- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
haha ay bende giyemiyorum ya derya abla ama alıcam ya bitane yazın dar paçayla çok güzel gidiyo topuklu ayakkabı ne kadardırki o koltuklar acaba ya
feryalcimmm
çok tatlısın cnm maşş sanaa
yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizzz
karnımm okadar şişki eşim bile inanamadıı 5 aylık hamile gibiyim
lili senle tanıştık mı?hatırlayamıyorum arada kopukluk olunca
Merhaba ben de yeni geldim.Sitede diyetistyen tavsiyesi arıyordum, üye olayım dedim.Öncelikle ben 19 yaşına merdiven dayamış üniversiteli bir genç kızım.Kilolarımdan nefret ediyorum.Gençligimin en güzel yıllarını kilo kompleksimle geçirdim.(ki bu kompleks başka konularda da komplekse neden oldu)Yıllarımı kaybetmiş gibi hissediyorum.Bu beni çoook çok üzüyor ve bu gerçeği kendi suratıma her vuruşumda mahvoluyorum.Defalarca diyet yaptım her seferinde verdim ama devam ettiremedim! İradesizligim hayatımın her alanına yansıdı.Her planımı "zayıfladıktan sonraya" bıraktım.Anımı yaşamadım,anımı yaşıyamıyorum.Bu beni öldürüyor.Çok mutsuzum.Hayatımda ilk kez 16 yaşlarımda diyetisyene gittim.İlk 2 hafta çok güzel kilo verdim 3. hafta bıraktım.2.kez diyetistyene 18 yaşımda gittim.3 ayda 18 kilo kadar verdim.Ancak koruma programına katılmadım,sigarayı bıraktım,sınav stresi girdi işin içine,kendimi çok şımarttım ve iradesizligim yine kendini gösterince tekrar aldım hepsini.Bundan sonra 2 kez daha 2 şer haftalık diyetisyen denemelerim,spor salonu denemelerim oldu ama yapamadım!Hep denedim kendimi hazır hissetsemde hissetmesemde.Kendimi en küçük şeyden gaza getirdim.Bianda demiriradeye sahip olucam sandım.Mükemmeliyetçiliğimi yenemedim!Son bir kez atağa kalmak istiyorum.Gerekirse diyetisyen,spor salonu,psikoloğ vs ne gerekirse.Ama ya yine yapmazsam ? Ozaman zaten bu yüzden çook çok bozuk olan psikolojim iyice bozulur.Ne yapmalıyım?
Yok canım tanışmadık,ben seni hep biliyorum geldiğimden beri meşhur annesisin topiğin ama adını bilmiyorum.Ben Derya.27 yaşındayım.
memnun oldum deryacım ben melahat ..30 yaşındayım dediğin gibi 14 şubatta doğum yaptım ama öncesi var aslında.geçen yıl boyunca bu topikte 24 kilo verdim ve sonra hamile kaldım canım şimdi tekrar burdayım
Saolasın canım valla cezama razıyım bugünü telafi etmem gerekCanim benimmm, Allah kalbine göre versin herseyi..
Hakkinda hayirlisi olsun ama, insAllah bu hayirin icinde de kalbindekini naksetsin Rabbim hayatina..
Ceza veririm annem sana
Olsun canim, saka bir yana insAllah telafi edecek kadar dengeli yersin yarin ve hergün
Yediklerin afiyet olsun da, yag olmasin :76::76:
Topiğimizin mankeni harikasn feryalcimherkese iyi akşamlar kızlar bugün geçmişi okuyamadım ama dünden size resim eklicem demiştim ekliyim dedim buyrun benn
Eki Görüntüle 149260
Hoşgeldin aramızaçok teşekkürler ilginiz için
Gel gülçin geeeelllSimdilik cikiyorum canlarim, Kücük Osman'imi izliyecegim
Esim oturucak simdi Pc'ye öpüyorum hepinizi
Merhaba ben de yeni geldim.Sitede diyetistyen tavsiyesi arıyordum, üye olayım dedim.Öncelikle ben 19 yaşına merdiven dayamış üniversiteli bir genç kızım.Kilolarımdan nefret ediyorum.Gençligimin en güzel yıllarını kilo kompleksimle geçirdim.(ki bu kompleks başka konularda da komplekse neden oldu)Yıllarımı kaybetmiş gibi hissediyorum.Bu beni çoook çok üzüyor ve bu gerçeği kendi suratıma her vuruşumda mahvoluyorum.Defalarca diyet yaptım her seferinde verdim ama devam ettiremedim! İradesizligim hayatımın her alanına yansıdı.Her planımı "zayıfladıktan sonraya" bıraktım.Anımı yaşamadım,anımı yaşıyamıyorum.Bu beni öldürüyor.Çok mutsuzum.Hayatımda ilk kez 16 yaşlarımda diyetisyene gittim.İlk 2 hafta çok güzel kilo verdim 3. hafta bıraktım.2.kez diyetistyene 18 yaşımda gittim.3 ayda 18 kilo kadar verdim.Ancak koruma programına katılmadım,sigarayı bıraktım,sınav stresi girdi işin içine,kendimi çok şımarttım ve iradesizligim yine kendini gösterince tekrar aldım hepsini.Bundan sonra 2 kez daha 2 şer haftalık diyetisyen denemelerim,spor salonu denemelerim oldu ama yapamadım!Hep denedim kendimi hazır hissetsemde hissetmesemde.Kendimi en küçük şeyden gaza getirdim.Bianda demiriradeye sahip olucam sandım.Mükemmeliyetçiliğimi yenemedim!Son bir kez atağa kalmak istiyorum.Gerekirse diyetisyen,spor salonu,psikoloğ vs ne gerekirse.Ama ya yine yapmazsam ? Ozaman zaten bu yüzden çook çok bozuk olan psikolojim iyice bozulur.Ne yapmalıyım?
herkese iyi akşamlar kızlar bugün geçmişi okuyamadım ama dünden size resim eklicem demiştim ekliyim dedim buyrun benn
Eki Görüntüle 149260
ya kızlar kilo verimim durdumu 1 ay oldu diyete başlayalı 5 kg dan sonra durdum sizde nasıl olmuştu hala aynıyım bu hafta veremezsem detoks yapıcam
Topiğimizin mankeni harikasn feryalcim
Ortim ben de hep bundan korkuyorum,ya kilo vermem durursa..Öyle bir durumda en güzel çare detoks gibi görünüyor..Bence sevdiğin birini yapabilirsin..Ama ayran detoksunu denemiş biri olarak hiç tavsiye etmem
yaa kızlar saçmalamayın lütfenOrtim ben de hep bundan korkuyorum,ya kilo vermem durursa..Öyle bir durumda en güzel çare detoks gibi görünüyor..Bence sevdiğin birini yapabilirsin..Ama ayran detoksunu denemiş biri olarak hiç tavsiye etmem
ayyy izlemmm bu hatunu çok beğendim biraz misafir edicemmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?