80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlısı olsun cnm..
ne güsell bir dua etmişsin canısı Allah razı olsun derinden bir AMİNN dedim..
Kalbini ferah tut canım,ve bence de spirale güvenme benim ablamda spiralle hamile kaldı

:84::84::84::84::84::84::84::84:

müsliyi bende duyuyorum sena abla yaa denemekte fayda var sen bi ye bi hafta memnun kalırsan bende peşinden gelirimm

evet hatta çiçekciyle hastane arasında kalmıstın falan cokk cok sevindim inan kendim cagrılmıs kadar sevındım inşallah senin için hayırlısı olur ablacım ya..Bebek konusundada rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin eger istemiyosan yoktur inşallah rabbim olmayanlara nasipp etsinn isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallahhh

Selam millet ben bi denetim ve arasıtma şirketinde çalışıyorum kızlar aniden telefon geliyo ve gitmek zorunda kalıyorum özellikle cumadan beri cok cok yogun geçio tamam yarın başlayım diyorum hooop telefon gelıo Neyse hayırlısı olsun diyelim bugün öglen bi çıktım akşama kadar sokaklarda deli daalar gibi ordan oraya yürüdüm durdumm

hemen listemi yazayımm
sabah :
2 dilim kepek ekmegi
bir kk peynir
yarım salatalık
bir kaç çatal sucuklu yumurta
salam

öglen dısarda oldugum için bişey yiyemedim ögle topkek falanda almak istemedim aslında yanıma bi elma alsam olurdu ama acele çıktım işte

akşamda bi arkadasıma ugradım hastaneye geçmiş olsun die mübarek hastane degil Pastane

iki tane mercimekli köfte bi yarım poaça birde tatlı kurabiyee
1.5 litrede su simdie yeşil çay içiim barii ama yarın bozmıcam kararlıyımmm

Söylemeden geçemicem izlemm resimlerine bayıldım ama senden cok yanındaki yakışıklıya bayıldım :86: azmini alkışlıyorum

derya resmini göremiyorum canım ya ama eşinle ilk buluşmandaki halinn süpperrrmiş boyda var manken gibi hatunsun maşşallaaahh

herkese iyi akşamlar kızlar bugün geçmişi okuyamadım ama dünden size resim eklicem demiştim ekliyim dedim buyrun benn

Eki Görüntüle 149260

Fıstık gibisin feryalim,maaşallah sana
Facebooktakileri de gördüm zaten hepsi mükemmel

Canım hoşgeldin aramıza,senin yaşlarında 3 kişi var burada ve hepsi senin gibi en güzel yıllarını kilolu halleriyle geçirdikleri için üzgünler.Kimisi verdi bak onlardan örnek alabilirsin.Sen ilk değilsin ve hiç bir şey imkansız değil.En başta senin kendine kesinlikle inanman lazım..Buradaki öyküleri okudukça azimleneceğine eminim..Şansın bol olsun..

:84::84::84::84::84::84::84::84:

Ama kalbini ferah tut canım benim,kötüyü düşünme lütfen..

Son düzenleme:

Canim hosgeldin ilk önce aramiza..
Hayatinin en güzel zamanlarini kendine zindan etme canimm..
Emin ol emeksiz hic birsey olmuyor.Iraden ve azimin oldukca bu yazdigini, ileride insAllah gülerek okuyacaksin! Ama sen istersen birseyler olur. Bu sirf kilo icin degil, hayatin her yönünde..
Ilk önce sartlan: BEN GÜZEL BIR INSANIM,SAGLIKLIYIM ve BASARAMAYACAGIM BU HAYATTA HIC BIRSEY YOK ALLAH'in IZNIYLE TABI!
Buna inandikdan sonra, hayatin degisecek.. Allah cekemeyecegin, kaldiramayacagin dert vermesin canim.Karamsar olma bu hayatta sakinn!!!! Sen istersen olur, SEN!!!
Biz burda birbirimize destek veriyoruz, tabiri caizse gaz modu ile destekliyoruz
Ama iyiki varlar!
Tekrardan aramiza, Hosgeldin

lamama hoşgeldin canım aramıza

Hoş geldin canım KK nin kanatları alıtında gidecek o yağcıklar

Simdilik cikiyorum canlarim, Kücük Osman'imi izliyecegim

Esim oturucak simdi Pc'ye öpüyorum hepinizi

derya resmini göremiyorum canım ya ama eşinle ilk buluşmandaki halinn süpperrrmiş boyda var manken gibi hatunsun maşşallaaahh

Teşekkür ederim canım,mahcup oldum :78:
O günlere döneceğim inşallah,bütün emeklerim bunun için..

Kızlar bir müsli muhabbeti dönmüş ben de formun müslisini almıştım.Tadı güzeldi fakat öyle bir midemi bulandırdı ki bozuk zannettim tarihine baktım sorun yoktu attım çöpe.Bir daha da dnemedim başka markayı..Denesem mi ki? :44:

saol canım benim

saol derya abla profil resmimi gördünmü ordaki koltuğa bayıldım ya bende kırmızısından alcam çok güzell

Feryal o koltuğun aynısından burada bir mağazanın vitrinine koymuşlar beyaz ve kırmızı renkte..Her önünden geçtiğimde hayal kuruyorum yatak odama alacağım diye..Ben de hastasıyım..Topuklu giyemiyorum bari koyayım köşeye bakar bakar iç geçiririm

haha ay bende giyemiyorum ya derya abla ama alıcam ya bitane yazın dar paçayla çok güzel gidiyo topuklu ayakkabı ne kadardırki o koltuklar acaba ya

Menüm

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba

Ara

4 ceviz
10 gr kuru üzüm

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
15 gr macar salam
50 gr labne
6 yeşil zeytin
10 gr tahin helvası

Ara

1 haşlanmış yumurta
2 portakal

Akşam

2 haşlanmış tavuk but
1 porsiyon salata
2 çubuk patates kızartması

2 litre su

Toplam : 1141 kalori

Spor : 30 dakika yürüyüş,10 dakika egzersiz toplam 40 dakika

50 sağ 50 sola yanlara hareket
100 top üstünde mekik.

hdi hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur
hayırlısı olsun sena, mülakata filan çağırıyorlardır herhalde...
bende bekliyorum başvurumu yaptım ama daha 1 ay zamanı var
benim işimin
izloooo...hep dua ettim hamileyken hadi bakalım inşallah..
teşekkürler ilkaycım..onu da denerim olmazsa
herkese iyi akşamlar kızlar bugün geçmişi okuyamadım ama dünden size resim eklicem demiştim ekliyim dedim buyrun benn

Eki Görüntüle 149260

çıtııııııırrr..çıtıııııırrr.:81::81:

feryalcimmm
çok tatlısın cnm maşş sanaa

yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizzz

karnımm okadar şişki eşim bile inanamadıı 5 aylık hamile gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…