80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zuzumm ne kadar güzel bir poz öyle
allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah

ne zamandan bu foto, kaç kilosun burda :26:

hee valla meloşummmm tozutuyommm kopmam artıkkkk yaaaaaaaaaa...

ama varya 1900 artıyım aynaya bakınca sanki bacaklarım çok kilo almış gibi geldiii....ben bu sefer bacaklarıma taktımmmm...delürecem yaaa ne takıntılıyımmm ben...

zuzummm
fotoları bende çok begendimm
ve baya baya fark etmiş cnm göbekide takma artıkın yaww

yahuuu ne güzel hepiniz spora gidiyonuzz bende kıskanç koca varrr birtürlü izin vermiyorr neymiş orda erkek hoca varmışşşşşşş.....

offfffffffffffffffff delirecem zatiiiii..
:84::84:

bizim bi akrabanın gelini geldi dün
onada kocası izin vermiyormuş
eve alet aliim demiş
sende teklif et bakiim
evde yaparsın

teşekkür edderim izlemcim inş geçer

en çok tabiki sen koyacaksın canımcım foto
kocaaaa gobeğanen ben koyacak değilim heral dimi

tamam çekiim ekliim

relaxxx relaxxxx

menümü yazayım

1 incir
1 kayısı

kahvaltı
1 yumurta
peynir zeytin

öglen
1 parça tavuk
8 fındık
2 yk melemen
3 yk yogurt
lahana salatası

ara
çeyrek armut
yaırm portakal

akşm
1 tabak melemen
1 haşlanmış yumurta
yk yogurt

3ltsu
6 fincna bitki çayı
50 dk spor

yakında içimden civ civ çıkacakk

Kızlarr eskiler hatırlar 3-4 ay önce nisa hastanesine bilqisayar işletmeni olarak iş başvurusunda bulunmuştum o gün bugündür haber yoktu 1-2 saat önce aradılarrr vee yarın beni görüşmeye çaqırdılar işe almak içinmi çaqırıyorlar bilmiyorum işe alınmadınız demek için çaqırmazlar heralde çok heyecanlıyım çokta heveslenmek istemiyorum bi aksilik olursa diyee :97: kalbim duracak nerdeysee bugece artık sabah olmak bilmez Allahım hakkımda ne hayırlıysa onu nasip eylee..

hayırlısı olsun sena, mülakata filan çağırıyorlardır herhalde...
bende bekliyorum başvurumu yaptım ama daha 1 ay zamanı var
benim işimin

zuzumm ne kadar güzel bir poz öyle
allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah

ne zamandan bu foto, kaç kilosun burda :26:
sagol canim sanirim 70 kg felandim
zuzummm
fotoları bende çok begendimm
ve baya baya fark etmiş cnm göbekide takma artıkın yaww
sagol canimm insan verdikce dahada cok vermek istiyor ,sükretmeliyim diyorum ama kompleks oldu artik bende

Canım Rabbim mutluluqunuzu artırsın çok güsell bir foto

İzlem arayıp buluyosunda kıss komik komik şeyleri kırıldım gülmektenn
sagol canim

Son düzenleme:
unutmadan menümü yazayım

kahvaltı
1 bardak su
2 çok tahıllı ekmekten kaşarlı tost
1 dilim salam
kuşburnu çayı

ara
1 küçük muz

öqlen
patlıcan kebabı
3-4 kaşık pilav

ara
2 kuru kayısı
2 kaşık müsli
kuşburmu çayı

akşam
1 porsiyon pırasa
salata

ara
yeşilçay

1.5 litre su..

ben de bugünkü menümü yazıp kaçayım..eşim çay bekliyor benden bi de utanmadan çerez getir diyoooor..
sabah
1,5 dilim ç ekmek
4 zeytin
1dilim b peynir
1 ç k pkmz
2 tavada yumurta
ara
portakal
1 küçük fincan sütlükahve
ara
2 k grissini
beşi bi yerde
öğle
6-7 kaşık bulgur pilavı tavuk(yağsız)
yoğurt
akşam
1kase m çorbası
1 kase cacık
ara
elma yerim
1 çay badağı süt de içebiliim
1 ve 2 mil leslie yaptım galiba
yarım saat tempolu yürüyüşe çıktım
2,5 lt su
100 sopa çevirme
şu lesli yi in-di-re-mi-yo-rum
gülçin link göndermiştin yine indiremedim
ama dışarda yüümek süper

İzlemcim evet çok kötüydü o zamanlar kat kattım resmen,şimdi nispeten daha iyiyim ama dediğin gibi yaza kadar daha çok gitmesi lazım

Ben karakterimi sattım çoktan.Baktım ne bir şey yapabiliyorum,ne işime bakabiliyorum resmen bağımlılık.9.30 da dükkan açan derya event var diye 8 de açıyordu dükkanı
Dedim böyle olmaz üzüle üzüle sattım karakteri.Eşim hala oynuyor gönlüm kayıyor ara sıra ama o günleri hatırlayıp vazgeçiyorum.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Azminize ve başarılarınıza hayran kaldım. Sizleri örnek alarak bende bu gün kilolardan kurtulmaya karar veriyorum. Desteklerinize ihtiyacım olacak

Aramıza hoşgeldin Azmin daim olsun..

Okudum ve hayran kaldım,vallahi helal olsun.Özelden kutladım,işte bunları görüp utanmalıyız kendimizden..

Eki Görüntüle 149136 kollara bakin ya boksör kollari gibi,yanaklarimda tonti tontismis

Son halin mi canım bu?

Gözün aydın senacım,hayırlısı olur inşallah..Ay gerçekten uyutmaz şimdi bu gece..

lilium teşekkür ederim beni kimse farketmeyecek sanmıştım eyvah dedimm kendi kendime bu da diğer forumlar gibi eskiler kendi arasında yenilere yer yok diye düşünmeye başlamıştım ama yanıldığım bir kez daha kanıtlandı :)

uyumuyor banucum yaaa..bende zaten uykuya düşkünüm
ayyy bende çok severdim uykuyu,ama ege ile beraber uyku artık yok...geceleri bir iki kez uyanır bazende uyanmaz..ama genellikle uyanır su içer,emziğini veriririm beni görmek ister vs vs...uyusam bir hafta ...
ne kadar azzzzzzz diyecektim kiiiiiiiiiiii.........
ya kızlar tüloşşşş nirde yaaa????

bir ara ara verdim demişti hala gelmedimi????
:26::26:
gelecek gelecek
evet canım gaz sorunumuz var ıkınıyor sıkıyor kendini kıpkırmızı oluyor yavrum damla başladık
yerim onu bennnnnn.....bize zinco çok iyi gelmişti
yaaaa çok harika olmuşşşş bencee yüzüde çok güzelmiş zayıflayınca güzelliği ortaya çıkmış bebek gibi maaaşallah...
Eki Görüntüle 149136 kollara bakin ya boksör kollari gibi,yanaklarimda tonti tontismis

önceki resimlerdede iyiyisin canım göbeğin abartılı değil yaza kadar yavaş yavaş ver işte....bu resim de çok güzelmiş..allah bozmasın

Gözün aydın senacım,hayırlısı olur inşallah..Ay gerçekten uyutmaz şimdi bu gece..

Amin cnm inş. hayırlısı olur bu arada hala kahverengi lekeler geliyor çok az bu 4. gün reqlmi özürmü anlayamadım off yaa hamilemiyim yoksa öbür topiqte bir arkadaşın ablası spralle hamile kalmış ya panik oldum şimdi yarın test alıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…