80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim saclarimin yarisi gitti 23 kilo verdigimde, ama cok bilincsiz rejimdi, simdi dikkat ediorum ama yinede dökülüyo, sanirim saclarima sürdügüm yumusaticilar döktürüyo

evet canım yumuşatıcıların etkisi var,
ayrıca sürekli topuz şeklinde kullanılan saçlarda döküyor bende öyle olmuştu şimdilik böyle bir sorunum yok çok şükür

evet canım yumuşatıcıların etkisi var,
ayrıca sürekli topuz şeklinde kullanılan saçlarda döküyor bende öyle olmuştu şimdilik böyle bir sorunum yok çok şükür

kivircik yapmasi icin birseyler sürüyorummm, kuruyunca topuz halinde yapiyorum...
demek ondan dökülüyor, ve taramiyorum sacimi, yoksa kabariklgii gidiyor...

kivircik yapmasi icin birseyler sürüyorummm, kuruyunca topuz halinde yapiyorum...
demek ondan dökülüyor, ve taramiyorum sacimi, yoksa kabariklgii gidiyor...

ahh fıstıkcımmm aradabir özellikle güneşli zamanlarda saçlarını aç vitamin alsınlar güneşten...gerçekten saçlarını aradabir benim deyimimle havalandır bak ben evdeyken sürekli topluyordum ama şimdilerde çok sık açık bırakıyorum ve faydasını görüyorum inan
şu bizim diyetimizde suyun etkili olduğu kadar etkili

simdi actim zatenn, daha yeni topuz yapmaya basladim....

bugün yediklerimi yazayim:

sabah: 1 kagse cornflakes
1,5 saat spor
öglen: 1 peynirli tost (yani 2 dilim), 3 zeytin, 2 kk peynir, 1 bardak süt, 1 brötchen(almanlarin yuvarlak ekmegi), arasina tavuk izgara
ara: yok
aksam: 1 tabak keskek yemegi, 1 kagse yogurt.

arada salatalık domates gibi birşey yeseydin çünkü çok daha fazla acıkabilirsin niyemi hem tost hem yuvarlak ekmek karbonhidratlar daha çabuk acıktıryormuş

bak akşam 9 olunca ben yine çok açım diye bağırma :roflol:

ben bütün hafta nerdeyse ekmek yemedim, o yüzden yaptim bugün böyle...

aylin baharnaz nasılsınız canım bugün gün vardı ve tartı öncesi epey kacırdım hiç iyi olmadı biliyorum ama yedim pişmanım klava:

aylin baharnaz nasılsınız canım bugün gün vardı ve tartı öncesi epey kacırdım hiç iyi olmadı biliyorum ama yedim pişmanım klava:

aaaaaaaaa noluyor size yavvvv, sakin olunnnn, ay madem siz böle yapiosunuiz, birinciligi bana birakiosunuz sanirim yine :) ay insallah :)

iyiyiz abla sen nasilsin

ii canım bak aylinle birbirmize baka baka yemiyoruz :) sen yemesen ii olurdu ama yemişsin artık biraz fazla spor yaparsın

hoşbuldu aylinkaydirigubbakcemile5malesef biz cerenle yapışık ikiz oldugumuz icin o yedi bende yedimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hoşbuldu aylinkaydirigubbakcemile5malesef biz cerenle yapışık ikiz oldugumuz icin o yedi bende yedimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

herkes bir partner bulmus desene :mymeka: kaydirigubbakcemile3
yarini cok merak ediyorum, hic tartilmadimmm.... okudugum kadariyla herkes kacirmis, ben hiccc kacirmadim... bebeq ablamda... bakalim nolcak

canım ne yapayım ev paklasına dayanamadım olsun canım bu haftada birinçi sensin canım öyle görünüyor:hooray:

ayyy insallaaaaaaaaah.............:hooray:

ac müzik oryantal yap kolbasti yap ziplaa :teytey:

handerya abla hosgeldin nerelerdesiniz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…