rica ederim faydalı olabilirsek birbirimize ne mutlukaydirigubbakcemile5
selam kızlar
bende nihayet şeytanın bacağını kırdım ve 3 hafta sonra 1 kilo vererek 81 oldum.ama o 3 hafta moralimi bozupta diyeti bırakmamak için çok çabaladım.
Lütfen sizde sakın salmayın kendinizi 100 gr dahi olsa vermenin mutluluğunu yaşayın.
canım hoş geldin aramızaarkadaslar bu 3.cu yazisim ama bir turlu yazilarima cevap gelmedigi gibi kendimi olmus ama oldugunden haberi olmyan ruhlar gibi hissetmeye basladim. Beni de alin araniza ne olur.. Biri bana ses bversin yazdigimi goren yok mu?
güzel rsim sen de mi buradaydın kaydirigubbakcemile3
ay iyi oldu bak seni gördügüm..
birlikte zayıflayalım burada..
sende ne kadar zayıf ve çıtırmışsın resimlerinden gördük..
bende yarisci arkadasimla yarisiyorum
umarim veririz kilolari en kisa zamanda
evet canım bende burdayım.3 ayda 10 kiloyu verdimhihoyyyt inşallah devamıda gelecekyerimseniben
fotolar hakkında yorumlarınada teşekkürler bu arada.ama şu anda çıtırlık bir durum yok malesef.onun için 20 kilo vermem lazımkafamçokkarıştı
lida cok tehlikeli diyorlar nasıl cesaret ettin canım dikkatetselam herkeseee, beni de aranızaa alınnn
ben bugün başladım öğlene doğru tartıldım 86 ya ulaşmıştım,
ayrıca bugun lida aldım ve başladım.. haydi bire bismillah
sabah bir tost,
akşam 6 da yarım simit ve
akşam 9.30 da çorba
hızlı giriş olmuş şimdi farkettim
lida cok tehlikeli diyorlar nasıl cesaret ettin canım dikkatet
güzel rsim sen de mi buradaydın kaydirigubbakcemile3
ay iyi oldu bak seni gördügüm..
birlikte zayıflayalım burada..
sende ne kadar zayıf ve çıtırmışsın resimlerinden gördük..
bende yarisci arkadasimla yarisiyorum
umarim veririz kilolari en kisa zamanda
tekrar tebrikler rakibem..
o verdigin 1 kilo 10 olur inşallaaaaaaaaaaaahhhh hihoyyyt
slm kızlar benim diyet gayet iyi gidiyor pazartesi günü tartılıcam ben umarım 1kilo veririmbu arada ALNAĞME cim biberiye çok etkili evet fakat beşi bir yerde çayını kullanmanı tavsiye ederim funda çayı biberiye ,yeşil çay,mate yaprağı ve kekik var içinde özelikle mate yaprağı amerikada obez hastalara kullanılıyormuş ben faydasını gördüm herkese tavsiye ederim hadi kızlar azim azim azimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?