lilium teşekkür ederim beni kimse farketmeyecek sanmıştım eyvah dedimm kendi kendime bu da diğer forumlar gibi eskiler kendi arasında yenilere yer yok diye düşünmeye başlamıştım ama yanıldığım bir kez daha kanıtlandı :)
Amin cnm inş. hayırlısı olur bu arada hala kahverengi lekeler geliyor çok az bu 4. gün reqlmi özürmü anlayamadım off yaa hamilemiyim yoksa öbür topiqte bir arkadaşın ablası spralle hamile kalmış ya panik oldum şimdi yarın test alıcam..
,ahahahaha çok güzel yaaaa aynı ben gibin leslie yapıyohaydiii tombik kızlarrrr bir-ki-üççççççç
Eki Görüntüle 149189 Eki Görüntüle 149189 Eki Görüntüle 149189 Eki Görüntüle 149189
hayırlı olsun canım ,beni çağırmışlar gibi heyecanlandım valla,o günleri bende göreyim artık 3 sene oldu,artık çok sıkıldım..inşallah iş başı yaparsın hafta başında...Kızlarr eskiler hatırlar 3-4 ay önce nisa hastanesine bilqisayar işletmeni olarak iş başvurusunda bulunmuştum o gün bugündür haber yoktu 1-2 saat önce aradılarrr vee yarın beni görüşmeye çaqırdılarişe almak içinmi çaqırıyorlar bilmiyorum işe alınmadınız demek için çaqırmazlar heralde çok heyecanlıyım çokta heveslenmek istemiyorum bi aksilik olursa diyee :97: kalbim duracak nerdeysee bugece artık sabah olmak bilmez Allahım hakkımda ne hayırlıysa onu nasip eylee..
Hosgeldin canim aramiza..
Hepimizin kanatlari altinda kocaaaaman yerin var
Azmin daim olsun
çok teşekkür ederimmm çok mutlu oldum
iyiakşamlar kızlar menümü yazıyım yorum bekliyorum akşam sapıttım resmen sabah öğlen uyandım 1kepçe çorba 1kepçe sebze yemeği salata ara2portakal 3beypazarı kurusu 5kuru erik akşam:kurubiber haşlamapatates kızartma yarm dilim ekmek 1dilim ekmek tatlısı ve şimdi 1demlik yeşilçay demledim içtim çat die çatlamak üzereyim
Canım yarın iş görümesine çaqırdılar yaklaşık 4 aydır haber bekliyordum atm ona sevinirken reqlim leke leke geliyor bu 4. gün bende panik oldum spral takılı ama öylede bebiş oluyormuşş :18:Sena ne oldu canim, hayirdir ??? :44:
inşallah cnm alsınlarda 2-3 hafta sonra başlasamda olur ama nolur hamile olmıyımm,ahahahaha çok güzel yaaaa aynı ben gibin leslie yapıyo
hayırlı olsun canım ,beni çağırmışlar gibi heyecanlandım valla,o günleri bende göreyim artık 3 sene oldu,artık çok sıkıldım..inşallah iş başı yaparsın hafta başında...
:2::2::2::18:Kuzum, ne yaptin seeeeeeennnnn
Suan kac kilosun canim ?
ben bilgisayar programcısıyımamin izlem inş. hastaneye girerkende mülakat yapılıyormuaa hiç söylemedilerr :26: sen ne üzerine başvurmuştun
lilium teşekkür ederim beni kimse farketmeyecek sanmıştım eyvah dedimm kendi kendime bu da diğer forumlar gibi eskiler kendi arasında yenilere yer yok diye düşünmeye başlamıştım ama yanıldığım bir kez daha kanıtlandı :)
Canım yarın iş görümesine çaqırdılar yaklaşık 4 aydır haber bekliyordum atm ona sevinirken reqlim leke leke geliyor bu 4. gün bende panik oldum spral takılı ama öylede bebiş oluyormuşş :18:
inşallah cnm alsınlarda 2-3 hafta sonra başlasamda olur ama nolur hamile olmıyımm
:2::2::2::18:
lamama hoşgeldin canım aramıza
87 kiloyum canım 170 boyum cetvel eklemeyi denedim ama olmadı denemelerim devam edecek :)
lilium yok canim 9-10 ay önceki halim o resim
Amin cnm inş. hayırlısı olur bu arada hala kahverengi lekeler geliyor çok az bu 4. gün reqlmi özürmü anlayamadım off yaa hamilemiyim yoksa öbür topiqte bir arkadaşın ablası spralle hamile kalmış ya panik oldum şimdi yarın test alıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?