sağol hayatımsevgi abla teşekkür ederim
ceylancım sanada teşekkürler canım sende süpersin yani demeden geçemicem tatlım
Bak bak bak listede neden yazılmıyor bunlar
Gelse de kurtulsam şundan eşim bir oyunu çok sevmiş illa oyna dedi diye çattım adama ya
son günlerde hic sebze yemedim yaaa,.meyvede yemedim,muz sadece...bekarken meyve hastasiydim...aksam annem getirirdi her cesitten mutlaka yerdim,ama simdi mutfakda sepette duruyor öyle hiccc canim istemiyor...baba ocagi baska demekki
kizlar su ayakabiyi cok begendim....her magazaya gidisimde beni bekliyor duruyor öyle .özel günler icin almak istiyorum nasil sizce Peeptoe - Schuhe - Damen - Deichmann
gülçin menünü hiç ama hiç beğenmedim
çok çok çok yetersiz
harika görünüyorsun canım...maşallah..herkese iyi akşamlar kızlar bugün geçmişi okuyamadım ama dünden size resim eklicem demiştim ekliyim dedim buyrun benn
Eki Görüntüle 149260
ben de geçen diyet yaptığımda arda duuyordu kilo vermem...detoks falan hiç yapmadım..bir gün biraz daha fazla yiyordum...ondan sonra yine sıkınca gitmeye başlıyordu...vücudu şaşırtmak lazım...ya kızlar kilo verimim durdumu 1 ay oldu diyete başlayalı 5 kg dan sonra durdum sizde nasıl olmuştu hala aynıyım bu hafta veremezsem detoks yapıcam
kendime yeni kot pantalon aldım 42 beden
inşallah canım 12 kilo doğumdan sonra gitti şimdi 82yim ..yavaş yavaş başladım bakalımBen de memnun oldum
Ne mutlu size azminizle neleri başarmışsınız..Hepiniz bize birer örnek oluyorsunuz.Yine burada verirsin inşallah kilolarını bu sefer bizle birlikte
canım 1.ay sonunda hepimizde duraklama oldu.oluyor yani 3 hafta duraksıyor sonra tıkır tıkır gidiyor uzunca süre.sonra tekrar duruyor bu dönemde hiç bir yola başvurmadan devam etmek en güzeliya kızlar kilo verimim durdumu 1 ay oldu diyete başlayalı 5 kg dan sonra durdum sizde nasıl olmuştu hala aynıyım bu hafta veremezsem detoks yapıcam
tarçınlı süt yanında kuru kayısı ya da kuru incir çok işe yarıyor canım nefsi köreltiyor aklında olsun ya da yoğurda meyve doğrayıp tarçınla yiyebilirsinİzlemcim ben değil ortim istedi detoks yapmayı..Ben daha yolun başındayım ne detoksu.
Kızlar sabahtan beri bir hal var ben de regl öncesi diye mutsuzum huzursuzum ve 2 haftadan beri ilk defa tatlı isteğime yenildim ve eti puf yedim bir tane...
Ben çok tatlı yerim bu dönemde,ne yapacağım bilmiyorum..İlk defa yenildim..
banuş demekki pkolulara kilo verin diyorlar ya hamilelik öncesi. doğruymuşderya
anladım cnm bazılarına öyle oluyormuş detoks yaparken
pirinç lapası naısl deneyebiliriz aslındaa
kızlarr
benimde adeleirm çok gecikirdiii 40 gün 50 günde bir olurdum şimdii maşallahı varr
ablaları2 3 gün önceden geliyor
120 çok iyi banuş bitince çok daha fazlaya satarlarselam eder gözlerinden öperimmm
şekerim çocuklar toparladılar biraz cuma günü beklerim gelirsen eger
işe ne zman başlayacaksın
çok üzülürüm valla görüşemedne işe başlarsan
ha birdee şu ev vardıya çagdaşın arkasıı
amca 140 tan agzını açıyor yawww bişiyler yaparız demiş ama kaç yapar bilmiyorum
bizim aklımızdan gçen fiyat 120
zaten 1 yılda bekliycez yapılmasını ama kafama yattı c.tesi gidip bi grşcez bakalım
iyi geceler tatlı rüyalarr
yarın gene spora gidicem 12 gibi burda olurum
bu günüde kazasız belasız atlattık bakalımm cumaya neler olucak
ben hiç detoks yapmadım amma ayranı severim şimdi erkenmiş daha sonra yapıym bari yoksa izlem uçurcak beniOrtim ben de hep bundan korkuyorum,ya kilo vermem durursa..Öyle bir durumda en güzel çare detoks gibi görünüyor..Bence sevdiğin birini yapabilirsin..Ama ayran detoksunu denemiş biri olarak hiç tavsiye etmem
kısssss kemik olmana gerek yok böyle süpersinçok saol canım manken olmam için 12 kilo daha vermem gerekirmiş ya
yaa kızlar saçmalamayın lütfen
daha dün başladınız yahuu ne detoxuu
vücudunuz bilgisayar değil ki sizin
zayıflaa der demez zayıflasın
biraz devam edin bakalım, vücudunuzu bi rahatlatın
haydii aynen devam...
tamam tamam :26:
evet süper tatlım kullan bakalım azimlendirsin seni biraz
ee doğum günü nasıl geçti bakalım
gezdiğin gördüğün senin olsun yediğin içtiğini anlat
nestle nin nesfiti ve müsli si çok güzel nekadarı doğru bilmem ama aktarıym :Deryacım bende hiç bilmiyorum tadını ama millet hep sölüo müsliyle zayfıladım falan die sena bi denesin bi bakalım ona göre bi karar vermek lazımm:26:
Müsli tarifi ve müsli diyeti programı.. Müsli, kalça ve basen bölgesindeki yağlardan kurtulmayı sağlayan özel bir karışımdır ve malzeme listesi ile müsli tarifi yazımızın devamında verilmiştir.
Kalça eriten müsli diyet tarifi
6 hafta süreyle uygulanan müsli diyeti ile kalça ve basendeki kilolarınızdan kurtulmanız mümkünleşiyor. Bu diyetin en önemli özelliği hareketsizlik sonucu ortaya çıkan kilolardan kurtulmaktır. Diyetin içeriğindekiler oldukça ucuz ve kolay temin edilebilecek ürünlerdir.
Kalça ve basen eriten diyet neye yarar?
Bu diyetin etkilerini en belirgin olarak gösterdiği bölgeler kalça, basen ve bacak bölgeleridir. Bu diyeti uygulayan kişiler 6. hafta sonunda gerçekten güzel sonuçlar elde ediyor. Bu diyet kayısı ve badem müslini olarak adlandırılıyor.
Müsli nasıl hazırlanır?
Müslinin en büyük özelliklerinden biri tadının oldukça güzel olmasıdır. Ayrıca hazırlanırken kullanılan maddelerin sağlımız açısından büyük önemleri bulunmaktadır. Ayrıca zayıflatıcı etkisini de hemen kendini gösteriyor.
Müsli’yi hazırlamak için gereken malzeme listesi
— 2 fincan yulaf tanesi,
— 2 fincan kırılmış fındık,
— 1 fincan buğday,
— 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm,
— 1 fincan ayçiçeği tohumu,
— 1 fincan ayçiçeği tohumu,
— 1 fincan badem,
— 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı.
Müsli tarifi: Müsli nasıl yapılır?
Malzemeleri bir kaba koyup blender yardımıyla karıştırıyoruz. Daha sonra 12 porsiyon çıkacak şekilde karışımı bölüyoruz ve her porsiyon için bir bardak diyet soğuk süt ekleyip yiyoruz. Dilerseniz arzuya göre ufak bir muz parçası da koyabilirsiniz.
Müsli diyeti programı: Her gün uyulacak diyet listesi
Kahvaltı için:
Bir porsiyon müsli ve dilimlenmiş yarım muz. (liliiiim muz duyunca aklıma sen geliyorsun nedense)
11:00 için:
Bir elma.
Öğle için:
Bir porsiyon müsli ve dilimlenmiş yarım muz.
Öğleden sonra:
Kuru üzüm.
Ana öğün:
Temel gıdalar ve bolca meyve.
Yatmadan önce:
Portakal, elma, kayısı, 2 kurutulmuş erik veya bir mango.
Müsli diyeti gün gün ana öğünler listesi
Pazartesi: Bir parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve.
Salı: İki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuç karışımı.
Çarşamba: Bir çay fincanı kadar tutan spagetti ve bir meyve.
Perşembe: İnce dilimler şeklinde tavuk göğsü yanında havuç haşlaması veya brokolide yiyebilirsiniz. Ayrıca bir meyve tüketme hakkınızda vardır.
Cuma: Çok pişmiş yumurta, ton balıklı yeşil salata ve bir tane meyve.
Cumartesi: Ufak bir parça hindi göğsü, mısırlı yeşil salata ve bir adet meyve.
Pazar: Rosto şeklinde 3 biftek ve havuçlu brokoli salatası ayrıca yanında 2 haşlanmış patates ve bir meyve.
bitki çaylarını tarçın çubuğu koyarak iç canım tatlı krizine iyi geliyor .İzlemcim ben değil ortim istedi detoks yapmayı..Ben daha yolun başındayım ne detoksu.
Kızlar sabahtan beri bir hal var ben de regl öncesi diye mutsuzum huzursuzum ve 2 haftadan beri ilk defa tatlı isteğime yenildim ve eti puf yedim bir tane...
Ben çok tatlı yerim bu dönemde,ne yapacağım bilmiyorum..İlk defa yenildim..
Gülçinn lütfenn doktora git aaaaa böyle düzensizlik yoksa adetinde bi git için rahatlasın bizimkideeeeeee
Derya, inan bayginlik geldi bu gelmeyen illet yüzünden....
Sinirlerim hat safhada.. Bende de hakim o huzursuzluk ve yetinmemezlik galiba..
Dile kolay 15 gün gecikti yaaa 15 gün!!!!!!!!!!!
Birde seyyyy, bende bir dilim kek ve bi adetcik gofret yedim
gel görki salatayi cok yedigim icin midem nasil bulaniyor aman Allah'im
Hissediyorum ki, midem gercekden kücülmeye baslamis.
Hala canim her ne kadar tatli istese de,
midem de bir o kadar bulaniyor gözümün önüne geldikce :84::84::84::84::84:
kendime yeni kot pantalon aldım 42 bedenbende isterimmm
benim topuklularla aram yok amma güzel modelkizlar su ayakabiyi cok begendim....her magazaya gidisimde beni bekliyor duruyor öyle .özel günler icin almak istiyorum nasil sizce Peeptoe - Schuhe - Damen - Deichmann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?