblebinin kalorisine baktım hiç de az değil..Evet diğer kuruyemişlere göre daha az ama öyle sürekli yenilecek gibi bir şey değil.Gece midem kazınırsa yani yataktayken böyle bir avuç filan yesem kalorimi tamamlamadığım günlerde nasıl olur? :44:

İşte görüyor musun insanlar ne kadar kolay kıyıyorlar bir cana?Bana bencil diyorlar ama inan çevremde gördüğüm çocuk sahibi çoğu insan asıl bencil olan..Ben giyineceğim ama çocuğumu giydirmeyeceğim öyle mi?Nasıl anne baba olmuşlar anlayamıyorum..Ah canım dedin ya işte kızımın arkadaşlarını seçiyorum diye,seçebiliyorsan ne güzel ama bu eleme sonucunda arkadaşsız kalma ihtimali de var çünkü herkes senin gibi özenle yetiştirmiyor çocuğunu..Çok üzüldüm o kıza,keşke verseydin bebeği sen başka alırdın
Zaten ben kendi annemi gördükten sonra anneliğin doğurmayla gelen bir duygu olduğuna inanmıyorum.İçinde olmuyorsa olmuyor işte..İşim içinde vicdan,bilgi,akıl her şey olmalı bu yola girerken..Allahım sana kızınla ve eşinle uzun ömürler versin..Gerçekten kaderim de bir gün anne olmak varsa umarım senin gibi bir anne olurum
Canım adını söylemiş miydin sen bana? :26:

kiz banu sen mekik 400 tane biandami yaptin bende 10 dakka shakira loca sarkisinda dans ettim,o kadinin fizigini gördükce daha bir hirsla dans ettim pancar gibi oldum

Dailymotion - Shakira - Loca (Official Video) - Müzik Kanalı

teşekkürler rakibemm
bu şarkıya bayılırım çok severim bende
sık kullanılanlara ekledim, sıkıldığım zaman dans ederim bu şarkıda

teşekkür ederim lilicimm
senin yorumların ayrı bir güzel oluyor sankim

daha iri kolye bu elbiselere iyi gidiyorda fotoda görünmemiş,
o kemer ortasında bi fiyonk var elbisenin kemerin kendisinden
o yüzden kaldırmazdı şekercim

koy bakam öncesi ve sonrası ilk resimini kolleksiyonuna

1. ciye ve 3. cüye ba-yıl-dım..Hele ki sondaki tam istediğim gibi

Shakira zayıflamış sanki?Eski hali daha güzeldi bence,çok bir deri bir kemik olmuş :26:

onları örnek olsun diye ekledim de evet 1 ve 3 çok hoş
ortadaki her zaman herşeye uyabilecek klasik kesim bişiy

kizlar kilomu bilmeseniz bana kac kilo derdiniz???
boydan resim cekmek istemiyorum ya cok kötü pöfff

Eki Görüntüle 148653

canım bence öle dediğin gibi kötü durmuyor
sen zayıf halinle kıyaslıyorsun kendini

sen benim öncesi sonrası hallerimi görmüyormusun
birde yaza denk geldi doğumum o kolsuz bluzların içinde kollarım
yağ tulumu gibiydi inankii

çok iyi gidiyorsun devam yaza kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…