izlom kızım doğar doğmaz yoğun bakıma girdiği için hazırladığımız zemzem nar ve hurma hiçbirini veremedik ne yazıkki...nasip bu işler senin mevsimi değildi benimse imkan yoktu
laylaylom kıs sen burdan kopma kopunca cozutuyon
yahuuu ne güzel hepiniz spora gidiyonuzz bende kıskanç koca varrr birtürlü izin vermiyorr neymiş orda erkek hoca varmışşşşşşş.....
offfffffffffffffffff delirecem zatiiiii..:84::84:
geçmiş olsun sevgicim anneciğine
yaa koy kızım ne olacak sankii
buraya benden çok resim koyan yoktur heralde
ama ben merak ediyorum doğum yaptığın zamandan bu yana
süper spor yaptın ne derece sıkılaştığını :26::26:
haydiii tombik kızlarrrr bir-ki-üççççççç
Eki Görüntüle 149189
hee valla meloşummmm tozutuyommm kopmam artıkkkk yaaaaaaaaaa...
ama varya 1900 artıyım aynaya bakınca sanki bacaklarım çok kilo almış gibi geldiii....ben bu sefer bacaklarıma taktımmmm...delürecem yaaa ne takıntılıyımmm ben...
Canım Rabbim mutluluqunuzu artırsın çok güsell bir fotoEki Görüntüle 149136 kollara bakin ya boksör kollari gibi,yanaklarimda tonti tontismis
Eki Görüntüle 149189 Eki Görüntüle 149189 Eki Görüntüle 149189 Eki Görüntüle 149189
Kızlarr eskiler hatırlar 3-4 ay önce nisa hastanesine bilqisayar işletmeni olarak iş başvurusunda bulunmuştum o gün bugündür haber yoktu 1-2 saat önce aradılarrr vee yarın beni görüşmeye çaqırdılarişe almak içinmi çaqırıyorlar bilmiyorum işe alınmadınız demek için çaqırmazlar heralde çok heyecanlıyım çokta heveslenmek istemiyorum bi aksilik olursa diyee :97: kalbim duracak nerdeysee bugece artık sabah olmak bilmez Allahım hakkımda ne hayırlıysa onu nasip eylee..
sagol canimzuzumm ne kadar güzel bir poz öyle
allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah
ne zamandan bu foto, kaç kilosun burda :26:
sagol canimmzuzummm
fotoları bende çok begendimm
ve baya baya fark etmiş cnm göbekide takma artıkın yaww
sagol canimCanım Rabbim mutluluqunuzu artırsın çok güsell bir foto
İzlem arayıp buluyosunda kıss komik komik şeyleri kırıldım gülmektenn
hayırlısı olsun sena, mülakata filan çağırıyorlardır herhalde...
bende bekliyorum başvurumu yaptım ama daha 1 ay zamanı var
benim işimin
ilk bende göremedim de sonra mozilladan açtım gördüm şekercim
yanii pembe tshortlu halin felaketmiş
şu anda da iyisin kamufle ediyorsun ama yazın işin zor olur
şimdiden önlemini alıyorsun ne güzel
ben silkroad hiç oynamadım bizim kafe knightçıydı
maradonda az koşmadım, en çok apeleri ve zombi kesmeyi severdim
charım halaa durur
[/COLOR][/B]
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Azminize ve başarılarınıza hayran kaldım.Sizleri örnek alarak bende bu gün kilolardan kurtulmaya karar veriyorum. Desteklerinize ihtiyacım olacak
kızlar önce resimlere bakın
sonra hikayesini okuyun
vallahi ağzım açık kaldı muhteşem olmuş yaaa
veriliyor kardeşim veriliyor
verilmiyor yiyip yiyip farkında olmayanlar
isteyince oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/423539-basardim-sizde-basarabilirsiniz-3.html
Eki Görüntüle 149136 kollara bakin ya boksör kollari gibi,yanaklarimda tonti tontismis
Eki Görüntüle 149189 Eki Görüntüle 149189 Eki Görüntüle 149189 Eki Görüntüle 149189
Kızlarr eskiler hatırlar 3-4 ay önce nisa hastanesine bilqisayar işletmeni olarak iş başvurusunda bulunmuştum o gün bugündür haber yoktu 1-2 saat önce aradılarrr vee yarın beni görüşmeye çaqırdılarişe almak içinmi çaqırıyorlar bilmiyorum işe alınmadınız demek için çaqırmazlar heralde çok heyecanlıyım çokta heveslenmek istemiyorum bi aksilik olursa diyee :97: kalbim duracak nerdeysee bugece artık sabah olmak bilmez Allahım hakkımda ne hayırlıysa onu nasip eylee..
ayyy bende çok severdim uykuyu,ama ege ile beraber uyku artık yok...geceleri bir iki kez uyanır bazende uyanmaz..ama genellikle uyanır su içer,emziğini veriririm beni görmek ister vs vs...uyusam bir hafta ...uyumuyor banucum yaaa..bende zaten uykuya düşkünüm
ne kadar azzzzzzz diyecektim kiiiiiiiiiiii.........sabahtan beri 1 elma yedim sadece sonra gittim 80 dakka normal tempoda bebek arabasıyla yürüdüm geldim şimdi sütlü şekersiz kahve içiyorum...
birazdan haşlanmış sebze tabağı yapacam kendime bugün yarının acısını çıkaracammm..
gelecek gelecekya kızlar tüloşşşş nirde yaaa????
bir ara ara verdim demişti hala gelmedimi????:26::26:
yerim onu bennnnnn.....bize zinco çok iyi gelmiştievet canım gaz sorunumuz var ıkınıyor sıkıyor kendini kıpkırmızı oluyor yavrum damla başladık
yaaaa çok harika olmuşşşş bencee yüzüde çok güzelmiş zayıflayınca güzelliği ortaya çıkmış bebek gibi maaaşallah...
kızlar önce resimlere bakın
sonra hikayesini okuyun
vallahi ağzım açık kaldı muhteşem olmuş yaaa
veriliyor kardeşim veriliyor
verilmiyor yiyip yiyip farkında olmayanlar
isteyince oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/423539-basardim-sizde-basarabilirsiniz-3.html
Eki Görüntüle 149136 kollara bakin ya boksör kollari gibi,yanaklarimda tonti tontismis
Gözün aydın senacım,hayırlısı olur inşallah..Ay gerçekten uyutmaz şimdi bu gece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?