canım büyük kızım 8 ortanca 3 küçük de 10 aylıkburçin
cnm sne hiç spor yapmadın bence 1 mil v leisle yap ardındna bu ideoy yap kaıslır kalırsın cnm yoksa
derya
ben yine göremeidm resmini cnm
eflatun
allahh uzun ömürler verisn cnm hepsiniiii kolay degil tabi kolay olurmu hiç
yaşları kaçpeki
Sende iyiki bizimlesin canım hergün 5km yürüsen süper olurgünaydın kızlar...
gece yine kaynatmışsınız.vall 5.10 da kalktım ve 40 dakikakdır 21.30-01.00 arasını okudum ne kadar kaynatmışsınız ya...valla akşamda öğleden sonrayı okuyorum ancak yetişiyorum çenenize.çenesi düşüğüz topikçe...
ne olursa olsun sizinle güne başlamak çok güzel iyi ki varsınız.enerji depoladım valla...
ben de dün 7 de yemeğimi yedim.izlem dedin ya karbon ağırlıklı olmuş diye ben de farkettim.kızlar yatınca 1 saat bantta yürüdüm.5 km,340 kalori yaktım.kendimi iyi hissettim.streç de sardım 2 tur doladım göbüşüme.ya ne zaman incelme farkediliyordu bi hafta sonra mı?
izlem yarın spora giderken streç sarmayı unutma...
derya ben de seni soracaktım gece gelmişsin.ablacım resmini ben de göremedim.bi daha eklermisin?
bol sporlu kaçamaksız bi gün diliyorum
Günaydın kızlar boqazlarım okadra kötükü yutkunamıyorum böyle olunca vücudumda halsiz kalıyor kendimi oldukça bitkin hissediyorum bugün ve yarın gideceqimiz yerleri hava muhalefeti nedeniyle iptal ettik zaten hastayım hiç halim yok kış günü bukadar gezilirse böyle olurr
Geçmiş olsun canım dikkat et dinlenTebrikler canım darısı diğer sınava
Teşekkürler cnm hayırlısıyla onuda bir atlatsaydım
İyi gezmeler canımkızlar ben çıkıyorumn hazırlanıp kayınvalideye gidicez ,bugün onun kabul günü ve de doğum günü aaaaşama kadar yohummm....beni özleyin anacıııımmmmmm ....
Kızlar günaydın
Sanırım benden başka kimse görememiş fotoyu..Başka bir siteye upload ettim..Genelde imageshack'a yüklerdim ama üyelik şartı getirince vazgeçtim ondan herkes göremiyor diye.Buyurun efendim 92 kilo hallerim :
Nereye yüklesem rengi değişiyor,ben hiç bir şey anlamadım bu işten :44:
canım pek bi abartılı bişiy göremedim ben biraz mekikle gider o merak etme benimde en büyük problemim göbek alt göbeğimde maalesef sarkmada var :78:
92' miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hadi canim... Inan hic belli olmuyor, ayakda olsan belki tam anlamiyla tam görünür ve tahmini kolaylasirdi. Gögüslerin kücük vücuda göre ordaki halinde,bu senin icin bir avantaj.
Simdi cok daha süper gözüküyorsun canim,
istedigin kiloya saglikli bir sekilde kavusman dilegi ile canim.
Ay sen görebiliyorsun fotoları,nasıl iş bu ben anlamadım :26:
Teşekkür ederim canım,şimdi tabi çok daha iyiyim.Büyük göğüslerim bile ufak kalmış düşün ne kadar kiloluymuşum.Beraber kavuşacağız inşallah
Kızlar bir şey soracağım,siz adet öncesi döneminde kaç kilo fazla çıkarsınız?Ben 83.3 çıktım gene bu sabah yani aynıyım ama haftanın ortasına geldik.En az 500 gr eksik çıkmam lazımdı
Ne dersiniz düzelir mi?Yanıltıcı mıdır bu rakam?
kızlar kk da bi arkadaş leslie nin videosunu paylaşmış...
iki tane onları yaptım..yaım saat sürdü...birinde 1 mil bitti diğerinde 2 mil..
şimdi ben leslie 1mil ve 2 mili mi yapmış oldum..
çok terledim walla..hemen kendimi banyoya attım..
basit göünüyo ama çok terletiyor..
Günaydın kızlar boqazlarım okadra kötükü yutkunamıyorum böyle olunca vücudumda halsiz kalıyor kendimi oldukça bitkin hissediyorum bugün ve yarın gideceqimiz yerleri hava muhalefeti nedeniyle iptal ettik zaten hastayım hiç halim yok kış günü bukadar gezilirse böyle olurr
Geçmiş olsun canım dikkat et dinlen
İyi gezmeler canım
Canım çok teşekküler ilaç ve vitamin takviyesi yapıyorum sürekli yarın için dr.den randevu aldım 11 gidicem aslında antibiyotik kullanmayı hiç istemiyorum ama sanırım kullanmak zorunda kalıcam çok şükür bugün evdeyin güzel bir duş alıcam inş. iyi gelir birde 4 gün önce reql oldum sandım ama devamı gelmedi spral var bende ne bu şimdi anlamadım ..
Berracım yazıcam yazıcam hep unutuyorum cnm geçen gün bnm yazdan kalma mantı sefamdan bahsetmişsin güzel bir hatırlatma olmuş teşekküler cnm bian o günlere gidip geldim eski arkadaşların hepsiyle özelden görüşüyoruz cnm selin yok bitek hala haber alamadık onun dışında hepsi gelip beni bulmuşlar özelden ve msnden konuşuyoruz eski arkadaşlıklar çok başka sanki yıllanmış gibi..
Hemen hatırladım o zaman baya direnmişti vucudun iki tabak mantıdan sonraama sonra maşşallah 6lı rakamları bile gördün cok azimli hatunsun örnek alıyorum seniii kırk bin kere maşşallaaahhhhh
gülçinnn
gece spor yapıyosun amaa eşin gececi mi kuu seninn
eflatun
biraz özel olcka belki ama aldırmayı düşünmeidnmi hiç 3. bebeginii
bir anne olarak çok çok zor bir kararr biliyorum amaa ne bileyim ya zor gibi geldi bana 3 çocuk
derya biz niden göremeyrukk resimleriiiiiiiii
ilkay
özlüycez snei anacımmmmmm çok özletme kendinii
zuzumm
sne göbek görmemişsinnn cnmmm bu göbekmi şimdiii aşk ol yani:)
Ay sen görebiliyorsun fotoları,nasıl iş bu ben anlamadım :26:
Teşekkür ederim canım,şimdi tabi çok daha iyiyim.Büyük göğüslerim bile ufak kalmış düşün ne kadar kiloluymuşum.Beraber kavuşacağız inşallah
Kızlar bir şey soracağım,siz adet öncesi döneminde kaç kilo fazla çıkarsınız?Ben 83.3 çıktım gene bu sabah yani aynıyım ama haftanın ortasına geldik.En az 500 gr eksik çıkmam lazımdı
Ne dersiniz düzelir mi?Yanıltıcı mıdır bu rakam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?