Al annem sana daAnnem, isime geliyordu ölcüpde hüsrana ugramamak
hadi gözün aydin ....civanpercemi cayi ic,almanyadaysan bulamamm cok normal,onun ya dogadan form cayi ici yada eceden ikisindede civan percemi var cünkü,ben gecen ay bayagi ictim 3 gün erken geldi misafirim
hele bakin benim ortime 500 adim diyor yahu,benim bunu 700 yapmam gerek ,leslie teyzeye takilmaliyim bende
izlem,gülcin,banu yaparda ben hiccccc eksik kalirmiyim :82::82:
Caylar.....Türk marketi bayaa bir uzak bana.
En yakin zamanda gidip kesinlikle aliyim.
Bu arada, bu Cumartesi nisan var..
Acik büfe olucak..
Bir sürüü birseyler istediler benden
Hangisine yetesecegimi sasirdim:44:
Tatlilar, salatalar ve birde ufak da olsa Nisan Pastasi
menümü yazayım
sabah
3 kayısı,
kahvaltı
1 haş. yumuta
peynir
4 zeytin
dom.sal
maydanoz
öglen
2 parça tavuk
karışık lahana salatası
ayran
ara
yarım yeşil elma
akşam
1 yumurta ile semiz otu
ygurt
3lt su
6 fincan bitki çayı
3 miil lesile
400 mekik
kiz banu sen mekik 400 tane biandami yaptinbende 10 dakka shakira loca sarkisinda dans ettim,o kadinin fizigini gördükce daha bir hirsla dans ettim pancar gibi oldum
Dailymotion - Shakira - Loca (Official Video) - Müzik Kanalı
Wuuuuu 400 mü
Bravoooo, bende mekik cekiyorum yorulunda pc basina
Iki dk pc, 10 dk spor, iki dk pc, 10 dk spor
bende 3 sene istemedim 3senede olmadi zaten...ilk duydugumdada tedirgindim acaba gercekten istiyormuyum diye...bende bi cocuk sadece dogurmakla olmuyor diyenlerdenim,herseyini özene bezene yaptik,gelecegini simdiden hazirladik maddi anlamda,psikoloji bozulmasin kötü bisey örnek almasin diye gittimiz ailelerin cocuklarina bakarak gidip geldik,ben boga burcuyum ,disiplini seviyorum,evimde oldugu gibide cocuklarimdada öyle....kizimda suana kadar basarili olduguma inaniyorum...cevremde öyle der hep zaten....hayirli bir evlat olmasi icinde ben biraz maneviyatan bakarsam dini bilgileride vermeye basliyorum simdi,bir cocugun hayirli olmasi icinde biraz dini bilgilerede bagli....hem cevre icin hem biz icin cocuklarin almasi sart....ben böyle düsünüyoyrum.
canim kizim okula baslayana kadar sonra odasi ayri olcak ,idarelik simdi,cünkü hep birlikte oynuyolar illaki tek oda simdilik yaramicak isine
Canim, bu hayat senin hayatin!
Annen seni bir kere daha dogurmayacak !
Kime ne, kim ne karisabilir ki ya ???
Zaten bizim toplumda bu cok var, biliyorsun
Dar gününde 1elin parmaklarini gecmez o yanindaki insanlar ( Onlarda olursa tabi)
Ama onun haricinde ögüt vermeye yada hayatina karismaya gelince de
onlardan ALiM'i olmaz !!!!
Nasil mutluysan ve nasil mutluysaniz sevdigin insanda sana ve bu düsüncene saygili ise
MUTLULUKLAR arkadasim..
bakın gene aynı yer hanımlarr :82::82::82:
dün aklıma geldi burda benim resmim vardı gene burda çekeyim diye benimde çok hoşuma gidiyor tabiki
isteyince gerçekten oluyor, halinizden utanmayın
oo zayıfım hiç kilom yok diye herkesi küçümseyenler
gün gelir bir hastalanır dayanır haplara hayatında olmadığı kadar şişer
öyle yadaa böyle yaa olacak yaa olacakk....
gazelden hikaye yazmıyoruz burda birebir yaşanmış şeylerimizi paylaşıyoruz
buyurun farkayorumlar bekliyorumm :82::82::82:
kızlar ölçülereeee bakın hizaya gelin
kalça:92
göbek:94
bel:68
gögüs:95
(gögüs ölçerken memelride alıyoz dimi yokdsam altınımı ölçüyoruz
selam kızlar tam geçmişi okumaya başlıyorum yada bişeylere yorum yapacagım işim çıkıyor ya bi telefon geliyorrr :84:hem çalışıp hem buraya yetişilmiyor maşallah sayfalar akıp gidiyorrrr
kızlar bende 1 haftadır dahada dikkat etmeye başladım.aylardır yerimde saymaktan çok sıkıldım artık az az gitsin ama devamlı gitsin inşallah.ama benim sevgili görümceciğim sagolsun akşamları çayın yanına illa bişiy yapıyor geçen gün okadar yapma lütfen bak ben dikkat etmeye çalışıyorum kardeşin şeker hastası zaten yememeli dediğim halde mantar kurabiye yapmış yemesen bu seferde kırılıyorrr ısrarla yedirmeye çalışıyorrr ne yapcagımı şaşırdım bu akşamda yemege çagırdı Allah bilir nelerle karşılasacagımmm.2 aydır lütfen yapma dedikçe yapıyor artık bilinçli olarak yaptıgını düşünmeye başladım.kendisi zayıflamak istiyor ama yiyor yiyor sonrada gidip lavaboya tahmin edebileceğiniz şeyi yapıyor okadar zararlarını anlattıgım halde.ne yapacagım kızlar bi akıl verin haftanın enaz 3 günü bi aradayız ve sürekli bu mücadele varrrrrgitmesek olmuyor şu dönem eşinden ayrıldıgı için kızıyla yanlız yaşıyorrr çünkü ayyy şaştım kaldım vallaaaa
amann allahım şükürler olsun çok anlayışlı ve iyi bir kocam vardır,
damarına basılmadığı sürece ee bende artıkın öğrendim huyunu suyunu
hiçmi kavga olmuyor oluyor tabii ama kısa sürüyor allahtan
bende severim laa iboyuu
yumurtalı pırasa yapcaktımmm pıraslar yanmışş
baktım dolapta semiz otu var bari onu yumurtalı ypayım dedimmm umarım yanmaz
merhaba arkadaslar ben ozlem 58 KILOLARDAN SUAN 89 KILOYUM BUNDA IKI FINDIK FAREM (ozan ve sevin) epey yardimci oldular.. BIR HAFTADIR basladim dikkat etmeye suan 87 KILOYUM BENDE VARIM.HAZIRANA KADAR 70 OLMAM LAZIM CUNKI ESIMLE IDDAYA GIRDIM DESTEK VERIN COSTURUN BENI NOLUUUUURRR
Bende varım, i haftadır diyet yapıyorum ama yanlız çekilmiyo.. :)) yarışacak birileri lazım !!!
mrb kızlarrrrr
bende başaldım diyete bugün Allahın izniyle bakalım ne olacak ilk günden olsa gerek bende biraz halsizlik var
size yediklerimi de yazayım da yorum yapın
sabah:
ılık su kepekli ekmekle bir tane yağsız tost ,dometes ,biber, maydanoz
yeşil çay
ara: bir kase süt+müsli
öğle: 8 yemek kaşığı sebze, bir dilim ekmek, bir tabak çorba
ara: süt ardından bir muz ve bir elma
akşamda 8yemek kaşığı sebze 6 yemek kaşığı makarna yarım kase yoğurt bol salata
ara süt elma
yeşilçay
umarım zayıflarımmm
slm kızlar...ne çok kaynatmışsınız...
öldüm bittim ben..yerimden kalkacak halim kalmadı..evi öyle bi tempyla temizledim ki...spor niyetine..
kuru ipliğim kalmamıştı terden..hemen duş aldım yemeğim pişiyor...
prinç pilavı yapıyorum nohutlu ama kendime bulgur yapıym bari...
ben de biara ölçülerimi alır yazarım..
en kötüsü ben 48 beden giyiyorum yaa....:26:
nerde koşuyorsun
ben işe başlayınca bantta koşacağım
ama daha önce hiç denemedim
açık havadaki gibi olmaz dimi
açık hava bol oksijen rahat oluyor tabi
derya abla şimdi hiç bebek yapmıcakmısınız sende kendine göre haklısın saygı duyarım tabii ama onun sevimliliği yeter ya
ama şunu diyebilirim bence çocuklar annelerini çok severler mesela benim annem beni 36 yaşında doğurmuş ve ben üzülüyorum keşke daha erken bi yaşında doğursaydı onunla daha çok zaman geçircektim tabi kimin ne zaman ölceği belli olmaz ama sonuçta ben daha gençten ölebilir şimdi yaşlandı hasta ve korkuyorum onun için ben şahsen en geç 25 yaşıma kadar doğum yapmak isterim.. onunla daha fazla zaman geçmirmek için
Münümü yaziyim ciksin aradan unutmadan :
Sabah 3 kayisi
2 bardak su
kahvalti:
1Yumurta
1 domates tuzsuz ve bol limon
1,5 ince dilim bol tahilli ekmek
Peynir
Ögle :
Esim yuzunden sucuklu yumurta ama ben sucugundan almadim
Aksam:
1Kase yogurt ve keten tohumu
Simdilik 2lt su (3olucak)
Leslie ile 500 adim.(gece yine spor ve Leslie ile 5mil yapicam insAllah)
Yesil cay icmek istiyorum ama sekersiz icemiyorummmm
Deniyim yine de
seni anlıyorum feryalciğim benimde kardeşim girecek sınava akşam konuşurken ağladı çatacak yer arıyor çok asabileşti ağlamasına dayanamıyorum herşeyin hayırlısı cnm takma kafana düşündükçe daha çok stres oluyorsunuz allah yardımcınız olsun
burçin ahanda bunu yazdım
feryal birinin mesajında gördüm allah iyiliğini versin
trençkot deyince kot pantolonmu sandınn
ahaa bundan, deri ceketi de ekliyim miii
http://www.yelizindunyasi.com/wp-content/uploads/2007/11/trenckot2.jpg için Google Görsel Sonuçları
burçin ahanda bunu yazdım
feryal birinin mesajında gördüm allah iyiliğini versin
trençkot deyince kot pantolonmu sandınn
ahaa bundan, deri ceketi de ekliyim miii
http://www.yelizindunyasi.com/wp-content/uploads/2007/11/trenckot2.jpg için Google Görsel Sonuçları
kiz banu sen mekik 400 tane biandami yaptinbende 10 dakka shakira loca sarkisinda dans ettim,o kadinin fizigini gördükce daha bir hirsla dans ettim pancar gibi oldum
lilium tabiki benimde cevremde cok insan var öyle,en basitleri kendilerine 2 tane misafir odasi yapip cocuklarina yapmayan,3-5 euroluk seyi esirgeyen ama babanin 5 euroluk sigara icmesine göz yuman.hele hele kendileri tam takim giyipte cocuk perperisan dolasan aileleri cok kiziyorum...ben hep istiyordum anne olmayi ,ama esimle hep dedigimiz 2-3 yil kendimizi daha iyice bi taniyalim,cünkü bir kadin iyi bir es olur ama iyi bir anne olamayabilir,yada aynisi koca icinde gecerli.ayni eve girmeden insan taniyamiyor birbirbini,ben hamileyken evimi degistirdim cocugumun ayri odasi olsun diye,ama cevremde bagzi kisiler aaa evmi degisilir gözüyle baktilar.o insanlar binde bir gelirler bana cocuk görme vs.geldiklerinde yasit kizlari benim kizimin oyuncaklarinin icinden cikamaz üzülüyorum bu kiza cünkü ailesinin durumu olmasina ragmen alinmiyor.
kizimin su meshur caillou bebegi vardi ,burda birde herseyin orijinali satiliyor yani pazar mazar cakmasi yapilan yerler yok her neyse sordu bu aaaa benim kizda seviyor bunu kaca aldin süreyya bende 15 euroydu dedim elinde hemen birakti aa pahaliymis demesinmi...ya cocugun icin 15 euro neki.
burda cocuk parasi var,dogum edenlerede maas bagliyolar....simdi isini birakan maasi kesilenin cogu dedigi eee cocuk yapim ya ben diyolar,öyle bir kiziyorumki bu insanlara maas gelsin diye cocukmu dogurulur....bir nevi hak vermeye basladim sana,maddi manevi insan hazir olmali
teşekkür ederim lilicimmSözlerinle mi gaza geleyim yoksa fotolarınla mı bilemedim izlem hatun,maaşallah sana 41 değil 82 kere maaşallah
Ben de bu kadar zayıflar mıyım ki
Elbisen de çok hoşmuş bu aradaDaha iri bir kolyeyle daha hoş olur sanki
Kavga olmazsa ömür geçer mi ya,sırf özledim diye kavga çıkardığımı bilirim,ekşın iyidir
Biraz sonra 92 kilo hallerimi koyacağım kızlar,gözünüz kilolu hatun görsün
Bu arada ölçülerinize baktım da utandım ya,en ekvator benim aranızda sanırım[/FONT][/COLOR][/B]
1. ciye ve 3. cüye ba-yıl-dım..Hele ki sondaki tam istediğim gibi
Shakira zayıflamış sanki?Eski hali daha güzeldi bence,çok bir deri bir kemik olmuş :26:
kizlar kilomu bilmeseniz bana kac kilo derdiniz???
boydan resim cekmek istemiyorum ya cok kötü pöfff
Eki Görüntüle 148653
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?