80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anaaaaa ne güzel vermis ya,fizigi süper olmus hic cikintisi yok masallah,demekki bizimde hic olmayacak ciktimiz masum evet ya baseni olmasina ragmen daracik elbiseler giydi,demekki seviyor basenciklerini gögseleride hic hos degildi ben begenmedim kafam kadar vardi tabiri caizse

hele ilknur demesinmi benden kilolu (bugün yarisandan icin ) koptum ,kendini manken saniyor ,her güzelin kusuru var diye bosa dememisler kimisi kilolu ama güzel kimis zayif ama evrim gibi pek hos biri degil ....ama fizigi güzel

baseni olan bol giycek diye bisey yok tabi ama onun katlari resmen belliydi ya,hos durmuyordu azcik bol olsa iyidi belki cok dardi begendikleri

izlooo yidim sonra kendime 2 tokat salladım dedim kızz ne yapıyon kendine işkencemiiii????

bugün yediklerimi yazıyım:

sabah:
1 elma

yürüyüşten geldikten sonra:
1 sütlü kahve

sonra:
1 havuç,1 portakal,2,3 karnıbahar kemirdimm

öğle:
3 kaşık tavuk sote,2 kaşık karnıbahar yemeği

akşam:
4 kaşık bakla yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek

ARA:
1 elma,1 havuç,1 portakal

hele ilknur demesinmi benden kilolu (bugün yarisandan icin ) koptum ,kendini manken saniyor ,her güzelin kusuru var diye bosa dememisler kimisi kilolu ama güzel kimis zayif ama evrim gibi pek hos biri degil ....ama fizigi güzel

baseni olan bol giycek diye bisey yok tabi ama onun katlari resmen belliydi ya,hos durmuyordu azcik bol olsa iyidi belki cok dardi begendikleri

zuzumm izliyosan bu programın topiği var tv bölümünde
yorumluyoruz sıcağı sıcağına
ben burayı meşgul etmiyim izlemeyenler için havada kalmasın diye bişiy
yazmıyorum...

ilknur öle dedi yaa bende biraz kiloluyum ama
onun basenleri çok dedi

yuhh yaa aynaya bakmıyor herhal yarın görecez bakalım
ben evrimin yüz hatlarını filan çok beğendim
yüzü çok hoş kaşları filan hoşuma gitti

bugün yarışan çok ezikti benim param var nidalarındaa
amaaann sudan ucuz diyor birde herşeye
özel şöförüyle geldi görgüsüz
sadece ayakkabısını beğendim bugün yarışanın
evrimin elbisesi çok hoştu onunda ayakkabısı yakışmamıştı

izlem bende bayıldım bu bayana nekadar hoş bi kadın saklıymış meger o kocaman bedeninde.hele bitanesi bu resimler gerçek değil bunlardan şişman olanı resimde şişirilmiş diyince yeni bikaç resimle agzını kapatıverdiyaaa helal olsun dedim valla

izlemmm
ben begenmiyorum evrimi yaaa selin şahinin çakması gibi duruyor bir beni eksik

[Ammaaaaan cok acikmisim coook, niye bu kadar acikdiysam hayret :44:

Bi kase dolusu yogurt aldim,
icerisine de 3 yemek kasigi keten tohumu attim

Yemekteyiz'i izliyorum,yogurdum bitsin ardindan
Leslie ile 5 mil yapacaaaguuummm
Izllleeeeem duyurullluuurrrr

Son düzenleme:
gülçincim süper idiyorsun ama
bu kadar yüklenme şimdi 6-7 mil yaparsan
70 kiloya düştüğünde kaç mil yapacaksın
vücut senden hep daha fazlasını istiyecek
diyetisyenler gibi düşün hani fazla kaloridenaza doğru yönlendiriyorlar
sporda tam tersi bence

sen gende bi araştır canım 5-6 mil ne demek

inanılır gibi değil yahuu bu kadar kısa sürede bu hale gelmesi süper doğrusu,imrendim,kendimden utandım,ben ki şu anda kızımın yemediği meyveli yoğurdu bir solukta mideye indirmiş biri olarak kendimden utandım...
git kilolar ,pis kilolar,kandıramazsınız artık beni,bu kızı gördüm ya...tamamdır inşallah daha da azimli olucam..

kızlar bu arada bende regl oldum,siz regl haftasında sanırım çok bişey yapmıyorsunuz,biraz ağrım var leslie yapasım yok bu sebepten..bu hafta artı çıkmıyım da amannn...

bende 3 mil leislee
30 yanlara egilme
200 sopa çevirme yaprım gidip 400 mekik çekeyim

ama terlemedm ben yhau:26::26:

ilk bende göremedim de sonra mozilladan açtım gördüm şekercim
yanii pembe nar suyu verdiniz mii meloş
merak ettim gazı önledi mi diye :26:

wayy wayy waayyyy

izlom kızım doğar doğmaz yoğun bakıma girdiği için hazırladığımız zemzem nar ve hurma hiçbirini veremedik ne yazıkki...nasip bu işler senin mevsimi değildi benimse imkan yoktu

laylaylom kıs sen burdan kopma kopunca cozutuyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…