80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haha ay bende giyemiyorum ya derya abla ama alıcam ya bitane yazın dar paçayla çok güzel gidiyo topuklu ayakkabı ne kadardırki o koltuklar acaba ya

Hiç sormadım feryalcim,istersen sorarım senin için.Bence kendini alıştırma topuksuza,ayrıca 5 cm fark var en fazla benim kadar olursun al bence de

bi dilim tava böregi yedim cok inceydi ama tadini bile alamadim yani cumaya bende 60 görmeylim aslinda ama böyle yersem n... görürüm izlemle ayni sayi icnde olmaliyim

feryalcimmm
çok tatlısın cnm maşş sanaa

yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizzz

karnımm okadar şişki eşim bile inanamadıı 5 aylık hamile gibiyim

Sen gel o şişliği bana sor :84::84:
Bir de durduk yere ağlayacak gibiyim,bunlar da işin bonusu..Nedir bu kadınların çektiği ya :84:
Erkeler de doğursun istiyoruz

lili senle tanıştık mı?hatırlayamıyorum arada kopukluk olunca

Yok canım tanışmadık,ben seni hep biliyorum geldiğimden beri meşhur annesisin topiğin ama adını bilmiyorum.Ben Derya.27 yaşındayım.

merhaba canım hoş geldin en güzel yıllarını kilolu olarak geçirip hala kilolu olan birisi olarak seni çok iyi anlıyorum
Çoğumuzda bir kararsızlık hali var diyete başlayıp, yarım bırakıyoruz, Sigarayı bırakıp birkaç gün sonra yeniden pakete sarılıyoruz spor yapacağız diyoruz fakat o an bir türlü gelmiyor iradesiiz açıkcası
bir kitapta okumuştum : Kararımızı verdiğimizde bunu kağıda dökelim güçlü duygularla birlikte gerekçeleride kağıda yazalım ki amacımızı daima bilelim
mesela diyet yapmam gerek çünkü şeker hastası olabilirim , ileride tamiri mümkün olmayan sağlık sprunları yaşayabilirm..... şeklinde notlar alalım ve bu kağıtları cebimizde taşıyıp zaman zaman çıkarıp bu kağıtlara bakalım bu çok etkili oluyor
bu sitede bizim gibilere bu açıdan çok faydalı oluyıor hergün sana hatırlatılıyor spor yapanları diyette olanları görüp azimleniyor insan ...
bir tavsiyede daha bulunmak isterim şuanki haline ait fotoyu gözünün önünde bulundur daima vede olmak istediğin kiloya ait bir resmi ..

Bu diyeti sonuna kadar devam ettireceğim
sağlıklı yaşamak isteyen herkesin buna ihtiyacı var diyet bizim hayatımız boyunca uygulayacağımız yaşam biçimimiz olmalıdır

Son düzenleme:
meloş abla ve banu abla saolun kızlar

sevinirim derya abla seneye bide üniversiteye başlıcam inşallah kazanabilirsem ya böyle giderken giymek isterim ne bileyim en azından bitane olsun alıcam yaza boyum benim şuan 5 cm daha uzun olsa sorun etmez benim için ya güzel olur hem daha zarif gösterir

Yok canım tanışmadık,ben seni hep biliyorum geldiğimden beri meşhur annesisin topiğin ama adını bilmiyorum.Ben Derya.27 yaşındayım.[/QUOTE]

memnun oldum deryacım ben melahat ..30 yaşındayım dediğin gibi 14 şubatta doğum yaptım ama öncesi var aslında.geçen yıl boyunca bu topikte 24 kilo verdim ve sonra hamile kaldım canım şimdi tekrar burdayım

Ben de memnun oldum
Ne mutlu size azminizle neleri başarmışsınız..Hepiniz bize birer örnek oluyorsunuz.Yine burada verirsin inşallah kilolarını bu sefer bizle birlikte

Son düzenleme:
menümm
sabah
1 dil tahıllı ek
omlet

ara
yarım muz

öğle
çorba
tahıllı ek.

ara
4 ceviz form çay

akşam
haşlama tavuk

2 lt su
1 kupa 5i biryerde
2 kupa form çay

spor için şimdi kalkıyorum kızlar hiç halim yoktu ammaaaa spor yapanları okuyunca azim geldi

Saolasın canım valla cezama razıyım bugünü telafi etmem gerek
herkese iyi akşamlar kızlar bugün geçmişi okuyamadım ama dünden size resim eklicem demiştim ekliyim dedim buyrun benn

Eki Görüntüle 149260
Topiğimizin mankeni harikasn feryalcim
çok teşekkürler ilginiz için
Hoşgeldin aramıza
Simdilik cikiyorum canlarim, Kücük Osman'imi izliyecegim

Esim oturucak simdi Pc'ye öpüyorum hepinizi
Gel gülçin geeeelll

ya kızlar kilo verimim durdumu 1 ay oldu diyete başlayalı 5 kg dan sonra durdum sizde nasıl olmuştu hala aynıyım bu hafta veremezsem detoks yapıcam

canım seni çok iyi anlıyorum bende 18 yaşındayım ve 18 kilo verdim çok mutluyum şuan gerçekten irade işiymiş bunu çok iyi anladım ya tek çare yasaklı yiyeceklerden yememek zaten bi süre sonra alışıyosun arada kendine ödüller verirsin hayal kurmak en güzeli bence giyeceklerim kıyafetlerin hayalini kurmak çok güzel olurdu ve ulaştımda eskiden ağlardam hiç bişey üstüme olmuyo diye ve sen üniversiteye gidiyosun çok güzel kıyafetlerle gitmek istemezmisin sana yakışanı giymek istemezmisin sırf üstüne oluyo diye giymek çok mu güzel bunları düşün bence yemiceksin emin ol..

ya kızlar kilo verimim durdumu 1 ay oldu diyete başlayalı 5 kg dan sonra durdum sizde nasıl olmuştu hala aynıyım bu hafta veremezsem detoks yapıcam

Ortim ben de hep bundan korkuyorum,ya kilo vermem durursa..Öyle bir durumda en güzel çare detoks gibi görünüyor..Bence sevdiğin birini yapabilirsin..Ama ayran detoksunu denemiş biri olarak hiç tavsiye etmem

Ortim ben de hep bundan korkuyorum,ya kilo vermem durursa..Öyle bir durumda en güzel çare detoks gibi görünüyor..Bence sevdiğin birini yapabilirsin..Ama ayran detoksunu denemiş biri olarak hiç tavsiye etmem

nedennn tavsiye etmezsin deryaa
ben çok sveiyorum ayrandetoksunuu

yaa kızlar saçmalamayın lütfen
daha dün başladınız yahuu ne detoxuu

vücudunuz bilgisayar değil ki sizin
zayıflaa der demez zayıflasın
biraz devam edin bakalım, vücudunuzu bi rahatlatın
haydii aynen devam...

ayyy izlemmm bu hatunu çok beğendim biraz misafir edicemmmmmmm

evet süper tatlım kullan bakalım azimlendirsin seni biraz
ee doğum günü nasıl geçti bakalım
gezdiğin gördüğün senin olsun yediğin içtiğini anlat

feryalcim süper görünüyorsun
ayakta göbek sıfırlamış
oturunca nasıl bakim
benim katlanıyor daha spor lazım halaa

kız o pantolonun paçaları ne öle
gell gülüüm ben sana bi orjinal paça yapıveririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…