- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
damlaa
cnm turşu çok kalorili dgeildir bence yaa sadece tuzlu oldugundan çok önemriyorlar diyetisyenler
ama gecenin bi vakti tatlı yemekten iidir cnm turşu yimek
evet çok üzülmüştüm yedikten sonra tansiyonum düştü sarıldım turşuya :)
deniz
h.g cnm teşekür ederim cnmm ii dileklerin için
insanın gözü doymuyor hiç yaa
bu evi nasıl begenirdimm
he ryeirni özene bezne yaptırdım ama gönlüm geçti daha ii olsun istiyorumm
doyumsuz bennn:26::26:
hayırlısı olsun canım inş beğendiğin gibi bir ev nasip olur kaç m2 alacağın ev
kızlar dün ilk günümdü menümü yazayım
sabah
5 adet form bisküvi
öğlen
1 kepçe çorba
brokoli
1 küçük parça börek
yoğurt
akşam
1 kase çorba
2 adet meyve
aralarda nescafe şekersiz içiyorum fakat kremadan vazgeçemedim. yakında o da olacak inş.
[/QUOTE
kahvaltına biaz daha özen gösterirsen daha iyi olur canım...
hoşgeldin bu arada
selam kızlar herkese günaydın
feryal maşallah çok güzel görünüyorsunnn canım
sena Rabbim hakkında hayırlısını versin canım inşallah hayırlısıysa olsun işin
banucum sanada hayırlısından bi ev nasip etsin Rabbim inşallah tüm evi olmayanlarada versin inş.
melocum sen hamilelikte kaç kilo aldın toplamda canım 12 kilo süper gitmiş dogumdaa kalanlarda hızla gider eminimki senin gibi azimli kadının elinden kurtulabilirler mi hiç :82:
bu gün çikolata yedim 3 parmak kadar regli oldum içnsabahta tartıda 84.9 görmüştüm
Canim listeyi yazdikdan sonra, seninla konusmadan bir kac dakika önce gerceklesen seylerdi
[/COLOR][/I][/B]
ya aslında 120 başlanmamış eve çok pahalı gerçekten
ama adam agzını 140 tan açıyoor c.tesi gidicez
grşmeye bakalım ne olcakk
güneybatı cephe
çift balkon
ankastre mutfak
banyo dolabı antre dolabı ayakkabılık petekleri olcak evin
ama bi kötü tarafı merkeszi sistem ama herkese bi syaç veriliyormuş yaktıgın kadar ödüyorsun yani
8 kat 32 daire biz 4. katı isiyoruzz
durum bu yanii 1 yıld abekliycez bitmeisni en kötü taraf o
ama misketteki evlere deli para istiyorlar sevgi dükkan üstü 120 den aşagı inmiyor
tarçınlı süt yanında kuru kayısı ya da kuru incir çok işe yarıyor canım nefsi köreltiyor aklında olsun ya da yoğurda meyve doğrayıp tarçınla yiyebilirsin
melocum bu kadar kısa zamanda çok iyi gitmiş maşallah
deryacım gözünaydın regli olmuşsun.dün bende 1 tane o eti puflardan yemiştim68 kalori oldugunu duyunca biraz rahatladı içim birde bende formun müslisini yerim arada ben çok sevdim tadını sütle çok hoşuma gidiyorrr herkesin damak tadı ayrı tabisiii
sabah
5 adet form bisküvi
öğlen
1 kepçe çorba
brokoli
1 küçük parça börek
yoğurt
akşam
1 kase çorba
2 adet meyve
aralarda nescafe şekersiz içiyorum fakat kremadan vazgeçemedim. yakında o da olacak inş.
sabah
5 adet form bisküvi
öğlen
1 kepçe çorba
brokoli
1 küçük parça börek
yoğurt
akşam
1 kase çorba
2 adet meyve
[/QUOTE
kahvaltına biaz daha özen gösterirsen daha iyi olur canım...
hoşgeldin bu arada
Hoşbulduk canım evet haklısın dünkü kahvaltım zayıf oldu. İş yerinde kahvaltı yaptığım için imkanlar kısıtlı oluyor maalesef
Canım belki de benim aldığım bozuktu ya da öncesin de ona ters bir şey yemiştim olabilir.Bir daha denemekte fayda var
canım kahvaltın çok az olmuş eger dışarda oldugun için bu şekilde yapıyorsan yanına kepekli peynirli tost alıp taşımanı yada kepekli ekmege marul peynir domatesli sandaviç hazırlamanı tafsiye ederim yanınada küçük yagsız sütlerden al sana doyurucu bi kahvaltı.eger böyle az yersen ilerki saatlerde kanşekerin düşer ve istemesende seni çok yemek yemeye ve şekerli gıdalar tüketmene sebep olur kahvaltını güzel yap öglenide ara ögünlerine dikkat et akşamı hafif geçir bu şekilde beslenmen düzene girer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?