İşte görüyor musun insanlar ne kadar kolay kıyıyorlar bir cana?Bana bencil diyorlar ama inan çevremde gördüğüm çocuk sahibi çoğu insan asıl bencil olan..Ben giyineceğim ama çocuğumu giydirmeyeceğim öyle mi?Nasıl anne baba olmuşlar anlayamıyorum..Ah canım dedin ya işte kızımın arkadaşlarını seçiyorum diye,seçebiliyorsan ne güzel ama bu eleme sonucunda arkadaşsız kalma ihtimali de var çünkü herkes senin gibi özenle yetiştirmiyor çocuğunu..Çok üzüldüm o kıza,keşke verseydin bebeği sen başka alırdın
Zaten ben kendi annemi gördükten sonra anneliğin doğurmayla gelen bir duygu olduğuna inanmıyorum.İçinde olmuyorsa olmuyor işte..İşim içinde vicdan,bilgi,akıl her şey olmalı bu yola girerken..Allahım sana kızınla ve eşinle uzun ömürler versin..Gerçekten kaderim de bir gün anne olmak varsa umarım senin gibi bir anne olurum
Canım adını söylemiş miydin sen bana? :26:
amin canim....düsüncelerin cok tesekür ederim....ben bebegi verseydim kadinida utandirmak istemedim aklimdanda gecti aslinda ama sen almiyosan al ben verim der gibi olur diye veremedim.... evet o korkuda var aslinda arkadassizmi kalir diye ama bir yöndende diyorum böyle böyle iyi kötü arkadas secmeyi nasilsa kendide ögrenicek,cocuklara bisey diyemiyorum masum cocuk onlar,zaten bir anne baba cocugu ilerde nasil biri olcak diye merak etmemliymis kendilerine bakmalari yetermis illaki ikisinden ufak tefek biseyler alcaklar....bu konuyla ilgili son bisey dicem,hazir oldugunda sende o duygu tatiginda nasil güzel bisey oldugunu anlicaksin....hersey gönlünce olsun
canım bence öle dediğin gibi kötü durmuyor
sen zayıf halinle kıyaslıyorsun kendini
sen benim öncesi sonrası hallerimi görmüyormusun
birde yaza denk geldi doğumum o kolsuz bluzların içinde kollarım
yağ tulumu gibiydi inankii
çok iyi gidiyorsun devam yaza kadar
Teşekkür ederim canım,hayırlısıysa olsun diyelim
Adını söylemedin ama
o nebicim dansdi izledinizmi kzlar hahahahahaha
Canım bandı ilk kullandığım zamanlar bendede oluyodu hızını düşür sonra in ve inince1_2dk dinlen bantta yürüyorum ama koşmuyorum çünki koşarken kendimi hamster gibi hissediorumaz öncede söyledim
ben daha önce bantta ne yüüdüm ne koştum
hamileyken iş yerindeki spor salonunda günde yarım saat yürüyüm dedim
bi gün gittim
yürüyüşüm bitince kapattım indim
aneeem sanki yer altımdan kaydı düşecektim tutunacak yer aradım kendime
bi de utandımki
sonra çok güldüm salak halime
ya bu aletten inince hepinizde oluyormu bu
durma hızına kadar yavaşlatmakmı gerekiyor öylemi inilecek
rezil olmayım bi anlatıverin hele
Annem, isime geliyordu ölcüpde hüsrana ugramamak
Tebrikler gülçin daha dikkatli olHayırlı günler arkadaşlar Oku okubitmedi heee :) sabah beri dışardayım anca girdim içeri kızımı kreşe yazdıracağım bi yer buldum 3 yaşında alıyorlarmışsüper olur kızım uyum gösterirse 1 hafta deneme var benim için dua edinnn
evet izlemmm canım benim bu hafta cezamı verdin bize
Hamile degilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu sevinc üzerine kalkar spor yaparim ben ahahahahaha
Tebrikler canım darısı diğer sınavayaşasınnnnnn sınav sonuçları açıklanmış sınavı kazanmışımmmmmm(darısı direksiyon sınavımın başına 13 mart)
Canım bende resm görmedmBen görüyorum ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?