herkese iyi akşamlar kızlar bugün geçmişi okuyamadım ama dünden size resim eklicem demiştim ekliyim dedim buyrun benn
Eki Görüntüle 149260
saol gülçin abla o senin fıstıklığınn
Birde gül cemalini görebilseydim
hayırlısı olsun cnm..ben bilgisayar programcısıyım
izmirde yeni bir üniversite açılıyor oraya başvurdum
bakalım idari işler kadrosunda herhangi bir büro işi olabilir
eski-yeni diye bişiy yok tatlım
birileri geliyor sohbete katılmak yerine hiç bişiy
yazmadan öylece okuyor gidiyor
paylaşım olmadan çok zor gerçekten
iRADELİ GÜNLER ve bol paylaşımlar dilerim
ne güsell bir dua etmişsin canısı Allah razı olsun derinden bir AMİNN dedim..Canim benimmm, Allah kalbine göre versin herseyi..
Hakkinda hayirlisi olsun ama, insAllah bu hayirin icinde de kalbindekini naksetsin Rabbim hayatina..
Ceza veririm annem sana
Olsun canim, saka bir yana insAllah telafi edecek kadar dengeli yersin yarin ve hergün
Yediklerin afiyet olsun da, yag olmasin :76::76:
Kalbini ferah tut canım,ve bence de spirale güvenme benim ablamda spiralle hamile kaldı
Berracım evet çok direnmişti 10 gün aynı kiloda kalmıştım ve kafayı sıyırıyordum az kalsın neyseki geçti gittibu arada dün tvde bir manken ünlü bir diyetisyene gitmiş ve bihayli kilo vermiş ne yedin diye soruyorlar oda diyorki mantı bile yedim doktorum öqlen mantı ye ama akaşamı müsli ile kapat hiçbişey olmaz demiş çok ilginç geldi koştura koştura müsli aldımm
Kızlarr eskiler hatırlar 3-4 ay önce nisa hastanesine bilqisayar işletmeni olarak iş başvurusunda bulunmuştum o gün bugündür haber yoktu 1-2 saat önce aradılarrr vee yarın beni görüşmeye çaqırdılarişe almak içinmi çaqırıyorlar bilmiyorum işe alınmadınız demek için çaqırmazlar heralde çok heyecanlıyım çokta heveslenmek istemiyorum bi aksilik olursa diyee :97: kalbim duracak nerdeysee bugece artık sabah olmak bilmez Allahım hakkımda ne hayırlıysa onu nasip eylee..
herkese iyi akşamlar kızlar bugün geçmişi okuyamadım ama dünden size resim eklicem demiştim ekliyim dedim buyrun benn
Eki Görüntüle 149260
Merhaba ben de yeni geldim.Sitede diyetistyen tavsiyesi arıyordum, üye olayım dedim.Öncelikle ben 19 yaşına merdiven dayamış üniversiteli bir genç kızım.Kilolarımdan nefret ediyorum.Gençligimin en güzel yıllarını kilo kompleksimle geçirdim.(ki bu kompleks başka konularda da komplekse neden oldu)Yıllarımı kaybetmiş gibi hissediyorum.Bu beni çoook çok üzüyor ve bu gerçeği kendi suratıma her vuruşumda mahvoluyorum.Defalarca diyet yaptım her seferinde verdim ama devam ettiremedim! İradesizligim hayatımın her alanına yansıdı.Her planımı "zayıfladıktan sonraya" bıraktım.Anımı yaşamadım,anımı yaşıyamıyorum.Bu beni öldürüyor.Çok mutsuzum.Hayatımda ilk kez 16 yaşlarımda diyetisyene gittim.İlk 2 hafta çok güzel kilo verdim 3. hafta bıraktım.2.kez diyetistyene 18 yaşımda gittim.3 ayda 18 kilo kadar verdim.Ancak koruma programına katılmadım,sigarayı bıraktım,sınav stresi girdi işin içine,kendimi çok şımarttım ve iradesizligim yine kendini gösterince tekrar aldım hepsini.Bundan sonra 2 kez daha 2 şer haftalık diyetisyen denemelerim,spor salonu denemelerim oldu ama yapamadım!Hep denedim kendimi hazır hissetsemde hissetmesemde.Kendimi en küçük şeyden gaza getirdim.Bianda demiriradeye sahip olucam sandım.Mükemmeliyetçiliğimi yenemedim!Son bir kez atağa kalmak istiyorum.Gerekirse diyetisyen,spor salonu,psikoloğ vs ne gerekirse.Ama ya yine yapmazsam ? Ozaman zaten bu yüzden çook çok bozuk olan psikolojim iyice bozulur.Ne yapmalıyım?
:84::84::84::84::84::84::84::84:
Eki Görüntüle 149260
Merhaba ben de yeni geldim.Sitede diyetistyen tavsiyesi arıyordum, üye olayım dedim.Öncelikle ben 19 yaşına merdiven dayamış üniversiteli bir genç kızım.Kilolarımdan nefret ediyorum.Gençligimin en güzel yıllarını kilo kompleksimle geçirdim.(ki bu kompleks başka konularda da komplekse neden oldu)Yıllarımı kaybetmiş gibi hissediyorum.Bu beni çoook çok üzüyor ve bu gerçeği kendi suratıma her vuruşumda mahvoluyorum.Defalarca diyet yaptım her seferinde verdim ama devam ettiremedim! İradesizligim hayatımın her alanına yansıdı.Her planımı "zayıfladıktan sonraya" bıraktım.Anımı yaşamadım,anımı yaşıyamıyorum.Bu beni öldürüyor.Çok mutsuzum.Hayatımda ilk kez 16 yaşlarımda diyetisyene gittim.İlk 2 hafta çok güzel kilo verdim 3. hafta bıraktım.2.kez diyetistyene 18 yaşımda gittim.3 ayda 18 kilo kadar verdim.Ancak koruma programına katılmadım,sigarayı bıraktım,sınav stresi girdi işin içine,kendimi çok şımarttım ve iradesizligim yine kendini gösterince tekrar aldım hepsini.Bundan sonra 2 kez daha 2 şer haftalık diyetisyen denemelerim,spor salonu denemelerim oldu ama yapamadım!Hep denedim kendimi hazır hissetsemde hissetmesemde.Kendimi en küçük şeyden gaza getirdim.Bianda demiriradeye sahip olucam sandım.Mükemmeliyetçiliğimi yenemedim!Son bir kez atağa kalmak istiyorum.Gerekirse diyetisyen,spor salonu,psikoloğ vs ne gerekirse.Ama ya yine yapmazsam ? Ozaman zaten bu yüzden çook çok bozuk olan psikolojim iyice bozulur.Ne yapmalıyım?
lamama hoşgeldin canım aramıza
ben bilgisayar programcısıyım
inş olumlu sonuç alırsın bende iş aramaktan sıkılanlardanım kilolu olunca insan özgüveninide kaybeder oluyor çocuk olduktan sonra 2 yıldır evde tıkılıp kaldım işmi baksam yeniden [SIZE]
Çok güzel bir fotoğraf karesiEki Görüntüle 149136 kollara bakin ya boksör kollari gibi,yanaklarimda tonti tontismis
bana herşey yakırşırdaki bugünki kadın çok gıcıktı yaa
nasıl yetişti sonund abilmiyorumm izlemeidm orasını
birde yaırnki bölümü merak ediyorum kız biraz kilolu bakalım nasıl giyincek
bird eşu aile sırları varyaaa ay izlemek istiyorum ama ne kadar yapmacık yaa
nereden buluyrlar acaba bu tiplerii
hep aynı kişiler oynamıyor dgeilmi?
yaw okadar anlattınız ki merak ettim bende izliycem aile sırları hariç iğğğğğğğ nefret ediyorum öyle yapma yupma sinir bozucu programlardan
Eki Görüntüle 149260
wawwwwwwwww süpersin
maşşallah caınımmm süpersinn
Fıstık gibisin feraylim,maaşallah sana
Facebooktakileri de gördüm zaten hepsi mükemmel
Hoş geldin canım KK nin kanatları alıtında gidecek o yağcıklar
ben bilgisayar programcısıyım
inş olumlu sonuç alırsın bende iş aramaktan sıkılanlardanım kilolu olunca insan özgüveninide kaybeder oluyor çocuk olduktan sonra 2 yıldır evde tıkılıp kaldım işmi baksam yeniden [SIZE]
Çok güzel bir fotoğraf karesi
yaw okadar anlattınız ki merak ettim bende izliycem aile sırları hariç iğğğğğğğ nefret ediyorum öyle yapma yupma sinir bozucu programlardan
wawwwwwwwww süpersin
teşekkür ederim canım
derya resmini göremiyorum canım ya ama eşinle ilk buluşmandaki halinn süpperrrmiş boyda var manken gibi hatunsun maşşallaaahh
saol canım benim
saol derya abla profil resmimi gördünmü ordaki koltuğa bayıldım ya bende kırmızısından alcam çok güzell
hdi hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olurKızlarr eskiler hatırlar 3-4 ay önce nisa hastanesine bilqisayar işletmeni olarak iş başvurusunda bulunmuştum o gün bugündür haber yoktu 1-2 saat önce aradılarrr vee yarın beni görüşmeye çaqırdılarişe almak içinmi çaqırıyorlar bilmiyorum işe alınmadınız demek için çaqırmazlar heralde çok heyecanlıyım çokta heveslenmek istemiyorum bi aksilik olursa diyee :97: kalbim duracak nerdeysee bugece artık sabah olmak bilmez Allahım hakkımda ne hayırlıysa onu nasip eylee..
izloooo...hep dua ettim hamileyken hadi bakalım inşallah..hayırlısı olsun sena, mülakata filan çağırıyorlardır herhalde...
bende bekliyorum başvurumu yaptım ama daha 1 ay zamanı var
benim işimin
teşekkürler ilkaycım..onu da denerim olmazsaayyy bende çok severdim uykuyu,ama ege ile beraber uyku artık yok...geceleri bir iki kez uyanır bazende uyanmaz..ama genellikle uyanır su içer,emziğini veriririm beni görmek ister vs vs...uyusam bir hafta ...
yerim onu bennnnnn.....bize zinco çok iyi gelmişti
:
Eki Görüntüle 149260
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?