80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler tatlı rüyalarr
yarın gene spora gidicem 12 gibi burda olurum
bu günüde kazasız belasız atlattık bakalımm cumaya neler olucak

zeynep senin için çok sevindim canım gittikçe düşünüyosun maşallah

kızlar bende 31 beden kot alıyorum ilk baş normal oluyo sonra giydikçe bol geliyo şuan aldığımda öyle oldu sinir oluyorum ya ben bedenime uygun kotu bulamıcakmıyım ya 30 mu giyiyorum 31 mi anlayamadım

bende biraz mekik cekeyim yatayim ondan sonra....yarin öglene kadar disardayim...."birileri" spor icin disarda olcak bende cocuk odasi almaya ,kagit kürek isleriyle ugrasicam

cumaya nemi olcak izlem ,dur ben söyleyim 59.....:) biseyler olursun insallah....bende 60-...:)biseyler olurum....unutmadan regl oldumu ayni bildirim yapiliyormu

Son düzenleme:
Bak bak bak listede neden yazılmıyor bunlar
Gelse de kurtulsam şundan eşim bir oyunu çok sevmiş illa oyna dedi diye çattım adama ya

Canim listeyi yazdikdan sonra, seninla konusmadan bir kac dakika önce gerceklesen seylerdi

son günlerde hic sebze yemedim yaaa,.meyvede yemedim,muz sadece...bekarken meyve hastasiydim...aksam annem getirirdi her cesitten mutlaka yerdim,ama simdi mutfakda sepette duruyor öyle hiccc canim istemiyor...baba ocagi baska demekki

Ahahaha, daha gecen gün esime: Baba evindeyken bir kivi, bir muz nasil tatli gelirdi, simdi tadi tuzu yok gibime geliyor onlar bana bakiyor ben onlara zavallilar diye.. Nasilda dogru..

kizlar su ayakabiyi cok begendim....her magazaya gidisimde beni bekliyor duruyor öyle .özel günler icin almak istiyorum nasil sizce Peeptoe - Schuhe - Damen - Deichmann

Sade bir o kadar da $ik canim, icinde kalacaksa hemen al derim

gülçin menünü hiç ama hiç beğenmedim
çok çok çok yetersiz

Canim, istahim hiiiiiiiccccc yok hiiiiicc..
Yemek istedigimde de (yedigimde ) istifra ediyorum..
Midem almiyor. Bir dilim kek ve bir tane gofret de hüplettim (regl olamamakdan, kan sekerim iyice yerlerde sürünmekde) onlar dahi midemi alt üst etti :44:

Bildigim birsey varki, salatayi coook coooook yedim..

ii geceler naber

nasıl gidiyor dietler?

ben şu anda çok açım
midem grulduyor
uykumda kaçtı

yemeyeceğim ama
sabah kahvaltı klasik

öğlen salata türleri(biber haşlama,barbunya,kabaklı havuç salatası vs..)
peynir çay 1 dilim ekmekle

akşam 2 kaşık barbunya,haşlanmış karnıbahar,3 4 kaşık pirinç pilavı
salata,ekemksiz

sonra 1 mandalina 2 3 tane petibör büskivi

işte bu kadardı bugünki menüm...

a e olun...

günaydın dünkü menüm

sabah :

1 dilim tb ekmeği
1 kk light beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 tane domates

öğle :

1 tane şekersiz türk kahvesi

ara :

1 simit,1 bardak ayran

akşam:

1 tane lahmacun (fazla büyük değildi)
salata

ara

1 tane kuru kayısı
1 tane kuru incir

tarçınlı süt

1.5 ltsu
2 kupa form çayı

spor yok

yoğunum alıntı yapamadım.genelde kaçamaksız menülerimiz.

zuzum fotolar çok güzel

sena işiçin dualarım seninle.hakkına hayırlısı olsun.

yeniler hoş geldiniz.

işe gidiyorum öğleden sonra gün var inşallah sapıtmam.öpüyorum byeeeeeeeeeeee

herkese iyi akşamlar kızlar bugün geçmişi okuyamadım ama dünden size resim eklicem demiştim ekliyim dedim buyrun benn

Eki Görüntüle 149260
harika görünüyorsun canım...maşallah..
ya kızlar kilo verimim durdumu 1 ay oldu diyete başlayalı 5 kg dan sonra durdum sizde nasıl olmuştu hala aynıyım bu hafta veremezsem detoks yapıcam
ben de geçen diyet yaptığımda arda duuyordu kilo vermem...detoks falan hiç yapmadım..bir gün biraz daha fazla yiyordum...ondan sonra yine sıkınca gitmeye başlıyordu...vücudu şaşırtmak lazım...
kendime yeni kot pantalon aldım 42 beden

tebrik ederim...harika bi haber..darısı başımıza...

günaydınnnn
sevgicimmm ozamn bekliyorum ben seni cuma günüü
umarım uzun uzun oturmaya fırsatımız olur cnm

ya aslında 120 başlanmamış eve çok pahalı gerçekten
ama adam agzını 140 tan açıyoor c.tesi gidicez
grşmeye bakalım ne olcakk

güneybatı cephe
çift balkon
ankastre mutfak
banyo dolabı antre dolabı ayakkabılık petekleri olcak evin

ama bi kötü tarafı merkeszi sistem ama herkese bi syaç veriliyormuş yaktıgın kadar ödüyorsun yani
8 kat 32 daire biz 4. katı isiyoruzz

durum bu yanii 1 yıld abekliycez bitmeisni en kötü taraf o

ama misketteki evlere deli para istiyorlar sevgi dükkan üstü 120 den aşagı inmiyor

Ben de memnun oldum
Ne mutlu size azminizle neleri başarmışsınız..Hepiniz bize birer örnek oluyorsunuz.Yine burada verirsin inşallah kilolarını bu sefer bizle birlikte
inşallah canım 12 kilo doğumdan sonra gitti şimdi 82yim ..yavaş yavaş başladım bakalım
ya kızlar kilo verimim durdumu 1 ay oldu diyete başlayalı 5 kg dan sonra durdum sizde nasıl olmuştu hala aynıyım bu hafta veremezsem detoks yapıcam
canım 1.ay sonunda hepimizde duraklama oldu.oluyor yani 3 hafta duraksıyor sonra tıkır tıkır gidiyor uzunca süre.sonra tekrar duruyor bu dönemde hiç bir yola başvurmadan devam etmek en güzeli
tarçınlı süt yanında kuru kayısı ya da kuru incir çok işe yarıyor canım nefsi köreltiyor aklında olsun ya da yoğurda meyve doğrayıp tarçınla yiyebilirsin
banuş demekki pkolulara kilo verin diyorlar ya hamilelik öncesi. doğruymuş
120 çok iyi banuş bitince çok daha fazlaya satarlar
iyi geceler tatlı rüyalarr
yarın gene spora gidicem 12 gibi burda olurum
bu günüde kazasız belasız atlattık bakalımm cumaya neler olucak

izlo 2 gündür süper gidiyon heeee..

zeynep tebrik ederim cnmmm
aklımd abişiy vardıı buymuş şimdi hatırladımm inşş 40 bedbeleride görüceksin cnmm

ceylan send eçok ii gidiyorsunnn cnmm

meloş
bilmiyorumki bende imi kötümü anlayamadımm ve sıkıldım valla ya

Günaydın Canlar
dün menümü yazdıktan sonraa saat 12 gibi turşu yedim ya gecenin bi vakti kızlar kalorisine baktım doğrumu 100 gr 10 kalori diyo eğer öyleyse okadar vicdan yaptım yaw

Ortim ben de hep bundan korkuyorum,ya kilo vermem durursa..Öyle bir durumda en güzel çare detoks gibi görünüyor..Bence sevdiğin birini yapabilirsin..Ama ayran detoksunu denemiş biri olarak hiç tavsiye etmem
ben hiç detoks yapmadım amma ayranı severim şimdi erkenmiş daha sonra yapıym bari yoksa izlem uçurcak beni

çok saol canım manken olmam için 12 kilo daha vermem gerekirmiş ya
kısssss kemik olmana gerek yok böyle süpersin

selam kızlar herkese günaydın

feryal maşallah çok güzel görünüyorsunnn canım

sena Rabbim hakkında hayırlısını versin canım inşallah hayırlısıysa olsun işin

banucum sanada hayırlısından bi ev nasip etsin Rabbim inşallah tüm evi olmayanlarada versin inş.

melocum sen hamilelikte kaç kilo aldın toplamda canım 12 kilo süper gitmiş dogumdaa kalanlarda hızla gider eminimki senin gibi azimli kadının elinden kurtulabilirler mi hiç :82:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…