80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canim....düsüncelerin cok tesekür ederim....ben bebegi verseydim kadinida utandirmak istemedim aklimdanda gecti aslinda ama sen almiyosan al ben verim der gibi olur diye veremedim.... evet o korkuda var aslinda arkadassizmi kalir diye ama bir yöndende diyorum böyle böyle iyi kötü arkadas secmeyi nasilsa kendide ögrenicek,cocuklara bisey diyemiyorum masum cocuk onlar,zaten bir anne baba cocugu ilerde nasil biri olcak diye merak etmemliymis kendilerine bakmalari yetermis illaki ikisinden ufak tefek biseyler alcaklar....bu konuyla ilgili son bisey dicem,hazir oldugunda sende o duygu tatiginda nasil güzel bisey oldugunu anlicaksin....hersey gönlünce olsun

Teşekkür ederim canım,hayırlısıysa olsun diyelim
Adını söylemedin ama

evet canim belkide
nereye elimi atsam elim et doluyo deli oldum ya

bende eşimle tron diyee bi film indirmiş onu izliyorum
kızıyor bana bırak şu makinayı garılar kulübünü diye

öpüyorum yarın yeni ayakkabılarımla salonu gümleticem
aurobik ve bölgesel günü yarın
sizin içinde yaparım öpüyorum iyi geceler

bugün sıfır kaçamaktıı harikaydı
darısı yarının başına

Canım bandı ilk kullandığım zamanlar bendede oluyodu hızını düşür sonra in ve inince1_2dk dinlen bantta yürüyorum ama koşmuyorum çünki koşarken kendimi hamster gibi hissediorum

ben bu gun biraz abarttim galiba kizin bana

sabah kucuk peynirli tost bi bardak kakaolu sut

oglen dondurma (200 ) kalori

aksam da 4 kofte 1 ince lavas

lavasi yememem lazimdi en azindan 1 butunu ama yedikten sonra hatirladim yarina daha iyi olucam umarimm :)

günaydın kızlar...

gece yine kaynatmışsınız.vall 5.10 da kalktım ve 40 dakikakdır 21.30-01.00 arasını okudum ne kadar kaynatmışsınız ya...valla akşamda öğleden sonrayı okuyorum ancak yetişiyorum çenenize.çenesi düşüğüz topikçe...

ne olursa olsun sizinle güne başlamak çok güzel iyi ki varsınız.enerji depoladım valla...

ben de dün 7 de yemeğimi yedim.izlem dedin ya karbon ağırlıklı olmuş diye ben de farkettim.kızlar yatınca 1 saat bantta yürüdüm.5 km,340 kalori yaktım.kendimi iyi hissettim.streç de sardım 2 tur doladım göbüşüme.ya ne zaman incelme farkediliyordu bi hafta sonra mı?

izlem yarın spora giderken streç sarmayı unutma...

derya ben de seni soracaktım gece gelmişsin.ablacım resmini ben de göremedim.bi daha eklermisin?

bol sporlu kaçamaksız bi gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…