80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım büyük kızım 8 ortanca 3 küçük de 10 aylık

Günaydin hatunlar,

Herseyden önce Show Tv'yi acin, Seda Sayan'a Bilim Adami Erkan Topuz geliyor.
Fragmanlarini izledim de, aman Allah'immm neler dedi neler
Aciklamayi az sonra stüdyoya gelerek cevap vericek.
O kadar cok seyden bahsettiki.. Diyet yapanlar, kanser sebebleri, dogru bildigimiz yanlislar vs..

Bu arada, 3 kuru kayisi
2 bardak su ictim
Biraz zaman gecsin kahvalti yapicam.

Sende iyiki bizimlesin canım hergün 5km yürüsen süper olur

92' miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hadi canim... Inan hic belli olmuyor, ayakda olsan belki tam anlamiyla tam görünür ve tahmini kolaylasirdi. Gögüslerin kücük vücuda göre ordaki halinde,bu senin icin bir avantaj.

Simdi cok daha süper gözüküyorsun canim,
istedigin kiloya saglikli bir sekilde kavusman dilegi ile canim.

canım pek bi abartılı bişiy göremedim ben biraz mekikle gider o merak etme benimde en büyük problemim göbek alt göbeğimde maalesef sarkmada var :78:

ben de aynı dertten muzdaribim
üstelik bendeki sarkmalar yanlara doğu kaydı...
yani göbek o kadar büyüyüp gei küçülünce olacağı buydu..
özellikle 3. doğumdan sonra arttı..
nasıl düzelecek bilmiyorum

kızlar kk da bi arkadaş leslie nin videosunu paylaşmış...
iki tane onları yaptım..yaım saat sürdü...birinde 1 mil bitti diğerinde 2 mil..
şimdi ben leslie 1mil ve 2 mili mi yapmış oldum..
çok terledim walla..hemen kendimi banyoya attım..
basit göünüyo ama çok terletiyor..

Ay sen görebiliyorsun fotoları,nasıl iş bu ben anlamadım :26:
Teşekkür ederim canım,şimdi tabi çok daha iyiyim.Büyük göğüslerim bile ufak kalmış düşün ne kadar kiloluymuşum.Beraber kavuşacağız inşallah

Kızlar bir şey soracağım,siz adet öncesi döneminde kaç kilo fazla çıkarsınız?Ben 83.3 çıktım gene bu sabah yani aynıyım ama haftanın ortasına geldik.En az 500 gr eksik çıkmam lazımdı
Ne dersiniz düzelir mi?Yanıltıcı mıdır bu rakam?

Valla balim, bende nasil ayni dertten muzdaribimbir bilsen..
Nasil sisim, ama yok gelen giden dün dedim ya seytan diyorki cak agzina bir tane
Ne kadar fazla gelir bilmem ama, insandan insana cok fark var.
Benim ilk 3 gün, vücudumdaki belki tüm kanimin cekildigi hissine sahip olacak kadar, fazladir

Hic tahmin dahi etmedim, acaba ne kadardir suan gelen kg'i diye ?
Ama bildigim birsey varki, coook beter olucak bu adet bu ay ( gelirse tabi Malbazar )

Canim, ben fazla terlemiyorum sadece belimde asiri nemlilik hissediyorum.
2 Mil tam 3 km 200 mt'ye esim.
3 Mil olani dene de bak gör o zaman daha da terliyorsun
Gece o kadar cok spor yaptim ki, aninda kendimi banyoda buldum.
Ciktigimda 03:30'du. Tr saatine göre 04:30' du.
Yattim ama nasil yorgunlukla yattim llah bilio.
Yalniz, ben sinav cekiyorum ya Allah'im omuz altim gögüs yukarisi yani
oraya yüklendigimden dolayi (tüm vücudun agirligini cekiyor tabi)
nasil yorgun nasiiiiillll

Berracım yazıcam yazıcam hep unutuyorum cnm geçen gün bnm yazdan kalma mantı sefamdan bahsetmişsin güzel bir hatırlatma olmuş teşekküler cnm bian o günlere gidip geldim eski arkadaşların hepsiyle özelden görüşüyoruz cnm selin yok bitek hala haber alamadık onun dışında hepsi gelip beni bulmuşlar özelden ve msnden konuşuyoruz eski arkadaşlıklar çok başka sanki yıllanmış gibi..

eflatun
biraz özel olcka belki ama aldırmayı düşünmeidnmi hiç 3. bebeginii
bir anne olarak çok çok zor bir kararr biliyorum amaa ne bileyim ya zor gibi geldi bana 3 çocuk

derya biz niden göremeyrukk resimleriiiiiiiii

ilkay
özlüycez snei anacımmmmmm çok özletme kendinii

zuzumm
sne göbek görmemişsinnn cnmmm bu göbekmi şimdiii aşk ol yani:)

Hemen hatırladım o zaman baya direnmişti vucudun iki tabak mantıdan sonra ama sonra maşşallah 6lı rakamları bile gördün cok azimli hatunsun örnek alıyorum seniii kırk bin kere maşşallaaahhhhh

Hemen hatırladım o zaman baya direnmişti vucudun iki tabak mantıdan sonra ama sonra maşşallah 6lı rakamları bile gördün cok azimli hatunsun örnek alıyorum seniii kırk bin kere maşşallaaahhhhh

Berracım evet çok direnmişti 10 gün aynı kiloda kalmıştım ve kafayı sıyırıyordum az kalsın neyseki geçti gitti bu arada dün tvde bir manken ünlü bir diyetisyene gitmiş ve bihayli kilo vermiş ne yedin diye soruyorlar oda diyorki mantı bile yedim doktorum öqlen mantı ye ama akaşamı müsli ile kapat hiçbişey olmaz demiş çok ilginç geldi koştura koştura müsli aldımm

gülçinnn
gece spor yapıyosun amaa eşin gececi mi kuu seninn

Canim, esim kizimdan da erken yatiyor.
O ister ki, onu uyuttukdan sonra isim varsa devam etmemi.
Yani, ne olursa olsun onu uyuturum ardindan ne yapiyorsam yaparim
Sabah 6'da kalkiyor diye sessiz sessiz yap sporunu, isini

Canım akşam başka sağlam bir site arayacağım sizin için.Bn de anlamıyorum neden kimisi görüyor kimisi göremiyor :26:

deryacığım bende göremedim resimleri
adet öncesi bende çok farkederim şiş olduğumu karnım patlayacak gibi olur 1 kilo fark eder kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…