80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eflatuncum seninsorunun için biraztopicler arası gezindim...sende bakmışsındır belki ama saç dökülenlerin alnı topiğine bak bi istersen... biçok şeyi deneyen memnun kalan yada kalmayan var... ama öncelikle bi doktora git derim ben.. sadece fikir olsun diye okumak istersin diye düşündüm... doktora danışmadan bişey kullanman iyi olmaz sanırım...

''Saçlar sağlığın göstergesidir. Eğer parlaklıklarını yitirmiş çok yağlı, çok kuru, çok fazla dökülen saçlar için ilk önce doktora başvurmak gerekir. Saç dökülmesinin bir sürü nedenleri vardır. Saç kılı deri altındaki yağ keseciklerinin içinden çıkar. Bu keseciklere saçlara doğal parlaklık veren yağ üreten yağ bezeleri açılır. Görünen kısım çok dayanıklı olan saçın derinin altında kalan kısa kök kısmı tersine çok zayıftır. Bu temel bölüm hastalandığı zaman bu kesecikler çok çabuk bozulur ve ölür. Saçların tekrar çoğalması ancak keseciklerin içinde yeni hücrelerin oluşmasıyla ilgilidir. Kötü bakım, çok sıkı topuzlar, aralıksız örgüler, iç salgı bezlerinin çalışmasına, yara, egzama, sedef gibi saç diplerinde oluşan yaralara bağlıdır. Sinirsel şoklara, ameliyatlara, zor doğumlara, kronik hastalıklara, (şeker vs.) ıltihaplı hastalıklara (frengi, tifo, verem vs gibi) Hormonlarla ilgili ciddi sıkıntılara bağlıdır. Önce hastalığın iyileşmesi gerekir. Bitkilerden yararlanarak saçların tekrar çıkması kolaylaşır. Sağlıklı bir yaşam sürün. (Alkol tütün vs sağlığınızı alır.) B1-B2-B3-B5-G vitaminleriyle vücudunuzu zenginleştirin.Saçın bakımı rengine, kalınlığına, yağlı veya kuru oluşuna göre değişir. Çok yağlı saçlar her gün, kuru saçlar haftada bir kere yıkanır. Normal bir insanın günde 20-40 tel dökülen ve 100.000-150.000 adet hiç durmadan yenilenen saçı vardır. Eğer saçlarınız fazla dökülmüyorsa endişelenmeyin. Saç uçlarınızın kırıldığını çatallaştığını, küçük ince saplarla bölündüğünü görürseniz,g enel sağlık durumunuza bakın. Kadın saçlarında görülen dökülme ve mat oluşu demir eksikliğinden kaynaklandığı bildirilmiştir. Doğal demir içeren yiyecekler yenmesi günde en az 30 dakika yürüyüş önerilmektedir.''
-alıntı-

bişi dicem kızlar yaaa... ben 1 hafta oldu 1 gram veremedim neden dersiniz daha alışmadımı vucudum hiç kaçamak da yapmıyom her akşam 1 saatte yürüyüş yapıyom ama giden yok neden yaaa

ben geldim kizlar

canlanin hadi bakalim bi ya
bi kendinimize gelelim ya
hadiii pes etmek yok
mayis bile yariladik sayiliri yaza ne kaldi kizlaaar
bi toparlanalim bakalim
yarin büyüüük gün:)

ablam, uykudan kalkar kalkmazzzz kiyafetsiz tartilicaksiniz. öyle 2 bardak su icip degil, karniniz sisiyo, tartida fazla gösteriyo. ac karnii tartilin.
ben daha tartiya bakmadim.... korkuyorum kaydirigubbakcemile3 insallah 89 bari olsun.

bu hafta ben 3 kere spora gittim, pazar pazartesi, ve bugün, 1,5 saatlik, yani 4 bucuk saat oldu.
yarin cok merak ediyorum kac kilo göstericek bakalim.
eflatun abla cok komiksin :)) esin gelmeden bari yeee :))) migdem bulaniyo de yemiyorum de birsey uydur :)

baktım canım.. arkadaşım vardı da kilodan konu açıldı... dedim bi kız var 89 kiloymuş ama 70 gibi bile durmuyo..o yüzden.. ona gösterdim o da inanamadı.. 70 kg. o benden zayıf duruyo valla dedi :)))

baktım canım.. arkadaşım vardı da kilodan konu açıldı... dedim bi kız var 89 kiloymuş ama 70 gibi bile durmuyo..o yüzden.. ona gösterdim o da inanamadı.. 70 kg. o benden zayıf duruyo valla dedi :)))

hahahahaha ayyyy allahim kaydirigubbakcemile3
tsk ederimm

merhaba fıstık kimse yok sen nasılsın
ben bugün acayip şiştim anlamadım niye

yediklerim sabah 2 dilim kepek ekmek, salatalık, 1 tk reçel
ara 5 tane ince çubuk kraker 5 tane leblebi
öğle 1 ince dilim ekmek, 1 kase cacık, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, 3 yemek kaşığı patates
ara yeşil elma
akşam-- henüz belli değil
30 dk yürüyüş ve 1,5 lt su içtim

eve gelir gelmez bilgisayarı açtım canım şimdi gidip elimi yüzümü yıkayayım kendime geleyim
bilg açık yazarsan eğer

karnım çok şişş..gazmı ne anlamadım ki mirmirmirmir

iyiyim abla sen nasilsinnn

eflatuncum canım bu kadar kısa sürede nasıl bir diyetle verdin bu kiloyu
BiOXIN le ilgili kullanan tanıdğım var kızkardeşimin eşi ve çok memnun dökülmeyi engellediği gibi derideki sorunlarıda geçiriyor..

ama öncelikli dr a gitmeni tavsiye ederim bende diğer arkadaşlarım gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…