uyumuyor banucum yaaa..bende zaten uykuya düşkünüm
burçin
cnm sne hiç spor yapmadın bence 1 mil v leisle yap ardındna bu ideoy yap kaıslır kalırsın cnm yoksa
derya
ben yine göremeidm resmini cnm
eflatun
allahh uzun ömürler verisn cnm hepsiniiii kolay degil tabi kolay olurmu hiç
yaşları kaçpeki
2 gün önce sabah kalkar kalmaz cektim kizlar
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/1/3516.jpg
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/1/3526.jpg
uyumuyor banucum yaaa..bende zaten uykuya düşkünüm
hayır canım aldırmayı hiç düşünmedim...aldımanın kesin bi cinayet olduğunu biliyorum..eflatun
biraz özel olcka belki ama aldırmayı düşünmeidnmi hiç 3. bebeginii
bir anne olarak çok çok zor bir kararr biliyorum amaa ne bileyim ya zor gibi geldi bana 3 çocuk
derya biz niden göremeyrukk resimleriiiiiiiii
ilkay
özlüycez snei anacımmmmmm çok özletme kendinii
zuzumm
sne göbek görmemişsinnn cnmmm bu göbekmi şimdiii aşk ol yani:)
ya ben kk dan izliyorum video yu 1 mile olanı yapıyorum hep hemen altında 2 mile olanı var o 1 milenin devamı sanırım değil mi?yani direk 2 mile olana başlayamıyorum çünkü en başında 1 mile yapmış görünüyor devamı gibi...anlamadım,anlatamadım da :)
KK deki ilki 1 mil 2.si devamı 30 dakika sürüyor ama tanıtım gibi çok yavaş tempodabendeki leslie de toplu halde yapılıyor
burçin ahanda bunu yazdım
feryal birinin mesajında gördüm allah iyiliğini versin
trençkot deyince kot pantolonmu sandınn
ahaa bundan, deri ceketi de ekliyim miii
http://www.yelizindunyasi.com/wp-content/uploads/2007/11/trenckot2.jpg için Google Görsel Sonuçları
lilium tabiki benimde cevremde cok insan var öyle,en basitleri kendilerine 2 tane misafir odasi yapip cocuklarina yapmayan,3-5 euroluk seyi esirgeyen ama babanin 5 euroluk sigara icmesine göz yuman.hele hele kendileri tam takim giyipte cocuk perperisan dolasan aileleri cok kiziyorum...ben hep istiyordum anne olmayi ,ama esimle hep dedigimiz 2-3 yil kendimizi daha iyice bi taniyalim,cünkü bir kadin iyi bir es olur ama iyi bir anne olamayabilir,yada aynisi koca icinde gecerli.ayni eve girmeden insan taniyamiyor birbirbini,ben hamileyken evimi degistirdim cocugumun ayri odasi olsun diye,ama cevremde bagzi kisiler aaa evmi degisilir gözüyle baktilar.o insanlar binde bir gelirler bana cocuk görme vs.geldiklerinde yasit kizlari benim kizimin oyuncaklarinin icinden cikamaz üzülüyorum bu kiza cünkü ailesinin durumu olmasina ragmen alinmiyor.
kizimin su meshur caillou bebegi vardi ,burda birde herseyin orijinali satiliyor yani pazar mazar cakmasi yapilan yerler yok her neyse sordu bu aaaa benim kizda seviyor bunu kaca aldin süreyya bende 15 euroydu dedim elinde hemen birakti aa pahaliymis demesinmi...ya cocugun icin 15 euro neki.
burda cocuk parasi var,dogum edenlerede maas bagliyolar....simdi isini birakan maasi kesilenin cogu dedigi eee cocuk yapim ya ben diyolar,öyle bir kiziyorumki bu insanlara maas gelsin diye cocukmu dogurulur....bir nevi hak vermeye basladim sana,maddi manevi insan hazir olmali
Kızlar günaydın
Sanırım benden başka kimse görememiş fotoyu..Başka bir siteye upload ettim..Genelde imageshack'a yüklerdim ama üyelik şartı getirince vazgeçtim ondan herkes göremiyor diye.Buyurun efendim 92 kilo hallerim :
Nereye yüklesem rengi değişiyor,ben hiç bir şey anlamadım bu işten :44:
eve geçine yazaağım kalsın böleeee2 gün önce sabah kalkar kalmaz cektim kizlar
mrhaba kızlar
nasılsınız
dün ve bugün spora gidemedim
annem hastanelere gidiyor
yetiştiremiyorum
akşam bebek uyku sorunu olmazsa gideceğim
24 saat evde durunca nefes alamıyorum sanki
annem geliyor ardından misafir
az sonra bi daha gelecekler var
şimdi biraz hazırlık yapmam lazım
geçmişe baktım ne güzel kahkahalarınız eksik olmasın
izlem izmirde bi gün kk hamam buluşması yapın bizede foto gösterin emi
gerçi bunu dedim şimdi sen karşılığında bana çıkışırsın o zaman sende koy diye
ben bi beş kilo daha veriim fotoya boğacam sizi
nedennn uyumuyor acaba yaramazz ya?
gaz sancısı başlamış olabilir meloşum
abowwwww buda zilli çıktı demek cemre doğduğundan beri şimdiye kadar geceleri beni uyutmuyorrrrrrrr...uykuya öyle bir hasretim ki....??
:84::84::84:
ilk bende göremedim de sonra mozilladan açtım gördüm şekercimBuyrun efendim geçen seneki 92 kilo hallerim. İzlem bak ben de silkroad oynuyordum bir zamanlar..
kalin kas modasida gitmedi bi...hic sevmiyorum kalin kasi....ilk su oyuncu/manken bunda görmüsdüm
Radikal - Haber, Türkiye, yaşam, ekonomi, spor, sağlık, sanat, sinema, müzik, DVD, eğitim, kitap, çevre, gezi, dış basın, kültür, yorum, Avrupa Birliği, televizyon, bilim teknoloji
günaydın kızlar...
ben de dün 7 de yemeğimi yedim.izlem dedin ya karbon ağırlıklı olmuş diye ben de farkettim.kızlar yatınca 1 saat bantta yürüdüm.5 km,340 kalori yaktım.kendimi iyi hissettim.streç de sardım 2 tur doladım göbüşüme.ya ne zaman incelme farkediliyordu bi hafta sonra mı?
izlem yarın spora giderken streç sarmayı unutma...
günaydın kızlar güne kötü başladım çünkü sular kesik akşama ancak gelirmişş:84::84::84:
izlem
akşam bişiy yemeden yattım bende akşam yemeginden başka bişiy yemedimm
eşim diyorkiiii meyve hazırlamıştım onaaa
tamamm sen yee ben onlara söyledim kalorisinii benim hesabıma yazıcaklar diyor
bakalaım bu sistem işe yarayacakmış ama benim çocuklar uyutup çay içmem 10 oluyordu ve saat 10 çayın yanında kayısı yada kuruyemiş filan yerdimm şimdi yemiyorum
ya bugün rüyamd ayine hamileydim karnım büyümüş doguma gidiyordumm
hayırdır inşşşş
ama kalkınca dedim kiiii allahımmmm el açıpta çocuk için yalvaranlara ve yarabbii
dedimmm istemiyorum çünkü
ama hamişlik çok güseldi özlemişşimmm fıkır fıkır oynuyordu karnımda
süreyyacım hiç de dert ettiğin gibi değil ayol2 gün önce sabah kalkar kalmaz cektim kizlar
ayy denizim teşekkür ederimderyacım bende göremedim resimlerini canımm :26:
izlem senin resimleride gördüm çıtır olmuşsun canımm yaaa
canım pek bi abartılı bişiy göremedim ben biraz mekikle gider o merak etme benimde en büyük problemim göbek alt göbeğimde maalesef sarkmada var :78:
bende bana herşey yakışırı izliyorumGünaydin hatunlar,
Herseyden önce Show Tv'yi acin, Seda Sayan'a Bilim Adami Erkan Topuz geliyor.
Fragmanlarini izledim de, aman Allah'immm neler dedi neler
Aciklamayi az sonra stüdyoya gelerek cevap vericek.
O kadar cok seyden bahsettiki.. Diyet yapanlar, kanser sebebleri, dogru bildigimiz yanlislar vs..
tarayıcı değişikliğinden olabilirCanım akşam başka sağlam bir site arayacağım sizin için.Bn de anlamıyorum neden kimisi görüyor kimisi göremiyor :26:
sabahtan beri 1 elma yedim sadece sonra gittim 80 dakka normal tempoda bebek arabasıyla yürüdüm geldim şimdi sütlü şekersiz kahve içiyorum...
birazdan haşlanmış sebze tabağı yapacam kendime bugün yarının acısını çıkaracammm..
mrhaba kızlar
izlem izmirde bi gün kk hamam buluşması yapın bizede foto gösterin emi
gerçi bunu dedim şimdi sen karşılığında bana çıkışırsın o zaman sende koy diye
ben bi beş kilo daha veriim fotoya boğacam sizi
yahuuu ne güzel hepiniz spora gidiyonuzz bende kıskanç koca varrr birtürlü izin vermiyorr neymiş orda erkek hoca varmışşşşşşş.....
offfffffffffffffffff delirecem zatiiiii..:84::84:
tülayın kayınvalidesi gelmiştiya kızlar tüloşşşş nirde yaaa????
bir ara ara verdim demişti hala gelmedimi????:26::26:
nar suyu verdiniz mii meloşevet canım gaz sorunumuz var ıkınıyor sıkıyor kendini kıpkırmızı oluyor yavrum damla başladık
Bende kizimi uyutmaya gidiyorum, ardindan spor yapicam yine.:88:
biraz shakiranin klibinde oynadim ,onun fizigini gördükce daha bir hirslaniyorumsonra 50 mekik 50 yanlari eritme hareketi varya ayakda onu yaptim ......... eeee izlemin sporlarina benzemesede benimkisi yinede spor spordur
bana herşey yakırşırdaki bugünki kadın çok gıcıktı yaa
nasıl yetişti sonund abilmiyorumm izlemeidm orasını
birde yaırnki bölümü merak ediyorum kız biraz kilolu bakalım nasıl giyincek
bird eşu aile sırları varyaaa ay izlemek istiyorum ama ne kadar yapmacık yaa
nereden buluyrlar acaba bu tiplerii
hep aynı kişiler oynamıyor dgeilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?