80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba az önce diyetisyenimden geldim çok küçük bir adım ama bir haftada 1,5 kilo vermişim 23 şubatta 89 idim bugün 87,5 kiloyum çok mutluyum çok mutluyum

sabahdan beri bir lokma girmemisdi bogazima hem kan aldirdigim icin hemde su olaydan cok etkilendim....ama sabahki gibi sok degilim,insallah o degildir diye dua ediyorum....biraz önce light enerji icecegi ictim...cayimi iceyim azdan

zuzummmm
çok fenyaa allah korusun vallahiiii böle insanlardann
deidign gibi okumaya gönderrr başına nler geldisn

rosegül
tebrikler cnmm küçügü büyügü yok bu adamın başarmışsın ve devamıd agelecekkk
daha sık yazz burayaaa

Merhaba hanımlar,

muge anlıyı bende izliyordum Allah sabır versin aiileleine.
Bende dıyete başlamaya kaarar verdim 84kg yum. doğum yaptım 2 ay bitti,artık yavas yavas diyete baslamalıyım. ilk hedefim işe başlayacagım nısan ayına kadar hamılılik öncesi kiloma dönmek. yanı 78 kg.

sabahdan beri bir lokma girmemisdi bogazima hem kan aldirdigim icin hemde su olaydan cok etkilendim....ama sabahki gibi sok degilim,insallah o degildir diye dua ediyorum....biraz önce light enerji icecegi ictim...cayimi iceyim azdan

allah sabır versin çok kötü bir durum

elmaaa şekerii hoşgeldinn
çok şanslısınnn dogum kilolların hemencik gider inşşş
çabuk gidiyor çünkü yeni alına kilollar ilk hedefine çabuk ulaşırkın
bebegini güle güle büyütt
bu aradaa topgimizde 2 tane daha yeni anne var

lamamaa

h.geldin dedimmm sana ama duymadınn sanırsmam tekrardan diyimmm
sonraaa eskiler bize fas vermiyor dimeyin amann haaa

evet bende 3 mil yaptım kızımın tüm huysuzlukalrına rağmen duşumuda aldım oh oh yapamayanlar azimlensin emiiiiii

ah canım ortim bu hafta bize başlamadan bişiler oldu yaw bi listeye ikimiz giremedik sıkma canını haftaya inş

çok üzüldüm canım allah kimseye bu şekilde ölüm nasip etmesin önceden çok izlerdim mügeyi ama epeydir izlemiyorum psikolojim alt üst oluyor ama çok dikkatsizdim bazı konulara buprogram sayesinde çok dikkat eder oldum

kızlar merhaba az önce diyetisyenimden geldim çok küçük bir adım ama bir haftada 1,5 kilo vermişim 23 şubatta 89 idim bugün 87,5 kiloyum çok mutluyum çok mutluyum
Çok sevindim canım daim olsun inş.
merhaba kararını kutlarım canım boyun kaç ki 78 e ne kalmış :)

kendime yeni kot pantalon aldım 42 beden
maşallah cnm iyi boyun var desene 85 kiloyla 42 süpersin yaniii
cnm sana da maşallah nasıl stepper ile 300 adım atıyosun 1 seferdemi benim bacaklarım dayanmıyor vallahi
cnm gitsin yeterki azı çoğu olmaz başarılarının devamını getirmen dileğiyle

allahım düşmanımın başına vermesin çooookk fena bir durum allah yardımcıları olsun sabır versin inşallah

feryal maşallah hiçbir fazlalık görünmüyor

bol maşallahlı bir yazı oldu

Selam bende 86 kilo olarak başladım şuanda 81.5 kiloyum ama durdu gibi :/ neyse pes etmek yok Herkese kolay gelsin

hoşbulduk çok teşekkür ediyorum ayrıca burası diğer forumlar gibi değil bunu anladım eskisi yenisi farketmiyor herkes çok sıcakkanlı

Canım başınız sağolsun,gerçekten çok üzücü bir olay...Allah ailesine sabır versin.

Aramıza hoşgeldin
78 istiyorsan pek bir şey kalmamış zaten..Azmin daim olsun..Bu arada boyun kaçtı?

Selam bende 86 kilo olarak başladım şuanda 81.5 kiloyum ama durdu gibi :/ neyse pes etmek yok Herkese kolay gelsin

Hoşgeldin aramıza
O durma dönemleri çok sancılı olsa da azimle aşılamayacak engel yok.Azmin daim olsun..

merhaba geçmişi okumadım
bana herşey yakışırı izliyorum
1.77 boy 98 kilo biri yarışıyor
izleyin derim

kanal d

tip bana benziyor izlemmm kızınnn
giydiig elbiseler hiç güsle olmadı
hangisine karr verdi

cok sagolun kizlar...annesi tanimis cesedi,tokasindan ,bu benim semam deyip bayilmis yere....ama gögsünü felan herseyini kesip atmislar canavarlar....tecavüz olsaydi keske onunla kalsaydi diyorlar yeterki yasasaydi diyolarmis,nekadar kötü bisey bunu istemek ama ölümden daha iyi gelirdi ailesine,yada tek kursunla olsaydi bukadar iskenceye ne gerek vardi diyorlar,bunlar sacma gelebiliyor insana ama böyle olucagina ikisinden biri olmasi onlar icin belki daha iyi gelirdi demekki....türkiye artik idami getirse cok iyi olcak böyle ibret olsun diye halka acik asilcak bu canavarlar aslinda

çok üzüldüm canım.kelimeler bogazıma düğümlendi resmen.Allah rahmet etsin ailesinede çok çok sabır versin inşallah.senin gözünden sakındıgın evladını ne hale getirmiş caniler.Rabbim o anneyede babayada dayanma gücü versin inşallah :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…