80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar boqazlarım okadra kötükü yutkunamıyorum böyle olunca vücudumda halsiz kalıyor kendimi oldukça bitkin hissediyorum bugün ve yarın gideceqimiz yerleri hava muhalefeti nedeniyle iptal ettik zaten hastayım hiç halim yok kış günü bukadar gezilirse böyle olurr

Tebrikler canım darısı diğer sınava

Teşekkürler cnm hayırlısıyla onuda bir atlatsaydım

günaydııııııııııııııınnnnnnnnn...........kız ne çene var sizdeeee....yetişemiyom hızınızaa..
birara ben de streç sarıyordum belime faydası olmuştu ama kas tembelliği yapıyormuş artık ne demekse...bidaha yapmadım..
bugün hava harika..inşallah yürüyüşe çıkarım..
bu gidişatım hiç iyi değil çünkü..
siz sporda yarışıyorsunuz...bende tık yok..
mekik de çekemiyorum..göbek aldı başını gitti...3 tane sezeryan olunca...berbat bi durum yaaaa...
ikisi üstüste oldu ondanmııdır bilemiyorum mekik çekince ağrı başlıyor ameliyat yerimde...
bu arada adım feyza..(lilium sormuştu)

günaydın kızlar güne kötü başladım çünkü sular kesik akşama ancak gelirmişş:84::84::84:

izlem
akşam bişiy yemeden yattım bende akşam yemeginden başka bişiy yemedimm
eşim diyorkiiii meyve hazırlamıştım onaaa
tamamm sen yee ben onlara söyledim kalorisinii benim hesabıma yazıcaklar diyor
bakalaım bu sistem işe yarayacakmış ama benim çocuklar uyutup çay içmem 10 oluyordu ve saat 10 çayın yanında kayısı yada kuruyemiş filan yerdimm şimdi yemiyorum

derya
rsmini göremedim bendeeee

eflatun senin 3 çocugunmu varrr maş. valla yaaa 3 bana zor geliyorrr
eskiden 2 de öleydi ama olunca yapacak bişiy yok tabi

ya bugün rüyamd ayine hamileydim karnım büyümüş doguma gidiyordumm
hayırdır inşşşş
ama kalkınca dedim kiiii allahımmmm el açıpta çocuk için yalvaranlara ve yarabbii
dedimmm istemiyorum çünkü
ama hamişlik çok güseldi özlemişşimmm fıkır fıkır oynuyordu karnımda

izlo hepsi çok hoş ama ben 1 ve 3 ü beğendim şekerim
bu arada fotoğrafa tekrar dönüp baktım ben direk ortadaki dobişe odaklandığım için yandakilerin yeni olduğunu anlamadım metin ege 20 aylık demişsin sandım arada bir dönem izloo..uykusuzluk mahvediyo beni cin gibi hatun gitti yerine bön bişi geldi
günaydın canımmm..süper.sporla acayip sıkılaşıyor insan ama uzun sürebilir tabe.

günaydın banuşşşşşşş

hamile rüyası birilerinin hakkında laf uydurduğuna işaret diye biliyorum ben hayırlara çıksın canım

günaydınnn meloşşş dün eski bi komşumla klasik 3. çocuk muhabbeti yaptıkkk
birde burada konuştuk yaa ben çok cabuk etkileniyorumm ondna etkilendim sanırımm cnm

uyumuyormu elvinn geceleri

günaydın kızlar ben az önce tartıldım 55.5 geldimm...tam 1.900 artıyımmm..

moral bozmak yokk o kadar pastalar börekler götürürsem olacğı bu...

şimdi detoksa başladım meyve ve sebze detoksu yeni buldum netten bugün uygulayacam bunu bir var bir yok uygulayacam 10 gün öyle devam edecem...

banuşş videoyu yapacam şimdiii...

Kızlar günaydın

Sanırım benden başka kimse görememiş fotoyu..Başka bir siteye upload ettim..Genelde imageshack'a yüklerdim ama üyelik şartı getirince vazgeçtim ondan herkes göremiyor diye.Buyurun efendim 92 kilo hallerim :

Nereye yüklesem rengi değişiyor,ben hiç bir şey anlamadım bu işten :44:

evet canım 3 tane..aslında eşim 1den fazla istemiyordu...büyük konuşmuş olacak ki geldi başımıza...tabi ki şikayetçi değilim ama kolay da değil...
önce kızıma kardeş olsun dedik çok sıkılıyodu ikinciyi yaptık..sonra da hiç anlamadan kazayla 3. geldi..3 kızım var..kordonlarımı da bağlattım...Allah sağlıklı uzun ömür versin çocuklarımıza..
canım 92 halin bile çok şişman durmuyor...maşallah..ben 92 olsam kapıdan sığmam walla...boyun avantajı işte...

burçin
cnm sne hiç spor yapmadın bence 1 mil v leisle yap ardındna bu ideoy yap kaıslır kalırsın cnm yoksa

derya
ben yine göremeidm resmini cnm

eflatun
allahh uzun ömürler verisn cnm hepsiniiii kolay degil tabi kolay olurmu hiç
yaşları kaçpeki

Canım neden göremedin ki acaba :44:
Ya en sağlam site imageshacktı ama o da saçmaladı ya..Tinypic ve hızlıresim den yükledim onları da göremedin,başka site arayayım ben bari..

günaydin....sabah kizimi krese biraktim,kar yagiyordu ama olsun yürüyerek birakdim ordan markete gecip taze cikmis sicak sicak kepek ekmegi aldim.

derya bende göremedim resmi:26:

banu bende aksam cayina mutlaka biseyler yerdim 1 adette olsa ,ne agirlik yapacakki derdim ama yagsi,sekeri yeterdi.simdi hic yemiyorum,esim löp löp götüryor ,cayi sade icemiyor....artik yaninda yediklerinden pek canim istemiyorum aksam saatlerinde ,ama ikindi siralari istiyor canim,,,zaten 4-5 arasi aksam üzeri vücüdün en cok acikdigi zamanmi ozaman sebze sulari skip onu icmek gerekirmis....ama nerddeeeeee sebzeyi alicam sikicam,icicem

zuzummmm benn o saatlerdee 4 5 gibi yani
meyve yiyorum yada süt filan içiorum

perşembeye kadar protein agırlıklı beslenicemmm
bakalımmm inş çizelgemdeki rakama dönebilirim

deryacım bende göremedim resimlerini canımm :26:

banu sende bu azim varken cumaya dilediğin rakama kavuşursun canım merak etme

zuzum kar mı dedin ne güzel bu sene kara hasret kaldık uludaga kar yagıyor aşagıda biz ancak sogugunu çekiyoruz

melocum yaa elvinin resmini gördüm geçmişe bakınca ne güzel bi bebek maşallah Allah nazarlardan korusunnn

izlem senin resimleride gördüm çıtır olmuşsun canımm yaaa

çatı katı filmini izledin mi ona benziyor
mekikk aleti ile çekiyorum cnm be yüzden kolay olayyyyyyy
evet bendede var o aletten onla çekmek kolay..
Ben görüyorum ama :26:

göremedikkkkk göremedikkkk

kızlar ben çıkıyorumn hazırlanıp kayınvalideye gidicez ,bugün onun kabul günü ve de doğum günü aaaaşama kadar yohummm....beni özleyin anacıııımmmmmm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…