80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gelen arkadaşlara da hoşgelmişler diyorum inşallah saglıklı ve keyifli bi şekilde istedikleri kiloya düşerlerr

damlaa
cnm turşu çok kalorili dgeildir bence yaa sadece tuzlu oldugundan çok önemriyorlar diyetisyenler
ama gecenin bi vakti tatlı yemekten iidir cnm turşu yimek

deniz
h.g cnm teşekür ederim cnmm ii dileklerin için
insanın gözü doymuyor hiç yaa
bu evi nasıl begenirdimm
he ryeirni özene bezne yaptırdım ama gönlüm geçti daha ii olsun istiyorumm
doyumsuz bennn:26::26:

banucum hepimizde var o .elde ettikten sonra pek degeri kalmıyor hep daha iyisi olsun istiyoruzz

zuzum çok begendim eşin ve çocuklarınla olan resmini. çok hoş bi fotograf.Rabbim nazarlardan korusun yuvanızı mutlulugunuz daim olsun inşallah

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım inş beğendiğin gibi bir ev nasip olur kaç m2 alacağın ev

kızlar dün ilk günümdü menümü yazayım

sabah
5 adet form bisküvi
öğlen
1 kepçe çorba
brokoli
1 küçük parça börek
yoğurt
akşam
1 kase çorba
2 adet meyve
aralarda nescafe şekersiz içiyorum fakat kremadan vazgeçemedim. yakında o da olacak inş.

ayy kızlar leslie 1mil le ısındım sonra da stepperla 300 adım yaptım...duşumu aldım..şimdi bornoz keyfi yapıyorum...
sizin yüzünüzden ben de spor delisi olucam heee....
ama alışkanlık yapsın istemiyorum..mesela yürüyüşü haftada 3 gün yapsam yeterli...
stepperı yapmamın sebebi de bacaklarımın sıkılaşması lazım...
ben gidiyorum şekerler...
akşama görüşürük...

denizcim hamile kaldığımda 71 dim 93 le doğuma girdim çıktığımda 86 idim.şimdi 82 ye düşmüşüm

bu gün çikolata yedim 3 parmak kadar regli oldum içn sabahta tartıda 84.9 görmüştüm

Ay bu regliler yoldan çıkardı bizi :84:
Canım ben de dün gece 2 tane eti puf yedim.Eğer yine kötü olursan onlardan al bir tanesi 68 kalori.Diyet acur cuburlardan bile daha düşük kalorisi.

Canim listeyi yazdikdan sonra, seninla konusmadan bir kac dakika önce gerceklesen seylerdi
[/COLOR][/I][/B]

Bana da oldu canım ne yapalım olacak o kadar.Bir de bak tatlı krizin gelirse eti puf ye bir tanesi 68 kalori en azından az zararla atlatalım

Canım önce içine sinmeli,sen beğen hele bir beklersiniz ne yapacaksın.Ev bir kere alınır sonuçta sıkma canını,sen yeter ki beğen..Bak o kadar aradın..

tarçınlı süt yanında kuru kayısı ya da kuru incir çok işe yarıyor canım nefsi köreltiyor aklında olsun ya da yoğurda meyve doğrayıp tarçınla yiyebilirsin

Melocum benim tatlı krizlerim öyle meyveyle filan geçmez..Ben eskiden bu browninin minik 9 lu paketleri var ya..Adet olur olmaz onlardan alır,yer bitirirdim
Tarçın çayı zaten her gün 2 kupa içiyorum.Ama sabretmeye çalışacağım tabi ki..

Ortim şu müsliyi bir deneyeyim bu sefer başka markasını..Zaten ben normalde diyet mısır gevreği alıyorum onun yerine alırım bakalım nasıl olacak.

Günaydıııınnnn kızlar.Çok iyiyim regl oldum
Dünkü ruh halim şık diye düzeldi yine pozitif halime döndüm.Canım da tatlı istemiyor hiç
İnşallah böyle gider,dua ettim dün gece ne olur fire vermeden şu dönemi atlatayım diye.
Eğer çok kötü olursam eti puf yerim gene en fazla.Çikolata aslaa

Bu haftadan çok ümidim vardı ama ne yapalım haftaya artık..Şişlikten dolayı artı da çıkmayayım yeter bana

Son düzenleme:
melocum bu kadar kısa zamanda çok iyi gitmiş maşallah

deryacım gözünaydın regli olmuşsun.dün bende 1 tane o eti puflardan yemiştim 68 kalori oldugunu duyunca biraz rahatladı içim birde bende formun müslisini yerim arada ben çok sevdim tadını sütle çok hoşuma gidiyorrr herkesin damak tadı ayrı tabisiii

Son düzenleme:

Canım belki de benim aldığım bozuktu ya da öncesin de ona ters bir şey yemiştim olabilir.Bir daha denemekte fayda var

canım kahvaltın çok az olmuş eger dışarda oldugun için bu şekilde yapıyorsan yanına kepekli peynirli tost alıp taşımanı yada kepekli ekmege marul peynir domatesli sandaviç hazırlamanı tafsiye ederim yanınada küçük yagsız sütlerden al sana doyurucu bi kahvaltı.eger böyle az yersen ilerki saatlerde kanşekerin düşer ve istemesende seni çok yemek yemeye ve şekerli gıdalar tüketmene sebep olur kahvaltını güzel yap öglenide ara ögünlerine dikkat et akşamı hafif geçir bu şekilde beslenmen düzene girer canım

günaydin kizlar nasilsiniz?

ya benim üc gündür hic istahim yok zorla yemek yiyorum hic canim istemiyo

üc günde 2 kilo birden gitti kaslar mi eriyo acaba ama yemeye calsiyorum meyve sebze falan yiyorum vitaminleri alim diye :44:

Canım belki de benim aldığım bozuktu ya da öncesin de ona ters bir şey yemiştim olabilir.Bir daha denemekte fayda var

belkide olabilir.benimkinin içinde kuru meyve parçaları fındık parçaları yulaf ezmesi pirinç patlakları keten tohumu falan vardı galibaa.ilk yediginde tatsız gelebilir ben ilk zamanlar içine bir çay kaşıgı reçel katardım ama şimdi ona da ihtiyac duymuyorum bazen canım kahvaltı istemediğinde yerim yada akşamüstü ara öğün niyetine.ama asla yulaf ezmesi yiyemem galibaa.geçen yaz otelde açık büfe kahvaltıda vardı bi bakayım meşhur yulaf ezmesi neymiş dedim ayyy o nasıl bi tad öyle.kesinlikle yulaf ezmesi yiyemem herhalde bir daha

Haklısın. Tost yada sandviç çok iyi fikir ama evden öyle bir çıkıyorum ki onu hazırlamak mümkün olmuyor. Bu sabah ta 1/2 simit ve üçgen peynir yedim

kizlar cok üzgünüm,,,benim yan memlektten bir ailenin kizi bursada okumaya gitmisdi ,öldürürmüs sanirim müge anliya cikti bugün cok vahside kesilmis felan....akrabalikda uzakdan varmis herhalde annemler diyordu,kizi hic görmedim ama kuzenlerini taniyorum.cok üzüldüm yaaa sidmi adli tipdan dna testin sonucu bekleniyor insallah o degildir ...taninmayacak haldeymis

ailesini düsünemiyorum yaaa ne durumda of allahim ne zor bisey,cocugunu okumaya göndersen ayri bir dert göndermesen ayri bir dert....yapanlar daha beter olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…