Başınız saolsun çok korkunç yaaailesini düsünemiyorum yaaa ne durumda of allahim ne zor bisey,cocugunu okumaya göndersen ayri bir dert göndermesen ayri bir dert....yapanlar daha beter olsun insallah
Başınız saolsun çok korkunç yaa
sabahdan beri bir lokma girmemisdi bogazima hem kan aldirdigim icin hemde su olaydan cok etkilendim....ama sabahki gibi sok degilim,insallah o degildir diye dua ediyorum....biraz önce light enerji icecegi ictim...cayimi iceyim azdan
ayy kızlar leslie 1mil le ısındım sonra da stepperla 300 adım yaptım...duşumu aldım..şimdi bornoz keyfi yapıyorum...
sizin yüzünüzden ben de spor delisi olucam heee....
ama alışkanlık yapsın istemiyorum..mesela yürüyüşü haftada 3 gün yapsam yeterli...
stepperı yapmamın sebebi de bacaklarımın sıkılaşması lazım...
ben gidiyorum şekerler...
akşama görüşürük...
Ay bu regliler yoldan çıkardı bizi :84:
Canım ben de dün gece 2 tane eti puf yedim.Eğer yine kötü olursan onlardan al bir tanesi 68 kalori.Diyet acur cuburlardan bile daha düşük kalorisi.
Ortim şu müsliyi bir deneyeyim bu sefer başka markasını..Zaten ben normalde diyet mısır gevreği alıyorum onun yerine alırım bakalım nasıl olacak.
Evet öğün atlatmakta birebir bu müsli ben lahana suyuna devam ediym bırakmıştım sivilce çıkardı bende yaw ama çok işe yaradığını düşünüyorum
Günaydıııınnnn kızlar.Çok iyiyim regl oldum
Dünkü ruh halim şık diye düzeldi yine pozitif halime döndüm.Canım da tatlı istemiyor hiç
İnşallah böyle gider,dua ettim dün gece ne olur fire vermeden şu dönemi atlatayım diye.
Eğer çok kötü olursam eti puf yerim gene en fazla.Çikolata aslaa
Bu haftadan çok ümidim vardı ama ne yapalım haftaya artık..Şişlikten dolayı artı da çıkmayayım yeter bana
kizlar cok üzgünüm,,,benim yan memlektten bir ailenin kizi bursada okumaya gitmisdi ,öldürürmüs sanirim müge anliya cikti bugün cok vahside kesilmis felan....akrabalikda uzakdan varmis herhalde annemler diyordu,kizi hic görmedim ama kuzenlerini taniyorum.cok üzüldüm yaaa sidmi adli tipdan dna testin sonucu bekleniyor insallah o degildir ...taninmayacak haldeymis
Çok sevindim canım daim olsun inş.kızlar merhaba az önce diyetisyenimden geldim çok küçük bir adım ama bir haftada 1,5 kilo vermişim 23 şubatta 89 idim bugün 87,5 kiloyum çok mutluyum çok mutluyum
merhaba kararını kutlarım canım boyun kaç ki 78 e ne kalmış :)Merhaba hanımlar,
muge anlıyı bende izliyordum Allah sabır versin aiileleine.
Bende dıyete başlamaya kaarar verdim 84kg yum. doğum yaptım 2 ay bitti,artık yavas yavas diyete baslamalıyım. ilk hedefim işe başlayacagım nısan ayına kadar hamılılik öncesi kiloma dönmek. yanı 78 kg.
maşallah cnm iyi boyun var desene 85 kiloyla 42 süpersin yaniiikendime yeni kot pantalon aldım 42 beden
cnm sana da maşallah nasıl stepper ile 300 adım atıyosun 1 seferdemi benim bacaklarım dayanmıyor vallahiayy kızlar leslie 1mil le ısındım sonra da stepperla 300 adım yaptım...duşumu aldım..şimdi bornoz keyfi yapıyorum...
sizin yüzünüzden ben de spor delisi olucam heee....
ama alışkanlık yapsın istemiyorum..mesela yürüyüşü haftada 3 gün yapsam yeterli...
stepperı yapmamın sebebi de bacaklarımın sıkılaşması lazım...
ben gidiyorum şekerler...
akşama görüşürük...
cnm gitsin yeterki azı çoğu olmaz başarılarının devamını getirmen dileğiylekızlar merhaba az önce diyetisyenimden geldim çok küçük bir adım ama bir haftada 1,5 kilo vermişim 23 şubatta 89 idim bugün 87,5 kiloyum çok mutluyum çok mutluyum
kizlar cok üzgünüm,,,benim yan memlektten bir ailenin kizi bursada okumaya gitmisdi ,öldürürmüs sanirim müge anliya cikti bugün cok vahside kesilmis felan....akrabalikda uzakdan varmis herhalde annemler diyordu,kizi hic görmedim ama kuzenlerini taniyorum.cok üzüldüm yaaa sidmi adli tipdan dna testin sonucu bekleniyor insallah o degildir ...taninmayacak haldeymis
elmaaa şekerii hoşgeldinn
çok şanslısınnn dogum kilolların hemencik gider inşşş
çabuk gidiyor çünkü yeni alına kilollar ilk hedefine çabuk ulaşırkın
bebegini güle güle büyütt
bu aradaa topgimizde 2 tane daha yeni anne var
lamamaa
h.geldin dedimmm sana ama duymadınn sanırsmam tekrardan diyimmm
sonraaa eskiler bize fas vermiyor dimeyin amann haaa
Merhaba hanımlar,
muge anlıyı bende izliyordum Allah sabır versin aiileleine.
Bende dıyete başlamaya kaarar verdim 84kg yum. doğum yaptım 2 ay bitti,artık yavas yavas diyete baslamalıyım. ilk hedefim işe başlayacagım nısan ayına kadar hamılılik öncesi kiloma dönmek. yanı 78 kg.
Selam bende 86 kilo olarak başladım şuanda 81.5 kiloyum ama durdu gibi :/ neyse pes etmek yokHerkese kolay gelsin
merhaba geçmişi okumadım
bana herşey yakışırı izliyorum
1.77 boy 98 kilo biri yarışıyor
izleyin derim
kanal d
cok sagolun kizlar...annesi tanimis cesedi,tokasindan ,bu benim semam deyip bayilmis yere....ama gögsünü felan herseyini kesip atmislar canavarlar....tecavüz olsaydi keske onunla kalsaydi diyorlar yeterki yasasaydi diyolarmis,nekadar kötü bisey bunu istemek ama ölümden daha iyi gelirdi ailesine,yada tek kursunla olsaydi bukadar iskenceye ne gerek vardi diyorlar,bunlar sacma gelebiliyor insana ama böyle olucagina ikisinden biri olmasi onlar icin belki daha iyi gelirdi demekki....türkiye artik idami getirse cok iyi olcak böyle ibret olsun diye halka acik asilcak bu canavarlar aslinda
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-programlari/418905-hersey-yakisir-kanal-d-14.html#post17949859
buraya gelin
o mini siyah paletli bir elbise denedi
hemde 50liraydııı
kafayı yedim süperdi yaa
keşke istanbul mertere yakın bi yerde olaydım
koşa koşa gider dener alırdım o elbiseyi yaa :84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?