Tebrikler canım darısı diğer sınava
Teşekkürler cnm hayırlısıyla onuda bir atlatsaydım
izlo hepsi çok hoş ama ben 1 ve 3 ü beğendim şekerimburçin ahanda bunu yazdım
feryal birinin mesajında gördüm allah iyiliğini versin
trençkot deyince kot pantolonmu sandınn
ahaa bundan, deri ceketi de ekliyim miii
http://www.yelizindunyasi.com/wp-content/uploads/2007/11/trenckot2.jpg için Google Görsel Sonuçları
günaydın canımmm..süper.sporla acayip sıkılaşıyor insan ama uzun sürebilir tabe.günaydın kızlar...
gece yine kaynatmışsınız.vall 5.10 da kalktım ve 40 dakikakdır 21.30-01.00 arasını okudum ne kadar kaynatmışsınız ya...valla akşamda öğleden sonrayı okuyorum ancak yetişiyorum çenenize.çenesi düşüğüz topikçe...
ne olursa olsun sizinle güne başlamak çok güzel iyi ki varsınız.enerji depoladım valla...
ben de dün 7 de yemeğimi yedim.izlem dedin ya karbon ağırlıklı olmuş diye ben de farkettim.kızlar yatınca 1 saat bantta yürüdüm.5 km,340 kalori yaktım.kendimi iyi hissettim.streç de sardım 2 tur doladım göbüşüme.ya ne zaman incelme farkediliyordu bi hafta sonra mı?
izlem yarın spora giderken streç sarmayı unutma...
derya ben de seni soracaktım gece gelmişsin.ablacım resmini ben de göremedim.bi daha eklermisin?
bol sporlu kaçamaksız bi gün diliyorum
günaydın kızlar güne kötü başladım çünkü sular kesik akşama ancak gelirmişş:84::84::84:
izlem
akşam bişiy yemeden yattım bende akşam yemeginden başka bişiy yemedimm
eşim diyorkiiii meyve hazırlamıştım onaaa
tamamm sen yee ben onlara söyledim kalorisinii benim hesabıma yazıcaklar diyor
bakalaım bu sistem işe yarayacakmış ama benim çocuklar uyutup çay içmem 10 oluyordu ve saat 10 çayın yanında kayısı yada kuruyemiş filan yerdimm şimdi yemiyorum
derya
rsmini göremedim bendeeee
eflatun senin 3 çocugunmu varrr maş. valla yaaa 3 bana zor geliyorrr
eskiden 2 de öleydi ama olunca yapacak bişiy yok tabi
ya bugün rüyamd ayine hamileydim karnım büyümüş doguma gidiyordumm
hayırdır inşşşş
ama kalkınca dedim kiiii allahımmmm el açıpta çocuk için yalvaranlara ve yarabbii
dedimmm istemiyorum çünkü
ama hamişlik çok güseldi özlemişşimmm fıkır fıkır oynuyordu karnımda
izlo hepsi çok hoş ama ben 1 ve 3 ü beğendim şekerim
bu arada fotoğrafa tekrar dönüp baktım ben direk ortadaki dobişe odaklandığım için yandakilerin yeni olduğunu anlamadım metin ege 20 aylık demişsin sandım arada bir dönem izloo..uykusuzluk mahvediyo beni cin gibi hatun gitti yerine bön bişi geldi
günaydın canımmm..süper.sporla acayip sıkılaşıyor insan ama uzun sürebilir tabe.
günaydın banuşşşşşşş
hamile rüyası birilerinin hakkında laf uydurduğuna işaret diye biliyorum ben hayırlara çıksın canım
evet canım 3 tane..aslında eşim 1den fazla istemiyordu...büyük konuşmuş olacak ki geldi başımıza...tabi ki şikayetçi değilim ama kolay da değil...günaydın kızlar güne kötü başladım çünkü sular kesik akşama ancak gelirmişş:84::84::84:
izlem
akşam bişiy yemeden yattım bende akşam yemeginden başka bişiy yemedimm
eşim diyorkiiii meyve hazırlamıştım onaaa
tamamm sen yee ben onlara söyledim kalorisinii benim hesabıma yazıcaklar diyor
bakalaım bu sistem işe yarayacakmış ama benim çocuklar uyutup çay içmem 10 oluyordu ve saat 10 çayın yanında kayısı yada kuruyemiş filan yerdimm şimdi yemiyorum
derya
rsmini göremedim bendeeee
eflatun senin 3 çocugunmu varrr maş. valla yaaa 3 bana zor geliyorrr
eskiden 2 de öleydi ama olunca yapacak bişiy yok tabi
ya bugün rüyamd ayine hamileydim karnım büyümüş doguma gidiyordumm
hayırdır inşşşş
ama kalkınca dedim kiiii allahımmmm el açıpta çocuk için yalvaranlara ve yarabbii
dedimmm istemiyorum çünkü
ama hamişlik çok güseldi özlemişşimmm fıkır fıkır oynuyordu karnımda
canım 92 halin bile çok şişman durmuyor...maşallah..ben 92 olsam kapıdan sığmam walla...boyun avantajı işte...Kızlar günaydın
Sanırım benden başka kimse görememiş fotoyu..Başka bir siteye upload ettim..Genelde imageshack'a yüklerdim ama üyelik şartı getirince vazgeçtim ondan herkes göremiyor diye.Buyurun efendim 92 kilo hallerim :
Nereye yüklesem rengi değişiyor,ben hiç bir şey anlamadım bu işten :44:
günaydın fıstıklarrrrr :79:hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
canım 92 halin bile çok şişman durmuyor...maşallah..ben 92 olsam kapıdan sığmam walla...boyun avantajı işte...
burçin
cnm sne hiç spor yapmadın bence 1 mil v leisle yap ardındna bu ideoy yap kaıslır kalırsın cnm yoksa
derya
ben yine göremeidm resmini cnm
eflatun
allahh uzun ömürler verisn cnm hepsiniiii kolay degil tabi kolay olurmu hiç
yaşları kaçpeki
2 gün önce sabah kalkar kalmaz cektim kizlar
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/1/3516.jpg
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/1/3526.jpg
leslie de spor ayakkabisiyla yapmak gerekmis....ben onuda giysem benim alttaki tamamen kafayi yer,cocuklairn sesine eskiden cikiyordu yukari.... camdan seslendi kesin artik diye...esimde cocuklari güldürüyordu haha hihi ...saatte 9 felan buranin yaslilari 7 de yatagi geciyorlar....esimde camdan yarim almancayla bagirinca anaaa kadin birdaha hiiccc cikmadi,giki cikmadibenim ana dilim gibi bildigim almancayla kadina dediklerim hicccc fayda etmemis demekki bunca zaman.... simdi leslie yle yürürken yine cikarmi bilemem
evet bendede var o aletten onla çekmek kolay..mekikk aleti ile çekiyorum cnm be yüzden kolay olayyyyyyy
Ben görüyorum ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?