80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin canim aramiza..
Hepimizin kanatlari altinda kocaaaaman yerin var
Azmin daim olsun

Sena ne oldu canim, hayirdir ??? :44:

,ahahahaha çok güzel yaaaa aynı ben gibin leslie yapıyo

hayırlı olsun canım ,beni çağırmışlar gibi heyecanlandım valla,o günleri bende göreyim artık 3 sene oldu,artık çok sıkıldım..inşallah iş başı yaparsın hafta başında...

iyiakşamlar kızlar menümü yazıyım yorum bekliyorum akşam sapıttım resmen sabah öğlen uyandım 1kepçe çorba 1kepçe sebze yemeği salata ara2portakal 3beypazarı kurusu 5kuru erik akşam:kurubiber haşlamapatates kızartma yarm dilim ekmek 1dilim ekmek tatlısı ve şimdi 1demlik yeşilçay demledim içtim çat die çatlamak üzereyim

bende menümü yazayım kural ihlali yapmıyım
osman var bugün

sabah 5i bir yerde
çeyrekten daha az simit, biraz peynir(spora giderken fazla yedimmi kıpırdayamıyorum)

gelince
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık
az peynir limonlu maydonoz

5fındık 1 kuru incir
şekersiz çay

1portakal

3yk ıspanak
bol salata(roka, marul, maydonoz, kara lahana)

sıcak su bitki çayı 2 lt su
60dk tempolu spor 30dk tempolu yürüyüş
yemekten sonra 500 adım leslie:92::92::92::92::92:
7den sonra sıfır atıştırma

Kuzum, ne yaptin seeeeeeennnnn

kızlar ben gunduz ısyerınde 1 tane az sekerlı turk kahvesı ıcıorum sızce ıcmemelıyım kılo bakımından kılo vermemı etkılermı:44::44::44:

Sena ne oldu canim, hayirdir ??? :44:
Canım yarın iş görümesine çaqırdılar yaklaşık 4 aydır haber bekliyordum atm ona sevinirken reqlim leke leke geliyor bu 4. gün bende panik oldum spral takılı ama öylede bebiş oluyormuşş :18:
inşallah cnm alsınlarda 2-3 hafta sonra başlasamda olur ama nolur hamile olmıyımm

amin izlem inş. hastaneye girerkende mülakat yapılıyormu aa hiç söylemedilerr :26: sen ne üzerine başvurmuştun
ben bilgisayar programcısıyım
izmirde yeni bir üniversite açılıyor oraya başvurdum
bakalım idari işler kadrosunda herhangi bir büro işi olabilir

eski-yeni diye bişiy yok tatlım
birileri geliyor sohbete katılmak yerine hiç bişiy
yazmadan öylece okuyor gidiyor
paylaşım olmadan çok zor gerçekten
iRADELİ GÜNLER ve bol paylaşımlar dilerim

Canim benimmm, Allah kalbine göre versin herseyi..
Hakkinda hayirlisi olsun ama, insAllah bu hayirin icinde de kalbindekini naksetsin Rabbim hayatina..

Ceza veririm annem sana
Olsun canim, saka bir yana insAllah telafi edecek kadar dengeli yersin yarin ve hergün
Yediklerin afiyet olsun da, yag olmasin :76::76:

87 kiloyum canım 170 boyum cetvel eklemeyi denedim ama olmadı denemelerim devam edecek :)

Canim bende 1,70'im
Kilomda 87'di.
14 Subat'dan beri spor ve diyet yapiyorum
ve cok sükür suan 80,6 kg'yum.
Birden vermis gibiyim ama, galiba vücudumdaki ödemdi o..
Simdi öyle cok cok veremiyorum.
En fazla 1 kg civari, yine de cok sükür.

Her hafta Cuma günü tarti günümüz.
Bizim listemiz var, kilo cizelgesi yani.
Oraya girebilmek icin hergün menünü yazmak zorundasin
2 hafta sonra da listeye giriyorsun.

Canım inan burası çok farklı,kimse öyle yeni eski diye ayırım yapmaz..Ben de eski değilim ama 2 hafta da onlardan biri gibi oldum hiç anlamadan.Sen de bu sohbete katıldığın da zaten kendin de yabancılık çekmediğini göreceksin..Bu arada 2 hafta her gün yediklerini yazman lazım her akşam,bir de yaptığın sporu.Ondan sonra listeye giriyorsun.Azmin daim olsun..

lilium yok canim 9-10 ay önceki halim o resim

Nasıl gurur duyuyorsundur kendinle şimdi..Bize de nasip olur inşallah

Kalbini ferah tut canım,ve bence de spirale güvenme benim ablamda spiralle hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…